Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
s0p0q0r
aktív tag
Valaki segitsen megerteni. Mi a retkes f....rá gondolt a programozó csapat, amikor jó ötletnek tartottam olyan szintre felhúzni a legendason a silver csapatokat, hogy nincs esélyem az eredovise csapattal ellenük. A bronzokat simán verem a hollandokkal, de a silver csapatok olyan szinten bugosak, hogy nekem kellemetlen az a család, amit érzek a javukra. A 66os cb 200as reactionnal elozik meg minden gondolatomat.... Az összes játékosuk 179es agresionnal már azelőtt elnyomja a jatekosaimat, hogy azok raneznenek egyáltalán a labdára... Míg a szelsoiktol lehetetlen elvenni a labdat.... Addig toszogatja az l1es labdavezetessel, amíg a közelébe Nem érek, majd mikor már tackle pozícióban szerelmem valamelyik irányban el fogja passzolni. 10/10.... Kiborultam. Végem van. Hogyan tudok megverni a telibe......rt silver csapatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest