Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gjoe
addikt
válasz
scholl #16962 üzenetére
moments dalglish semmivel nem volt jobb nálam mint a mid. kb 10 meccsen észrevehetetlen volt. Még jó, hogy a midet nem adtam el addig. Nálam most captain QUAGLIARELLA nagyot megy. Filléres jó lap. Egy próbát megér, ha vissza el is adod csak pár ezer coint bukhatsz.
Én 100k coint buktam egy nap alatt moment dalglishon. -
Woodslave
félisten
válasz
scholl #16734 üzenetére
a "normális" ügymenet hogy pánik sell majd rájönnek az emberek hogy mégse akkor a meta lapoknál szokott lenni némi rebound. De a tots lehet nem így fog működni.
De mondjuk belengették az április 29-et aki nagyon "okosnak" hiszi magát minél hamarabb el akarja adni és mivel nagyon sok okos van egyre olcsóbb lesz. Mondjuk előtte van még ez a fut captain promo nem tudom már mennyire érdekel bárkit is egy promo, de ha ápr 29-én community tots lófax lapokkal akkor lehet némi emelkedés, de inkább folyamatos csökkenés a valószínű.
Lehet kár volt ennyit írni de ha nem derült ki fingom nincs
mondjuk Paquetat tegnap 17 órakor kellett volna venned
De szerintem akkora crash nem lesz a tots előttig.
-
Woodslave
félisten
válasz
scholl #15998 üzenetére
attól függ mennyi coint és mennyi időt akarsz várni.
84-es cm-ek tuti jók 4000-4500 mert láttuk simán megy egy Sabitzer 7500-8500-ig
88-as Haaland is szinte mindig tuti 26-27- most bármilyen kicsit nagyobb ratingnél 35k-ért viszik mint a cukrot.Jelenleg semmi ikon sbc nincs ez sokáig nem mehet ha beraknak egy prime picket
-
HdRew
őstag
válasz
scholl #14998 üzenetére
NumbersUp Militao sokkal jobb, mint Alaba. És könnyebben linkelhető. (Paqueta, Allan, Firmino, Renan Lodi, Dani Alves most így hirtelen, akik eszembe jutnak.)
Srácok, kéne help.
Ezzel a csapattal lett meg a 14 win. (Ja, plusz még POTM Nkunkum is van.)
Ti eladnátok Firminót vagy pedig beépítenétek? A gondom az, hogy akárhogy is szeretném még mondjuk Theo Hernándezt is beépíteni, túl sokat kéne variálni másik csapatrészeket, illetve RB posztra kéne akkor egy Dani Alves, akiért ennyit nem csengetnék ki. (Niakhatét szvsz már nem játszatnám kezdőként.)
Véleményem szerint a kp-t kéne erősíteni, LLorente, FB Paqueta, FB Allan, Renato Sanches a lehetséges variációk, illetve akár egy Mid Vieira is benne lehet a pakliban.
A pipával jelölt játékosok nem eladhatók.
Köszi előre is a segítséget!
-
Nandinagy
addikt
válasz
scholl #14958 üzenetére
Hát nézd ha a német vonalnál maradnál akkor ott egy TOTY Lewa, WW Coman, FB Silas, FS Wirtz, FB Laimer, FS Bellingham, FS Lacroix, HL Nkunku meg a tokenekből pl. FB Boetius. Mention Goretzka jó cdm ha muszáj maradhat, de a maradék helyekre belőlük válogatnék.
Maradhat az amit játszol nyugodtan. Attól ,hogy 3 kp van nem kötelező ténylegesen 3 kp-t használni. A legtöbben pl. Messit szokták 3. cmben játszatni mert jól teker távolról meg jól passzol. Max. annyi, hogy az instruknál a támadót balancedon hagyod a 2 tényleges kp-ra meg dobsz egy stay backet. -
EA's hit
őstag
válasz
scholl #14954 üzenetére
Ennyi pénzből Kimmich-Matthäus csere lenne nekem az első (1 milla körül megy minden platformon), aztán Tolisso és Alaba helyére valaki. Alaba helyett mondjuk Adidas Militao, és akkor talán Tolisso helyére is mehetne Paqueta. Ikon kapust én sem feltétlen erőltetnék, de ha mégis veszel, Yashint bátran ajánlom, a base lapját használom a játék legeleje óta, és a mai napig tökéletes, meg mostanra gondolom olcsó is.
-
Nandinagy
addikt
válasz
scholl #14954 üzenetére
Az első dolog: Semmiképp se vegyél ikon kapust
Totál felesges és túlárazott mind. Nem tudom Bayernes vagy-e de ez a középpálya totál felesleges
Kounde jó mellé jöhetne egy NU Militao+balra egy Yuri Berciche jobbon maradhat Dest.
KP-ra: FB Kroos,FB Dani Alves(ha betudod kütyüzni), esetleg egy Marcos Llorente vagy WW Modric. Támadóba Griezmann/Íedder közül egyet tartanék meg és jöhetne Mbappe,Messi,Neymar,Vini,Suárez,Felix közül valaki ugye attól függ melyik liga felé szeretnél lépni. 3 középpályás(goretzka,kimmich,tolisso) totál feleseges mert túl kevés támadód lesz előrefelé. Ha mindenest szeretnél aki kp-t is eljátszik de akkor támadó is lehet belőle akkor FB Firminot vagy FB Paqueatat ajánlom mert ők ha kell akár csatárt is eljátszanak de cmbe is jók.Kapásból ezt tudnám javasolni:
[link] Ha több coin marad akkor Ndicka helyett Militao vagy De jong helyett egy jobb kp esetleg messi helyett egy extrább szélső mint fejlődős Mahrez vagy Dani Alves rw-be és őt használni kp-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Tesla topik
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Gitáros topic
- Overwatch 2
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest