Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Senkit nem érdekel ez már de nyomtam 4 kvali meccset nyertem mindet ez a 99-es Cr7 brutál.
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght #24614 üzenetére
hát ja van ilyen érzése az embernek amikor azt látja, hogy a másik semmi extrat nem csinál de valahogy mégis offos az egész a részemről. Amikor Haalandja befélollózza Rüdiger feje mellől (ok végülis életben is megcsinálja
). Na mindegy persze el lehetne meg kell is engedni az ilyet de csak idegesít.
-
Woodslave
félisten
nekem megint kilett ezzel a faxom. 12/9 után persze 12 win (egy ajándék egyet meg én is leadtam) Ok ott már jobb játékosok jönnek blabla, de ez hogy ugyanezen a szinten ragadtam egész évben az nekem elég frusztráló volt. Nem a reward mert azt nyilván már lexarja az ember amikor annyi 85+ nyitsz amennyit nem szégyelsz.
Arról van amúgy valami info milyen lesz a rivals meg a wl? Marad ez sehol nem láttam arról semmit
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #24609 üzenetére
de amúgy komolyabbra fordítva nyilván div 2+ már csak hasonló kaliberű őrültek maradtak mint te (vagy én bár hétvégén csak egy rivalsot játszottam azt meg is nyertem de már nem szivatom magam feljutásos törekvésekkel) Szóval nyilván nehezebb dolgod van. Legalábbis sztem.
-
Woodslave
félisten
Na utolsó előtti wl 12/9 egyik legjobb kezdés ahhoz hogy megint küzdeni kelljen a 11-ert. Hát ez se fog hiányozni
Mondjuk azt qrvara nem tudom mit fogok csinálni jövőre
-
Woodslave
félisten
Amikor vki szeptemberben utolsó előtti wlen képes ránk írni hogy free win pls.
ráadásul fullos csapata volt mit akar még
mondjuk kapott 3-at 15 perc alatt lehet a meccsel kellett volna foglalkozni
-
Woodslave
félisten
na még két ikon pick Baresi és Xavi. Azt hiszem ezt is elengedem. Még jó hogy ma lekapcsolják a webappot ezt is kicsit túltoltam.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #24576 üzenetére
Tegnap délután ahogy írtam brutál xar volt este már jobb kicsit. Lenyomtam a kvalit két accon meg a kupát a kicsin. Ment a meccs és bevillant az agyamba hogy elég volt
meguntam.
Volt egy arc fb Neymar Varane potm Mbabbe és hasonló retro lapokkal szopatott xarrá. Azért kaptam ki csak 3-2-re mert a legjobb játékosaim vannak amúgy sztem megvse tudtam volna mozdulni.
-
Woodslave
félisten
Kezdik lekapcsolni a szervereket is vmi gusztustalan lett a játék
-
Woodslave
félisten
Ti is izgatottan várjátok a mai rewardot?
-
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
csináltam ma is pár ikon picket most a legutóbbi sbc-be beraktam Etot persze ő a lgjobb választás
-
Woodslave
félisten
Na 12 win lett az utolsót is lejátszottam beraktam az ikonokat aztán gondoltam már mindegy de a srác 2-1-nél feladta.
Nyilván reward egyáltalán nem érdekel de az qrvara frusztrál hogy ennyit tudok. Semmit nem fejlődtem pedig tudok cseleket de egyszerűen a játék ritmusát nem találom. Persze el lehetne lenni így mert a játékosok egy jelentős részénél játszom jobban mert egy hét alatt feljutottam div 3-ba. Persze lehet a nagyobb rész az elitben van.
Kb ez a div 3 a reális szintem már ha beszélhetünk ilyenről ebben a játékban. Persze div 2-1-elitben is tudtam nyerni de valszeg azok ugyanolyan érdemtelen feljutók mint én.
Csak ha már játék és szórakozás akkor nem ezt a középszerűséget szeretném érezni. Persze vannak jó mozzanatok meccsek bár lassan ott se hiszem el hogy rajtam múlik meg az a xar érzés se tart semeddig amit akkor érzek amikor éppen szarrá vernek. De akkor se jó.
Na utolsó rinya.
-
Woodslave
félisten
Hát Messinek idén egyetlen lapját nem élem...
-
Woodslave
félisten
Egész nap grindeltem a 85+ sbct egyetlen top lap nem jött
-
Woodslave
félisten
nem tudom milyen algoritmus alapján van beállítva, lehet egyes játékosokra, de inkább arra gondolok a piaci áruk alapján. Olyan ss pickek vannak most amiktől a promó elején eljárultunk volna. Di Natale, Cordoba, Abedi, Ribery most meg 20k coint érnek. aztán mehet a következőbe
Már csinálom a legnagyobb 92-es squadokat hogy rare players packért legyen mivel kitölteni a 85+-t
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #24474 üzenetére
én is pörgetem a 85+ hátha de már moments Pele se kezdő tök mindegy lenne. Mondjuk kis accon Cr7 még mindig pusztít. Kicsit bánom hogy feljutottam div 3-ba 4-ben kényelmes volt itt csak egyet játszottam de jobban kellett küzdeni az meg már nem igazán hiányzott itt a végére.
Kirakom oda is Gullitot. Mattheus már kevéske, de más értelmes kp nem jut eszembe aki linkelne.
-
Woodslave
félisten
Na három ikon pick. Van Basten Casillas Best.
kis acc. Tényleg már Gullitot kiraktam volna
-
Woodslave
félisten
Komolyan még mindig a legjobb érzés ebben a játékban utolsó perces góllal nyerni egy patkány ellen aki vezetésnél a második félidőben hátul passzolgat
pedig még R9-t ki is állitották mert becsusztam kinomban
-
Woodslave
félisten
6/5 a kis accounton. Most kellene megköszönni és leadni de nem én szét idegelem magam majd 10 winert
de nem baj ki kell élvezni minden percét.
-
Woodslave
félisten
Hányadék ez a játék tényleg. Mondjuk wlen gyerek is nyert kettős emberhátrányban a másik már írt mit fizetünk azbl eanek.
Most nem mondom hogy tippeljétek meg az eredményt..
1-3Ja és ez csak div 3-ba való feljutás. A második próba. Az előbbi után a srácot 8-2 re vertem. Nyilván tök reális minden meccs. De persze tuti van vmi ésszerű magyarázat
-
Woodslave
félisten
Csináltam vagy 5 ss picket Ribery mindegyikben benne volt. Persze Messi aki szintén 98-as még véletlenül se
-
Woodslave
félisten
válasz
taylorp #24445 üzenetére
Kante qrva jó pedig csak egy meccset mentem reggel. De elegem lett a pressing elleni kínlódásból. Német volt mondjuk nyertem itt jön a csapat. Kante Marcelo Mendy kp nem gyenge dinamikát visz a játékba.
Jobban élvezem most a div 4-et a másik csapattal de ott is felqrom magam.
Ha a god teammel nem megy a játék akkor azért vagyok ideges ha meg div 4-ben nem akkor meg azért mert bosszant hogy ez a szintem. Pedig nem rossz játékosok vannak itt nem tudom mi a faxt akarok hogy én legyek Boras...
-
Woodslave
félisten
Gyerek játszotta leva wlt tegnap meg ma 10 win. Nem játszott egész évben. Ennyi. Én meg 1000 óra után ugyanezt hozom
-
Woodslave
félisten
szerintetek amúgy kikből kellene összerakni most a lejobb csapatot.
Tudom tök mindegy úgyis kikapok de egyszerűen nem tudom kiket játszassak annyi jó lapom van. (meg mindenkinek nem egyéni szocprobléma
) Mivel nincs olyan akiket szeretek és mindenképpen játszatni akarok össze akarom rakni a legjobb csapatot már azokból akiket nyitottam meg megcsináltam.
Erre gondoltam ez működik több felállásban is 3-5-2, 4-2-3-2, 4-3-1-2
-
Woodslave
félisten
válasz
nitro16 #24405 üzenetére
tegnap kis accon végigmentem div 5-ön (talán egyszer kikaptam) se a játékmenetre se a kapcsolatra nem tudok panaszkodni. Érdekes. Jó ez túlzás mert voltak faxságok de valszeg a másik nem tud olyan jól játszani mint mondjuk div 2-ben hogy ezt ki tudja használni.
Mondjuk csütörtöktől hétfő-keddig minden divben játszhatóbb nekem. De az jutott eszembe hogy sajnos a mostani rendszer miatt nem ott játszok ahol kellene. Egy div 5-4 esetleg 3 lehet nem lenne ilyen agyfax, de nyilván az ember mindig nyerni akar mindig feljebb akar jutni hogy jobb rewardokat kapjon amivel majd a magasabb divben csak szenved.
De az is lehet ha mondjuk div 5-ben maradnék a játék elejétől akkor olyan gatya rewardok vannak hogy xar csapatom lenne és ugyanúgy szenvednék
Jól kitalálták
-
Woodslave
félisten
tök jó hogy ebben a kiba webappban még mindig minden egyes dupli után ki kell lépni hogy el lehessen küldeni klubba
-
Woodslave
félisten
akartam én is kötekedni, hogy az a csapat nem pack luck, ezeket a lapokat dobálja mindenki vissza a következő sbcbe
Tegnap játszottam div 6-ban négy meccset érdekes, hogy maga a meccs semmiben nem különbözik a div 2-es meccsektől csak annyiban hogy nyerek. De négyből kettő kimondott mágus volt 2014- 2016-os accountok végig agyaltam mi a faxt csinál itt de aztán lehet csak úgy játsza a játékot ahogy kellene, lexarja, napi pár meccs szórakozásból nem érdekli a grind hogy olyan divisionbe jusson ahol csak kikap és frusztrált lesz hogy két rare gold pl packot tudjon nyitni és ne electrum pl packot.
-
Woodslave
félisten
az hogy ha én ugyanúgy tudok játszani de gold Ronaldo helyett SS Ronaldom van, akkor azt gondolom hogy jobb eredményt kellene elérnem mert én ugyanúgy tudok játszani (vagy azért nyilván fejlődök valamit még nem is sokat) Az hogy egy játékos 99-el fut vagy 88-al, 99-es a passz vagy 80 az szerintem nem mindegy akkor se ha ugyanúgy tudok játszani.
De mindegy igazad van nem tudok játszani ezért tök mindegy milyen játékosaim vannak.
de ha szerinted az rendben van, hogy a felső csapattal 12 wint csinálok az alsóval 9-et, csak azért mert más időben játszom (vagy a fax tudja lehet ugyanaz lett volna) akkor nincs miről beszélni, mert máshogy képzeljük el magát a játéknak a működését.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest