Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! Már 1 hete kinlódok a moddescel de nem jövök rá mi a hiba, ha esetleg valaki tudja legyen szíves segíteni. Köszönöm!
Warning: Tried assigning the binding [(KEY_rctrl, KEY_rshift), deviceId: KB_MOUSE_DEFAULT, axisComponent: +, index: 1, isActive: true, isShadowed: false isInverted: nil, isDown: false, isUp: false, inputValue: 0] to INDOOR_CAMERA_ZOOM_BUTTON to an occupied slot. The new binding has been ignored
-
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! 1 hete kinlodok ezzel a hibával nem jövök rá, hogy a moddescbe mi a gond, ha esetleg valaki tudja legyen szíves segíteni.
Warning: Tried assigning the binding [(KEY_rctrl, KEY_rshift), deviceId: KB_MOUSE_DEFAULT, axisComponent: +, index: 1, isActive: true, isShadowed: false isInverted: nil, isDown: false, isUp: false, inputValue: 0] to INDOOR_CAMERA_ZOOM_BUTTON to an occupied slot. The new binding has been ignored
-
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! Beállítottam a 8 R be a üzemanyag visszajelző csíkot vagyis ami mellette van def a neve. Működik is csak amikor belépek a játékba mindig feljebb van a def csík egy kicsivel, de amikor rátankolok akkor szintbe jön és jól működik. Nem tudja valaki, hogy ez mitől van? [kép]
-
Tibi28
csendes tag
Nézd meg az epicken vagy valami ilyesmi a neve lehet hogy még ingyen le lehet tölteni.
-
Tibi28
csendes tag
Ha jól emlékszem ezt kell át írni scale.
<usageScales workingWidth="30" scale="0.20"/> -
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! Valaki véletlenül nem tudja hogy ezt a warningot hogy tudnám megszüntetni?
Warning: Configuration name 'folding' is not defined in vehicle xml!
John Deer 9000 i silózóba van 3 ilyen hiba. A cső konfignál van de nem jövök rá hogy mi a baja. -
Tibi28
csendes tag
Nincs mit! Nézzétek meg ezt is. Nekem ez a kedvencem 15 óta.
https://www.youtube.com/watch?v=KcQ-p0a30uk -
Tibi28
csendes tag
-
Tibi28
csendes tag
válasz
KisBundi #810 üzenetére
Szia! Ez nekem bejött. Nézd meg.
https://www.youtube.com/watch?v=DGiZjPBxL5M -
Tibi28
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Tibi28
csendes tag
Nekem is ilyen felbontású a monitorom sapphire RX 580 nitro+ 8gb majdnem maxon megy csak az élsimítást nem tudom 2 né feljebb rakni mert azonnal elkezd akadni ha a fűbe vagy a gabonába belemegyek aszfalton semmi gond. Ezt nagyon nem értem hogy miért lehet. Lejebb vettem a többi beállítást meg fhd ba raktam akkor is ugyan ez van 2 nél feljebb rakom már akad is. Megpróbálom veszek 1 komolyabb Displayport kábelt mert ami most van kb 1500 ba került hátha megjavul.
-
Tibi28
csendes tag
Hát igen. Nem ártana ha kiadás előtt valaki tesztelné is a játékot mert nincs optmalizálva plusz tele van textúre hibával nagyon sok gép. Szerintem a minimum Vga 1080ti hohy fhd-ba fullon menjen. A Giants kb 1 milliós géppel dolgozik de inkább több mert minden videojuk 4 K ba van ami vicc. Szerintem nem 2 évig csinálták hanem 2 hónap alatt összehányták. És igen nem a DLC-t kellene eröltettni hanem a frissítést hogy lgalább közép kategóriás gépen is fusson maxon. Amit még nem értek. Jön a Claas DLC de a JD ből ami akkora szám volt hogy bent lesz nekem hiányzik a 9 R a vezértraktor meg amunkaeszközök bálázó satöbbi silózóról nem is beszélve. Ja és a föld textúrák vicc. 15-17-19 ugyan az csak kicsi szín külömbség van. Nekik csak az a lényeg hogy döljön a pénz. Még azokat a videókat is árulták amit sajtótájékoztatón mondtak
nekem is kb 10 órám van a játékba a 15 -17 10000010 órám volt 1 év alatt. Szétrobbanok! A modderek tudtak csinálni sarat a térképekbe azt hittem lesz, de ezek nem hajlandók szerintem a 21 be sem lesz és nehogy valaki azt mondja azért hogy ne fogja a gyengébb gépeket a textúra.
-
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! Olyat szeretnék kérdezni, hogy az FS 18 hez milyen konfig kellene, hogy menyen max grafikán? Most mindent fel tudok rakni kivéve az élsimítást az 2 nél nagyobra nem lehet mert azonnal akad a játék. 2560x1080 ba játszom de fhd ba is ugyan ez a tünet modok nélkül.
Konfigom:
Gigabyte b 450 m aourus
Amd R5 2600
2x8 gb 3000 Mhz
Vga Saphire Rx 580 + 8Gb
Táp Evga 750 80 + bronz
Ha valki tudna segíteni vagy van ilyenbe tapasztalata kérem segítsen. Küszönöm! -
Tibi28
csendes tag
Kösz!!! Szuper!!!
-
Tibi28
csendes tag
Köszi!!!! Szuper!!!
-
Tibi28
csendes tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Tibi28
csendes tag
Vinyon van 180 GB szabad hely. Már tegnap előtt újraraktam a Wint Prót használok de van Hom is azt is felraktam de semmi változás. Kivagyok! Nem akarom elhinni. Vártam mint a barom, de játszani meg nem tudok
-
Tibi28
csendes tag
Megpróbáltam a beállításaiddal így is akad még sima HD ba is.
-
Tibi28
csendes tag
Az a baj hogy már kipróbáltam mindent. Teljesen mindegy hova állítom akkor is akad. Kivettem az FPS tiltást fel is ment 80 ig a boltba meg 128 is volt de akkor is akad. Olyan baj is van még hogy a boltba nem tudom körbe forgatni a kamerát a gép körül mert össze vissza ugrál még akkor is ha nem nyomó a jobb egér gombot. Nem lehet hogy valami bugvagy ilyesmi. Nincs bent semmi mód már az egeret is kicsereltem de akkor se tudom körbenézni.
-
Tibi28
csendes tag
Az a fura hogy néha megvan a 60 FPS valamerre elfordulok vagy belemegyek a fűbe egyből le esik 30 FPS re.
-
Tibi28
csendes tag
Játék futott közben. Sajnos nekem ez kínai.
-
Tibi28
csendes tag
Sajnos nem beszéltem vele.
-
Tibi28
csendes tag
Próbáltam a GeForce Experiencet de nem látja a 19 et a 17 látja. Ez nem lehet gond? A 17 optimalizálta és jól is működik.
-
Tibi28
csendes tag
Tegnap kaptam ISOt feltelepítettem ugyan úgy akadt. Nem értem mi lehet a gond. Már nagyon játszanék, de így nagyon nem jó.
-
Tibi28
csendes tag
Már párszor újra telepítettem a játékot a Vga driver friss a 17 el nem volt és most sincs semmi gond fut szépen. Cpuzvel még megnézem igaz én sem értek annyira hozzá. Már wint is cseréltem hátha azzal van valami, de nem változott. Ha a 17 jó akkor valószínűleg a Vga jó vagyis remélem!
-
Tibi28
csendes tag
Sajnos a Driver Booster 6 sem segített. Olyan mint ha valami bug lenne. Kipróbáltam 1280x720 p be is de akkor is akad.e Ennyire nem lehet rossz vagy gyenge az 1050 TI vagy mégis!? Azért köszi a segítséget!
-
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Olyan gondom van az FS 19-el hogy nem fut rajta szépen a játék állandóan szaggat 30 FPS van mindegy hogy hova állítom a grafikát. FS 17 be 60 FPS van max grafikán semmi gond. A gépem: Alaplap Gigabyte B85 m hd3 Processzor I5 4690K Ram 2x4GB 1600 Mhz Gigabyte GTX 1050 TI 4GB SSD Samsung Evo 860 250 GB 1 Tb HDD Monitor LG 34 UM 68-P 20560x1080 p Ha valaki esetleg tudja vagy sejti mi lehet a gond kérem írjon! Sadgame azt írta hogy bírnia kellene. Válaszokat előre is köszönöm.
System Information
------------------
Time of this report: 12/13/2018, 16:29:41
Machine name: DESKTOP-B88JH0A
Machine Id: {904C7337-7315-4D31-95A3-E15568CB2355}
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 17763) (17763.rs5_release.180914-1434)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: B85M-HD3
BIOS: F1 (type: UEFI)
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-4690K CPU @ 3.50GHz (4 CPUs), ~3.5GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8092MB RAM
Page File: 4090MB used, 5281MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Miracast: Available, with HDCP
Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported
DxDiag Version: 10.00.17763.0001 64bit Unicode
Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest