Hirdetés
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Computex 2025: FSP házak, nem csupán gamereknek
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Hangszórók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen #750 üzenetére
20 euro ezek meg vannak őrülve. várok egy két hónapot aztán le lehet tölteni.
https://ls-portal.eu/category/fs19/tractors-fs19/claas-tractors-fs19/
https://gamesmods.net/farming-simulator-2017/mods-packs-fs17/82566-mega-pack-2-class-v10.html
Ezek is hasonlóak és nem kell megvenni -
Wildgreen
aktív tag
válasz
underdark #749 üzenetére
Ezt kapjuk!! A 108-as dominatort csak az előrendelők kapják!!
https://www.farming-simulator.com/dlc-detail.php?lang=en&country=hu&dlc_id=fs19platinum -
underdark
aktív tag
Hali
A közelgő platinum edition az csak egy dlc lesz vagy lesz kompletten is? -
Mike 32
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #746 üzenetére
Azt hiszem hogy a buildingShader.xml-ben át lett irva az elérési út vagy felülirattad az eredetit.
igy kellene kinézni ha stimmel.
<Textures>
<Texture name = "mMaskMap" defaultColorProfile = "linearRGB" group="base" defaultFilename = "$data/shared/default_specular.png"/>
<Texture name = "mDirtDiffuse" defaultColorProfile = "sRGB" group="base" defaultFilename = "$data/shared/mapDirt_diffuse.png"/>
<Texture name = "mDirtNormal" defaultColorProfile = "linearRGB" group="base" defaultFilename = "$data/shared/mapDirt_normal.png"/>
<Texture name = "mMossDiffuse" defaultColorProfile = "sRGB" group="base" defaultFilename = "$data/shared/mapMoss_diffuse.png"/>
<Texture name = "mMossNormal" defaultColorProfile = "linearRGB" group="base" defaultFilename = "$data/shared/mapMoss_normal.png"/>
<Texture name = "mGradientMap" defaultColorProfile = "sRGB" group="color" defaultFilename = "$data/shared/defaultGradient_diffuse.png"/>
<Texture name = "baseMap" group = "array" type = "2dArray"/>
<Texture name = "normalMap" group = "array" type = "2dArray"/>
<Texture name = "glossMap" group = "array" type = "2dArray"/>
</Textures>Remélem segitettem
-
zsolesz0803
tag
hát itt van egy pár error
2019-09-27 08:02 Error: Can't load resource 'C:/Users/Zsolti/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/mods/shared/detailArray_specular.png'.
2019-09-27 08:02 Error: Can't load resource 'C:/Users/Zsolti/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/mods/shared/detailArray_normal.png'.
2019-09-27 08:02 Error: Can't load resource 'C:/Users/Zsolti/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/mods/shared/detailArray_diffuse.png'.
2019-09-27 08:02 Error: Can't load resource 'C:/Users/Zsolti/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/mods/shared/detailArray_specular.png'. -
Mike 32
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #742 üzenetére
Valami a mappal történt LOG file mit ir ?
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne mitől van az hogy a szántásnál vagy a vetésnél van úgy hogy keresztbe látszik a szántásnak a sora vagy a vetésnél is hosszába megyek a földön és keresztbe látszanak a sorok! Eddig semmi ilyet nem tapasztaltam ha átlóba szántottam akkor úgy látszott a sor nem tudom mi történhetett már az összes modot kidobáltam a játékot újra telepítettem de nem szünt meg a probléma! Valami ötlet hogy mi lehet a baj?
-
Zsolt1966
tag
Seasons!
El telt egy év. Megint ősz van és sajnos a tehenek szaporodása egyenlő a nullával.
Egy év alatt tremeltek 34.000 liter trágyát, de iszap nincs! Tejet egyetlen decilitert nem adtak.
A sertések nagyon gyorsan fejlődtek. kb 300 van már.
76.000 liter trágyát csináltak de iszap itt sincs.
A lovak sajnos egyik nap drága, 100% másik nap visszaesik az alap árára.
A birka most kezdett el szaporodni. eddig egy darab lett de gyapjút már adnak.
Csirke ól. itt is a szaporodás kiváló 10 csirkéből 58 lett tojás kb 700dbAz aratás nagyon gyengén van megoldva, egy évből egyszer lehet.
Most arra várok hogy eláljon az eső mert így nem lehet aratni.
Kukorica napraforgó egy év alatt nem érett be.Hát ennyi a tapasztalat.
Lehet hogy térképenként válltozik, és csak a gyári mapon működik rendesen.
-
Petya409
friss újonc
Sziasztok!
Találtam egy linket gyakorin. Ez engem is érdekelne
Jól leírta így csak linkelemhttps://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__10083935-farming-simulator-19-ben-hogyan-tudok-akar-2m-termenyt-szallitani
-
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen #736 üzenetére
Angliában élek így a magyarországi évszak nem érint.
Faforgács gyártáshoz ez a kedvencem. Végre megtaláltam.
[link]
Már egész szépen kialakítottam a térképemet. Sok egyébb épület tó és eyzköz került rá.
Már egészen otthonosan érzem magam rajta.Nem csinált esetleg valaki egy GIANT editor tutorial oldalt?
Angol sok van a youtubon de még nem vagyok perfect így nem mindent értek.
Főleg a földek szerkesztése érdekelne. -
Zsolt1966
tag
Seasons
Eltelt egy év. Most vagyok a következő tavaszi szakaszban. Egyszer már volt olyan gondom hogy hiába szortam a meszet földön nem jelent meg. Azt hittem hogy bug gépet cseréltem, utána működött. Most megint tavasz van, és ugyan az a probléma. Frissen vásárolt föld, kell meszet szórni, műtrágyázni, és gyomirtózni. Akármelyiket kezdem el a kocsiból fogy de a területen nem látszik és a térképen sem változik.
Nektek volt már ilyen esemény?
Ez most a season hibája, vagy bizonyos időben nem lehet ezeket a műveleteket elvégezni?
Nem találtam erre utaló leírást. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok. Valahol láttam egy leírást de már nem találom.
Amit szeretnék az a bála vagy a nem szabványos fa kézzel való mozgatása.
Szervereken láttam hogy egy teljes fát elhúzott a kivágás után.
Ezeket a paramétereket hol lehet megváltoztatni?Köszönöm.
-
Zsolt1966
tag
Seasons!
Elérkeztem a tél 4-ik napjához és beindult az állat tenyésztés.
A sertés 40-ről 101 szaporodott
A csirke 10-ről 21 re
A tehén csak egyet haladt előre.
Viszont ami érdekes, a széna bála nem csinál semmit, de a szalma bála elkezdett átalakulni szilázsá. Kb 500 bálám van.
Ami hiányzik az a keréknyom a hóban. -
őstag
őstag
válasz
Zsolt1966 #725 üzenetére
Van egy új mod Animals Keeper v 1.0.0.2 ez vizet és szalmát ad az állatoknak és kitakarít utánuk. Konfigurálható.
Közben nekem is elhullott három birkám, és tojás is alig van, kb. ugyanaz amit te írtál.
Felsbrunnban ha jól rémlik Seasons alatt a lekaszált fű magától megszáradt és széna lett belőle a földön hagyva.
Old Stream mapon meg elrohad a kaszálón. -
őstag
őstag
válasz
Zsolt1966 #723 üzenetére
Az első 9 hónapban a tehén nem ad tejet, ezt olvastam valahol. Tojás nálam van, van gyapjú is, és még nem pusztult el egy állat sem. Vízre magoldás a szivattyú, az nem engedi 15% alá esni a szintet.
Frissen csomagolt fűbálára 66%-ot ír és még 72 óra kell a kész szilázshoz.
Hosszabb tapasztalatom még nincs, mert sosem nyomtam le egy teljes évet állatokkal, valamiért mindig újat kezdtem.
-
Zsolt1966
tag
Season tapasztalat. Eddig nincs vele probléma, de ami nem tetszik!
Az állatok etetése 100% a víz rendben és mégis tegnap kiírta hogy 8 állat meghalt. A kora még nem indokolta volna. ezt nem értem. A másik hogy se tej se tojást nem adnak.
Olvastam hogy ősszel és télen kevesebb de hogy semmi?
Most ősz van a 6-ik nap. a szilázs két hónapja nem érik be.
Níáron báláztam be őket, kb a 3-ik nyári napon de azóta is csak széna. 0% a HUB csekkolásával.
Nagyjából ennyi. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
A legutóbbi frissités után a K165 műtrágyaszóróból nem fogy a műtrágya, a mész viszont igen. Korábban írtam hogy milyen jó mert 30 méteres és nagyon lassan fogy belőle, erre most már egyáltalán nem fogy.Egyébként kipróbáltam az egyel kissebbel az jól műkszik.
Valakinek hasonló tapasztalat? -
Zaja2
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok hogy mitől lett ilyen a játék?
Wiun reinstall után driver fent van. Hiába állítgatom a felbontást,semmit nem változik.
-
Zsolt1966
tag
Egy kis újítás
https://www.farming-simulator.com/mods.php?lang=en&title=fs2019&filter=org&org_id=65115&page=0#
Az árakhoz kiteszi a termék ikonokat és sok egyébb újítás is használható.
Season módban is működik. -
őstag
őstag
válasz
Zsolt1966 #716 üzenetére
Idő kell az állatoknak még a szaporodó képes kor eléréséhez is.
A szarvasmarhák például nem adnak tejet az első 9 hónapban.
Egyébként a Seasons azoknak való, akik nem akarnak három naponta vetni/aratni az örök nyárban szinte állandó napsütés mellett.
Ha a mésztől a gyomokon át a szántásig minden be van kapcsolva, akkor azért akad munka, főleg ha a földekkel arányos méretű a géppark. A legnagyobb gépek nyilván pár perc alatt végeznek a 2 hektár közeli kisebb földekkel. Esetleg nem mindent bérelt munkással kell csináltatni. A vetés is más, ha nem a bérelt munkás vásárolja a magot/műtrágyát, hanem azt is oda kell szállítani a földre. Több időbe telik amíg beérik a termés. Ez így realisztikusabb. Ez a lényege ennek a modnak. Van némi stratégia vonatkozása is, ott a vetésforgó, időzíteni kell a munkákat, igazodni az időjáráshoz és tartalékolni élelmet az állatoknak a többi hónapra.
Az eseménytelen időszakokat pedig tovább kell pörgetni TimeScale -el, az tud 9000 szeres sebességet is.
Szerintem is tud unalmas lenni így is, de enélkül meg még unalmasabb. -
Zsolt1966
tag
Míg várakozom hogy tudjak valamit is csinálni addih is csináltam egy gyümölcsöst,
Sajna még mindig nem tudták megoldani hogy a terephez igazodjon a lerakott objektum. Olyan magas falakat csinál hogy nem győzöm kisímítani.
Most van a tavasz hetedik napja de semmi változás a játékban. Nincs fejlődés az állatoknál, füvön kívül nem tudok semmit csinálni, max fát vágok.
Ahogy korábban írtam egy évet várok kiváncsi vagyok a télre, de utána valószinü törlöm a seasont. -
Zsolt1966
tag
Még jó hogy a hétvégén megcsináltam a seasons magyarítását. erre ma frissitették
De semmi gond csak be kell másolni megint és újra működik a magyarított verzió.
Szerintem egy évet megvárok hogy mennyire lehet haladni vele, de úgylátom, ahogy előttem is írták hogy roppant unalmas. Az tény hogy több idő marad a trágyázásra, mész kirakásra, és az álatokkal foglalkozni, de azonkívül semmi akció. -
pokers
senior tag
-
Zsolt1966
tag
A másik gondom. Ugyan feltettem a season módot szépen működik is, de amit észre vettem az a szaporodás. Most vagy ilyen lassú vagy egyáltalán nincs szaporodás.
A season előtt 50 malacom volt, és 3óra 30percenként volt szaporodás. a season után meg lett 47 malacom és azt írja hogy nincs szaporodás se tehénnél se csirkénél se malacnál. de még a táp sem fogy.Szerintem valami nem kóser, a season moddal.
-
Zsolt1966
tag
Na erröl beszéltem. A 11-es föld teteját levágtam odáig ameddig a szarvasmarha területe van. a 13-as földet összehoztam hogy ne legyen L alaku. a föl látszik rendesen. A művelés kicsit gond, mert ha eladom a 11-est akkor a 13-as kitöltött treületet nem engedi használni mert nem az enyém, és a térképen sem látszik hogy át van alakítva a föld.
Ezt szeretném megtanulni hogy hol kell még átírni, ha valaki ebben segítene.
Ez egy teljesen új mentés. -
Zsolt1966
tag
Nagyon szívesen mindenkinek.
Akkor visszatérnék a 692-es kérdésemre. esetleg valaki aki ebben jártas? nekem sajna nem akar össze jönni.
Gyakorlom a map szerkesztést, de nem sok időm van.
Megköszönném ha valaki megoldaná ezt a kérdést.
Egyébként ez a típusu műtrágya szóró nagyon jó.
[link]
18,900 műtrágyával gyakorlatilag 5 óriási földet meg tudok trágyázni és nem fogy ki. -
Zsolt1966
tag
Befejeztem a teljes fordítást. elméletileg 100%
[link]Amit tudtam teszteltem de 12 óra nem volt elég hozzá.
Használjátok. -
Zsolt1966
tag
Season gyors fordítás. kb 90%-ban kész.
A lényeg már használható a súgó menüjéből hiányoznak infók.
De a napi események mind jól működik.
[link]
Letölteni innen lehet.
A season mappában található egy translation mappa, oda kell csak bemásolni ay xml fájlt. nem kell kicsomagolni, csak total commanderbe belemásolni és már kész is. -
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen #698 üzenetére
A season mappában található egy translation mappa, azalatt vannak a fordítások. Én most lemásoltam az angol verziót és átneveztem magyarra, és azt elkezdtem fordítani. Egyenlőre csak a text szővegét írom át de működik. Pl text="Early Summer" /> text="Kora nyár" />
A text name szövegét nem bántom: <text name="seasons_periodNameFull_4"
Mert arra hivatkozik a mód
Csináltam egy teszt mapot és azon futtatom, hogy minden jó legyen. 120x sebességgel
Remélem hamar végzek vele akkor megosztom. -
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #699 üzenetére
Neked valami mod zavar be!
-
larpi
tag
válasz
zsolesz0803 #699 üzenetére
Egy heti játék után a legtöbbet használt traktor 10,4 üzemórával 26%-os állapotban van, vetőgép 4,8 üzemóra 18%.A többi mind jobban áll. Mindig real időben játszom, ha gyorsítom az időt akkor a gépek nem mennek (pl, éjszaka).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GT710 passzív videokártya
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest