-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
Elmentem én is Dillon Dockba rabszolgakereskedni, csak 70 fényévre volt onnan, ahol már 1 hónapja kamionozok
Elég nagy a forgalom
-
orientcx
őstag
-
orientcx
őstag
Ha valakit érdekel, a Pleiades-i barnacle már antinomyval, és cadmiummal is megkínált.
Techetium viszont továbbra is kerestetik.[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
brd
nagyúr
válasz baphomet #21692 üzenetére
Kösz' a válaszokat mindkettőtöknek! Jó, hogy írod ezt az 50%-ot, akkor már értem, miért nem tapasztaltam sok különbséget (többnyire 50% körül alakult eddig a hajóim tömege, kivéve cargo-val megpakolva). Most, hogy nézem a coriolis-on, tényleg 50%-tól felfelé lassul a hajó (mondjuk ez is fura, mert ilyen sebességeknél a gyorsulásra kellene hatással legyen a tömeg, nem az elérhető viszonyított sebességre, de hagyjuk a logikát az ED univerzumban). A valóságból vett logikával azt gondoltam, tömeget mozgatni nem 50%-tól nehezedik...
The only real valuable thing is intuition.
-
baphomet
senior tag
válasz orientcx #21693 üzenetére
Igen, valójában néhány %-nyi javulásról beszélünk. Valahogy így:
Mass/Optimum E D C B A
90.00% 0.50% 1.00% 2.00% 2.00% 2.00%
80.00% 1.50% 2.50% 4.00% 4.50% 4.50%
70.00% 2.00% 3.80% 6.00% 7.00% 8.00%
60.00% 2.50% 4.50% 8.00% 10.00% 12.00%
50.00% 3.00% 6.00% 10.00% 13.00% 16.00%Tehát pl. A-s modul esetén 16%-al lesz gyorsabb a hajó, ha az össztömegét lefaragjuk az optimális tömegről annak a felére.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
Annyival egészíteném még ki baphomet szaktárs eszmefuttatását, hogy ez okból látványosan azért nem romlik a manőverezhetőség(sztem), úgyhogy egy-két speciális esetet leszámítva nem érdemes számodra fontos dolgokról lemondani, vagy emiatt gyengébb modulokat pakolni a hajóra, mert többet veszítesz vele, mint amennyit a + sebességgel, és fordulékonysággal nyersz
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
A manőverezhetőségnél is számít a hajó össztömege, szőröstül-bőröstül, modulostul, rakományostul. Minél könnyebb a hajó, annál jobban mozog, egészen addig, amíg az össztömege el nem éri a thrusterei optimal mass értékének 50%-át. Az alá már felesleges menni, mert nem hoz további javulást.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz orientcx #21687 üzenetére
Talán kérdeztem már, de te biztos tudod a választ: a fordulékonyságnál, gyorsításnál számít a tömeg (hull, modulok tömege), vagy csak az FSD működését befolyásolja? Érzésre 0 a különbség, bár különösebben nem néztem, de érdekelne, mert harcnál sokat számíthat bizonyos esetekben.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi a válaszokat!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
orientcx
őstag
válasz Micsurin #21686 üzenetére
Assault ship!!! Fordulékony, gyors, remek PP, jól működő HP-k A legnagyobb királyság az összes hajó közül (bár azért megvannak a maga korlátai)
A Gunship nagyon nagy tűzerő, jó HP-k, és PP, de nehezen fordul(kb mint a konda), és bűűűnlasúúú. Ha egyszer bajba kerülsz vele, azzal el nem szaladsz. A konda is lassú, de van hozzá pajzsa is, a Gunshipnek nincs, azzal tuti odakozmálsz.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz orientcx #21684 üzenetére
Persze de azért ne rólam vakargassanak le hullt , mire észbe kaptak az eagle mér rég nem volt a vulturron meg kopogott az üvegtábla az esőtől De a Federáció javára szóljon szummában 70k jutalmazásban részesültem !
Más:
Ma rájöttem , hogy nem lesz türelmem egy szuszra a Pythont kifarmolni, a Federal Gunship vagy Federal Assault ship jó választás lehet ? Csak mert mindkettő feláras téttel lenne
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Sylc
senior tag
válasz kozi71 #21680 üzenetére
Ha 8 percen belul tudsz fordulni, es egyszeruseg kedveert 3k/t/h-val szamolsz, akkor ezek a szamok jonnek ki. Egyszeru, ha mas a cargo mereted, csak szorozd meg 15.000-el
Mellesleg megjavitottam a kocsit (hatso ajto szenzor nem mukodik, lekotottuk igy van fel nap szabim, amit kamionozassal tolthetek ).
Twitch live 5-10 percen belul, irany az anaconda, 19ora 30 perc van hatra... siman meglesz ha nem boostolok bele a falba a Pythonnal
[ Szerkesztve ]
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
orientcx
őstag
válasz Micsurin #21682 üzenetére
"1 Vulture és 1 Eagle , rögtön tüzet nyitottak rám, a nem olyan messzire levő fed Navy Condának csak percek alatt eset le , hogy azok kalózok"
-
Félreértetted a helyzetet, mert kicsit korán érkeztél. Egy köz(tej)úti ellenőrzésnek voltál tanúja, és pont annál a résznél tartottak, amikor elhangzik a kulcsmondat, miszerint "most mit csináljak magával, István?" Ez egy varázslatos pillanat, Ilyenkor egy szerényebb összeg gazdát cserél. És te pont ebbe a pillanatba rondítottál bele. Hát ne csodálkozz, ha a szervnek kellett egy-két másodperc, amíg feldolgozta a csalódást.
-
-
brd - Örömmel látom, hogy a gyarapodó IPSZ tagság a fantáziadús elhalálozások mellet más fontos területeket is meghódítu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
brd
nagyúr
válasz orientcx #21681 üzenetére
Én a küldetéseknél a Galaxy Map-pel voltam hasonlóképpen, ameddig rá nem jöttem, hogy ha a küldetés paneljén kiválasztom az Open Galaxy Map-et (vagy valami ilyesmi), akkor a célrendszer lesz kiválasztva a térképen. Előtte mindig rákerestem a küldetésben írt rendszerre kézzel. Ill. az is eltartott egy ideig, hogy rájöjjek, mik azok a narancssárga ikonok.
-
Micsurin
nagyúr
válasz orientcx #21681 üzenetére
Meglepődjünk ? Ma a kis Cobrával kiugrottam egy signalhoz , 1 Vulture és 1 Eagle , rögtön tüzet nyitottak rám a nem olyan messzire levő fed Navy Condának csak percek alatt eset le , hogy azok kalózok ! És akkor ők akarnák a rendet fent tartani?
-
orientcx
őstag
Csak nekem kellett ehhez ennyi idő, hogy felfedezzem a surface map-et?
Hiába, a legendás Fed felfogóképesség nem ismer korlátokat. Még egy-két-három(négy-öt) szezon, és máris olvasgathatjátok az újabb posztjaim: Jé, bolygók! Jé, egy outpost! És még hajók is vannak!u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
kozi71
senior tag
-
kozi71
senior tag
válasz spank0309 #21675 üzenetére
Kicsit occcosítva, de nagyobbat ugrik.
[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
brd
nagyúr
válasz spank0309 #21675 üzenetére
Kezdésnek így (esetleg az egyik 4-es helyre mehet Shield is), ezzel kb. 3-4 milliót lehet keresni óránként, a Sylc által korábban betett útvonalon (Dillon Dock - Endate Vision), bár nem tudom, milyen gyorsan lehet dokkolni vele, sosem volt ilyen hajóm. Pythonnal 10 perc alatt letudok egy kört, az biztos. Ha tudsz, keress társakat, winghez, akik ugyanezt csinálják, plusz extra párszáz K shared profit is összejöhet így körönként.
[ Szerkesztve ]
-
spank0309
tag
Ez óránként kb. mennyi zsét termel egy ilyen 3000 körüli loop? Csak mert most vettem egy Type-7-et (Hogy érdemes felszerelni?). Bounty-val, óránkét 2-3 milliót kerestem, trade-ben még nem vagyok jártas... Köszönöm a választ.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
duvi
nagyúr
-
brd
nagyúr
válasz pilóta #21670 üzenetére
Én is így gondoltam, idegbajt kapok a szellemileg 0 feladatoktól, de lehet közben pl. filmet nézni, és a dokkolásoknál gyakorolni, hogyan lehet gyorsan bedokkolni, ill. felszállni. Nekem pl. már a tankként forduló Pythonnal sem gond úgy leszállni, hogy bárhonnan közelítem meg az állomást, nagyon ritkán tudják befejezni a SAV-ok (vagy a hasonló kártékony elemek) a scan-t. Vagy pl. ha jön egy ID, hagyom, hogy kirántson, legalább van valami izgalom.
-
Micsurin
nagyúr
válasz pilóta #21670 üzenetére
Dettó , majd nézem a boardot , csempész küldi 155k cr , outpostra fegyvereket..., hát oké eddig tartott a becsületes farm...
-
nagyúr
Hú ez a kamionozás embertelen unalmas. Gondoltam összegyűjtök egy pythonra valót, de a 10. forduló után úgy meguntam, hogy ha még egyet kell menni, akkor letörlöm inkább
Aki él és nem boldog, az téved!
-
duvi
nagyúr
válasz Harlekin77 #21667 üzenetére
Olyan rendszereket keress a közeledben, ahol vannak gyűrűs bolygók. Ezekben a gyűrűkben szoktak előfordulni Low Res, Res, Haz Res pontok. Érdemes olyan Res-t választani, ahol a közelében van állomás. Itt gyorsan leadhatod a fejpénzeket, feltöltheted/javíthatod a hajódat és máris mehetsz vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Harlekin77
csendes tag
Szép estét mindenkinek!
Van valami módszer arra hogy lehet RESt találni kalóz irtáshoz?Csinálnék pár harcos küldetést is már kicsit unom a szállítmányozást.Néha jön valami azt lelövöm de ez így nem túl mozgalmas.
A válaszokat előre is köszönöm.
Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.
-
ricinus13
senior tag
Tudtam én hogy vannak a játékban gyökerek de ezt még én sem gondoltam volna. Vulturrel megyek szépen HAZ RES felé erre valami hülyegyerek Cobraval kiszed SC-ből hogy dobjam a cargo-t vagy meghalok. Kb 15 másodpercig élt. Csak egy kérdésem van: Mé?
-
Cooper911
senior tag
válasz aerosmith #21662 üzenetére
Türelem, tornaterem.
Steamen nincs meg? Szokott segiteni ha a steam-et elindittod és akkor az leszedi a frissitést.
Ha amúgyis fent van a steam, akkor lépj be a frontier oldalra és kérjél stem key-t amit hozzáadsz a steam accountodhoz, igy már müködni fog a fenti módszer.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
aerosmith
őstag
Patchelt valamit ez a szutyok és most Sync Files-en áll 0.00 MB/s-on és 15napot ír ki mikorra végez!!
Mi az istent csináljak? két nap alatt be kellene rántanom 4800meritet! -
kiskuplung
őstag
Jelentem, kaptam egy új HOTAS-X-et az Ipontól.
Ami érdekes, hogy esküszöm, hogy ez nem ugyanaz a termék, mint amit visszaadtam garanciába.
A műanyag is más színű, és érzésre is érzékenyebb, mint a másik volt. A gázkar is másképp reagál.Mindenesetre a nyikorgás ezzel az újjal nem áll fenn, úgyhogy 1-2 hét gyakorlás után szögre akasztom a kamionos gúnyám, eladom a T9-et és elkezdem hajtani az Elite combat rankot
-
Cooper911
senior tag
válasz #14955008 #21658 üzenetére
Na igen, egy szerepjáték nem attól szerepjáték, hogy xp-t kapsz, hanem a játékosok teszik azzá.
Pl az olyan szerveződések mint a Fuelrats. És a Frontier jó partner ebben, segít minden ilyen megmozdulást.
(Pl, Fuelrats emlitése a galneten, vagy akár a mostani állomásfejlesztős eventet is emlithetném)[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Sylc
senior tag
Stream hamarosan (par perc szuttyoges) es mehet a menet.
Ja ige, lehet nyerni hajo festest, ha meg 4 uj followerem lesz
[ Szerkesztve ]
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
törölt tag
válasz Cooper911 #21656 üzenetére
Ez a szerepjátékos fogalom is be van skatulyázva. Ma már szinte nem minősül szerepjátéknak amiben nincs XP bar és endgame content. Szvsz, de ez csak szvsz elég autentikus az ED-ben egy community event, amikor jó néhány játékos alien kódolást fejt meg fanatikusan és próbál a titok nyitjára fény deríteni, mint némi progress bar és bossmonster öljük le X-edjére. Ha megtartja és folytatja ezt a szokását az ED továbbra is üde HC színfolt marad az egyediségével. Na de az sem kevésbé elhanyagolható, amikor pár "őrült" kitalálja, hogy elindul felderíteni solar eclips-eket és ledokumentálja Lehetne még pár példát sorolni, de egymásnak minek bizonygatni.
-
Cooper911
senior tag
válasz #14955008 #21652 üzenetére
"Nem sok derül ki szerintem 2 óra alatt."
Más játéknál sem feltétlenül. De a technikának hála rengeteg videót lehet nézni róla.
Aki régen játszott az Elite-el, aki szereti az űrhajós játékokat, aki tud gondolkodni, az vegye meg nem fog nagyot csalódni. Vannak hibái de minden játéknak vannak."Semmit nem ad az ember szájába a játék."
Hála az égnek! Számomra inkább a Flight Simulatorhoz hasonlit a program, csak itt nem egy "bonyolult" repülőt kapsz bonyolult navigációval, minden egyébbel, hanem egy viszonylag egyszerüen vezethető gépet, viszonylag könnyű navigációval, de a rendszerről, és a hajók felszereléséről legalább annyi mindent meg kell tanulnod.
Aki "beülőka zűrhajóba osztszétlőlek" játékot keres annak ott a Star Conflict.
Aki csak üres excel táblának látja a jáékot, repetativ küldetésekkel, az ne játszon vele, aki pedig e keretrendszer mögé tud képzelni egy élő folyton változó galaxist, az nagyon jól fog szórakozni.Beszélgettünk az egyik Cmdr társammal, hogy a régi Elite-hez mennyire nem volt semmi infónk, mégis mennyire jól elvoltunk vele, itt meg mindent megtalálsz a neten, segédoldalak stb. Aztán megegyeztünk abban, hogy a kőkemény szerepjátékosok legfeljebb nem használják ezeket, vagy felfogják a galnet részének, vagy a kocsmában terjedő pletykáknak.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
orientcx
őstag
válasz kozi71 #21654 üzenetére
Vigyázz, nehogy túlszaporulat legyen belőle(még szerencse, hogy elég messze pakoltad őket egymástól). Ilyen sz*patós epizód már a 84-es Elite-ben is volt az ötezerért ránk sózott kis falánk lényekkel a fedélzeten
-
kozi71
senior tag
Babák beszerezve. Remélem vigyáznak magukra a sötétben, és kilenc hónap múlva nem gyereksírástól lesz hangos az ablakom előtere.
high tech, low life
-
orientcx
őstag
"Egész kicsi voltam még, amikor ez ment, de nagyon hittem benne"
-
Én is nagyon kicsi voltam, és amikor ment a tv-ben, nekem már le kellett feküdnöm, és csak a másik szobából átszűrődő hangokat hallottam. Nagyon szenvedtem. Aztán várhattam a szombat délelőtti ismétlést(vagy vasárnap volt?)
-
-
zazoo - "Jézus, képes voltál Meropeig elmenni a Corvettel? Hány ugrás volt odáig (100?)"
-
Ne viccelj, ez egy Fed szájhősnek semmiség. Bár baphomet kolléga szerint ez egy bizonyos C. Norris nevű úrnak egy ugrásból megvan, de hát ő egy amatőr. Én egyszerűen csak léptem egyet, és ott voltam. Mit léptem, tipegtem. Épphogy csak tippentettem Sőt, föl sem álltam a fotelből....na jó, 23 ugrás....38.. izé... 43....jól van na, 64 darabra jött ki(eco-ban toltam). Ez végül is alig több, mint azé a rohadt Chuck-é, az a szemét mindig beelőz. Hú de utálom!
Viszont az úton lescannelt csillagok okán alig 14 hónap játék után máris Trailblazer lettem. Úgy kb újabb 20-25 év és máris Pathfinder leszek
-
-
Sylc - "Ne emlegesd Jezust meg Orientcx-et egy postban, mert a vegen istennek hiszi magat,"
-
Ugyanmááá, hogy mondhatsz ilyet? Közismerten szerény természetem miatt fogalmazzunk úgy, hogy én egy egyszerű kétkezi vezérpróféta vagyok.....egyenlőre...
-
-
Pirxx - (OFF)"Mindenkinek a vasaló jut az eszébe és nem a Lem novellák"
-
Azért mindettől függetlenül, vannak ennél sokkal jobb novellái, regényei is(/OFF)-
-
Cooper911 - "Jézus is Corvettel repül?"
-
Hát nem is Clipperrel! Azzal a birodalmi rabszolga kereskedőket szállítják a purgatóriumba. Csak akkora a forgalom, nem elég a raktér. Na ezért fejlesztették ki a Cuttert.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem sok derül ki szerintem 2 óra alatt. Semmit nem ad az ember szájába a játék. Nincsenek nyilvánvaló dolgok, ha nem olvassa valaki a netet még csak esélye sincs hogy rájöjjön mindenre. Én semmiképpen sem ajánlom olyan embernek, aki bármilyen MMO sztereotípiájaként tekint az ED-re. Pláne akkor, ha az agyának csak egy apró zugában is az EVE-hez arányosít. Hagyományos MMO-ban előbb-utóbb a multi kötelező, itt csak egy opció. Nem az ED ellen beszélek, de sokan félre értelmezik a játék ritmusát és hatalmas csalódás a vége. Nálam a tavalyi év top 3-ban benne van (steamen csak a tizenötödik).
-
Sylc
senior tag
válasz kozi71 #21649 üzenetére
A mapon gyorsabban navigalsz az alomashoz, ha van ott egy hajod (Sidey as marker) ha tudod melyik allomasra mesz, akkor csak a rendszert jelolod mapon, ez is gyorsithat, vagy menj wingben ott csak az elso Mapozik a tobbi napozik (ezdeXarvolt)
-
kozi71
senior tag
A-B-A kamionozásnál is lehetne valami egy klikkes megoldás. Nem keljen mindig kijelölni hová megyek századszorra is.
high tech, low life
-
Sylc
senior tag
válasz pilóta #21646 üzenetére
Ilyet tudsz generalni:
http://inara.cz/cmdr-flightlog/12400
jobb oldalon irja le hogyan.
Meg van ugyanitt hajonaplo (logbook) ahova be tudod irni az erdekesebb planetakat.
[ Szerkesztve ]
-
Cooper911
senior tag
Jézus is Corvettel repül?
Szerintem Corvettel egy jó FSD-vel megvan 50 ugrásból is.
De ha explorernek van fittelve akkor akár még 30ból is.Szerintem oriencx kolléga fórumos pályafutása alapján el lehetne nevezni az IPSZ rangokat: Lúzer ... Thargoid .... Jézus.
-
-
nagyúr
Köszi!
Tudhatna (vagy lehet, hogy tud? ) olyat a játék, hogy megjegyzéseket írni csillagokhoz a térképen, és akkor később is lehetne látni, hogy mi volt ott, vagy ilyesmi. Nem túl elegáns, hogy jegyzetfüzetbe kell írkálni egy játék mellé az alap dolgokat 2016-ban...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Sylc
senior tag
Nagyjabol egyetertek veled, ki is egeszithetnem de lenyegtelen az instance rendszer egy kenyszermegoldas.
Nem tudsz naprendszerek kozott akkor sem valtani, ha SAG A -nal vagy, ahol suru a csillag populacio (0.5ly) mert nem tolti be a masikat.
-
Sylc
senior tag
My Twitch Stats
Reg date: - 30/12/2015
Followers: 71
TTL video plays: 1140
24h Python event only: 540
Unique viewers: 901
Feeling: AWESOME!Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
brd
nagyúr
Persze, de csak kiegészítettem a korábban elhangzottakat. Tehát összegezve: egyszerre csak 32 hajót lehet látni, egy játékos számára (NPC-k és playerek együtt), ha ennél több (+játékos, ami nem fér bele ebbe) lenne (pontosabban valószínűleg kicsit más a logika, mondjuk bizonyos számú játékos alatt még nincs új instance, de mondjuk 24 fölött készít legalább kettőt, és oda osztja el a playereket, hogy ne legyen az, hogy 1 játékos egy szál magában figyel egy instance-ban, míg 20 másik külön egy másikban), akkor több elszeparált instance jön létre ugyanazon a helyen, és egymást nem fogják látni. De ez nem a naprendszerek szintjén létezik, hanem minden olyan környezethez, amelyhez az FSD használata kellett (pl. SC, Deep Space - normál űr, és bolygófelszín) mindenképpen külön instance tartozik. Tehát pl. ha 1 player SC-ben van, az nem fogja látni a deep space-ben lévőket és nem is számít bele a player SC-s 32-es limitjébe. Akkor történik meg egy másik instance-ba lépés, amikor kiugrik SC-ből. Egyébként ezért tart sokáig egy-egy ilyen ugrás, amikor probléma van a serverekkel, mert az ugrás közben történik meg az instance létrehozása, vagy a játékos hozzákapcsolása a már létezőhöz, lehet is látni a hálózati forgalmon kliensoldalon. Az mondjuk érdekes kérdés, hogy olyankor mi történik, ha nem SC-ben (vagy naprendszerek között SC-ben) utazok el egy helyről egy másik helyre (vállalom a több órás, napos utazási időt). Vajon ilyenkor "viszem magammal" az instance-omat, vagy bizonyos távolságból hozzákapcsol egy már ott létezőhöz...?
-
-
Sylc
senior tag
windowsban van egy snipping tool, azzal tudod kivagni a kepet a bongeszobol igy csinaltam
hasznos linkek, Flynth videjoji, eddb meg a ket kereskedos video.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Jah, csak az EULA meg ED előbb volt mint Steames integráció.. Azért mondtam, hogy ezzel óvatosan, nehogy gond ne kapja vissza a pénzét.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Sylc
senior tag
válasz Diopapa #21629 üzenetére
Mi lenne? Letiltjak. Ugyanugy visszakapod, ha visszakered az internetes vasarlasra vonatkozo torveny ertelmeben a penzed a frontiertol.
Megnyitottam a Terms and conditions-t
Vagyis ha letoltod a jatekot, akkor nem kapod mar vissza a penzed, ami fura:
EXCEPTIONS TO THE RIGHT OF CANCELLATION
The right of cancellation does not apply to:
the delivery of products which are not suitable for return due to health protection or hygienic reasons if unsealed by you after delivery, or which are, after delivery, inseparately mixed with other items;
the delivery of sealed audio or video recordings or of sealed software if unsealed by you after delivery;
the supply of goods made to your specifications or clearly personalized;
the supply of goods which may deteriorate or expire rapidly;
a service if Frontier Developments has fully performed it and you accepted when you placed your order that we could start to deliver it, and that you could not cancel it once delivery had started;
the supply of digital content (including apps, digital software, ebooks, MP3, etc) which is not supplied on a tangible medium (e.g. on a CD or DVD) if you accepted when you placed your order that we could start to deliver it, and that you could not cancel it once delivery had started;
Once a permanent download of a Digital Product has been made available for download by you, the order cannot be cancelled and no refund will be offered. Each purchase of a permanent download shall be deemed a final, non-exchangeable, non-refundable sale.Mivel ez ellentetes mind Steam store szabalyaival mind pedig a EU / UK joggal
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Nem érted. Hiába veszed steamen, kell egy fronieres acc, amire bereggelik neked az ED-det. Ha most a Steam visszaadja a pénzt, akkor mi lesz a Frontieres acc sorsa?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Micsurin
nagyúr
Oké köszi , majd meglátom attól függ mennyi türelmem marad mert orrom duda hangom nyema de az ED még ippek megy
-
Sylc
senior tag
válasz kozi71 #21625 üzenetére
10 pozicioba teheted ki a fejeket, sajnos ha 10 dbot szeretnel, akkor 10 dbot kell venni (vagy a betuket ) kb egy felkor alakban tudod elhelyezni a szelvedo elott.
-
kozi71
senior tag
A pilot bobblehead babának fix helye van, vagy lehet választani hová tegyem ablaknál?
high tech, low life
-
Sylc
senior tag
válasz Diopapa #21623 üzenetére
Steamen vasarolt ED frontiernel 0GBP-t mutat, Frontiernel vett ED pedig az eladasi arat. Tehat a frontier store bevetel az 0.
De teny nem probaltam ezzel a jatekkal de sok minden massal mukodott (szinten reggelos progikkal).
-
Diopapa
addikt
Ezzel óvatosan, sztem ED-nél nem nagyon működik, lévén a Frontieres accra lesz rátéve a cucc, azzal nem tud a Valve mit kezdeni.
-
Sylc
senior tag
-
-
Jazz
veterán
Van más trial mód játékhoz ezen a combat demo-n kívül? [link]
free your mind
-
Micsurin
nagyúr
Farm ötleteket kérnék (Cobrában ücsörgök) és Python lenne a cél , hogy a leggyorsabb kifarmolni ? Ha már betegen ülök itthon ki akarom használni!
-
orientcx
őstag
Ne haragudjatok, de a hajó árnyéka tisztára olyan volt, mint az Orion űrhajó, muszáj volt, nem bírtam magammal. Még egyszer elnézést ...
-
-
duvi - "Asszony tudja, hogy Tamara is veled van azon az óriási hajón? "
-
Őőőő....khmmm....az úúúgy volt....az....ja igen, már eszembe jutott, ezen a videón nem is én vagyok, ezt....ezt csak úgy találtam a postaládában, és különben is, nekem Helga mindig jobban tetszett, mint a Tamara (vagy ez az utóbbi érv nem is olyan bölcs védekezés?)
-
-
Cooper911 - "Na már várom mikor lopod el az asszony vasalóját és kezdesz Pirx kapitányost játszani "
-
Kikérem magamnak! Azok mind nagyon professzionálisan kialakított kávédarálók, és turmixgépek voltak
De ha már ragaszkodsz a vasalóhoz, akkor tessék
-
[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
Gratulálok az elért eredményedhez!
Cuttert én is pajzs nélkül használom. Fegyver van rajta azért. Eddig csak egyszer aláztak le, akkor kilőtte a szélvédőmet egy anakonda, inkább elpucoltam hamar onnan. Az automata leszállóssal meg óvatosan, egyszer lenullázta a gépem. Most már csak akkor adom át neki a vezetést ha előttem a levélbedobó.
[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
Cooper911
senior tag
válasz kiskuplung #21594 üzenetére
"Ilyenkor milyen lehetősége van annak, aki szívesen bosszút állna?"
Jó poén lenne ha lehetne vérdijjat felajánlani"Amúgy nem mentél vissza hozzá beszélgetni? Én azt szoktam "
Nem mert messze van a Clipperem.Egyébként nem írt semmit. kb 1 percig küzdöttem ID-ben, majdnem meglógtam, lehet hogy ez dühitette fel? De hát az arról szól nem? Amikor kiestem SC-ből egyből megáltam, de egyből lőni kezdett. Beritam chatre, hogy pls, és már posszantam is. Még rakétát is lőtt rám. T9 el, ha elkezdek menekülni bármikor kilőhetett volna, úgy hogy elötte iszik egy kv-t. Trollkodás volt a cél nem kalózkodás.Ezt bizonyítja, hogy az erről készült röhögcsélős videót felrakja yt-ra. Pedig jó poén lett volna kidobni neki az 500+ tonnányi 50k értékü rakományt. Nesze .
Amúgy megtanultam a leckét, T9-el egyedül nem megyünk openbe, főleg ott nem ahol event van.
Az eventért meg amúgy is többet kapok mint a rebuy, úgyhogy gond egy szál sem.Más:
inara.cz-n van egy ilyen rádiós rész jobb oldalt, asszem Lave radio van kiirva, de tudsz ott más adókat is választani. Na a Sidewinder Radio, az marhajó. Jó zenéket játszanak, Galnet hírekről beszélnek (pl a barnacles), meg ED univerzumos reklámok vannak benne, (pl fuelrats). Úgyhogy nagyon hangulatos.[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Sylc
senior tag
Az insta rendszer nem azt jelenti, hogy 32 hajo lehet pl a SOL rendszerben es kesz, hanem lehet akar 1000 parhuzamos insta egyenkent max 32 hajoval.
-
-
brd
nagyúr
Nem /naprendszer, hanem /insta. Az SC és a földfelszín, ill. a deep space (normál űr, pl. közel egy állomáshoz) mind külön van. Vagy másképpen: amelyhez egy külön kikapcsolhatatlan animáció tartozik, az mindig egy másik instance-ba helyez.
-
Sylc
senior tag
Hallod, eppen arrol dumaltunk chaten, hogy nem kene elbukni a hajot (0 rebuy) erre pont megtamadott egy wanted npc - kicsit E szagu meg a python - ha ott kiszed, akkor vege lett volna, athajitottam volna a hotast az uj monitoromon keresztul a szomszedba
-
duvi
nagyúr
- Fizetős kiegészítők évente csak egyszer jönnek ki. Ezeknek a tartalma, év közben folyamatosan épül be a játékba. Nem kötelező megvenni a kiegészítőket. Lehet az alapjátékkal is játszani, ha sokallod a kieg (Horizons) árát, bár ebben benne van az alapjáték is, tehát ebben az esetben azt már nem kell külön megvenned!
- Hivatalosan bő egy éve jelent meg a játék (alfa-béta már jóval régebben futott) és folyamatosan nő a játékosbázis.
- Nagyszabású és hosszútávú terveik vannak a fejlesztőknek (Pl. több idegen faj, FPS modul ...), amikkel sok-sok évig biztosítják a játék folyamatos tartalmi fejlődését.(#21601) Sylc
Gratula Flynth! Azért ez már súrolja a mazochizmus határát[ Szerkesztve ]
-
Sylc
senior tag
A jatek kevesebb mint ket eves, az 50 euro az 1 evi frissitest tartalmaz + minden alapjatekot, nem kell mindet megvenni, aki az elso alapjatekot vette meg, a mai napig tudja elvezni a jatekot, de a masodik evi frissitest (+11 honapnyit, kb 4-6 upgradet) csak az aktualis season pass tulaja kaphatja meg.
[ Szerkesztve ]
-
Sylc
senior tag
9 perc 20 masodperccel a 24 oras hatar elott Python
A kovetkezo 24 ora az Anacondarol fog szolni, utana pedig irany a trade elite
Fegyver es pajzs nelkul openben. Csak ABA trade, ki mire tippel mennyi ido lesz?
Mellesleg volt egy huzos pillanat, rebuy nelkul Pythonnal 0 cr kornyeken ki akartak szedni es volt hogy az ID 0-n allt Akkor leizzadtam...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- EA Sports WRC '23
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külpolitika
- Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest