-
GAMEPOD.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Ezt nem annyira értem. Eddig ugye az volt régebben a nagy mondás, hogy sokáig bírják és szemkímélő. Ma is ugye, hogy ne képernyőt bámulj mert nem jó a szemnek. Akkor mégis, hogyhogy az emberek tableten kezdenek el olvasni, ami ugyanolyan képernyő mint bármi más? Ha jól tudom akkor még ma is az egyik lényege lenne ezeknek az eszközöknek, hogy természetes módon tudj rajtuk olvasni. Vagy valamit rosszul gondolok? Hol tévedtem el?
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nem hűtő hűtő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980