-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #120913 üzenetére
Nekem nem kell mondani, játszottam a dlc-t, csak a neten csinált mindenki úgy, mintha ez lenne kb az év felfedezése. Biztos csak öregszem vagy nemtudom, de elképesztő volt az a műsor amit egyes posztok alatt levágott néhány delikvens. Tényleg nincs fontosabb dolog, mint hupákolni egy videójáték miatt?
Azt meg nem mondanám, hogy ez lett előtérbe téve, a 10 perces előzetesből ez egy volt kb, míg a maradékban szétterminátorkodta magát. Sőt ha már itt tartunk, engem jobban zavar, hogy a hírek szerint csak Ellie lesz játszható karakter. Ezt mégis hogy gondolta és ki?
Viccet félretéve ha ettől várnak jobb eladást ám tegyék, nem nagyon tud érdekelni az Ubi azután, hogy nem hozott már megint új Splintert, most megint haragszom egy darabig.Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest