Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kapcs-ford

őstag

válasz Flow #4282 üzenetére

Mert parasztok,

teljesen nevetséges. Egy ruhadarab volt eladáson és belekötött az ebay, elsőnek lenullázta azzal az indokkal, hogy hamisítvány.

Válaszoltam nekik, hogy nem hamisítvány mert meg van a blokkja és az eredetiséget igazoló cimkéje. Hozzá kell tenni hogy nem valami ócska levis etc.. cucc hanem egy híres divattervező egyik terméke.
    Felraktam ismét és a ganék rá egy napra ismét írtak hogy akár fel is függesztik majd ezért az accountomat mert hogy hamisítvány etc.. és levették ismét.

Betelt a pohár, felraktam és fizettem plusz kép galeriát amiben az eredetiséget igazoló cimkék voltak. (Hozzá kell tenni hogy ettől a divattervezőtől vannak fent más cuccok is és mindenféle cimkék nélkül.)
    A tetvek kivárták az utolsó napot és tájékoztattak hogy ismét megsértettem a kis recska politikájukat és levették a hirdetést plusszba felfüggesztették az accountomat több mint egy napra ami azzal járt hogy nem tudtam felrakni semmit és a fent levő cuccaim le lettek törölve MIND.
    Ebben az esetben nem térítenek vissza semmit! Volt fent kb. 15-16 cuccom a mobiloktól kezdve sorolhatnám.. kb. 8óra volt hátra ezekből természetesen vevőkkel.

Rá vagyunk sajnos kényszerülve erre a tetves ebay-re...
    Innentől kezdve paypal mint fizetési mód törölve (nagyobb értékű cuccaimnál amúgy sem volt bejelölve és laptopot is adtam el banktransferrel) Van annyi voksom hogy boldoguljak paypal testvér nélkül. Ebay meg továbbra is licitálás 1euro-ról, elérhetőség megadva, email aláírásban pedig ott lesz a link a weboldalamra, emailben le lesz dumálva minden, és 1euro,postaköltség 200. csáó. 2perc alatt úgy sem veszik le.

Aláírás

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés