Új hozzászólás Aktív témák

  • Cooper911

    senior tag

    válasz #14955008 #21652 üzenetére

    "Nem sok derül ki szerintem 2 óra alatt."
    Más játéknál sem feltétlenül. De a technikának hála rengeteg videót lehet nézni róla.
    Aki régen játszott az Elite-el, aki szereti az űrhajós játékokat, aki tud gondolkodni, az vegye meg nem fog nagyot csalódni. Vannak hibái de minden játéknak vannak.

    "Semmit nem ad az ember szájába a játék."
    Hála az égnek! Számomra inkább a Flight Simulatorhoz hasonlit a program, csak itt nem egy "bonyolult" repülőt kapsz bonyolult navigációval, minden egyébbel, hanem egy viszonylag egyszerüen vezethető gépet, viszonylag könnyű navigációval, de a rendszerről, és a hajók felszereléséről legalább annyi mindent meg kell tanulnod.
    Aki "beülőka zűrhajóba osztszétlőlek" játékot keres annak ott a Star Conflict.
    Aki csak üres excel táblának látja a jáékot, repetativ küldetésekkel, az ne játszon vele, aki pedig e keretrendszer mögé tud képzelni egy élő folyton változó galaxist, az nagyon jól fog szórakozni.

    Beszélgettünk az egyik Cmdr társammal, hogy a régi Elite-hez mennyire nem volt semmi infónk, mégis mennyire jól elvoltunk vele, itt meg mindent megtalálsz a neten, segédoldalak stb. Aztán megegyeztünk abban, hogy a kőkemény szerepjátékosok legfeljebb nem használják ezeket, vagy felfogják a galnet részének, vagy a kocsmában terjedő pletykáknak.

    [Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

Új hozzászólás Aktív témák