Hirdetés
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ghoul update
Lehet belőled is ghoul! -
Semin
őstag
Csak egy hasznos infó, hátha segít valakinek
Leírok egy módszert arra, hogy egy PC-n párhuzamosan két steam kliens hogyan futtatható. Így be tudsz lépni egyszerre két Fallut 76 accounttal is.
(én pl. így oldom meg a dolgaim tárolását)Nem szükséges hozzá semmilyen külső program csak az alábbi lépéseket kell követni:
Lépj ki a Steam kliensből!
Win+R és ide írd be hogy cmd1. Futtasd az alábbi parancsot (írd be majd enter):
set VPROJECT=steammulti2. Futtasd az alábbi parancsot (írd be majd enter):
start "Steam1" "C:\Program Files (x86)\Steam\steam.exe" -master_ipc_name_override steam1Várd meg amíg elindul az első kliens.
3. Futtasd az alábbi parancsot (írd be majd enter):
start "Steam2" "C:\Program Files (x86)\Steam\steam.exe" -master_ipc_name_override steam2 -userchooserItt az account választó fogad, ahol be kell lépni a 2. steam accountal.
Fontos, hogy a játékot a steam-ből indítsd (könyvtár+játék gomb) ne az asztali parancsikonról.
Jó játékot
-
Semin
őstag
Én jelenleg ezt a buildet használom : [link] (W.A.T.S. Heavy)
Nagyon durva sebzést tol, és van benne pár "quality of life" perk is.Most épp a legendary perkemet akarom átdolgozni mert az Ammo Factory-ra már nincsen szükség.
Két fegyvert használok : [kép] [kép]
(A Holy Flame-et csak bossokra, mert ha sebzel halhatatlan vagy)Szinte minden egy-két lövés ... [kép] [kép]. (Glowing/scorched +60/65%)
Ennek megfelelően soha nem kell Ultracit Plasmát sem kraftolni, sőt napi 1-2k plusz jön ha aktívan ölsz.Remélem azért adtam 1-2 ötletet
-
válasz
MasterDeeJay #1754 üzenetére
Okosan kell játszani a perkekkel
-
Van ordinace express lvl3 ami levenné de nem fér be mivel fullos a str.
Akkor marad a legendary vadászat/pörgetés. Súllyal nincs nagy gondom, be tudom osztani. 160-200 között van nálam cucc és valami 360 amit elbírok viszont így csak ballisztikusból tudok vinni sokat. (10-20k 5mm, párezer 308-as)
Életből 50-60 lehet a max a nerd rangehez most jelenleg, end eléggé low. Power armorom vegyes legendary excavator.
Fullhpval amúgy bőven easy mód de úgy meg a lőszer fogy nagyon keményen.
Majd egy targetinges rakétavetőt akarok az poénos.
Gattling plasmát kidobom, eltűnnek a core-ok hiába gyártok (valami régi nem javított bug). -
válasz
MasterDeeJay #1752 üzenetére
Alacsony szinten még eléggé necces lowhp-s builddel rohangálni
A rakéta és mininuke lőszerhez van súlycsökkentő perk, legendás cuccokra ki kell pörgetni chemistry súlycsökkentést, -
Úgy néz ki beleütköztem limitekbe eléggé keményen. Nem tudom mit lehetne még optimalizálni rajta.
A dead men sprinting nem működik speed demonnal.
stimpakkokat kell néha farmolnom. Életem eléggé kevés, ilyen 50-60 körülin használom a bloodied miatt.
Heavy ballisztikus és robbanó fegyvereket használok vegyesen. Rakétavetőt (csak sima quad) és fatmant távolra, minigunt és gatlingokat közepes távra és belső tereken meg az MG42-est. Lőszer van elegendő meg néha gyártok is (van külön gyártós perkes is). Sebzéssel nincs semmi gondom, bőven darálok mindent csak túlélést kellene növelnem valahogy mert boss-ok ellen ez így nem jó. -
LVL62 vagyok, nagyjából értem a perkeket. Jelenleg így néz ki a dolog:
https://nukesdragons.com/fallout-76/character?v=1&s=f231a5e&d=s32sr2sx2s20sq2s01pa0p80eh2ce0i30ic4ia0a72at1ls2lt2l71lu2ip2lm2&lp=x01&m=c0fe
(az elosztatlan pontokkal variálok néha, reduced weight perkek vannak berakva éppen amit gondolok fontosnak)
Mutations szérumokat is vettem és már azt is értem hogy működnek. Elvileg a diluted radx nem szedi le őket ahogy tudom de erősítsen meg valaki benne hogy használhatom rad ellen.
Illetve van még egy olyan hogy a marsupial ad extra ugrást de az meg power armorhoz nem jó mivel nem lehet közbe lőni érkezés után (animáció miatt), azt lehet kár volt.
Egyéb javaslatok perkekre?
Fegyver MG42 (50% damage at night) és Plasma gatling (+50% damage when your target is below 40% health és +25% damage while aiming effektekkel) vegyesen használva bár perkekkel is kész horror etetni az mg42-est de eddig minden heavy közül az a legélvezetesebb (gyakori a reload de igen gyorsan megvan, nem zavaró). Van ammo converterem de rendkívül lassú és rossz használni, remélem lesz vagy van rá valami mod ami javítja normálisra.
Gatling plasma lassan pörög fel de jól sebez, inkább nagyobb mobok ellen jó.
PA-m van T51b lvl 50-es semmi effektel illetve egy lvl35 excavator. Már armor nincs mert csak PA-val mászkálok annyi rohadt sok core-m van hozzá (3-4db-ot viszek 20db van töltve ládában)
Fő questeket viszem, néha bemegyek westekbe darálni. -
WesTeknél van egy érdekes és egyben idegesítő bug. Ha lemegyek liftel és visszajövök akkor néha eltűnnek a tárgyak, azaz szekrények, asztalok random előjönnek és eltűnnek, illetve a monsterek is néha nem működnek azaz egy helyben állnak de persze ki lehet őket nyírni és esik is loot de furcsa. Szóval inkább nem használom a liftet.
-
Már alap power armoral szinte halhatatlan a karakter átlagos mobokra (lvl35-ös full excavator, lvl40 vagyok) . Endurancem alig van. Infók alapján megnéztem Wes Tek-et és lehet bőven darálni, nem is sebeznek szinte semmit rám. Egyedül a tűz ami sebez, arra majd rakok perket. Fusion core meg elég összesen 8db is töltve, azaz 4 a töltőbe van a 4-et viszek magammal de nem fogok rá perket rakni hogy kevesebb fogyjon mert így is bőven jól bírja, inkább cserélgetem őket.
Minigunnal megyek, zabálja a lőszert de így is 20k lőszerem van 5mm-esből ha majd elfogy akkor Gatling gunra visszaválltok az meg extrém módon termeli. -
válasz
MasterDeeJay #1747 üzenetére
Ott is fel kell majd venni, de.nyugodtan dobd el vagy rqkd ki vendorba pár kupakért, 1kártya 1kiló ám
-
válasz
st3v3np3t3r #1746 üzenetére
Akkor félrerakom majd ha odaérek legalább a keycard megvan. Még bőven messze vagyok.
-
válasz
MasterDeeJay #1745 üzenetére
Az atom kilövésnek van egy előzményküldije, azt végig kell csinálni,a whitesprings bunker egy enclave küldisorozat, hogy hozzávérésed legyen a silókhoz.
Minden silónál ugyan az az eljárás, végig kell csinálni, vagy ha még működnek, ki lehet glichelni elvileg a hosszú procedúrát, minden héten launchcode reset van, de ezeket ki lehet keresni a neten. 1 keykard csak 1 kilövéshez jó, 1 serveren 3 silo van. -
Na meg találtam egy elhagyott dobozt nuclear keycard volt benne, mikor szedtem ki a cuccokat steal volt nem take szóval úgy néz ki elloptam.
Ahogy olvastam, robbanthatok atomot?
Lopásnak van valami következménye amúgy? -
válasz
st3v3np3t3r #1742 üzenetére
Megvettem a tervét a mall-ban 200-ért, miután egy másik power box-nál sem tudtam rákötni a dolgaimat, még advanced power cable/connector cuccokkal sem.
Googléztam és ez egy régi bug, bethesda soha nem javította.
Igazából nem csodákozom, más játékuknál is van több éves bug de azt legalább modokkal lehet javítani.
Amúgy egyáltalán nem annyira bugos a játék mint számítottam, néha volt hogy beragadtam de odébb rakott magától a játék, vagy hogy kidobott a szerver, néha van hogy odébblagolnak az ellenfelek de összességében bethesdához képest igencsak jó véleményen vagyok. Nincs crash modokkal sem, gépigény is igen kellemes messze jobb az egész mint a fallout4, skyrim esetében. Külön tetszik hogy itt végre lehet hegyet mászni azaz ugrálni felfelé és nem csúszál össze vissza a karakter, nem akadok el mindenben bár néha be lehet akadni dolgokban.
Grafikával kellene még kezdeni valamit mert textura pakkokal is néhol szörnyen néz ki. -
válasz
st3v3np3t3r #1742 üzenetére
Az lehet de olyanom még nincs.
-
válasz
MasterDeeJay #1741 üzenetére
Fusion generator is ad 100 powert...
mindenre is elég egy átlagos campnél
-
válasz
ChPessimist #1740 üzenetére
Hogyne, sima kis generátorral kétfajta pylont és lámpák is égnek. Ilyen power boxra csak ez az egy amit próbáltam. Első campem, gondoltam legyen ingyen az áram
Majd fusion core-kat szeretnék töltögetni, gondolom ahhoz kell power. -
ChPessimist
tag
válasz
MasterDeeJay #1739 üzenetére
Sikerült már kábelt csatlakoztatnod akárhová is, csak itt nem működik?
-
Újraindítottam az erőművet, 100-at ad a power box de így sem tudok rácsatlakozni.
Hiába nem piros a kábel, nem rakja le. Egyik irányba sem. -
válasz
MasterDeeJay #1737 üzenetére
A 76 nagyon egyveleg, nyomható co-opban is meg online multiban is....
-
válasz
st3v3np3t3r #1736 üzenetére
Bethesda játék, az nekem egyet jelent a moddolhatósággal. Skyrim 140Gb-nál tart, Fallout 4 meg se néztem mennyit raktam fel rá...
Ez a Fallout76 meg nem is igazi mmo inkább mintha valami fallout coop lenne. Semmilyen formában nem tudok csalni mivel nem PVP-zek (nem is tudom hogyan kell és nem is érdekelne ezen része). Singleplayerként meg úgy játszom ahogy tetszik. Nyilván ilyen falon átlátást nem rakok fel mert semmi értelme nincs npc-k ellen. -
válasz
MasterDeeJay #1735 üzenetére
Nem elképzelhő, hogybegyes modok csak bizonyos verzióval működnek?
Halkan jegyezném meg: én többek között azért sem modolok játékot, mert az más játékosokkal szemben, akik nem használnak hasonlót, azokkal szemben nagyobb előnyre teszel szert, ami elvileg ilyen módon csalásnak számít szerintem.
De ez az én véleményem.
Egy nyelvi módosítás lokálisan elfogadhatóbb azoknak, akik nem tudnak szimultán angolról magyarra fordítani, mint pl. Én... Bár némileg megértem az angolt, sok hosszú éven keresztül ragad más is az emberre koszon kívülde inkább jobban preferálom a normális magyarítást mint az angolt.
-
válasz
st3v3np3t3r #1734 üzenetére
Igazából mennek a modok de nem mind. Pl olyanok amik a texurákat írják át mind mennek. Raktam fel optimized textures, néhány glow modot hogy minden fontosat felvegyek, lockpick könnyítést. De pl térkép mod nem megy.
-
válasz
MasterDeeJay #1733 üzenetére
Az MS store-os verzióval az a baj, hogy nagyon védett mappakörnyezetben van a játék, és minden indításkor chekkolja a játékot szerintem.
Én nem moddolok játekot, maximum magyarítom ha nincs benne gyárilag, de a mai gépi fordítások nagyon fosok, ha fizetnének azért, hogy használjam, akkor se használnám. Főleg a Fallout76ét, tele van félrefordításokkal és sokszor nagyon nehéz segíteni annak, aki az ilyen gépi fosfordításokkal játsza a játékot.
-
válasz
st3v3np3t3r #1732 üzenetére
Pc, de elég bugos xbox windows app verzió (moddolni alig lehetett, sokadjára indul el, valamikor végtelenig logol be...viszont 100ft se volt)
Youtubeon láttam hogy kötnek rá dolgokat 10 powerrel is, de úgy is írja hogy akkor termel többet ha megy az erőmű. Azaz 10-et mindíg ad.
Valami olyasmi van hogy fogyasztót kell elsőnek rákötni és nem pylont. De ha van rá valami mod az is jöhet, már vagy 20-at felraktam. 750 atomért van fusion core töltő, de csak 520-am van. -
válasz
MasterDeeJay #1731 üzenetére
PC-n vagy konzolod játszod?
Arra a pontra csak akkor tudtsz rákötni, ha a közelben lévő atomerőművet újraindítod...
Van 2 vagy 3 atomerőmű, event-ként jelenik meg az újraindítása, de csak akkor ha az erőmű közelében vagy.
De, ezek az erőmüvek resetelődnek, időnként újra meg kell csinálni.Ellenben generátort kell letenned a camp-re, hogy legyen áramod
-
válasz
st3v3np3t3r #1730 üzenetére
Mindent bezúzok. Eddig jól kezelhető a dolog.
Első camp, nem röhög. Tákolat de lvl27 vagyok csak.
Nem enged rákötni semmit (hiába kék a kábel) de ahogy olvastam fusion core töltőt kell. -
válasz
MasterDeeJay #1729 üzenetére
Ilyen szinten még inkább érdemesebb bezúzni nyersanyagnak olyan dolgokat amit nem tudtsz használni.
Javasolt a 1st előfizetés időnként, mert tudtsz letenni súlykorlátmentes ammo- meg scrapbox-ot,ezekbe 1st idő alatt tudtsz berámolni, ha lejár a 1st, akkor kivenni enged, de betenni nem.
Sok scrap-et célszerűbb scrapboxban tárolni, ne foglalja a súlyt a my stashben.
Legendás holmikat meg vasúton,rustyban tudtsz bezúzni legendary script-nek, amiből legendary modult lehet rustyban venni.
A treas note-okat fundationben meg craterben tudod beváltani, napi 40-et 400gold bullionra, ami később fog kelleni, ha tervrajzokat akarsz venni, majd lesz egy küldi, ami engedni fogja a vault79be a belépést, ott lesz nagy haszna a gold bullionnak.A fusion core súlyát lehet majd csökkenteni, meg a tartósságát növelni meg ha PA-t használsz. Atomic shopból elvileg lehet venni fusion core(FC) rechargert, ami a normál FC-ket tudja tölteni, hasznos holmi :)
PA-t nagyon meg kell válogatni a védelmek miatt, persze ha nincs más, jó a t45 is. De ott van az excavator, amivel több ércet lehet kibányászni, ezt is meg lehet szerezni, mondjuk úgy alap felszereltség :)
Lőszerekre visszatérve, tárolni szintén az ammobox a legjobb, meg idővel lehet majd nagyobb mennyiséget craftolni kevesebb nyersanyagból, de ehhez is kell sima és legendary perk.
-
LVL25 lettem, most már több a lehetőség. Találtam egy tekerős Gatling Gun-t. (meg lvl50-es fegyvereket is) Bekeveredtem lucky hole mine-ba mert pont mellé tudtam fast travelezni egyik csapattag miatt meg amúgy is arra volt quest, hát kishíján megdöglöttem és nem is mentem végig rajta. Ott találtam egyik embernél rohadt jó. Annak ellenére hogy shotira van csak perkem simán elég erős a gatling gun is, meg is tartom egy darabig illetve majd fejlesztem. Lőszer gyakorlatilag végtelen hozzá annyira takarékos. (meg jó lesz még az 5mm gondolom nagyobb darálókhoz)
Eredetileg is heavy weapon + PA-t akartam és most ez is megerősített benne. PA-m van T45/Raider részekkel de nincs rá perkem csökkenteni a fogyatását, a core-jaim elfogytak így az most ládában pihen, majd előszedem ha lesz rá perk. Main questet viszem.
CAMP-et még most sem raktam le de már találtam pár szebb helyet, viszont víz mellé szeretném. Hova ajánlott ahol szép a látkép és víz is lesz tisztítóhoz?
Ha jól értem akkor ilyen gatling gunos mobokat kellene farmoni scrapelni a gunokat hogy legyenek hozzá modok? -
válasz
MasterDeeJay #1727 üzenetére
Részvétem az ssd miatt.
Én ezért nem igen veszek nonames ssd-t...
De ha mindenképpen nonamest kell választani, akkor eddig az Apacer SSD-kel nem volt bajom SATA portos változatokkal.
De ha lehet akkor inkább kingston a400 ami nagyon bevált. -
válasz
st3v3np3t3r #1726 üzenetére
Most jelenleg öngyilkos lett a játék. Rakom újra.
Minden alkalommal újra be kell jelentkeznem, folyamatosan írja hogy probléma a fiókkal aztán sokadjára indul, most meg már el sem indult. Több gépen is használom valószínű ezt nem támogatja.Na megvan az SSD-m döglött be, valami noname intenso alig használtam, meg vissza gariba.
-
válasz
MasterDeeJay #1725 üzenetére
Olyan hely nincs, ahol sok az alapanyag sajnos, vannak deposit helyek, de azok gyéren adják azt az anyagot amit lehet bányászni, junk-ból és egyes lényekből jobban lehet nyersanyagot farmolni.
Az igazi játék majd lvl50 felett kezdődik, mert az felett már minden fegyver, armor elérhető lesz, meg persze sokat kell még fejlődnie a karakterednek, hogy legyen elég s.p.e.c.i.a.l. pontod és perk kártyád, hogy egy jó szettet össze tudj rakni :) aztán ott vannak még a legendary perkek is, amiket idővel lehet fejleszteni felesleges perk kártyák scrapjéből.
-
Rászántam magam, kipróbálom. Nem vagyok egy nagy mmo játékos, sőt kifejezetten kerülöm az ilyen játékokat. Hozzáteszem ESO-ban azért benne van 700 órám.
Valami random key-es oldalon vettem több kulcsot is aztán elosztogattam haveroknak valami egy két száz forint volt nyilván azért mert gondolom majd játékban lehet perkálni az extrákért. Szóval beaktiváltam és első gond az volt hogy moddolni eléggé nehezen lehet, azaz az én verzióm valami xbox windows hibrid és valami beteg állat módon alapesetben nem férhettem hozzá a fileokhoz de már megoldottam (youtube segített) és fel is raktam pár ajánlott modot.Mindegy a lényeg hogy kipróbáltam és játszom is vele pár napja mert ahhoz képest amit kiadáskor írtak háát ez nem egy rossz játék. Jó grafika elavult de javítható, gépigény alig van, betöltési idők sem szörnyűek. Nehézség is rendben van eddig. Amolyan casual módon játszom, lvl20 kezdő opciót választottam, shotisat bár esett sniper is és néha arra is átváltok.
Még nem döntöttem el mit használjak annyi féle lehetőség van. Arra rájöttem hogy mindent scapelek, casual csapatot választok aztán megyek amerre látok. Perkekből is valami shotisat raktam be még meg STR-t.
CAMP-et nem építettem még, nem is igazán tudom hova. Gondolom valami olyan helyre kellene ahol sok az alapanyag. -
protegum
aktív tag
válasz
Phobion #1722 üzenetére
Ha event-eket és daily op-okat csinálod adott fegyverrel, akkor mindig annak az ammo-ját dobja a loot-ba. Csak fel kell szedni. Plusz, ha squad-ba játszol, akkor a társak által lelőtt hulláknál is azt találod. Én pc-n játszom ezért nem tudom ps-nél melyik az a key amivel a közeli loot-ot is helyben begyüjtheted.
-
válasz
Phobion #1722 üzenetére
Vásárlás,Ammo converter, ammo gyártó, vagy gyártasz...
Sajnos ammo droppal nem lehet farmolni, mert kevesebbet ad vissza mint amit elhasználsz...Fusion Core-hoz anno volt atomic shopban Fusion Core Recharger, ami egyszerre 4et tud tölteni a normál Fusion Core-ból, Ultracitest nem lehet tölteni...
-
Phobion
őstag
Sziasztok
Ammot, hogy lehetne masszívan farmolni? (lvl 26, új player, ps5)
-
-
dlor
tag
válasz
st3v3np3t3r #1719 üzenetére
Lecsapnék az xboxosra ha megengeded. Nagy köszönet érte. 😃
-
-
dlor
tag
Sziasztok van valakinek még elfekvőben kódja? 😃 Nagyon szépen köszönöm.
-
Nekem is van 1-1 pchez vag xboxhoz, ms áruházas kulcsok! Ms fiók szükséges az aktiváláshoz
-
GAbre
veterán
Valakit érdekel még a játék Xbox Series és Xbox One példánya?
-
-
2024.Április 11.-én érkezik a Fallout sorozat az Amazon Prime-on
Magyar feliratos előzetes -
-
demmer123
őstag
Singleplayer Story van benne? Egyedül végig lehet játszani?
-
Ryder62
őstag
Nektek nem lett undorító az Ambient Occlusion effect a játékban?
Amúgy sem volt egy szépség, de most hihetetlenül undorítóan nézz ki vele a játék.
-
gorgo
őstag
Hmm, hogyan létezik az, hogy az egyetlen topik az F76 az egész szériából ???
-
[link]
Rajongó által készített trailer, nagyon jó lett!
JObb mint amit a Bethesda valaha készített. -
-
válasz
st3v3np3t3r #1702 üzenetére
Kérdés hogy a windows store verzio fájljai hogyan hozzáférhetőek másolhatóak?
-
Ez a xtranslatort lehet használni fallout 76hoz. egyszerűen megnyitoma fájlokat és automatikusan leforditja elmentem? Vagy hogy történik ez? Van magyaritás hozzá valakinél már?
Havernak szeretném.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- Elden Ring
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest