-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
orientcx
őstag
-
D4M13N
aktív tag
Mármint úgy értettem hogy bár az ED nem szól,de más igen,és pl az APB rendszere is futtat egy keresést és ha megtalálja akkor történhetnek egyéb szankciók.
De cs:go is ilyen és ott pl VAC ban jár emiatt a program miatt.Arra emlékszem redditen írják is hogy ha autohotkey-t használ az ember lője ki a steam-en és launcherből indítsa a játékot. -
brd
nagyúr
-
brd
nagyúr
AutoHotkey használatával megoldható.
The only real valuable thing is intuition.
-
orientcx
őstag
Ha esetleg tudsz egy logitech G11-es klaviatúrát szerezni, azon van 18 db macro gomb, amit ráadásul egy shift gombbal meg is lehet triplázni(az több játékhoz is masszívan elég), de a G15-ön is van 6 db(akár a meglévő billentyűzettel párhuzamosan is használhatod őket).
Amúgy a PIP kezelést "macrósítani remek meglátás, nagyon nagy segítség, nagyon sokat javít a helyzeteden a harc közbeni gyors, és folyamatos alkalmazkodás az adott szituációkhoz.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Harlekin77
csendes tag
Sajnos a hotas nem macrozható.Legalább is én nem találtam erről semmit mikor beállítottam a sajátom.
A játék viszont támogatja a több gombos beállításokat így ,,shift" gombnak használva az egyik gombot igazán kényelmessé lehet tenni az irányítást.A kugliba beírod azt hogy elite dangerous hotas x map és ömleni fog a sok beállítás.
Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.
-
-
Harlekin77
csendes tag
Biztosan az lesz.Mert nem csak a levélbedobós bázisoknál jártam úgy hogy lescannelt a semmi.A radarom A-s 6.48 km a hatósugara.Az npck elvileg 3.5 kmről scannelnek.A radar üres volt de a küldetéseket még is buktam mert lescanneltek.Utána lett csak látható hogy mégis volt valaki mögöttem.Vagy lehet hogy fejlesztettek egy álcázót ami a játékosoknak nem elérhető.
Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.
-
mojito75
csendes tag
Köszönöm a kedves felajànlàst, de szerintem még egy kicsit böngészek a témàban, aztàn rendelek egy kiszemeltet. Nem halàlos az àruk, ahogy nézegettem és nagyon érdekel a téma..
Szerintem ez a pénzért hintaszéket az ûrhajóba dolog, màr lassan kezd valahogy teljesen rossz irànyba elmenni.. Ennyire nincs pénz a hàznàl?
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Az Galaxy S7-hez adnak is most GalaxyVR szemüveget, és a telefon felbontása 2560x1440, azaz még nagyobb is, mint a két VR szemüvegé, bár az is igaz, hogy csak 60Hz-es, és a Samsung Amoled pentile mátrixot használ, ami nem tudom mennyire szerencsés. A Vive ugyebár 800USD, azaz 800EUR, ami nálunk bőven lesz 280 ezer is a kis áfánkkal.
-
VitoSagi
tag
Nagyon helyes. Túl kényelmesek már a játékosok, mindent egyszerre és egy helyen akarnak. A kedvezményes ár továbbra is elérhető annak aki hajlandó tenni érte, akár a kínai területén keresgélve, akár Elite rangot elérve a FW-ön vásárolva.
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
rtitusz
őstag
A Frontier totál átszervezte az egész korábbi modelljét, és a Steam kicsit belezavarodott. Ami korábban Horizons volt, az most Deluxe Edition, és a sima játék kapott egy Horizons Seasonpass DLC-t. Na mármost akinek korábbról volt telepítve az ED:Horizons annak meghülyül. Lépjetek be az FD accba, és kérjetek egy kódot a DLC-hez, és onnantól csak a sima ED-t indítsátok a steamből.
-
duvi
nagyúr
Mivel a Horizons tulajdonsága nemrégiben megváltozott (már nem tartalmazza az alapjátékot, csak sima DLC), ezért kivették a Steam játékkönyvtárból és csak az alapjáték maradt, mint indítható állomány. Indításnál rákérdez (ugyan úgy mint az ED launcher), hogy melyik részét kívánod elindítani a játéknak.
-
törölt tag
Az működni fog. Mikor installtam a 10-et nem töltöttem le újból semmit csak a launchert. Btw nekem semmi gond nincs "már" 10 alatt, minden pöpec és érezhetően gyorsabb 8.1 után. Egyedül a steam baszakodott egy ideig, szó nélkül lehalasztott mindent. Jött rá egy vagy két hotfix és azóta megjavult.
-
Flynth
tag
GTX 670 alap orajele 915MHz, EVGA GTX 670 4GB FTW+ OC nem tudom mikor volt utoljara 1100 alatt, de semm baja. Csak Star Citizen fagy ki random hibakodokkal, de az alpha.
twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502
-
orientcx
őstag
"Egész kicsi voltam még, amikor ez ment, de nagyon hittem benne"
-
Én is nagyon kicsi voltam, és amikor ment a tv-ben, nekem már le kellett feküdnöm, és csak a másik szobából átszűrődő hangokat hallottam. Nagyon szenvedtem. Aztán várhattam a szombat délelőtti ismétlést(vagy vasárnap volt?)
-
-
zazoo - "Jézus, képes voltál Meropeig elmenni a Corvettel? Hány ugrás volt odáig (100?)"
-
Ne viccelj, ez egy Fed szájhősnek semmiség. Bár baphomet kolléga szerint ez egy bizonyos C. Norris nevű úrnak egy ugrásból megvan, de hát ő egy amatőr. Én egyszerűen csak léptem egyet, és ott voltam. Mit léptem, tipegtem. Épphogy csak tippentettem Sőt, föl sem álltam a fotelből....na jó, 23 ugrás....38.. izé... 43....jól van na, 64 darabra jött ki(eco-ban toltam). Ez végül is alig több, mint azé a rohadt Chuck-é, az a szemét mindig beelőz. Hú de utálom!
Viszont az úton lescannelt csillagok okán alig 14 hónap játék után máris Trailblazer lettem. Úgy kb újabb 20-25 év és máris Pathfinder leszek
-
-
Sylc - "Ne emlegesd Jezust meg Orientcx-et egy postban, mert a vegen istennek hiszi magat,"
-
Ugyanmááá, hogy mondhatsz ilyet? Közismerten szerény természetem miatt fogalmazzunk úgy, hogy én egy egyszerű kétkezi vezérpróféta vagyok.....egyenlőre...
-
-
Pirxx - (OFF)"Mindenkinek a vasaló jut az eszébe és nem a Lem novellák"
-
Azért mindettől függetlenül, vannak ennél sokkal jobb novellái, regényei is(/OFF)-
-
Cooper911 - "Jézus is Corvettel repül?"
-
Hát nem is Clipperrel! Azzal a birodalmi rabszolga kereskedőket szállítják a purgatóriumba. Csak akkora a forgalom, nem elég a raktér. Na ezért fejlesztették ki a Cuttert.[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
brd
nagyúr
0-ról indulva a Trade szerintem gyorsabb (megfelelő útvonallal, ami úgy néz ki, hogy az a-b-a ~tíz perc és ~3000/t haszon), és ami fontosabb, biztosabb bevétel, mert ha valamiért elbuksz 1 csempész kört (amiben esetleg több küldetés is van), akkor az nettó veszteség időben.
The only real valuable thing is intuition.
-
Sylc
senior tag
jaja, kell a neved meg az emailed, hogy el tudjam kuldeni ajandekkent.
Van most egy Trading CG a TiiQ altal szervezve:
THE HUNTER GAMES: IMPROVE SERVICES AT I SOLA PROSPECT
A celja, egy allmoas ahol bar nincs discount de mint founders world elerheto minden hajo / utility egy helyen (nem kell permit). Erdemes lenne moge allni par winggel (en holnaptol ott tolom).
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
Sylc
senior tag
Tegnapra kivettem egy nap kockulasi szabit, gondoltam jo napom lesz, felesegem hozott egy bogre teat, amit egy laza mozdulattal beleboritottam a notebookomba (nem igazan stabil azota ).
Atrendeztem a szobat, nem jott be, visszarendeztem, amikor parszor leejtettem a routert, ami utana nem adott netet. Megigazitottam a bemeno koaxot forrasztassal, azota atomstabil.
Streameltem par orat PA:Titanst majd szoltak, hogy nincs kommentator? Kozben ott pofaztam orak ota, kiderult a mikrofon nem mindig jo (USB-s) win 10 alatt, globalis problema.
Gondoltam akkor egy picit VR-ezek, erre a voice attack sem mukodik, pedig CS:GO alatt mindig le kellett loni, mert beszologatott Gizi a hentelesbe...
Moonlight nem talalta meg a gepet (ping ide - oda ment 20ms alatt), tuzfalat is kikapcsoltam akkor sem, majd elkezdett szetesni az nvidia driver stream resze (szinten win 10 hiba).
Fogtam magam, elovettem a gyalut es leirtottam az egeszet, most boldog vagyok Bar estere update-re kapcsolt ki a windows (2 ora alatt nem vegzett, remelem nem ninjaupgradet csinal win 10-re mert akkor felvagom az ereimet ).
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
Sylc
senior tag
Bar teny, konnyu volt, mert egy csapatban repulunk (bar az utobbi idoben nem igazan eliteztem, vartam a hazi VR-re, most hogy megvan, nem igazan jatszanek nelkule, de a Win 10 tegnap meghulyult, ezert ujra ossze kell kalapalni)
-
_Andras_
tag
Persze.
Nálam ezek a hibák jönnek elő:
1. Állomáson vagy az űrben az 1-es panelen kiválasztom a küldetést,majd ott rámegyek a Galaxy map-ra akkor nem adja fel.
2. Az állomáson dokkolva nem adja be a galaxy mappot (random)
3. eldobálja a kijelölést random módon
4. Ki van jelölve a célhely(pl egy bolygó), de nem jelzi(mintha nem lenne kijelölve), ezért ki kell jelölnöm mást, majd újra a célt. (random bug)
5. lag (ugrálnak a hajók bolygóközi utazáskor) (random)
6. Bizonyos hajókat nem tudok kiszedni FSD interdictor, mert örökösen ezt írja : Get behind target , pedig minden tök olyan(háta mögött vagyok, hatótávolságon belül),mint más hajók esetében- ez lehet az én bénaságom
7. Eddig 3-4-szer crashelt a program , míg az ED egyszer sem, de gondolom majd kiforrja magát.
8. Valamiért változik a joy érzékenysége bizonyos állomásokon.. ezt nem értem miért lehet. Rommá törtem múltkor is- Lehet lag miatt? Nem tudom
9. Már az ED-nél is az Xbox360-as joy(pc) mintha megkergülne. Pl hozzá se érek a pipeket machináló gombokhoz mégis elugrik.
10. Free kamera hajófülkén belül fenti irányba beragad és nem akar mozogni..párszor megszívtam már vele.Ez nem bug, talán csak összeférhetetlenség:
Klasszikus joy-os beállítással játszok, tehát xbox360-as joyon ha megnyomom pl az Y,X,A,B gombot, bead 3-4 lehetőséget, ami praktikus, de valamilyen szisztéma szerint tiltja a billentyűzet gombjait és ha a joy gombkiosztása mellé billentyűzet parancsot rendelek, akkor NEM érzékeli, nyomkodhatom napestig, akkor se csinál semmit. Míg más gombok funkcionálnak mind a két periférián egyszerre.pl: külső kamera nekem : hosszan nyomom a B-t majd jobbra, beállítom rá ,hogy CTRL+ALT , vagy CTRL+ SPACE, de azt már nem érzékeli hiába nyomom. Nem működik az 1,2,3 panelváltás se, ellenben az oldalazó mozgás (QE) csak billen müxik.
Na mindegy nekem ezek vannak.
-
orientcx
őstag
Mindent végigpróbáltam, csak azt már nem tettem be a videóba, mert azzal már nem akartam untatni a tisztelt fórumozókat
-
-
brd - "nem bedokkolva honnan lehet a játékbeli időt megtudni"
-
Elvileg a bal panelen ott van minden küldi mellett a hátralévő idő, az újakról meg nem tudok semmit, mert a küldetések derogálnak egy admirális királynak(és még szerény is vagyok, felnézek magamra )[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
e00dgy
aktív tag
Én a monitor vételt ezért is vetettem el, igaz TV-ben is ki lehet fogni.
De mivel a 23,5 " kicsinek tűnt már így 6 éve után nagyobb 27" esetleg 29"-os monitor 1,5X többe került volna mint a TV amit vettem. ==>> TV
Szerencsés dolog volt, hogy ezt 90 ezer forintért tudtam megvenni. Monitor helyett is tökéletes![ Szerkesztve ]
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
Sylc
senior tag
CQC ota, szinte mindig kekben fordulok, mellesleg tolattam mikor kovetett az eagle ha jol emlekszem
Ma mar nem lesz meg az 1000
[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
-
gigafun
senior tag
Szeretem az ilyen "nincs ellenfelem" kijelentéseket. Ilyenkor mindig előbújik belőlem a kisördög.
Szóval, ha gondolod, akkor összecsaphatjuk a hajóinkat valamikor.
Egyébként amikor megvettem az ED-t , egy Saitek cyborg evo force joyt használtam, ami már 10 éves, de még mindig hibátlan. Csak köszben szert tettem egy x52-re, és nem lehetett elmenni mellette. Azért az egész más. Ráadásul pont egy ED-fórumon írtak egy tesztet az Evo Force-ról, és azt mondták, hogy még így használtan is felveszi a versenyt bármelyik mai, 50-100 dollár közötti bottal.[ Szerkesztve ]
-
Sylc
senior tag
Hmm, vegyel fel friendlistara (elotte egyeztess az SSL vezetesevel ha tag vagy ) es mehetunk zuzni.
A lenyeg, rakattintasz a team DM-re es varni kell 3-5 percet Megvaltozik a zene, amikor jon a map, ezert hangero fel, konyhaba ki, zene valtasnal lehet menni jatszatni
-
baphomet
senior tag
Köszi, nem a videókártyával volt a baj, egyébként minden tökéletes.
Majdnem 70 egyszerre aktív kalózvadász küldetésem volt. Ehhez mikor beugrok célrendszerbe a program megpróbál készíteni célpontokat SC-be, USS-eket, és még ellenajánlat tevő hajókat is. Egy instance-ban viszont legfeljebb 32 hajó lehet NPC-ket is beleszámítva. Egyszerűen megfeküdte a gyomrát. -
gk004
tag
Na, csak a kaptáremlékezet fenntartása végett: A problémát megoldottam, de a megoldás nem túl elegáns. A Win 10 th2 se segített semmit, folyamatosan fagyott a játék. A megoldást egy lightos VGA downclock jelentette, lejjebb vettem a GPU-t és a memóriákat is 100 MHz-el. Azóta egyszer se dobott ki a játék. Kicsit azért bassza a csőröm, hogy a vadiúj konfigon ilyen trükkökhöz kell folyamodni, de egyefene, legalább tudok lőni végre
CMDR Blian
-
rtitusz
őstag
Nem hinném, hogy I/O probléma, mikor a Windows SSD-n van. Hálózati lehet, mert p2p az hagy némi kívánnivalót maga után, hába a 240/20-as net. A lag mindig bolygóközelben van, és kb ugyan ott minden alkalommal (már amikor van, mostanában nem tapasztaltam), tuti a játék a ludas.
-
Sylc
senior tag
Nekem EVGA GTX 670 OC FTW+ 4GB van, +15% huzas utan sem fagy, windows alatt neztuk egy i7-es masinan. Szerintem nem az OC zavar be, bar Win 7 volt alatta.
-
duvi
nagyúr
Akkor lehet, hogy ez lesz a gond. Régebben belefutottam egy ilyen hibába a LotRo-nál. Vedd vissza a VGA-t normál sebességre. Az a max. 10% úgyse számít egy 980-as kártyánál az ED-nek Csukott szemmel, hátrakötözött kézzel is maxon viszi a játékot FHD-ben
(#17373) undercover
Gratula! Cobrával nemhogy jó, inkább kiváló teljesítmény[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Csak akkor boostol a VGA (nVidia) ha szükség van az extra teljesítményre. Az elite nem egy nagy gépigényű játék, hacsak nem 4K-ban 2x DSR-el (16K) játszol.
Nekem az nVidia kártyám egyszer crashelt csak, de akkor véletlenül az egekbe volt tolva az OC mert előtte tesztelgettem.
-
nubreed
veterán
Uhh ez szar.
Milyen oprendszered van?Más:
Eddig mindig úgy léptem ki a játékból, hogy vissza dokkoltam a startportba. Láma kérdés tudom, de mi van akkor ha egy res kellős közepén lépek ki mondjuk és csak úgy "ott hagyom" a hajómat? Ilyenkor, történhet e bármi vele?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
duvi
nagyúr
Pár ötlet, ha még nem próbáltad. Win7 kompatibilis módban indítani rendszergazdaként? Hotas (és drivere) nélkül, Controls menüben egér+bill vezérlővel tesztelni. Eseménynaplóban megnézni a logokat, hátha valami elszáll vagy összeakad. Nem OC a kártyád (alapból húzott a frekije)?
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
-
nubreed
veterán
Hát az, aminek látszik. Át lehet vele színezni a HUD -ot, ahogy csak akarod. Ott alul le van írva, hogy mit kell csinálni,
Az AppData/local -ban el kell menni ebbe a mappába:
Frontier Developments/Elite Dangerous/Options/Graphicsés ha még nincs ott akkor létre kell hozni egy
GraphicsConfigurationOverride.xml fájlt.Abban ez szerepeljen:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<GraphicsConfig>
<GUIColour>
<Default>
<LocalisationName>Standard</LocalisationName>
<MatrixRed> 1, 0, 0 </MatrixRed>
<MatrixGreen> 0, 1, 0 </MatrixGreen>
<MatrixBlue> 0, 0, 1 </MatrixBlue>
</Default>
</GUIColour>
</GraphicsConfig>A félkövér rész, amit felülírsz a saját magad által létrehozott értékekkel.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Hát ha nagyon nem unatkozol mehetsz oda bányászni is. Rohadtul unalmas és ha hatékonyan akarod csinálni, jó nagy rakterű hajó kell. Type 7 vagy még inkább Type 9, ami meg nem kevés pénz. Neeeem.... még jó hogy vadászni, bounty huntolni.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok