Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz Yodamest #5373 üzenetére

Ja és még valami, sok jó fegyver van a játékban, de én úgy tekintem, hogy minden buildnek (arcane, faith, int) megvan a fő baxó fegyvere. Most ha a közelharci fegyvereket nézem ez:
    Int: Moonveil
    Faith: Blasphemous blade
    Arcane: Rivers of Blood

Mivel a RoB-ot lenerfelték, így azt már nem tenném többé erőben az előző kettő mellé, amik viszont osztva szorozva szerintem kb egálban vannak. Viszont itt is kijön az int előnye, mivel a Moonveil sokkal sokkal hamarabb/könnyebben megszerezhető, mint a Blashpemous, nyilván most egy normál walkthrough során, mindenféle expert early maxolás és hasonlók nélkül.

Gyakorlatilag egy kezdőnek, aki rendeltétésszerűen halad a játékban a gyengébb területektől az erősebbekig, nem rohangál össze vissza nyersanyagokért, op cuccokért, az int build a leginkább ajánlható. Viszonylag korán össze tudja szedni bárki a Meteorite staffot, nincs boss mögé lockolva meg semmi, majd azzal szintén könnyen megszerezhető a Moonveil és onnantól ezzel a kettővel már van egy tök használható build, ami minden szituációt tud kezelni.

UI: még valami beugrott: a japánok tényleg imádják a katanákat, mert a Moonveil még OP-bb, mint elsőre túnik, hiszen amiről pár poszttal korábban írtam dmg type-ok terén is egy hihetetlen jól összemixelt fegyverről van szó gondoljatok csak bele:
    - katana, tehát slash dmg, ami jó az unarmored ellenfelek ellen
    - közben meg félig magic dmg-et okoz, illetve a wp full magic dmg, ami viszont kik ellen jó? hát az armoros ellenfelek ellen

Szóval ez egy ilyen tökéletes mix, ami által minden szituációban jó lesz, ki van ez találva.

Új hozzászólás Aktív témák