Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Ryder62 #1682 üzenetére
Rotálják a régebbi tartalmat inkább.(Persze van újdonság is)
Elköltöd a pénzed arra amire tudod és mikor vissza kerül egy tartalom (neked új másnak már ismételt) ami megtetszik arra is. Viszont nekik így jelentősen kevesebb tartalmat kell létrehozni úgy, hogy az egy új játékosnak jelentősebb ideig lesz újdonság az a shop tartalom ami egy réginek már ismétlés lenne vagy az ha még játszik a játékkal.
Tehát amit kinézel az idővel 99% megint elérhető lesz. -
-
-
csab991
senior tag
válasz
Ryder62 #1040 üzenetére
Single mód felől vannak kétségeim, nem számítok rá. Jövő héten már elérhető lesz a privát szerver, de szerintem ez annyit jelent, hogy a haverokkal tudod együtt tolni, úgy hogy más nem zavarhat be, ki tudja amúgy milyen díj fejében. Lehet majd még fejlődik a jövőben, de én még nem erőltetném.
-
Semin
őstag
A hirtelen halál egy területi cucc miatt van, SB és SBQ köpi és ott marad. Ha belesétálsz megmurgelsz.
(Sajna nem tűnik el csak 1 óra mulva kb xal hosszú ideig tart)A sétálásra még magyarázat lehet az hogy eltört a lábad. Figyelni kell , az a bug hogy nem mindig jelzi ki, de egy stimpakk és már futhatsz is.
-
csab991
senior tag
Január óta játszom vele rendszeresen és érezhető a fejlődés, mostanában jutott el tényleg arra a szintre, amilyennek megjelenéskor lenni kellett volna. Hallgatnak a játékosok visszajelzéseire, és ez dicséretes.
Más: Futottam pár kört az új sebzés mutatóval, teszteltem a különbséget az Explosive és Fire Rate effectek között, és ha mindenképpen arra mész, hogy maxold a damaged, akkor a Fire Rate a befutó. A nagyobb páncélos ellenfeleken nagyon keveset sebeznek a robbanások.
Egy példa, Heavy Gunnerként tolom 45% armor penetrationnel:
lvl 68 Schorched Walker : kb. 0%-ot ignorál
lvl 68 Super Mutant: kb. 22%-ot ignorál
lvl 92 Deathclaw: kb. 45%-ot ignorál
lvl 50 Mirelurk Queen kb. 60%-ot ignorál
lvl 95 SBQ kb. 75%-ot ignorál a teljes (inventoryban mutatott fegyversebzésből) -
Thorkos
tag
Ennél vannak furább dolgok is. Én amit furcsállok pl a lőszerrel amit nem használsz mert nem az a kaliber nem tudsz mit kezdeni. Miért nem lehet szét szedni? Aki nem meele irányba megy az szerintem a töltény hiánnyal mindig szív a zsákban meg ott a 3ezer .38as. Másrészt meg nagy kalapáccsal 1 ütésből megölsz egy lvl 60as zombi, puskával 2-3 fejlővés. Amit nem igazán értek, de ez lehet az én bénaságom. Nem lehet egy lvl25 legendary fegyot felhuzni lvl45re?
-
protegum
aktív tag
Ha összejön egy jó társaság akkor talán lesz értelme lockolni a servert. Ugye npc-k a hírek szerint nem nagyon lesznek. Ami valójában logikus, hisz csak 20 év telt el a nagy bumm óta. Lényegében csak a menedéklakók lesznek és Fogarasi Árpád.
New Vegas szerintem a legjobb újkori fallout, de hát azt az Obsidian csinálta, akik meg ugye Black Isle alapítói is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest