Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz
KovyZoly #1184 üzenetére
Ha nem tölti be a régi mentéseket, akkor azok nincsenek is meg.
A Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2019 mappában nézd meg, hogy ott vannak-e a mentések (savegame1-2-3 stb).
Illetve ugyan ott a savegameBackup mappába is nézz be, ott vannak a mentés mentései!
Ha újra kellene telepíteni, akkor a töltsd le torrent-ről magát az iso fájlt. -
KovyZoly
tag
Sziasztok
Lemezes Premium Edition változat van meg, régebben elég sokat játszottam vele. Most viszont problémám van. Elindítom a játékot, de nem tölti be a régi játékmentéseket, csak egy 23 perces állás van benne. Sőt a korábban letöltött ehhez a verzióhoz járó dlc-k sincsenek szerinte telepítve, meg kellene vásárolnom. Mit tudok tenni ilyenkor?
Újratelepítés DVD-olvasó hiányában elég macerás lenne, és jelenleg a lemezt sem találom. -
vacs
veterán
válasz
envagyok #1180 üzenetére
egy nagyobb gép told meg, vagy egy homlokrakodós géppel emeld meg, esetleg ezzel a vonórúddal húzd ki.
-
envagyok
veterán
Elakadt járművet, hogyan lehet resetelni, odébtenni?
-
vacs
veterán
válasz
LlaCiKa_HUN #1178 üzenetére
Szia.
Ezen az oldalon meg tudod nézni az összes ps-en elérhető mod-ot, sajnos külön map-ra nem lehet szűrni! -
LlaCiKa_HUN
friss újonc
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni! Platform ps4!
Olyan pályát keresek amin található értelmes farm, illetve állat gazdálkodással kapcsolatban épületek, természetesen valósághűre gondolok. Farmot próbáltam már építeni de ez a tereprendezés nem az én terepem!
Üdvözlettel LlaCiKa! -
Andris837
senior tag
22-nek lesz külön topik?
Szeretném megvenni Xbox-ra a játékot és szeretnék 1-2 tippet, trükköt, tanácsot kérni. Illetve játszópajtikat.
-
dokee78
félisten
Melyik most a legnépszerűbb map mod?
Legyen rajta nagyobb saját föld.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Bár a 19 el is probálkoztam anno sokat de mivel a 22 nek nincs külön topicja és a két játék nem sokban tér el ide írok. Szóval már elég régóta probálkozom magával a játékkal hogyan tudnék 0 ról gazdaságot indítani de mindig elbukok. A just a scratch (kezdés az alapoktól) vagyis a nehéz szinten akarnám kezdeni a karrieremet mert szeretem a kihivást egy játékban. Viszont eddig gyapottal probálkoztam vagy eladtam vagy feldolgoztam anyagnak vagy ruhának és úgy adtam de sose tudtam a hasznot kitermelni épp csak annyit hogy a kamatokat és a lizingeket kifizettem, vagy teljesen becsődöltem de felfele sose tudtam menni és nemtudom mit rontottam el. Szoktam mellékállásban is bálázni permetezni mert ezek jól fizetnek viszonylag egyszerű meló után de ez sem hozott pluszt. Jelenleg most ott tartok hogy vettem egy olyan földet a kezdetekben amin gyapot volt learattam bevittem a fonóba aztán a földet eladtam a hitelt teljesen kifizettem mert ugye 200.000 hitellel indulsz ebben az opcióban hiába van 500.000 ed (vagyis gyakorlatban csak 300.000 ed van). Ugyhogy jelenleg most ott tartok hogy van egy zsebkendőnyi földem kb 1,5-2 hektár lehet amit egy bérelt kis traktorral felkultiváltam a köveket róla beszedtem de még nemtudom mit vessek bele. A füvet nagyon drága vetni (kb 50.000 a tábla bevetése) és bebálázni majd eladni esetleg szilázzsá csomagolni se hozott annyi haszont hogy megérné. Nemtudom mit vessek bele.. Jelenleg maxon megy a fonó de az is napi szinten hoz kb 1 max 2 anyagot amit 2500-3000 küröl tudok eladni, ha a szabóba átviszem ennek a tripláját is kapnám érte de az újabb 80.000 kiadás. Mást még nem is nagyon probáltam már kinomban vettem egy kézi fűrészt mert sokszor elakadtam a telken lévő fákba és kivágtam őket lekopasztottam ráraktam egy alacsonyrakodóra a traktor homlokrakodojával (amin járgányokat és eszközöket lehet vinni igazából a raklapokat is ezen viszem mert ez a legjobban hozzáférhető és a targoncának is kellően alacsony btw.. a feladatnak tökéletes szerintem mert ha járgányt kell vinni akkor is van ha eszközt akkor is..), eladtam a fűrészmalomba de volt hogy 2000 et is adott pár görbe gazért viszont ez irtozatosan macerás és idegölő volt mire megfogtam felszenvedtem és felraktam. Valakinek valami start ötlet? Egyedül játszom sajnos így mindent nekem kell az AI-t hagyjuk mert néha nagyon gáz.
Annyi mod van még fenn hogy bárhol lehet aludni a shift +Z vel bár szivem szerint ezt is kivenném mert rontja a játék illúzióját. Ugyebár a farmház hozza ezt a funkciót. -
vacs
veterán
Az alap dolgok már sok verzió óta azonosak, ha most megtanulod, megszokod, akkor az a "tudás" jó lesz a 22-ben is!
A saját földed száma mindig zöld, ami szám fehér, az nem a tiéd!
Olvass teszteket, nézz videókat youtube-on, sőt a játékban is vannak oktató küldetések, menni fog!
-
Dlite
tag
Azon gondolkozom, hogy ha úgy is béne vagyok és még nem értek semmihez ebben a játékban lehet meg kellene venni a FS22-t és már abba beletanulni
-
Dlite
tag
Hú de béna vagyok
Elkezdtem játszani. Gondoltam a beszántom azt a területet amit műveletlennek mutat - mondjuk azt sem találtam, hogy honnan tudom melyik az enyém... - egy jó órát szántogattam, továbbra is pirosan jelzi semmi nem történt a szántás után. Kell kis idő mire "feldolgozza"?
-
vacs
veterán
Először játszon csak az alap mapokon.
Én ezek ajánlom így hirtelen:
Follow me - követés
Moneytool - pénz
placeable Refill Station - bárhova lehelyezhető mag, permetszer, műtrágya töltő
real clock - kiírja a tényleges időt
roll over - talpra állítja a felborult gépet
speedplayer - gyors séta/futásMind letölthető innét, vagy játékon belül is.
-
Dlite
tag
Sziasztok. Nemrég megvettem a lányomnak, most nézegetve, hogy nemsokára jön a '22 kedvet kaptam hozzá. Ha tetszik majd megveszem a 22-t is
Milyen térképet, MOD-okat javasoltok egy kezdőnek?
-
Sziasztok!
FS17-ben Használtam egy jó kis mod-ot. Sajnos 19-ben nem működik. alignment helper
Ez egy pár soros szkript. Van rá esély, hogy esetleg valaki ránézzen? Hátha csak egy vesszőt kell odébb tenni. -
zsti
újonc
Miért nem tudok szénát készíteni szénaforgatóval? Ugyanazon a mod mapon játszok mint eddig, de mióta használom a season modot, kaszálás után hiába forgatom a füvet nem akar száradni, és csak fűként tudom bebálázni.
-
zsti
újonc
Valaki aki használja a Season modot meg tudja nekem mondani, hogy lehet-e módosítani a napi hőmérsékleteket, és a talajhőmérsékletet? Jelenleg egy mod mapon játszok, de túl hideg az idő pl. gyapot vetésre, és szükség lenne rá a vetésforgóban. Ha lehetséges, valaki leírná hogyan és hol lehet ezt megtenni? Köszönöm
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, van bármi lehetőség arra, hogy MTZ Belarus traktort varázsoljak XBOX-ra? Bármelyik Farmingba jó, 2015, 17, 19... a gyerek ezzel gyötör egy éve
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Valaki cserélt már növény skint a játékban? (Kukorica)
Ugyanúgy működik mint az eddigi részekben a foliage mappa tartalmát kell cserélni?
Nowa Bruzda mappon játszok multiban. -
IntelKiller7
veterán
válasz
IntelKiller7 #1154 üzenetére
Bar, nem is volt olyan nagy cucc. Csak jol fel kellett tankolni az etetot.
-
IntelKiller7
veterán
Valaki megcsinalta mar a marha es barany achievdmenteket?
jo sokat kell vele szorakozni, hogy legyen valami. -
-
Ati8821
csendes tag
Köszönöm a választ. Lehet visszaveszem a növényfejlődést átlagosra. Meg megpróbálom ezt is, hogy éjszaka ne fejlődjenek a növények.
Még a trágyázással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mi a különbség a világoskékkel és a sötétkékkel jelölt trágyázott föld között?
A játék amikor tippeket ír ki, van egy ilyen, hogy: "Növelheted a terméshozamot, ha vetés után trágyázol és permetezel."
Én nem így csináltam, nekem logikusabb volt ez:
1. aratás
2. trágyázás
3. talajlazítás
4. vetés.Mikor célszerű?
-
vacs
veterán
válasz
Ati8821 #1149 üzenetére
Nálam nappal a növényfejlődés lassú vagy átlagoson van, az idő pedig 5x-ön.
Én nem szeretem az éjszakát, ezért azt mindig 120x idővel átpörgetem, ilyenkor a növényfejlődést nem-re állítom.
Ha sok a munka, akkor teljesen kikapcsolom a növényfejlődést, illetve a növények elszáradása nekem mindig ki van kapcsolva. -
Ati8821
csendes tag
Sziasztok. Néhány hete kezdtem el játszani a játékkal. 25 óra van eddig bent. Nagyjából értem is, mikor mit kell bent csinálni.
Az egyetlen dolog amivel még nem sikerült megbarátkozni, az a növényfejlődés és az idő.Beállításoknál van olyan, hogy:
- Növényfejlődés (nem, lassan, átlagosan, gyorsan)
és van:
- Időbeosztás (valós, 5X, 15X, 30X, 60X, 120X)Egy fixre állítjátok, vagy folyamatosan változtatjátok?
Gondolom ha valaki nem szeret éjjel dolgozni a földeken, akkor éjszaka gyorsítja az időt.
Viszont ha van 8-10 mezőnk, már nem nagyon érdemes sem az időt gyorsítani, sem a növényfejlődést gyorsra állítani, főleg ha a gyomot is ki akarjuk szedni a földekről, meg időben learatni.Hogyan érdemes variálni? Előre is köszönöm a tanácsokat, ötleteket.
-
vacs
veterán
válasz
Adrian0606 #1147 üzenetére
Konkrétan PC-st nem, csak amik játékon belül elérhetőek.
-
Adrian0606
friss újonc
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy xbox-one ra nem lehet letölteni Pc-s modokat?
Válaszotokat Előre is Köszönöm! -
Fendt 939
friss újonc
Sziasztok!
Farming 19 miért eszi meg a 8gb vram-ot?Számít hogy,mennyi mód van a mods mappában?
-
Zaja2
senior tag
Sziasztok! Foglalkozik valaki modolassal,illetve mod atalakitassal?
Egy 19-es modot kellene 17-be konvertalni. Megcsinalnam en is,de nekem folyton kidob a giants editor.
https://www.worldofmods.com/farming-simulator-2017/forestry-equipment/69636-ritter-fg-45.html
Ez volna az. -
soo277
őstag
Sziasztok
Kérdésem lenne,béreltünk szervert(gportálost)
hogy az istembe kell ezt elindítani?mit kell még csinálni stb..
hova irom be az ip ,hogyan csatizzunk rá?
köszi szépen -
user26
senior tag
Sziasztok! Fs19-re létezik spectator mód ? Fs17-re láttam, de azt nem szereztem be. Nekem Fs19-re kellene, ha nem létezik ilyen, mit tudtok ajánlani helyette ?
Köszi. -
user26
senior tag
Sziasztok!
Tagot, tagokat keresünk, hobbira, kikapcsolódásra majdnem napi szinten az esti pár órába. Hétvégén napközbe is. Steam-s játékunk van, Farming Simulator 19 - Premium Edition. Kezdő, és egy haladó játékos várja az újonnan hozzá csatlakozó játékost, játékosokat. 1-2 emberről lenne, szó, aki normálusan, kúlturáltan tudnak viselkedni. Szeretik a játékot, türelmes! Nem mód örültek, ha kell tudnak beszélni, viccesek, esti pár órát szívesen töltenék velünk kikapcsolódásként.
Elérhetőség:
- Email: zzfarmsimulator19@gmail.com
- DC: https://discord.gg/M3Pf65yB** Kezdők vagyunk az online farmon. Csatlakozni nem szeretnénk egyenlőre senkihez se.
Kösz.
-
Íjász001
tag
A FS 19-ben a modjaim között a következők gátolták az ólak kinyitását. Persze mindenki más-más modot használ, de ezek tuti gátolják.
Placeable Factories Pack
Placeable Peller Pack
Seed FactorySok sikert!
-
Promi
aktív tag
-
bence2575
friss újonc
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy fsz-ben mért van az hogy be lett rakva pár mod és most nem lehet megnyitni a boltban az állat olak menüt -
Tomcsi780
csendes tag
Sziasztok szakmai kérdésem lenne,kombájnoknál hogy lehet gyorsítani a termény leeresztését? Olvastam hogy az xml-ben valami fill liter per second dolgot kéne átírni de én nem találtam sehol.Előre is köszönöm.
-
Íjász001
tag
Hali!!!
Tudja valaki hogy melyik mod blokkolja az ólak építését????? Nem tudok ólakat építeni.
FS 19 -
user26
senior tag
Szia, köszi a válszt.
Eredeti mindkettő játékunk, nincs pistikeféle mód se nála se nálam.
(Farming Simulator 19 - Premium Edition) ez van meg neki, nekem.
Amit telepítettem "traktort a mód mappából" MT700E Series Field Viper amiről úgy gondolom, hogy az alap telepíthető, gyári cucc. Mivel nálam korábban soha nem volt ez a játék fent, így feltételezem ez a játékkal együtt "jött" :/ -
user26
senior tag
Szia!
Router újra indítás nála, nálunk meg volt. Nincs változás.
Ami új észrevétel, hogy ha pl egy traktort telepítek, gyárilag vásárolt játékba, a mods menün belül, egy gyárilag ott levő traktort. akkor amikor a szervert készítem ki tudom pipálni, hogy az a "fajta" is lehessen. (remélem, érthető..) akkor a szervert csak látja de nem tud csatlakozni rá.
Arra gondoltunk, hogy azért nem tud, mert neki az nincs telepítve. Megkértem, hogy telepíte Ő is. Telepítés után játék újra indítás volt nála, nálam. Szervert látja, de nem tud csatlakozni. Rám jön, hogy csatlakozik, de nem tölt neki be...
Amint ki veszem a hozzá adott traktort, és úgy csinálok szervert akkor tud csak felcsatlakozni.
Mit lehet kezdeni evvel ? -
vacs
veterán
Szia.
Mindketten indítsátok újra a routert!
A multi nagyon kényes arra, hogy csak hibátlan modokkal játszatok.
Sajnos az xy letöltő oldalakon sok lehet a hibás, ezért csak a hivatalos farming-simulator.com/mods oldalon lévőket ajánlom.
A Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2019\log.txt fájlt nézzétek meg mindketten, error szót keressetek és töröljétek azt a modot, amire írja.
Hirtelen kb ennyi jutott eszembe. -
user26
senior tag
Sziasztok lenne pár kérdésem. Megvettem magamnak a játékot Steamen és a barátomnak szeretnénk együtt játszani multiplayert de sajnos ő hiába csinál szervert nem látom nem tudok rá csatlakozni, mit lehetne megpróbálni kipróbálni hogy ő is tudjon úgy szervert készíteni hogy én tudjak rá csatlakozni. Én ha készítek látja, rám is tud csatlakozni, de kicsit játszunk kb gyenge 10 percet és discordon laggol a hangunk, majd pár pillanatra elmegy a net. Én arra gondolok, h a szerver készítésnél valamit rosszul állítok be.másik kérdésem, h külön módokat tudunk-e be tenni a játékba, amivel színesebbé lehet tenni az alap játékot. Eredeti ezért tört kalóz és humbug Pistike dolgokat nem szeretnénk! Láttam van DLC csomag Steamen de egyenlőre azt nem szeretnénk meg venni, vagy csak azok a kiegészítések léteznek hozzá? Azon felül ami van (ha van) azok nem ajánlottak? Felettem lévő hozzászolásba van kettő mód link. Pl ezekre gondolunk, lehet-e eredetin használni vagy sem?
-
vacs
veterán
válasz
forras2 #1124 üzenetére
Szia.
Keress magadnak multifruit vetőgépet pl a modhosteren.
Kombájn itt , vagy használd a követő módot (kombájn mögé állíts be egy traktort a bálázóval). -
forras2
őstag
Szevasztok!
Kedvet kaptam újra a játékhoz, de most megint más részét játszom, így csak gyapottal foglalkozok, meg állattartással.
2 modot keresek, de rengeteget megnéztem, nem találtam a szám ízének megfelelőt, hátha Ti tudtok ilyet...
Kéne 1 ültetőgép, amivel tudom vetni a gyapotot, és tud egyszerre vegyszerezni is, hogy ne kelljen 2× trágyáznom a földet. Illetve, ha talaj lazítás nélkül is képes lenne erre, az lenne az igazi favorit.A másik, 1 olyan bálázót keresek, kör bálázót, ami önállóan is tud bálázni, nem nekem kell csinálni.
Olyanra nincs lehetőség, hogy instant a kombájn után akasztom a bálázót, és automatikusan arat, meg báláz is
-
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! Már 1 hete kinlódok a moddescel de nem jövök rá mi a hiba, ha esetleg valaki tudja legyen szíves segíteni. Köszönöm!
Warning: Tried assigning the binding [(KEY_rctrl, KEY_rshift), deviceId: KB_MOUSE_DEFAULT, axisComponent: +, index: 1, isActive: true, isShadowed: false isInverted: nil, isDown: false, isUp: false, inputValue: 0] to INDOOR_CAMERA_ZOOM_BUTTON to an occupied slot. The new binding has been ignored
-
Tibi28
csendes tag
Sziasztok! 1 hete kinlodok ezzel a hibával nem jövök rá, hogy a moddescbe mi a gond, ha esetleg valaki tudja legyen szíves segíteni.
Warning: Tried assigning the binding [(KEY_rctrl, KEY_rshift), deviceId: KB_MOUSE_DEFAULT, axisComponent: +, index: 1, isActive: true, isShadowed: false isInverted: nil, isDown: false, isUp: false, inputValue: 0] to INDOOR_CAMERA_ZOOM_BUTTON to an occupied slot. The new binding has been ignored
-
Molli021
friss újonc
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy a játék nem reagál semmire. Értem ezalatt, hogy elindítani sem lehet.
Indító ikon nem reagál. Ha megnyitos a főoldalt,rányomok a játék indítás gombra szintugy sekép sehang.
Mit tudok csinalni?
Most vasarolt CD. Újra telepítettem már 1x a játékot. A gépet ujraindítottam. -
zsti
újonc
Valaki meg tudná nekem mondani hol lehetne a szerves- és hígtrágya termelődését magasabbra venni? Melyik fájlt kellene átírnom? Köszönöm
-
DDA40X
aktív tag
Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy miért nem tudom az utolsó fázisos zöld tengerit bedarálni? Csak a sárgát engedi. Még a gyári HELP ben is zöld szerepel a képen. Valami változott valamelyik frissítéssel? -
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Saját mentést hogyan tudok szerverre vinni? Meg van a játék mentése de a szerver indításánál nem az jön be. Dedikált szerverre gondolok. -
NoTaMi
friss újonc
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. A párom xbox one-n játszik az fs19-el. Sajnos angol nyelvű és nem tudjuk sehol átállítani magyarra. A növények nem nönek neki. Azt se tudjuk hol kell beállítani. A kérdésem az lenne, hogy valaki játszik még xbox one-n? És segítene ezeket beállítani? Előre is köszönjük.
-
vacs
veterán
válasz
szacsee #1114 üzenetére
Itt talán előbb kapsz választ: Milyen asztali gépet vegyek?
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy adott PC-ből mit lehet kihozni, milyen alkatrészt vegyek még VGA-n kívül?
VGA-ból mit ajánlotok?
Athlon II X4 630 2,8Ghz
4Gb ram
HD4850 Ati radeon.
Munkatársam csemetéjének gépe, anyagi dolgokról Ő dönt, jelenleg 550-es Radeon és az 1050-es Geforce árkategória körül mazsolázgatna. AMD vagy Geforce a nyerő a játéknak?Unokaöcsémnek is megtetszett a játék, kérdésem az, hogy melyik verziót érdemes megvenni?
Standard vagy valamelyik jobban felszereltet? Steamen most le van árazva. -
Giot
addikt
Közben megpróbáltam a save game vehicles xml jében a dolgot, mert rájöttem ha új játékot indítok akkor a beállított vonat hosszt hozza.
De ha belepiszkálok a save game vehicles xml jébe akkor az összes gépem eltűnik.
Tehát valahol valamit még állítani kell.
De nem tudom mit.
Help! -
Giot
addikt
Halihó!
Kérdésem lenne. Próbáltam beállítani a vonatot, hogy több vagont húzzon, ne kelljen annyiszor fordulnom vele.
2 videót is megnéztem ugyanazt a módszert mutatták, de nálam nem működik. Hiába többszörözöm meg a vagonokat az XML.ben, a játékban nem lesz több.
Valami ötlet miért? Szerintetek? -
Lego23
friss újonc
Sziasztok földeket lehet egyesíteni?
-
Kacsa18
lelkes újonc
Sziasztok!
Megvettem fs 19 xboxra
Es ott belehet allitani a magyar nyelvet vagy nem? -
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
Technikai kérdés: VGA kártya vásárlás elött állok, 4K 60FPS lenne a cél (TV-n játszom controllerrel). Van bárkinek tapasztalata milyen kártya kellene ehhez? RTX2070S elég lehet vagy várjak a RTX3070-re?
-
Dezse18
csendes tag
Sziasztok, egy kérdés Drivelaner modnak mi lenne a lényege?
Elöre is köszi -
Varoz
addikt
Miért? Ha annyira élethűen akarom, elmegyek traktorosnak.
Semmi gond nincs ezekkel az átírásokkal. Ha valaki fel és alá akar mászkálni 800 órán keresztül, tegye. Van aki hatalmas farmot akar és belenyúl. Ez nem csalás, ez modolás, ez a lényege. Nem kötelező, de lehetőség és jól is van ez így. -
GrooveHero
addikt
Meg is válaszoltad a kérdést. Mivel nem élethű, ezért sokan nem használják, legalábbis én nem. Mostanság már nem játszok vele olyan sokat, de azért 630 órát lenyomtam vele, és 1 percig nem vonzott, hogy csaljak, vagy bármit is átírjak, minden egyes játszott perc csak normális modokkal megy nálam. Ha találok egy modot, és gyanúsan sok a kapacitása, akkor rákeresek neten, hogy létezik e egyáltalán. Ha igen, használom, ha nem, akkor kuka.
-
Hali pár napja ismerkedek a játékkal. Olvasom a moddolás lehetőségét. Néztem én is a neten 2M literes kombájnt meg itt is olvasom, hogy át lehet írni a pótkocsi kapacitását.
Kérdem én nem veszti el a játék így a lényegét. pl. egy ilyen nagy kombájnal nem is kell pótkocsi elhordani folyamatosan az anyagot, pedig a valóságban is így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest