Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz katt777 #5286 üzenetére

Tápból megvárom most, amíg a kiskerekbe ér a CX400-as Corsair, nagyobbat nem akarok, drágábbat meg pláne nem, erről a sorozatról meg csupa jót olvasni. VGA-ból is a 25e a limit, amit ilyesmire hajlandó vagyok kiadni, ha már ennél többre rászánnám magam, akkor inkább XBOX 360, azon is van Oblivion, és ott nincs ilyen vicceskedés a hardverekkel (mondjuk a modok sem tudom, hogy hogyan működnek, ha egyáltalán).

Azon pedig ismét csak csóválni tudom a fejem, hogy egy kétéves, sőt, lassan hároméves játék egy mai középkategóriás VGA-t (azt hiszem, a 4830-4850-et sorolhatjuk ide) úgy hanyattvág, hogy annak csak a lábai kalimpálnak. Bár nem mondom, azok a képek, amiket itt linkeltek, beindítják a nyálelválasztásom, kár lenne tagadni. :D

Amúgy, hogy ontopik legyünk, tegnap kézbesítettem az uralkodó medálját (nem szimpi ez a dzsofri fiú), aztán ha már úgyis arra jártam, továbbmentem nyugatra, és megkerestem az ork bajnokfiú apukáját. Meg benéztem Anvilba, azt olvastam, hogy itt bele lehet lépni a harcosok klubjába. Kb itt lett elegem a lila talajból, úgyhogy abbahagytam, ma innét megyek tovább. Ja, és az arénában keresett kisebb vagyonból megvettem valami kísértetházat Anvilban, még majd azt is ki kell takarítani.

p

Új hozzászólás Aktív témák