Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thorkos
tag
Huhh, végig olvastam a kommenteket és rájöttem nagyon lemaradtam a játékkal. Kb fél éve nem léptem be, pedig haverral elő rendeltük megjelenéskor és végig daráltuk.
Na de gondoltam megosztom mire leltem.
[link] -
Thorkos
tag
válasz
Cruzolka #979 üzenetére
Jó tanács ne nagyon halálozz el, ha mégis sikerül szedd fel a papír zacsid
Viccet félre téve, szerintem se érdemes végig futni rajta. Imádtam csak lófrálni es várni mit találok. Amivel sokat sporolhatsz madadnak, ha az elején eldöntöd milyen stílusban tolod és az alapján epited fel a karakter statot, pereket. Ha nem így teszed a később sok szint megy el a finomitasra -
Thorkos
tag
olyan noob kérdésem lenne, a fényképező gépet honnan lehet összekukázni ?
-
Thorkos
tag
Ma végre lenne időm kockulni erre frissítés. 3gb volt psen és lassan 2 órája fekszenek a szerverek tőle. Ráadásul nem is kapunk érdemleges dolgot ahogy láttam a noteot
-
Thorkos
tag
Super Duper perket használja valaki? Működik pl töltény gyártásnál is ?
-
Thorkos
tag
Tegnap felnéztem meló után kiszedni a 150 legendary scrapet és pont akkor dobtak atomot SBQ-ra és le is öltük . Ez lehet PC-n nem ritka, de psen kB ez volt a 3. amit láttam abból 2-t mi dobunk haverral de ölni nem tudtuk
előrendeltem a gamot és csak most sikerült behúzni ezt a trophyt. Most nagy a boldogság, gondoltam elmesélem. Kicsit illúzióromboló volt a kérek kulcs amit dobott
-
Thorkos
tag
Huhh a fo76 olyan mélységeit vazoljatok fel amit alig értek
viszont egy olyan kérdésem lenne h a .50cal töltényhez honnan szerzitek azt a rengeteg acélt? Ólom jön kB 800screp egy bánya körből, de kB végtelen acél is kellene mellé
van jobb és gyorsabb megoldás mint a fegyók betörése?
-
Thorkos
tag
végre a végére értem a q sorozatnak jött az event kb 2. halál után kifagyott a játék :S
-
Thorkos
tag
Engem 1 lövéssel vitték le x01ben, és a stimpakk is gyengitve van. Szóval könnyen halsz és tényleg csak azt viszed ami kell vagy mindegy ha eltunik. Lvl50es fegyok estek 3csillaggal kB 4db 1 óra alatt. Jó is lehetett volna. Ma neki megyek megint, kíváncsi vagyok mit dob be ha megvan a 25 legendary enemy kill
-
Thorkos
tag
Tegnap kipróbáltam a szőrvájvör módot, 2szer haltam kb 60 stimpack es radaway ki is esett a zsebemből. Kicsit erősnek érzem... A legendary enemik jöttek de semmi jó nem esett
-
Thorkos
tag
A mutációk milyen sorrendben jönnek? Random vagy mindig az utolsó megkapott?
-
Thorkos
tag
Nem tudjátok mikor kerül be az aki majd a csillagos itemekkel kereskedik? Van egy csomó amit nem használok, ha még sokat kell várni lehet eladó most
-
Thorkos
tag
Szerettem volna egy bloodied handmade fegyót és meglett. Lucky holeban esett egy patexbol, de csak lvl25
-
Thorkos
tag
Jó látni egy ilyen szép gesztust.
Ps4en nincs esetleg egy brigád akihez SBQ killre lehet társulni? Eddig barátommal toltuk de 2en kevesek voltunk...
-
-
Thorkos
tag
Ennél vannak furább dolgok is. Én amit furcsállok pl a lőszerrel amit nem használsz mert nem az a kaliber nem tudsz mit kezdeni. Miért nem lehet szét szedni? Aki nem meele irányba megy az szerintem a töltény hiánnyal mindig szív a zsákban meg ott a 3ezer .38as. Másrészt meg nagy kalapáccsal 1 ütésből megölsz egy lvl 60as zombi, puskával 2-3 fejlővés. Amit nem igazán értek, de ez lehet az én bénaságom. Nem lehet egy lvl25 legendary fegyot felhuzni lvl45re?
-
Thorkos
tag
válasz
Plazmacucci #328 üzenetére
Az érdekes, nézd meg véletlen nem kapcsoltad ki a main küldit? Az nagyjából vegigvisz a szinteken. Lvl 20 körüli terulet talán a vault76-tol északra van.
-
Thorkos
tag
Nem tudja valaki konzolon mikor lövik le a szervereket a frissítés miatt? Bethesda oldalán nem tálaltam
-
Thorkos
tag
Én a denevérektől kapok agyvérzést. 10masodpercig van a földön addig lövöm mint állát aztán felszáll. Konzolon én bèna vagyok hozzá h lelőjem, vagy csak nagyon hosszú idő alatt sikerül. fedezékbe bújni nem érdemes mert mind a 2támadása eltalál tökmindegy mit csinálok. Kb marad a 15perc unalmas forgolódós lövöldözés és stimpakk pazarlás, loot meg semmi....
A másik dolog , elfoglalok 3 placcot magamnak lerakom az exkavátorokat generátorosul majd jön egy kövér DC visszalépek de nem oda rak be ahol elkoltottem egy csomó cuccot ezekre... -
Thorkos
tag
-
Thorkos
tag
elég jól sikerült ez a frissítés
ezért megint kapja majd az ívet a Bethesda
-
Thorkos
tag
válasz
McKnight82 #283 üzenetére
Haver az erőt tolta 15fölé, és a meele sebzese nőt 15után is. Szerintem szerencse faktor is igy van.
-
-
Thorkos
tag
Kis tanács szerűre lenne szükségem. Lehet csak én vagyok béna
lvl 45 körül vagyunk cimbivel és a fegyver sebzésem puskával közelében nincs az ő meele sebzéséhez képest (kb fele). Vadaszpuska hozzá való 3perk mind 3mason. Ennyire nincs egyensúlyban a range/meele?
-
Thorkos
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #197 üzenetére
Imádom a vilagot, de a fejlesztőkre /kiadora valóban ráférne egy seggeberúgás
-
Thorkos
tag
Nem tudom valaki bele futott e már hasonloba, inkább leírom hátha megmentem pár menekült nehezen összeszedett komponenseit. Ps-en jött tegnap elő hogy a páncél javító perk bugos volt erő páncélnál. Nem javitotta fel 200%ra de az anyagot levonta.
-
Thorkos
tag
Nem igen értem miért csak a sírás megy
volt beta, ismeri mindenki a bethesdat, szerimtem mindenki tudta mit kap . Ennek ellenére megvették az emberek és nyüszögnek. Aki nem tudja elviselni a hibáit miert nem várt fél évet míg javítják még olcsobban is hozzajutott volna
U.i.:nem sértegetni akarok senkit csak nem ertem.. -
Thorkos
tag
Dobozos előrendelést csak 14.én reggel tudom átvenni ugye? Vagy metehettem volna már ma?
-
Thorkos
tag
Maximálisan egyet tudok érteni veled, imádom a világot és szerintem hozzáad egy kis +ot az, ha van lehetőséged egy haverral játszani. Én megértem azokat akik kicsit fennakadtak a grafikán. Már szerintem sem itt kellene tartani, de számomra ez harmadlagos. Egy dolog volt ami rettenet zavart a beta alatt. Ps-en toltuk és nagyon sok helyen iszonyat beesett az fps. (6.-án dolgoztam az érkezett javítás pakk segített ezen valamit? Akinek van tapasztalata megoszthatná
) véleményem szerint ha ezt sikerül javítani akkor vastagon megéri az árát mert tartalommal fel van töltve a világ. Változatos küldetésekkel, jó craft, skill rendszerrel és az egyedi fallout hangulattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest