Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BogyóBP

addikt

Sziasztok. Bár a 19 el is probálkoztam anno sokat de mivel a 22 nek nincs külön topicja és a két játék nem sokban tér el ide írok. Szóval már elég régóta probálkozom magával a játékkal hogyan tudnék 0 ról gazdaságot indítani de mindig elbukok. A just a scratch (kezdés az alapoktól) vagyis a nehéz szinten akarnám kezdeni a karrieremet mert szeretem a kihivást egy játékban. Viszont eddig gyapottal probálkoztam vagy eladtam vagy feldolgoztam anyagnak vagy ruhának és úgy adtam de sose tudtam a hasznot kitermelni épp csak annyit hogy a kamatokat és a lizingeket kifizettem, vagy teljesen becsődöltem de felfele sose tudtam menni és nemtudom mit rontottam el. Szoktam mellékállásban is bálázni permetezni mert ezek jól fizetnek viszonylag egyszerű meló után de ez sem hozott pluszt. Jelenleg most ott tartok hogy vettem egy olyan földet a kezdetekben amin gyapot volt learattam bevittem a fonóba aztán a földet eladtam a hitelt teljesen kifizettem mert ugye 200.000 hitellel indulsz ebben az opcióban hiába van 500.000 ed (vagyis gyakorlatban csak 300.000 ed van). Ugyhogy jelenleg most ott tartok hogy van egy zsebkendőnyi földem kb 1,5-2 hektár lehet amit egy bérelt kis traktorral felkultiváltam a köveket róla beszedtem de még nemtudom mit vessek bele. A füvet nagyon drága vetni (kb 50.000 a tábla bevetése) és bebálázni majd eladni esetleg szilázzsá csomagolni se hozott annyi haszont hogy megérné. Nemtudom mit vessek bele.. Jelenleg maxon megy a fonó de az is napi szinten hoz kb 1 max 2 anyagot amit 2500-3000 küröl tudok eladni, ha a szabóba átviszem ennek a tripláját is kapnám érte de az újabb 80.000 kiadás. Mást még nem is nagyon probáltam már kinomban vettem egy kézi fűrészt mert sokszor elakadtam a telken lévő fákba és kivágtam őket lekopasztottam ráraktam egy alacsonyrakodóra a traktor homlokrakodojával (amin járgányokat és eszközöket lehet vinni igazából a raklapokat is ezen viszem mert ez a legjobban hozzáférhető és a targoncának is kellően alacsony btw.. a feladatnak tökéletes szerintem mert ha járgányt kell vinni akkor is van ha eszközt akkor is..), eladtam a fűrészmalomba de volt hogy 2000 et is adott pár görbe gazért viszont ez irtozatosan macerás és idegölő volt mire megfogtam felszenvedtem és felraktam. Valakinek valami start ötlet? Egyedül játszom sajnos így mindent nekem kell az AI-t hagyjuk mert néha nagyon gáz.

Annyi mod van még fenn hogy bárhol lehet aludni a shift +Z vel bár szivem szerint ezt is kivenném mert rontja a játék illúzióját. Ugyebár a farmház hozza ezt a funkciót. :R

Új hozzászólás Aktív témák