Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Cyberpunk 2077
- Old Skies teszt
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
hhelikopter #798 üzenetére
Engedélyezni kell a játékon belül a beállításoknál a gamepadek / kormánykerekek -et.
A játék kezel többet is, én hármat használok, G27 kormány ( pedállal és H váltóval), saitek side pad és gamepad. Amiket felismer arra ad gombkiosztást, de nem lényeg, mert játékon belül tetszőlegesen konfigurálhatóak.
Egy funkcióhoz két különböző játékvezérlő gombjait is lehet rendelni egy időben. -
hhelikopter
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni a nagy tapasztalattal rendelkező játékosoktól, hogy FARMING SIMULATOR 2019 játékot egyszerre két Joystickkal szeretném játszani, mivel a gépeknek számos funkciója van, így finomabb, élvezhetőbb lesz a játék.
A kérdésem az, hogy csatlakoztatom a két Joystickot és utána van még valami dolgom, hogy kezeli a windows a két vezérlőt?
Köszönöm
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
FS 17-ről van szó, de ott már nincs senki.
Mínuszba mentem egy kicsit, és vittem a Malomba terményt leadni, de nem kaptam semmit.
Mi lehet a probléma? -
Sziasztok!
Érdeklődnék ez a játék,alacsony közepes beállításokkal, HD-ban el fut egy GT 740 2GB DDR5 128 BIT es videokártyával?
I3-2120 CPU, 8GB DDR3 ..
Válaszokat előre is köszi... -
puhoska76
tag
Üdv van egy map ami nagyon tetszik, szeretném átrendezni de sajnos sokadik változatban (5.1) sem lehet az ólakat, eladni lecserélni..
editorhoz nem konyítok nagy macera kiszedni őket???
Minden mást el lehet adni csak az ólakat nem.Sajnos akkor is minden van ha úgy indítom hogy semmim ne legyen .
-
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen #787 üzenetére
A 8.1 nem működik egyűltalán még a béta sem. Én a 7-es és a 8-as verziót használom, de érdekessége hogy a tutorial videónak semmi köze a felülethez. A youtub videokon is van eltérés. pedig ugyan azt a verziót használnám. kattingatok lépésről lépésre kockárol kockára de a végeredmény nem ugyan az. [link] pl ez is.
Szóval nem értem. -
Wildgreen
aktív tag
válasz
GrooveHero #789 üzenetére
Itt van 5 tutorial videó róla Magyarul nézd meg hátha benne van a problémád megoldása!!
https://www.youtube.com/watch?v=p6ibp9PD20w&list=PLA3j8F-sFNXA0wlJg6CVj75IQDGjzuax_ -
GrooveHero
addikt
válasz
Wildgreen #788 üzenetére
Steamen még várni kell rá kb 9 órát.
Valami más:
Próbálkozom a Courseplay-el, legutoljára anno a '15-ben hsználtam.
Hogy tudom megoldani, hogy ne a szélén kezdje a kombájn? Mert az már előbb beérett és learattam manuálisan. Akárhogy generálom a kurzust, mindíg kimegy a szélére és végig megy az üres területen.
Másik kérdésem pedig azt ületetés lenne. Ha kifogy az ültető és manuálisan utánatöltöm (elvezetek vele a boltba és raklapokról feltöltöm) akkor utánna hogy tudom megoldani, hogy onnan folytassa, ahol abbahagyta?Köszi előre is a segítséget
-
Wildgreen
aktív tag
Kipróbáltam a Platinum Expansiont!! Szerintem nagyon jó lett!! Igaz nagy Claas párti vagyok!!
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #785 üzenetére
Sajnos a Giants 8.1-el nem csak te szenvedsz!! Olvastam sok fórumot fos az egész!! Próbáld a i3d filet importálni az editorba!!
-
Petya73
csendes tag
Üdv! Megjelent ma a ModHub-on egy új térkép, a neve Holmákra. A különlegessége, hogy a készítői megoldották a bokrok, gyomok és a fű téli textúráját a Seasons modhoz. Bokrok ősszel megbarnulnak, télre lehukkik a levelük, gyomok és a fű bebarnul télire. Tudja-e valaki, hogy hogyan lehetne átmenteni ezt a részt a Seasons-ba vagy egy Seasons-Geo-ba?
Látszólag a visual.xml és a Foliage mappa tartalmáról van szó, de nem olyan egyszerű mint gondoltam. -
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy kis segítség kellene, írja már le egy hozzáértő szaki hogy hogy kell feltelepíteni az editort illetve hová mert nekem nem akar működni, én úgy csináltam mint a 17-es játéknál hogy feltelepítettem a programokba, de gondolom ennél a játéknál most nem így kell mert ez nem akarja megnyitni az i3d fájlt
!
Köszi a segítséget előre is!
-
Zsolt1966
tag
Azért az jó hogy kiadták a John Deere Cotton DLC-t
De a easons miatt egy év alatt nem tudtam a gyapjúmat learatni, mert minden season mód azt irja hogy beültetve de nem növekszik semmit.
Ma feltettem a frissítést este tesztelem kiváncsi vagyok mit csesztek el megint. -
Wildgreen
aktív tag
https://www.farming-simulator.com/updates.php?lang=en&country=hu
1.5.1 frissítés!! Többek között bele került a Claas szín!! -
-
sziszkaa
újonc
Hello. Megtudná valaki mondani hogy miért nem működik az évszakok mód a játékban?
-
Zsolt1966
tag
Aki szeretne egy kis szint vinni a játékba az keresse fel ezt az oldalt.
[link]
A hivatalos oldalon a Global Campany verziókat le kell hozzá tölteni innen [link] , és utána ezek az épületek is üzemelnek.
Régen volt az Fs17-ben hasonló pálya nagyon tetszett hogy nem csak aratni vetni és állattartás van benne. így most is beépítem a városomba. a gyártási folyamat mindig izgalmas. és a sok kieső idő amikor nincs aratás vagy vetés ezzel is el lehet ám bőven tölteni az időt.
Remélem sokan fogjátok szeretni -
fekete.roka0
friss újonc
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! :
-
Zsolt1966
tag
válasz
fekete.roka0 #769 üzenetére
Innen tudod letölteni
[link] -
fekete.roka0
friss újonc
Hali!
Szeretnék egy kis segítséget kérni....
A régebbi hozzászólásokba láttam hogy lett készítve a Seasons módhoz magyarítás. Viszont mikor próbáltam letölteni a megadott linken, amire átirányított oldal azt írta ki hogy már nem találja. Nagyon köszönném ha valaki meg tudná velem osztani a magyarítást.
A válaszokat előre is köszönöm!UI.: A magyarítás készítőjének hatalmas gratuláció. Én is nekiálltam lefordítgatni de 2 óra után már nagyon lefárasztott. Szóval le a kalappal!
-
Mike 32
aktív tag
Ha jól értem akkor vannak részek a mappon amit nem lehet megvenni és azt szeretnéd megvenni
Ahoz át kell szerkeszteni a mappot GE vel és ott a farmland részt.Egyébként én azóta nem veszek nvidiát mióta kiderült. Most RX 480as asus abból is a OC de nem viszi rendesen az FS-t néha nagyon be lassul 30-40re
-
Mike 32
aktív tag
Fölösleges a kábel nem avval van a gond. Az NVIDIA LOGO nem véletlenül virit a kezdő képernyön.csak arra van optimalizálva a játék persze azok közől is csak az újabbakra.Azért elég erős kártyád van és mindenben többet tud mondjuk a 1070estől de még sem fut ugy mint azon. Ezért útálom az NVIDIÁT minden játék fejlesztőt meg környékez vagy meg vesz. Nem tudom ki emlékszik arra amikor a 3DMarkot fizette le hogy amikor az nvidián futtatják akkor kikopcsoljón pár kartya izzasztó dolgot persze ugy hogy ne lehessen észre venni.Nem kizárt hogy itt is igy van hogy nem mindent kapcsol be hiába irja ki.
NEM AKAROK VITÁT A FANOKKAL ,DE HA 1X MÁR CSALT ÉS HAZUDOTT NEM HINNÉK NEKI TÖBET
Tiszteletem az FS rajongoknak és a moddereknek -
Tibi28
csendes tag
Nekem is ilyen felbontású a monitorom sapphire RX 580 nitro+ 8gb majdnem maxon megy csak az élsimítást nem tudom 2 né feljebb rakni mert azonnal elkezd akadni ha a fűbe vagy a gabonába belemegyek aszfalton semmi gond. Ezt nagyon nem értem hogy miért lehet. Lejebb vettem a többi beállítást meg fhd ba raktam akkor is ugyan ez van 2 nél feljebb rakom már akad is. Megpróbálom veszek 1 komolyabb Displayport kábelt mert ami most van kb 1500 ba került hátha megjavul.
-
őstag
őstag
Nagyrészt egyetértek a kritikákkal, kivéve a teljesítményt.
Full grafikán ( haladó beállításokat nem piszkálva, kivéve tükör 7 ) 1070ti -vel a minimum fps 80 felett van, átlagban pedig 110 körül, max 135. A felbontás 2560x1080, 144Hz.
Ami a frissítéseket illeti az tényleg szégyen. A DLC meg ilyen formában lehúzás.
Szimulátornál maradva, ETS2, ATS ilyen szintű tartalmat ingyenes frissítés keretében ad.
De amíg nincs a piacon jobb mezőgazdasági szimulátor, addig ez nem fog változni.
Mod van bőven, akad pár tényleg jó is, de évek alatt a legtöbb, főleg a játékmenetet érintő modok fokozatosan beépültek az alap játékba. Az kérdéses, hogy ha lesz 21-es verzió, az mi újat hozhat. -
Zsolt1966
tag
Nekem aztán elég erős gépem van saját építésü a vga csak gtx 1050 4gb de a többi az ful extra. Na most ez a config mindent visz fúll beállítással pl Crysis 3, Wolfenstein: The New Order. Nos az fs19 is full beállítással megy és így sem érem el nappal az 50 FPS-t Mint korábban is irtam a monitorom 165Hz 1ms frissítéssel full hd 32'' tehát a játék élmény megvolna. Én csak a 17-el kezdtem egy tört verzióval, de megtetszett, és megvettem a 19-et. de ezzel több a probléma mint a 17-el. A térképeket válltogatom de mind hibás. Némely gyári traktor is és permetező, vagy műtrágyaszóró. Szóval összegezve. lenne mit frissíteni de őket csak a pénz érdekli. Pedig be lehetne tenni építkezést is pl. Anno volt egy jó pálya ahol mindent fel kellett építeni de előtte meg kellett venni. Sok termény és termék volt. nos ezek mind jót tennének a játéknak. Ha én űlnék ott tuti be lenne minden építve. Lehetne pl utakat is szerkeszteni a térképben. vagy egyébb házakat venni. nem kellene ennyi mod. Na erről ennyit szerintem jól kiveséztük. megyek aratni
-
Tibi28
csendes tag
Hát igen. Nem ártana ha kiadás előtt valaki tesztelné is a játékot mert nincs optmalizálva plusz tele van textúre hibával nagyon sok gép. Szerintem a minimum Vga 1080ti hohy fhd-ba fullon menjen. A Giants kb 1 milliós géppel dolgozik de inkább több mert minden videojuk 4 K ba van ami vicc. Szerintem nem 2 évig csinálták hanem 2 hónap alatt összehányták. És igen nem a DLC-t kellene eröltettni hanem a frissítést hogy lgalább közép kategóriás gépen is fusson maxon. Amit még nem értek. Jön a Claas DLC de a JD ből ami akkora szám volt hogy bent lesz nekem hiányzik a 9 R a vezértraktor meg amunkaeszközök bálázó satöbbi silózóról nem is beszélve. Ja és a föld textúrák vicc. 15-17-19 ugyan az csak kicsi szín külömbség van. Nekik csak az a lényeg hogy döljön a pénz. Még azokat a videókat is árulták amit sajtótájékoztatón mondtak
nekem is kb 10 órám van a játékba a 15 -17 10000010 órám volt 1 év alatt. Szétrobbanok! A modderek tudtak csinálni sarat a térképekbe azt hittem lesz, de ezek nem hajlandók szerintem a 21 be sem lesz és nehogy valaki azt mondja azért hogy ne fogja a gyengébb gépeket a textúra.
-
Bep
őstag
A durva az, hogy Xbox One X-on is sz*rrá szaggatja magát, ha 1 vagy 2 AI dolgozik, bőven 20fps környékén van (azt hiszem 30 a max). Megjelenéskor megvettem, azóta kb. van benne max 10 órám. Egyszerűen kiégeti a retinám a képfrissítés. Az alap tartalom és a gyári módhub nekem bőven elég, de a teljesítménye a játéknak közel zéró. AI butább, mint 17-ben. Kontrolleres irányítással egyszerűen erotikusan kényezteti a fülem a gépek hangja, hogy húzom a ravaszt finoman nem nyélre, elindul a Traki (mindegy melyik), de alapjárati hang változatlan 10-11km/h-ig (semmi jele, hogy a motort terhelés éri).
A föld rendszer tetszik, hogy táblák helyett területet veszünk, de ezzel együtt sok bug bekerült. -
Mike 32
aktív tag
válasz
Zsolt1966 #754 üzenetére
Teljes mértékben neked adok igazat, a 15ös is többet tudot mint a 17 v agy a 19. Teljesen arra mentek rá hogy nem fejlesztenek semmit csak a 100 traki mellé beraknak még 4-5 szar az egész. A grafikán semmit nem csináltak és meg követeli a játék az állandó 60 fpst kérdezem én hogy miből ? A 140k VGA is szaggat full grafton . ŐK a tisztelt fejlesztők milyen gépen tesztelik ??. Akinek nincs meg a 60 annál meg szaggat a játék és nagyon lekel butitani hogy ne szaggasson akkor meg már a 15nek szebb a képe és az még 25 fpsel sem szaggat. Az állatok menü egy nagy katyvasz föleg több száz állatnál. Mindent kiir ,de amikor a szállitora raknád őket akkor meg pont az nem irja ami fontos pl: hogy hasas-e az állat.
Szóval szerintem is inkább a játékot kellene fejleszteni nem kiadni megint a régit új név alatt.Csak halkan mondom hogy ezt a játékot a MODDEREK nélkül már a 13 let volna az útolsó. Nekik lehet köszönni hogy még van FS. Persze azt is hozzá kell tenni hogy minden kiadás és frissités után az elöző munkádnak fele vagy az egész nem müködik és kezheted elölről.
-
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen #753 üzenetére
Azért ne essünk tévadésbe. Én a játékot megvettem, de a gépek ugye alapból megjöttek. Azért hogy csak egytipusu gépeim legyenek nem fogok megint 20 eurót kiadni. Alapjáraton nem az uncsi gépeket kelene fejleszteni hanem volna sok egyébb tennivaló de azzal nem foglalkoznak. Mint pl a földek amik még mindig hibásak. 40-max 50 az FPS. 160Mhz-es monitorom van 1 Ms válaszidővel és éjszakai játékban 37 FPS a max.A season sem adja azt amit az ember várna tőle igaz szép. Ha már seasons akkor miért kell a fákat locsolni amikor esik az eső a természetben sem locsolunk olyankor. de bezzeg aratni vagy vetni nem lehet mert vizes a föld. Szóval azért volna mit fejleszteni. A gépek meg alaból jók. és 90%-ban használhatóak is
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
Zsolt1966 #751 üzenetére
Hát te tudod! Az én véleményem az hogy manapság 20 euro nem sok egy játékért! Ha valaki nem szán rá ennyi pénzt ne is várja el hogy a játék készítők évről évre jobb játékkal rukkoljanak elő!! Mert ugye sokan fikázzák a játékot hogy ez a hibája meg az a hibája mellette meg leszedik a tört verziót vagy ahogy te írtad leszedik pár hónap múlva innét meg onnét! Nah az ilyen ne is várja hogy fejlődjön a játék!!
-
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen #750 üzenetére
20 euro ezek meg vannak őrülve. várok egy két hónapot aztán le lehet tölteni.
https://ls-portal.eu/category/fs19/tractors-fs19/claas-tractors-fs19/
https://gamesmods.net/farming-simulator-2017/mods-packs-fs17/82566-mega-pack-2-class-v10.html
Ezek is hasonlóak és nem kell megvenni -
Wildgreen
aktív tag
válasz
underdark #749 üzenetére
Ezt kapjuk!! A 108-as dominatort csak az előrendelők kapják!!
https://www.farming-simulator.com/dlc-detail.php?lang=en&country=hu&dlc_id=fs19platinum -
underdark
aktív tag
Hali
A közelgő platinum edition az csak egy dlc lesz vagy lesz kompletten is? -
Mike 32
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #746 üzenetére
Azt hiszem hogy a buildingShader.xml-ben át lett irva az elérési út vagy felülirattad az eredetit.
igy kellene kinézni ha stimmel.
<Textures>
<Texture name = "mMaskMap" defaultColorProfile = "linearRGB" group="base" defaultFilename = "$data/shared/default_specular.png"/>
<Texture name = "mDirtDiffuse" defaultColorProfile = "sRGB" group="base" defaultFilename = "$data/shared/mapDirt_diffuse.png"/>
<Texture name = "mDirtNormal" defaultColorProfile = "linearRGB" group="base" defaultFilename = "$data/shared/mapDirt_normal.png"/>
<Texture name = "mMossDiffuse" defaultColorProfile = "sRGB" group="base" defaultFilename = "$data/shared/mapMoss_diffuse.png"/>
<Texture name = "mMossNormal" defaultColorProfile = "linearRGB" group="base" defaultFilename = "$data/shared/mapMoss_normal.png"/>
<Texture name = "mGradientMap" defaultColorProfile = "sRGB" group="color" defaultFilename = "$data/shared/defaultGradient_diffuse.png"/>
<Texture name = "baseMap" group = "array" type = "2dArray"/>
<Texture name = "normalMap" group = "array" type = "2dArray"/>
<Texture name = "glossMap" group = "array" type = "2dArray"/>
</Textures>Remélem segitettem
-
zsolesz0803
tag
hát itt van egy pár error
2019-09-27 08:02 Error: Can't load resource 'C:/Users/Zsolti/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/mods/shared/detailArray_specular.png'.
2019-09-27 08:02 Error: Can't load resource 'C:/Users/Zsolti/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/mods/shared/detailArray_normal.png'.
2019-09-27 08:02 Error: Can't load resource 'C:/Users/Zsolti/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/mods/shared/detailArray_diffuse.png'.
2019-09-27 08:02 Error: Can't load resource 'C:/Users/Zsolti/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/mods/shared/detailArray_specular.png'. -
Mike 32
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #742 üzenetére
Valami a mappal történt LOG file mit ir ?
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne mitől van az hogy a szántásnál vagy a vetésnél van úgy hogy keresztbe látszik a szántásnak a sora vagy a vetésnél is hosszába megyek a földön és keresztbe látszanak a sorok! Eddig semmi ilyet nem tapasztaltam ha átlóba szántottam akkor úgy látszott a sor nem tudom mi történhetett már az összes modot kidobáltam a játékot újra telepítettem de nem szünt meg a probléma! Valami ötlet hogy mi lehet a baj?
-
Zsolt1966
tag
Seasons!
El telt egy év. Megint ősz van és sajnos a tehenek szaporodása egyenlő a nullával.
Egy év alatt tremeltek 34.000 liter trágyát, de iszap nincs! Tejet egyetlen decilitert nem adtak.
A sertések nagyon gyorsan fejlődtek. kb 300 van már.
76.000 liter trágyát csináltak de iszap itt sincs.
A lovak sajnos egyik nap drága, 100% másik nap visszaesik az alap árára.
A birka most kezdett el szaporodni. eddig egy darab lett de gyapjút már adnak.
Csirke ól. itt is a szaporodás kiváló 10 csirkéből 58 lett tojás kb 700dbAz aratás nagyon gyengén van megoldva, egy évből egyszer lehet.
Most arra várok hogy eláljon az eső mert így nem lehet aratni.
Kukorica napraforgó egy év alatt nem érett be.Hát ennyi a tapasztalat.
Lehet hogy térképenként válltozik, és csak a gyári mapon működik rendesen.
-
Petya409
friss újonc
Sziasztok!
Találtam egy linket gyakorin. Ez engem is érdekelne
Jól leírta így csak linkelemhttps://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__10083935-farming-simulator-19-ben-hogyan-tudok-akar-2m-termenyt-szallitani
-
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen #736 üzenetére
Angliában élek így a magyarországi évszak nem érint.
Faforgács gyártáshoz ez a kedvencem. Végre megtaláltam.
[link]
Már egész szépen kialakítottam a térképemet. Sok egyébb épület tó és eyzköz került rá.
Már egészen otthonosan érzem magam rajta.Nem csinált esetleg valaki egy GIANT editor tutorial oldalt?
Angol sok van a youtubon de még nem vagyok perfect így nem mindent értek.
Főleg a földek szerkesztése érdekelne. -
Zsolt1966
tag
Seasons
Eltelt egy év. Most vagyok a következő tavaszi szakaszban. Egyszer már volt olyan gondom hogy hiába szortam a meszet földön nem jelent meg. Azt hittem hogy bug gépet cseréltem, utána működött. Most megint tavasz van, és ugyan az a probléma. Frissen vásárolt föld, kell meszet szórni, műtrágyázni, és gyomirtózni. Akármelyiket kezdem el a kocsiból fogy de a területen nem látszik és a térképen sem változik.
Nektek volt már ilyen esemény?
Ez most a season hibája, vagy bizonyos időben nem lehet ezeket a műveleteket elvégezni?
Nem találtam erre utaló leírást. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok. Valahol láttam egy leírást de már nem találom.
Amit szeretnék az a bála vagy a nem szabványos fa kézzel való mozgatása.
Szervereken láttam hogy egy teljes fát elhúzott a kivágás után.
Ezeket a paramétereket hol lehet megváltoztatni?Köszönöm.
-
Zsolt1966
tag
Seasons!
Elérkeztem a tél 4-ik napjához és beindult az állat tenyésztés.
A sertés 40-ről 101 szaporodott
A csirke 10-ről 21 re
A tehén csak egyet haladt előre.
Viszont ami érdekes, a széna bála nem csinál semmit, de a szalma bála elkezdett átalakulni szilázsá. Kb 500 bálám van.
Ami hiányzik az a keréknyom a hóban. -
őstag
őstag
válasz
Zsolt1966 #725 üzenetére
Van egy új mod Animals Keeper v 1.0.0.2 ez vizet és szalmát ad az állatoknak és kitakarít utánuk. Konfigurálható.
Közben nekem is elhullott három birkám, és tojás is alig van, kb. ugyanaz amit te írtál.
Felsbrunnban ha jól rémlik Seasons alatt a lekaszált fű magától megszáradt és széna lett belőle a földön hagyva.
Old Stream mapon meg elrohad a kaszálón. -
őstag
őstag
válasz
Zsolt1966 #723 üzenetére
Az első 9 hónapban a tehén nem ad tejet, ezt olvastam valahol. Tojás nálam van, van gyapjú is, és még nem pusztult el egy állat sem. Vízre magoldás a szivattyú, az nem engedi 15% alá esni a szintet.
Frissen csomagolt fűbálára 66%-ot ír és még 72 óra kell a kész szilázshoz.
Hosszabb tapasztalatom még nincs, mert sosem nyomtam le egy teljes évet állatokkal, valamiért mindig újat kezdtem.
-
Zsolt1966
tag
Season tapasztalat. Eddig nincs vele probléma, de ami nem tetszik!
Az állatok etetése 100% a víz rendben és mégis tegnap kiírta hogy 8 állat meghalt. A kora még nem indokolta volna. ezt nem értem. A másik hogy se tej se tojást nem adnak.
Olvastam hogy ősszel és télen kevesebb de hogy semmi?
Most ősz van a 6-ik nap. a szilázs két hónapja nem érik be.
Níáron báláztam be őket, kb a 3-ik nyári napon de azóta is csak széna. 0% a HUB csekkolásával.
Nagyjából ennyi. -
Zsolt1966
tag
Sziasztok.
A legutóbbi frissités után a K165 műtrágyaszóróból nem fogy a műtrágya, a mész viszont igen. Korábban írtam hogy milyen jó mert 30 méteres és nagyon lassan fogy belőle, erre most már egyáltalán nem fogy.Egyébként kipróbáltam az egyel kissebbel az jól műkszik.
Valakinek hasonló tapasztalat? -
Zaja2
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok hogy mitől lett ilyen a játék?
Wiun reinstall után driver fent van. Hiába állítgatom a felbontást,semmit nem változik.
-
Zsolt1966
tag
Egy kis újítás
https://www.farming-simulator.com/mods.php?lang=en&title=fs2019&filter=org&org_id=65115&page=0#
Az árakhoz kiteszi a termék ikonokat és sok egyébb újítás is használható.
Season módban is működik. -
őstag
őstag
válasz
Zsolt1966 #716 üzenetére
Idő kell az állatoknak még a szaporodó képes kor eléréséhez is.
A szarvasmarhák például nem adnak tejet az első 9 hónapban.
Egyébként a Seasons azoknak való, akik nem akarnak három naponta vetni/aratni az örök nyárban szinte állandó napsütés mellett.
Ha a mésztől a gyomokon át a szántásig minden be van kapcsolva, akkor azért akad munka, főleg ha a földekkel arányos méretű a géppark. A legnagyobb gépek nyilván pár perc alatt végeznek a 2 hektár közeli kisebb földekkel. Esetleg nem mindent bérelt munkással kell csináltatni. A vetés is más, ha nem a bérelt munkás vásárolja a magot/műtrágyát, hanem azt is oda kell szállítani a földre. Több időbe telik amíg beérik a termés. Ez így realisztikusabb. Ez a lényege ennek a modnak. Van némi stratégia vonatkozása is, ott a vetésforgó, időzíteni kell a munkákat, igazodni az időjáráshoz és tartalékolni élelmet az állatoknak a többi hónapra.
Az eseménytelen időszakokat pedig tovább kell pörgetni TimeScale -el, az tud 9000 szeres sebességet is.
Szerintem is tud unalmas lenni így is, de enélkül meg még unalmasabb. -
Zsolt1966
tag
Míg várakozom hogy tudjak valamit is csinálni addih is csináltam egy gyümölcsöst,
Sajna még mindig nem tudták megoldani hogy a terephez igazodjon a lerakott objektum. Olyan magas falakat csinál hogy nem győzöm kisímítani.
Most van a tavasz hetedik napja de semmi változás a játékban. Nincs fejlődés az állatoknál, füvön kívül nem tudok semmit csinálni, max fát vágok.
Ahogy korábban írtam egy évet várok kiváncsi vagyok a télre, de utána valószinü törlöm a seasont. -
Zsolt1966
tag
Még jó hogy a hétvégén megcsináltam a seasons magyarítását. erre ma frissitették
De semmi gond csak be kell másolni megint és újra működik a magyarított verzió.
Szerintem egy évet megvárok hogy mennyire lehet haladni vele, de úgylátom, ahogy előttem is írták hogy roppant unalmas. Az tény hogy több idő marad a trágyázásra, mész kirakásra, és az álatokkal foglalkozni, de azonkívül semmi akció. -
pokers
senior tag
-
Zsolt1966
tag
A másik gondom. Ugyan feltettem a season módot szépen működik is, de amit észre vettem az a szaporodás. Most vagy ilyen lassú vagy egyáltalán nincs szaporodás.
A season előtt 50 malacom volt, és 3óra 30percenként volt szaporodás. a season után meg lett 47 malacom és azt írja hogy nincs szaporodás se tehénnél se csirkénél se malacnál. de még a táp sem fogy.Szerintem valami nem kóser, a season moddal.
-
Zsolt1966
tag
Na erröl beszéltem. A 11-es föld teteját levágtam odáig ameddig a szarvasmarha területe van. a 13-as földet összehoztam hogy ne legyen L alaku. a föl látszik rendesen. A művelés kicsit gond, mert ha eladom a 11-est akkor a 13-as kitöltött treületet nem engedi használni mert nem az enyém, és a térképen sem látszik hogy át van alakítva a föld.
Ezt szeretném megtanulni hogy hol kell még átírni, ha valaki ebben segítene.
Ez egy teljesen új mentés. -
Zsolt1966
tag
Nagyon szívesen mindenkinek.
Akkor visszatérnék a 692-es kérdésemre. esetleg valaki aki ebben jártas? nekem sajna nem akar össze jönni.
Gyakorlom a map szerkesztést, de nem sok időm van.
Megköszönném ha valaki megoldaná ezt a kérdést.
Egyébként ez a típusu műtrágya szóró nagyon jó.
[link]
18,900 műtrágyával gyakorlatilag 5 óriási földet meg tudok trágyázni és nem fogy ki. -
Zsolt1966
tag
Befejeztem a teljes fordítást. elméletileg 100%
[link]Amit tudtam teszteltem de 12 óra nem volt elég hozzá.
Használjátok. -
Zsolt1966
tag
Season gyors fordítás. kb 90%-ban kész.
A lényeg már használható a súgó menüjéből hiányoznak infók.
De a napi események mind jól működik.
[link]
Letölteni innen lehet.
A season mappában található egy translation mappa, oda kell csak bemásolni ay xml fájlt. nem kell kicsomagolni, csak total commanderbe belemásolni és már kész is. -
Zsolt1966
tag
válasz
Wildgreen #698 üzenetére
A season mappában található egy translation mappa, azalatt vannak a fordítások. Én most lemásoltam az angol verziót és átneveztem magyarra, és azt elkezdtem fordítani. Egyenlőre csak a text szővegét írom át de működik. Pl text="Early Summer" /> text="Kora nyár" />
A text name szövegét nem bántom: <text name="seasons_periodNameFull_4"
Mert arra hivatkozik a mód
Csináltam egy teszt mapot és azon futtatom, hogy minden jó legyen. 120x sebességgel
Remélem hamar végzek vele akkor megosztom. -
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #699 üzenetére
Neked valami mod zavar be!
-
larpi
tag
válasz
zsolesz0803 #699 üzenetére
Egy heti játék után a legtöbbet használt traktor 10,4 üzemórával 26%-os állapotban van, vetőgép 4,8 üzemóra 18%.A többi mind jobban áll. Mindig real időben játszom, ha gyorsítom az időt akkor a gépek nem mennek (pl, éjszaka).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fotók, videók mobillal
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest