Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#82860288 #5500 üzenetére
Nem a tetőre, ha a grace-es teremből mész, akkor balra, a másik oldalon a kastélyon kívülre kell.
A köcsögöknél ha Godrick felől jössz, akkor ha felértél fordulj meg. jobb kéz felől lesznek az ablakok, bal kéz felől nem lesz leomolva az emelet, ott végig tudsz menni a fal menti párkányig és aztán át lehet ugrani az ablakba. -
Bad Pritt
félisten
válasz
#82860288 #5498 üzenetére
Szerintem kettőt: Godrick boss room egyik oldalán van ugye a grace, másik oldalán egy nagyobb romos helyiség tele kisebb-nagyobb köcsögökkel, ott ha jól emlékszem a felső szinten át tudsz ugrabugrálni egy párkányra, majd onnan az egyik ablakkereten át egy addig elérhetetlen területre.
A másik azon a helyen van, ahol van az a három bombákat hajigáló madár meg sok hordóbomba, lesz egy bástya (az egyik madár ott várakozik), ott le tudsz ugrani. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Bad Pritt #5456 üzenetére
Említ a videóban egy Elden Ring kérdőívet, itt vannak az eredmények hozzá, van néhány érdekesség, de azért nagy meglepetés sehol sem látszik.
A multis kérdésnél látszik igazán, mennyire nem nyerte el a szélesebb közönség tetszését a pvp.
-
Bad Pritt
félisten
25 Surprising Secrets in Elden Ring!
Szokásos Vaati minőség.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #5407 üzenetére
Az a baj, hogy ha erre érdemben válaszolnék, akkor veszélyesen közel kerülnék ahhoz, hogy fikázom az open world-öt, amit itt ugye nem szabad, szóval inkább annyit mondok, hogy érdemi felfedezés nem lesz már a játékban. A From elég jól követhető sémákat alkalmaz a titkok elrejtéséhez évtizedek óta, nem kell minden falat megütni, nem kell minden szobor előtt gesture-t csinálni, elég tudni, hogy hol érdemes. Ha ilyen piszlicsáré dolgok is számítanak, mint hogy ennek a karakternek a kék gatyája ezt meg azt szimbolizálja, akkor persze, még várhatóak felfedezések.
Egyéni szinten lehetnek revelációk főleg a friss souls játékosoknak, de közösségi szinten nagyjából 100%-os a dolog. -
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #5405 üzenetére
Megvan minden kis rejtett zug és content. A játék fájljaiban megvoltak a nevek, leírások és statok, megjelenés után hozzákapcsolták az ingame adatokat, mint indexkép, elérhetőség helye, egyebek. Minden helyszín, boss, quest és item fel lett már fedezve. Glitchek, lore meg gameplay összefüggések lehetnek még újdonságok, de az meg igazából nagyon senkit nem érdekel.
Az hogy voltak tesztelők meg korai hozzáférők nem sokat tesz hozzá.
Ja, épp csak a teljes item lista kint volt a technical testben, hiába csak egy kis szeletét lehetett játszani a játéknak. -
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #5403 üzenetére
Tök oké, csak te egy darab offline játszó ember vagy.
Erre a játékra meg tízmilliós nagyságrendben szabadultak rá a játékosok fél évvel ezelőtt, modderek már a béta során foglalkoztak vele, csomó mindent kinyertek a játék fájljaiból, a From nem igazán alkalmazott semmilyen egyedi vagy újszerű megoldást a DS-ekben tapasztaltakon túl, ami újdonság volt, ahhoz adtak ingame leírást is.
Ami biztos, hogy minden helyszín, boss, quest és item fel lett már fedezve, max glitchek lehetnek még, de az meg már senkit nem érdekel, mert 10 perces a speedrun így is.
Szóval ez már nem az a szint, mint a DS1-2 idején, hogy pár tízezer elhivatott ember játszogat, wiki sehol és véletlen megtalálják a dolgokat. -
Bad Pritt
félisten
Tulajdonképp ugyanarra, mint eredetileg, csak a sok homok miatt kicsit másképp néz ki a hely. Fel abba a terembe, ahol Godfrey szelleme volt eredetileg, utána tovább oda, ahol Morgott. Illetve opcionálisan le tudsz menni a csatornába egy ilyen kúton keresztül, ott még van content.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5388 üzenetére
Csak a három flaska offos, minden mást használnék szerintem.
Wa spamet ki lehet kerülni azzal a tök egyszerű ötlettel, hogy nem viszel magaddal egyetlen kék flaskát sem. Van egy csíknyi FP-d, azzal gazdálkodhatsz, cserébe csomó healer flaskád lesz, szóval van egyfajta balansz benne. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5382 üzenetére
Hát pedig ez a megoldás, hogy ne használd.
Számomra a legnagyobb fun végigjátszás amúgyis a fent említett faith arcane dragon kombós srácom volt, szerintem egy skillt sem sütöttem el az egész végigjátszás során, cserébe mindent elégettem a francba másodpercek alatt.
A soulslike-ok szerves részét képezik a challenge runok pont azért, mert nem vagy beszorítva egy szűk pályára, ezernyi lehetőséged van (itt főleg). Megtalálni ezek közül a legjobbat jó dolog, de hamar uncsi lesz, utána érdemes lehet saját szabályokat felállítani. Pl. a potokról senki nem beszél itt, pedig hatalmas előnyt lehet kovácsolni velük és asszem lehetséges is a pot only végigjátszás.Amit én mindenképp ki fogok majd próbálni az a no estus, vagyis itt flaskamentes run, nem túlságosan nehéz, de azért érezhető különbség az alap játékhoz képest.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5378 üzenetére
Ezen tuti balanszolni fognak a következő játékban, mert így azért nem biztos, hogy jó a rendszer. Én mondjuk sose voltam wa spammer már a DS3-ban sem, itt is pl. a Reduviát jobbnak érzem, mint a RoB-ot pve-ben, mert jobban illik a játékstílusomhoz és az ultimate fegyverem a Godslayer's GS, nem a Blasphemous Blade. Más kérdés, hogy a Godslayernél én is wa spammer lettem az utolsó bossnál olyan erős.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5374 üzenetére
Ja és még valami, sok jó fegyver van a játékban, de én úgy tekintem, hogy minden buildnek (arcane, faith, int) megvan a fő baxó fegyvere.
Én ezt ennyire nem érzem így, vannak S tier fegyverek minden fegyvertípusból. Ha simán dps-t nézünk, akkor talán ki lehet emelni egyet-egyet, de ennél azért több fontos tényező van (reach, moveset, skill, weight, stb.). Ha valaki csak skillt spammel, akkor a fenti három valóban erősebb.
Továbbá intnél egyedi a meteorite staff is, amit az elején megszerezve még felhúzni sem kell, midgémig simán OP nyersanyag költés nélkü, ilyen lehetőség faithben abszolút nincsen.
Ehhez kapcsolódóan az érdekes lehet, hogy ha valaki gigachad sárkányharcos karaktert akar indítani, akkor azért van lehetősége: stonesword key-vel kezdés, lemenni a fringefolk hero's grave-be, összeszedni a dragon communion sealt, összeszedni a reduviát, kinyírni Greyollt és beváltani a sárkányszíveket fasza varázslatokért. Én csináltam ilyen karaktert, ugyan melósabb, de 0 tényleges harccal nagyjából fél óra alatt szerez magának az ember egy fasza sacred sealt, fasza varázslatokat hozzá, rengeteg rúnát.
-
Bad Pritt
félisten
Egy medál van, csak ketté lett törve.
Amúgy a leírásokból, mindkét medál egyértelműen leírja, hogy mire való (Brandishing the medallion with both halves conjoined will activate the Grand Life of Dectus, connecting the Altus Plateau to Liurnia) és hogy hol a másik fele (The left half is said to reside in the coastal Fort Haight to the far west / The right half is said to reside in Fort Faroth in the Dragonbarrow, far to the east), ha viszont úgy érsz a lifthez, hogy még egyik fele sincs meg, akkor meg azt írja, hogy a működéséhez kell egy tárgy (requiring the brandishing of a special artifact for them to release their hold).
Az elmélet az, hogy Fort Haight-ba úgyis könnyen eljutsz, Kenneth is ordibál neked, elég látványos helyen van rögtön a kezdésnél, maga a medál is a legfelső toronyban egy ládában található, szóval könnyen megszerezhető. Elolvasod, amit ír, gyorsan elfelejted, majd órákkal később eljutsz a lifthez, visszaemlékszel a fél medálodra, írja a másik felének a helyét, felkeresed, összeszeded (meghalsz közben párszor) és így aktiválod a liftet.
A valóság az, hogy mindenki nyitott wikivel játszik úgyis. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #5360 üzenetére
Leírtam, de minek, a példád alapján ugyanúgy nem fogtad fel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #5356 üzenetére
Nem értetted meg, de leírom egy mondatban csak neked. Nem az asset reuse volt a problémám, hanem a mértéke meg aztán a bullshit megoldás, hogy akkor nem kell mindent megcsinálni. Tessék, ezt idézheted a jövőben.
A második mondatod meg szimplán nem igaz. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #5342 üzenetére
Sejtettem, hogy te lazán értelmezed a személyeskedés fogalmát. Nem arról van szó, hogy nem tudom lereagálni, csak nincs mit érdemben reagálni.
Random beleállsz emberekbe itt-ott cél nélkül, aztán vagy visszaszólnak, vagy nem, vagy a modik törlik az egészet a francba. Azt írod pl, túlléptél a témán, de azért csak odaszúrsz neki egy kommenttel, biztos, ami biztos. Óvoda.
Nagyjából kimeríted amúgy az internetes troll fogalmát, de láthatóan élvezettel tölt el, szóval keep it up, a világért se szeretnék a boldogságod útjába állni, csak megmosolyogtató, ahogy magyarázol még utána. -
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #5330 üzenetére
Az emlékképet dupláztad, de két dolgot lehet belőle kiváltani, érdemes lehet így akkor az egyik emlékből az egyiket, a másikból a másikat, kivéve ha power stance-ben akarod használni a két fejszét, ami azért elég chad lenne.
Power stance amúgy az, amikor két hasonló típusú fegyvert fogsz a jobb és bal kézbe és így egyedi kombókat tud csinálni a karakter a két fegyverrel, hasznos dolog.
Lesz még persze, Lands Between amúgy az egész ország, ahol a játék játszódik, a teljes térkép. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #5323 üzenetére
Még az a szerencse, hogy itt vagy te, aki személyeskedésen túl hasznos tagja a közösségnek.
Oh wait... -
Bad Pritt
félisten
Hardest Enemy in the Game | Elden Ring #22
Na jó. Tizensok éve játszom a From játékaival, de soha nem láttam még zseniálisabb paródiát a szaros kamerakezelésről, zseniális.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5306 üzenetére
Ok. A tények egyszerűek: milliós nagyságrendben vették meg és tízezres nagyságrendben játsszák jelenleg, mert egy single player játékban a nagyközönség számára hosszú távra nincs benne content, tehát amit Waterdaca leírt a single játékokról az igaz az Elden Ringre is. Ha te ebből a grafikonból azt szűröd le, hogy ez a játék eredményesen megtartotta a játékosokat, akkor nem igazán tudok már mit mondani.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5304 üzenetére
Ezeknél ez egy exponenciális görbe, élesen csökken az elején, aztán lassan csökken, míg végül beáll egy vízszintes tartományba...
Mint minden sikeres single játéknál.Nagy érdeklődés, majd csökken, a végén az újrajátszhatósági faktortól függően maradnak játékosok.
Ez a pont már lassan elérkezik az Eldennél, szóval ez ilyen 15-25K-nál nem fog már lejjebb menni a gyakorlatban.
Spekuláció, eddig csökkent, nincs jele annak, hogy ne folytatódna tovább.Nem igazán értem, mit akarsz bizonyítani, mikor ott vannak a számok feketén-fehéren és azt igazolják, hogy fél év után középtávon nem tudta a játék megtartani a játékosokat. A 20ezer aktív játékos önmagában nem mond semmit, az a beszédes, hogy a kezdeti hype után kurva sok játékosból kurva kevés lett és ez egy jól követhető tendencia minden hasonló (akció, kaland, rpg, open world, soulslike) játéknál, csak itt még látványosabb a csökkenés.
Te vagy a legjobb példa rá, hogy az emberek milyen elánnal vetették bele magukat és utána hogyan fejezték be, szóval pls... -
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5297 üzenetére
Akkor ebben legyen igazad. Mondjuk ha ugyanígy napi bontásban vizsgálom az Elden Ringet, akkor még nagyobb az esés és így szeptember végére már a 20ezret sem éri el, szóval gyengébb a player retention, mint mondjuk a single only Cyberpunké, Fallout 4-é és a közelében sincs egy Assassin's Creednek. Hogy miért nem tartja meg a játékosokat az már egy másik téma és fogalmam sincs igazából.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5295 üzenetére
Figyu már, mi lenne ha megpróbálnál úgy érvelni, hogy nem a hasadra ütsz? Tessék, AC Odyssey, ha ugyanúgy a launchot követő fél éves időtartamot nézed akkor csak harmadára esett vissza a játékosok száma Steam alapján, úgyhogy a Ubi launchert is belevéve elképzelhető, hogy többen játszottak vele 6 hónap után, mint az Elden Ringgel, a Spider-Man példádat sem értem és az Elden Ring játékosszám sem állt be egy stabil bázisra, folyamatosan csökken. DS3-nál azért látni egy kiugrást most, mert újraindultak a PC-s szerverek.
Ugyanúgy nincs olyan játékeleme ennek a játéknak, ami egy platinázós végigjátszás után bent tartaná a játékosokat hosszabb távon, mint egy bármilyen másik open world rpg-nél, nincs live service (GTA), nincsenek ingyenes content update-ek (AC), nincs könnyen kezelhető multi komponens (mint bárminek a piacon).
Továbbra is az a lényeg, hogy 1 millióan vették meg megjelenéskor Steamre, utána ki tudja még hányan és ahhoz képest nincs már 30 ezer állandó játékosa, ami folyamatosan csökken, ugyanúgy, mint bármilyen hasonló kaliberű single player kalandjátéknál. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5293 üzenetére
Továbbra sem értem, miért live service játékokkal hasonlítod, mikor nem az és nem is hasonlítható velük.
Folyamatosan csökken a játékosszám, egyáltalán nem állt be sehova, ugyanúgy néz ki a görbéje, mint a korábbi DS részek, vagy akármelyik open world rpg vagy akciójáték. Azért van még a legnépszerűbb játékok között, mert 1 millióan kezdték el februárban és innen csökken, nem 300 ezren, mint a Cyberpunkot pl.
Amúgy mielőtt valaki elkezdene pampogni: ez nem azt jelenti, hogy rossz a játék, szimplán azt, hogy WATERDACA igazat szól és ez egy single player játék, ami hosszabb távon nem tartja bent a játékosokat.
-
Bad Pritt
félisten
Na pl. pont a napokban taglalt helyi buildelési rendszer nem segíti az újrajátszást meg a játékosok megtartását, mert azzal, hogy egy karakterrel ennyi lehetőséged van egy tucat larval tearrel, végtelen smithing stone-nal, nem kell új karaktert indítani, hanem elég egy. Szóval ahelyett, hogy újabb 20-30 órát rászánna a játékos egy új karakterrel a fejlődésre, fegyverfejlesztésre, megoldja 5 perc alatt egy respec-kel meg kavics vásárlással.
Szóval hiába lenne az az alap, hogy van több karaktered több setuppal, a valóság az, hogy egy casual játékos egy karaktert alakítgat állandóan és mikor mindent kipróbált, ami érdekelte, akkor elengedi a játékot.A Fromnál is biztos figyelik ezeket a számokat és levonják a következtetéseket, hogy miért tűnnek el a játékosok gyorsabban ebből a játékból. Az is lehet, hogy tudták előre és koncepció volt, azért ilyen könnyű a platina, pl. szerintem az elég beszédes, hogy kevesebb dolgot kell összegyűjteni, mint az ötödekkora Dark Souls 3-ban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5289 üzenetére
Mitől lenne "fennmaradó, fenntartott" játék? Nincs benne endgame, a pvp limitált és broken, a platina egyáltalán nem nehéz és 100 óra alatt megszerezhető, nincs hozzá semmilyen live service, pvp ladder, napi, heti, havi challenge, mikrotranzakció, semmi tulajdonképp, ami egy végigjátszás után a játékosokat bent tartaná. Megveszed, végigviszed, letörlöd, hacsak nem akarsz még bohóckodni vele utána, de láthatóan arra sem igazán jó, a soulslike speedrunnerek már rendszeresen más játékokról tesznek fel videókat.
Ami leszűrhető a Steamcharts alapján, hogy a player retention tényleg gyatra, a DS3 január előtti átlag 10 ezer körüli játékosával összevetve (utána lelőtték a szervereket fél évre, azért érdemes azzal a hónappal nézni) ez a 30 ezres átlag nagyon gyenge, illetve ha az egymilliós kezdő játékosbázist nézzük, akkor meg kifejezetten intő jel, ennél még a kategóriákkal nehezebb és single player only Sekiro is jobb aránnyal tartotta meg a játékosait fél év után. -
Bad Pritt
félisten
válasz
laposonly11 #5280 üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5271 üzenetére
A DS3 ugyanígy épült fel, itt csak elnyújtották az egészet, de pl. az utolsó smithing stone bell bearinget az össz játékidőhöz mérve hamarabb lehet összeszedni, mint DS3-ban az utolsó ash-t. Elden Ringben még a Mountaintop, Snowfield, Haligtree, Farum Azula, Mohgwyn Palace meg Capital of Ash jön még utána rengeteg boss-szal meg contenttel, akiken lehet kísérletezni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
laposonly11 #5267 üzenetére
Ha hardcore souls fanoknak készült volna, akkor nem lenne benne minden második méteren grace, nem lenne respec meg spirit summon és a többi. Hiába van felvizezve, attól még ez egy soulslike és ha összevissza fejlesztgetsz mindent, akkor szarban leszel. Így is legalább három fegyvert tudsz szimultán húzni smitihing stone vásárlás nélkül, ez elég nagylelkű a korábbi játékaikhoz képest.
Git gud, vagy töröld le, erre ezt lehet mondani. De amúgy pár napja jöttetek azzal, hogy Maleniát a spirit summon önmagában kicsinálja, most akkor mi van, mégis túl nehéz a játék? -
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5265 üzenetére
+24-essel aligha, mert azokhoz a smithing stone 8 Consecrated Snowfielden, Haligtree-n meg Farum Azulában van.
Az utolsó terület meg Ashen Capital meg a csatornái, nem Farum Azula...
Mint írtam, a vásárolható kövek nem arra vannak, hogy ugyanarra a szintre húzd velük a fegyvert, mint a világban összeszedhető kövekkel, hanem arra, hogy ha haladsz előre és vannak mondjuk 7-es, 8-as köveid, valamelyik fegyver megtetszik és felhúznád, de nincs a kisebbekből elég, akkor ne kelljen visszamenned a térkép elejére underpowered helyszíneken farmolni.
Nem célja a játéknak, hogy te egy karakterrel kipróbálj minden setupot meg fegyvert, erre van a több a save slot meg több különböző kezdő karakter. Ha te mégis ezt várod el, akkor szimplán szarul állsz hozzá. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest #5260 üzenetére
Te miről beszélsz? A smithing stone 5 és 6-hoz szükséges bell bearing Mountaintop of the Giants legelején van, ezekkel +13 és +18 között tudod húzni a sima fegyvereket, azért onnan még bőven hátravan a játék harmada-negyede kb, a legutolsót meg nyilván a játék végén fogod megkapni.
Leyndell előtt van közvetlenül a smitihing stone 4 és 5-höz szükséges bell bearing, ezekkel húzhatod +12-ig, egy ilyen szintre fejlesztett fegyver mindenhez is elég azokon a területeken, aztán ha jó és tetszik, viszed tovább, ha nem, eldobod.
Ez is balansz szempont, a világban gyűjtögetett kövekkel fel tudod húzni x szintre a fegyvert, a vásárolható kövekkel meg mondjuk x-2 szintűre. Egyfelől büntet a játék, ha összevissza fejlesztgetsz, de ugyanakkor megadja a lehetőséget a kísérletezésre.Amit te vársz el ettől a rendszertől azt nem egy From játékban fogod megtalálni.
-
-
-
Bad Pritt
félisten
Én a prenerf Radahnt imádtam.
A ló tényleg komikus, de maga a fight nagyon adta az odavezető úttól kezdve a következményekig. Én az összes repkedő, elúszó, teleportáló bosstól kaptam agyfaszt, Astel 2 centi hp-n teleportálgatott percekig, mire sikerült az utolsó ütést bevinni, hülye rémszarvas is állandóan eltűnt meg töltötte a hp-ját...
-
Bad Pritt
félisten
Na és itt jön képbe az, hogy teleszórták a térképet grace-ekkel. Meggyőződésem, hogy egyrészt azért van ennyivel több a térképen, hogy gyakrabban költs, másrészt azért hogy balanszolják az elvesztett rúnákért rohanó játékosokat, hogy ne tudjanak útközben annyit összeszedni pluszban, hogy aztán a sokkal hosszabb játékidő miatt a végén túl táposan érjenek az endgame-hez.
Az is nagy segítség, hogy a korábbi From játékokhoz képest arányaiban sokkal több az idle státuszban spawnoló ellenfél, üldögélnek, fekszenek, alszanak, imádkoznak, stb. akik ugyan őrizhetnek értékes tárgyakat, de ha véletlen legyaknak, akkor sokkal egyszerűbb gyorsan összeszedni az elvesztett rúnákat. Ez egyrészt nagyban könnyíti a játékot (nagyobb tömegek felé nyitás ugye), másrészt azért ad egy kis hétköznapi érzetet a világnak, hiába ellenséges a népesség 99%-a, nem kifejezetten az a céljuk, hogy elpusztítsanak. A Dark Souls ennél könyörtelenebb volt, a Bloodborne meg teljesen más liga, ott szinte minden npc patrol státuszban kerül az orrod elé. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Janusz001 #5207 üzenetére
De a húzok pár szintet nem egyenlő azzal, hogy 120 helyett 250-esként érkezel meg Ashen Capitalba.
Ha mindent felfedezel, minden bosst kinyírsz (bár minek tennél ilyet, nem ezért vannak a játékban ugye
), nem farmolsz, de nem is vesztesz rúnát, akkor nagyjából 140-150 között lépsz át a kapun Radagonhoz.
Malenia amúgy sem mérvadó, mert szinttől függetlenül egy szarul megírt boss, ha nem tudod, mit kell csinálni, ugyanúgy összecsomagolja lvl 250-es karaktered, mint az RL1-est.Nem mintha bele akarnék amúgy szólni, hogy játssza a játékot, csak azt érdemes észben tartani, hogy Haligtree, Farum Azula illetve Ashen Capital lvl 120-ra van belőve és HLTB szerint a completionist végigjátszás 130 óra.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a lvl 250/200 óra amúgy önmagában egy achievement és nem is igazán értem, hogy lehetséges, mert a végére kínszenvedés lehetett egy szinthez elég rúnát összekalapozni.
Én a NG+2-t fejeztem be asszem olyan 180 között, de már ott se adott egy boss egy szintlépéshez eleget.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #5183 üzenetére
Abszolút tervezési hiba, hogy másfélszer akkora a játéktér, mint amekkora indokolt lenne. Mintha nem lett volna összhangban az environmental designer munkája mindenki máséval, a játéktér kolosszális, de nincs egyenletesen feltöltve. Megnézed a játék végén a tisztességgel felfedezett térképet és ordít róla, hogy vagy kifutottak az időből, de nem akarták eltolni a megjelenést vagy leszarták a végére.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #5160 üzenetére
Még a kamerát is jobban megfektette az első fázisa.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
laposonly11 #5156 üzenetére
Erre az volt az elmés mondás ebben a topikban, hogy nem azért van ennyi dungeon ebben a játékban, hogy mindet felfedezd és amúgyis 10/10 jóvanazúgy.
-
Bad Pritt
félisten
Radahn is EASY | Elden Ring #21
A zene telitalálat, tényleg kicsit olyan feeling.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ha fegyverbe rakod az ash of wart, akkor olyan a frame tartomány, mint közepes pajzzsal, kivéve a daggereket, azok kicsit közelebb vannak a kis pajzsokhoz. Sorban könnyűtől nehézig: golden parry, carian retaliation (spelleket visszalövi a casterre, mókás), buckler parry, small shield parry, parrying dagger és dagger parry, medium shield és thrusting sword, curved sword meg többi fegyver parry. Ez utóbbiakat én se tudom pl. megbízhatóan használni, a parrying dagger még nagyjából ment a legtöbb esetben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #5099 üzenetére
Haha, sehol.
Neten vannak leírások minden státuszhoz, amit ott láthatsz. Amúgy a négyzetek azt jelentik hogy valami befolyásolja a HP-d (piros), az FP-d (kék), staminád (zöld) vagy pozitív (sarkában kis fehér felfelé mutató nyíl) vagy negatív (fekete lefelé mutató) irányban.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DanielLong #5085 üzenetére
Meg baromi jó early game tesztelgetni, van sok katona, vannak madarak, kutyák, közepesen nagy és nagyon nagy ellenfelek meg még egy random Crucible Knight is csak a vicc kedvéért.
-
Bad Pritt
félisten
Azzal kapcsolatban nem, de azt mondta segíteni akar, aztán mi lett ennek a barátságnak is a vége.
Amúgy az egy nagyon erős irónia Miyazaki részéről, hogy az ártatlanok, hősiesek és jóravalók mind megmurdálnak, bezzeg az alattomos (Gostoc) meg a gyáva szar (Kenneth Haight) megkapja a várat. Nepheli Loux talán kivétel, ő elég hősies. -
Bad Pritt
félisten
válasz
laposonly11 #5059 üzenetére
Full nem értem, ennek a kommentednek mi köze van ahhoz, hogy dodge roll közben meghatározott számú invincibility frame-ek vannak a játékban.
Demon's Souls óta így működik a rendszer, nem egy véletlen hiba.
Az, hogy nem reális meg máshol nem így működik a harc egy dolog, de ettől nem lesz hiba. -
Bad Pritt
félisten
válasz
laposonly11 #5057 üzenetére
Nem glitch, feature. És többet ér, mint bármilyen páncél.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #5045 üzenetére
Áh, Vaati videói összefoglalják a könyveket is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #5004 üzenetére
Azt is olvastam, hogy a Samurai nehezebben dodge-ol, ennek a ruha az oka, vagy melyik perk/tulajdonság?
Az equip load stat miatt dodge-olhat lassabban, ezt a kommentet javaslom átolvasásra.
Az íjász karaktert én nem javaslom először, a játékmechanikák nagyrészéből kimaradsz úgy és tényleg nehezebb lesz az amúgy sem könnyű játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest