Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Valóban sokat segíthet ha van elképzelés, de általában nincs. Nem tudja az ember milyen lehetőségek vannak.
Alap dolgokat azonban lehet hasznosítani.
Fejlődéshez más-más perkek szükségesek.Ha van rá igény szívesen összerakok egy "hogy érdemes nekifutni" perkcsomagot lvl 30-ig.
-
jzsolt79
tag
Na ez a másik... azért kellett újraépítkeznem, mert véletlenül a legrosszabb helyre tettem egy lépcsőt és nem engedte lebontani. De az érdekesebb, hogy újraépítkezéskor egymás mellett volt 4 emeleti padlólap (se falak se semmi más) és a legszélsőket sem engedte bontani. Ok, hogy valami függ valamitől és azért nem (bár ez is vicces annak fényében, hogy egy egész ház tud lenni minössze egy lépcső széléhez kapcsolva
), de egy szélső elemtől mégis mi függ? Vannak ám itt még bajok.
Amúgy egy teljes kilépés és visszalépés után helyreállt a büdzsé.
-
csab991
senior tag
Na itt egy kis szemléltetés.
286.152 töltényem volt alaphelyzetben.
Pontosan 774-szer nyomtam le a craftolást, ami azt jelenti, hogy alapesetben, csak az ammosmithel számolva 774*180 darab töltényt kell kapjak, ami 139.320.
A craft végére 449072 töltényem lett, ami az jelenti, hogy összességben 449.072-286.152=162.920Super duper nélkül számítható mennyiség 139.320
Super duperrel számított mennyiség 162.920
Durván 16,9 - 17% plusz mennyiséget kaptam. -
csab991
senior tag
Super Duper must have perk ha craftolsz. Viszont úgy érzem már nem proccol annyit mint régebben.
3-4 hónapja legyártottam egyszerre 120k+ mennyiségű lőszert és körülbelül 23% plusz töltényt kaptam.
2-3 hete hasonlóan jártam el, és körülbelül csak 16% plusz volt a végén.
Az is lehet hogy RNG persze, de mint perk, kötelező.
Ma is fogok szerintem egy nagyobb mennyiséget, de lehet megszakításokkal, nem pedig egyszerre. -
csab991
senior tag
Jó kérdés, a changelogból majd kiderül.
Más aki PC-n van és érdekli valamelyik item, az vigye el nyugodtan. Elég gyengék, csak a helyet foglalják. Estig lesznek utána elvendorozom őket.
lvl 50 3* Berserkers Knuckles / +40% PADAM / 40% less DAM while PA
lvl 50 3* Mutant Slayer Buzz blade / + 50% limb / +1 STR
lvl 45 3* Mutant Slayer Pickaxe / +40% SS / 40% less DAM while PA
lvl 45 3* Zealots Guitar Sword / +40% SS / +1 AGI
lvl 50 3* Mutant Slayer Robot Left Arm / +1 STR / -20% AMMO -
-
csab991
senior tag
Ha megjön az új patch akkor lehet csere lesz rá, sajna nem emel annyi sebzést, hogy sok kártyát érjen. Körülbelül csak 30 sebzéspontot adna már így felbuffolva.
De emlékszel még a nagy TSE nerf előtt ennyi volt egy TSE .50 sebzése full élettel, adrenaline nélkül.
Most érződik mennyire op is volt.
-
Semin
őstag
Sok rosszat lehet mondani erről a játékról, - a hibalista sztem. a holdig érne - de a közösség a legjobb amit valaha is láttam. Bármerre megyek barátságosak az emberek. A magas szintűek tipikusan azonnal kiszórnak 1-2 legendary-t reciket stb. Én is adok töltényeket legtöbbször, vagy Radx/away-t a kezdőbbeknek, esetleg fegyót. Szerintem ez a játék egyik legjobb oldala
-
csab991
senior tag
Legendary farmra a Uranium Fever és a golf pálya mellett, még az AWOL Armamentset ajánlom ott garantált maximum szintű a loot, csak elég erősek a Mr. Gutsyk elég sokat beléjük kell lőni, meg nagyot is sebeznek, de eddig onnan már kétszer esett majdhogynem god roll-os fegyver.
-
-
csab991
senior tag
Erre az új legendary scrapping rendszerre érdemes lesz gyűjteni a trash 3* cuccokat, mert még jól jöhetnek. A player vending is megfogja könnyíteni az üzletelést, végre nem kell hozzá külön redditen lebonyolítani a dolgokat. (Persze a nagy értékű itemek esetén marad ez a helyzet szerintem.
-
csab991
senior tag
-
-
törölt tag
Nem szoktam előrendelni és néztem béta teszt videokat, amiben dicsérték és a videok is tetszettek.
Az ördög a részletekben bújik meg.
Összecsiholhatnak ebből még egy értelmes játékot, de tényleg érthetetlen miért nem ment ez elsőre.
Szerintem lesz támogatás, ahogy a GTAV esetében is: nincs más választásuk. -
Geresics
addikt
Sajnos nem tudok Veled egyetérteni.
Én pl. nem láttam 1 percet sem a Beta-ból, mikor szólt haverom, hogy toljuk. Tudom, a kivétel erősíti a szabályt...A nyüszögés pedig azért megy, mert ez egy nem teljesen kész játék. Ha fél évet kell várni arra, hogy kész legyen, akkor adják ki fél évvel később. Nyilván, akkor azért megy a nyüszögés, mert miért csak most adják ki. Az a baj, hogy minden játékfejlesztő a vásárlót tekinti tesztelőnek! Kiadják a játékot rengeteg hibával, és hiányossággal, megkapják a hibajelentéseket, és nekiállnak foltozni. Szerintem ez nincs rendben. És ez nem csak ennél a játéknál van, hanem szinte mindnél! Ez a baj.
A Fallout esetében nekem mégis a legfájóbb, hogy ez nem egy PC-re fejlesztett játék, amit kiadnak konzolra is, hanem ez egy konzolról portált játék PC-re! Ez mind a játékmenetben, mind már a menü
irányításánirányíthatatlanságán visszaköszön...Ettől függetlenül én pl. megpróbálom élvezni a játékot, és szerintem azzal a heti 3-4 óra játékidővel, amit rá tudok fordítani, jó sokáig el is leszek, pláne, hogy mire egyes részekhez érek, a többi játékos már rég megtette a hibajelentést, és talán javítják addigra!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest