-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz 4264adam #6250 üzenetére
Ez szánalmas.
Nvidiát pont a jó driverei miatt választottam, meg munka miatt de ez most mellékes.
1 órát töltöttem el azzal hogy beállításokat próbálgattam. És nem, nem egy beállítás okozza ezt a problémát hanem globálisan az összes. Végre találtam egy kombinációt mikor nem villog a kép. Egyik beállítás ultra másik meg low. Tehát elég vegyes lett. Ki is mentettem JPG-be.
Nos, itt van egy GTX 970, amit munkára meg egy kis Fallout 4-re vettem. Mással nem igen játszok. Igen, GTX 750Ti-ről váltottam, és kb ugyan olyan beállításokkal kell majd ezen a kártyán játszanom mint az előzőn. Csodálatos. Annyi hogy ezen 60 fpssel fut majdnem mindenhol (Bostonban leesik kicsit)
Ultrán menne lazán, de annyira villog a kép hogy már a szemnek káros.
Ezek után ne legyen az ember ideges.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest