-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
-
twine
veterán
Nos jelentem, ma széééétwhooopoztam magam
Végül csak sikerült kulturáltan a betafpv vázra rá"hekkelni" a boldclash boardot...
meg hát nem volt türelmem megvárni a JST-PH2 csatikat, uh. szétvágtam az USB-s töltőt...
F@sza lett a kis jószág
Stabilak az alkatrészek a helyükön,nem zörög, nem cicereg...És már kezdem érteni, hogy tudnak a whoopos csókák olyan pontosan repülni a különböző videókban....
Sokkal pontosabb repülést eredményez a HVaksi+19KKv.....Ja és ez a betafpv ver.4 váz is ngyon jónak tűnik,,,sokkal stabilabb, feszesebb, és strapabíróbb, mint amiket eddig használtam...
Jövő hét elején jön az ST-Link...kíváncsian várom mennyire lesz más a silvertől a masina....
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #63596 üzenetére
Én annyit sosem költöttem még (1db) gépre
50k körül megáll nekem max egy 5 colos. Néha még annyi sem.A kedvencem:
Bobcat váz (8k)
Hyperlite 2204 3022kv (használtan) 14k
Fc asszem a 20usd s 20x20 toronyból van, amit GB ről lőttünk korábban (akkor 10usd?)
Esc az spedix 25A 20x20 lesz 12k
Vtx a szokásos vtx03 3k
vevő az xm+ 4kHát jah, ez is 50k mire repül pedig nem drága benne igazán semmi
"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Peaceliker #63595 üzenetére
" ...5" géphez képest ezek a kb 160gos cuccok értelmetlenek... Még csak akku és prop sem olcsóbb hozzájuk...."
Ebben van valami Bár amiket mostanában összerakok 5" gépek minimum 2x drágábbak 420 $USD
Viszont nincs is velük szívás! A fenntartás viszont eléggé közel van egymáshoz, ha a kicsire sem hulladékokat vásárol az ember.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #63594 üzenetére
Hát igen, ezekhez képest a 11xx gépek csak játékok
De az a helyzet, hogy a 205g os 2204 5" géphez képest ezek a kb 160gos cuccok értelmetlenek. Még csak akku és prop sem olcsóbb hozzájuk. Persze maradt egy 1407 gépem, de ha már kimegyek a kertből akkor inkább 5 colost viszem"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Peaceliker #63439 üzenetére
Ma kipróbáltam a 3 colos iFlight iH3 gépem, amibe HGLRC 1407 3600kv motorokat, iFlight Nazgul HAKRC mini F4 Flytower RunCam Split mini kamerát raktam és Turnigy Panther 4S 850mAh akkut akasztottam.
A véleményem? A többi 3 colos gépemhez hasonlítani sem lehet amit az művelt
A 3 és az 5 colos géphez hasonlítva inkább az 5 colosra hajazott a repülés. Megdöbbentő volt a rendkívüli hasonlóság. GPS nincs rá szerelve, így sebességi adatokat nem tudok, de amikor megzavartam bizony érzetre bőven 100 felett, de inkább olyan 130 lehetett, de nem is a végsebesség a lényeg, hanem az, hogy iszonyat jó vele repülni! 4 perc úgy volt meg, hogy bizony néhányszor megtekertem a fülét!Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Parrot Disco-hoz hasonló komplett repkész gépet lehet valahol vásárolni szerintetek? Ebay-ről tudom hogy lehet kapni Disco-t, de érdekelne valami hasonló alternatíva is.
iPhone 16 Pro Max
-
twine
veterán
válasz vandor01 #63590 üzenetére
Köszönöm, ahogy nézem, valóban jó ár, de nem veszek ilyet ...
Fájna most egyszerre ennyit kiadni a "játékra"Viszont a zero0-nak "megágyaztam",ma megrendeltem a B03pro kontrollert.
Amúgy is "hekkelgetnem" kellett a mostanit, mert a jobb oldali kar nem volt az igazi már gyárilag...remélem az új 100%-os lesz,és így a mostanibol meg kiszedem az adót.....
Fizetéskor meg megrendelem a zer0-t valszeg....Aztán majd meglátjuk mit hoz a jövő....
Ez az xlite annyiból jobb/tetszik jobban talán mint a többi, hogy kisebb...a qx7 batár nagy volt,, semmi kedvem a "whoopozashoz" akkora kontrollerell "mászkálni"....
De ne szaladjunk ennyire előre ....egyelőre nem veszek megint ilyen "komolyabb" kontrollert, az tuti -
dzso22
senior tag
Nincs valakinek Eachine V-tail 210-hez megmaradt alkatrésze?
Bármi szóba jöhet.
Kicsit megzúztam szegényt múlthéten,és jól jönne egy két pótalkatrész is mert már szinte semmit nem lehet kapni hozzáA legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
vandor01
őstag
ja most jo áron van FrSky Taranis X-LITE 93ejro
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
twine
veterán
válasz syler123 #63588 üzenetére
Igen, közben rájöttem,hogy a Boldclash P01 nem is engedi a sima aksit 4,3 fölé tölteni,,,ott "elakad", és olyan mintha hibajelzést csipogna, leáll a töltés, és villlogtatja a piros ledet az adott aksi fölött....
Visszaváltva "P" módba, irja is hogy "full"...Uh. vaklárma volt részemről az előbbi örömködés
-
twine
veterán
válasz Saccco #63585 üzenetére
"Mi?.......Ugye csak szórakoztok!?.....AZt hittem hülyeség,miért nem szóltatok?!?"
Komolyan úgy érzem magam mint Quagmire, mikor felfedezi az internetes p0rn0tÉn meg várom a "HV" aksikat, vágyakozom, mikor próbálhatom ki "rendesen" a 19KKV-t,,,erre kiderül hogy tök fölösdlegesen várakozok,mert a sima lipo is lehet HV?!
Kezdem azt hinni ti "sz0pattok" engem[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
en még azt vettem észre a HV-val hogy 15C alatt sokkal jobban megesik a teljesitményuk mint a sima liponak visszaesik kozel a felére kb 60%-ra?? 20 fokban repultem 4 percet 11 fokban mar csak 2,50-et....
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Saccco
nagyúr
-
vandor01
őstag
akkor feltoltodik 4.35-re..... szerintem semmi rogton toltes utan repuld is ki azaz merisd le...tuti jobban fog hasitani a whoop viszont a lipo elettartama le fog rovidulni a HV aksik sem arrol hiresek hogy 50ciklus utan is ugyanugy teljesitenek.... sajnos gyorsabban faradnak mint sima tarsai... kb ez lesz a sima lipoval is ha HV-re toltod.... sot lehet mar 20 ciklus utan elgyengul... ha sokat repulsz 3 havonta uj garnitura aksi kell hogy az erzes folyamatos legyen
"Az érzés amire várok, az valszeg a HV aksikkal jön meg,,,,amikor azok táplálják meg a 19KKV-t valszeg akkor fogom azt érezni, amit szeretnék "
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Saccco #63580 üzenetére
KÖszönöm szépen,,,
Éjszaka még túrtam utána a neten, és erre jutottam én is,,,de részemről csak találgatás, részedről viszont tudás van a dologban, uh. köszönöm a segítséget(#63581) SpydeR3412:
Nem hagy békén a gondolat:
Azt szeretném még kérdezni, hogy szerintetek, mi történik ha a "sima" lipo boldclash aksit ráakasztom a töltőre "H" módban, és "megtöltöm" 4,35V-ra?
Felfújódik majd elfüstöl, mint ahogyan egy jólnevelt lipo aksihoz illik? -
Saccco
nagyúr
Azzal csak az előre konfigurálást tudod variálni. Ha mégse a rendelt verzióban akarod használni, akkor simán flashelni kell és kész.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
twine
veterán
Azt szeretném kérdezni, ha ugyis fel kell szerelni a ZER0-t adóval(vevővel sosem tudom )
Akkor miért kell választani a honlapon milyen verziót szeretne az ember?
(sbus, dsmx, Bayang,dsm2)
Ha én most beválasztok egy bayang verziót, de később mégis vennék egy FRSKY kontrollert, ami ugye SBUS, akkor b@szhatom az egész ZER0 deszkám mert bayangos? -
twine
veterán
Hogy idézzem magamat:
"Az érzés amire várok, az valszeg a HV aksikkal jön meg,,,,amikor azok táplálják meg a 19KKV-t valszeg akkor fogom azt érezni, amit szeretnék "Szóval repülni még nem tudtam velük, mert egyetlen JST-Ph2 csatlakozó van a házban, az pedig a Boldclash gyári USB-s töltő végén lóg, és nincs szívem szétvágni, a további csatlakozók pedig uton vannak felém,,,
DE,,,azért "kézben" kipróbáltam az uj HV aksikkal a 19KKv motorokkal a gépet...Nnnna ez lesz az....
gyári lipo, aztán HV, cserélgetve,hogy érezzem a különbséget...,,gázfröccsözve, és fülig szaladt a mosoly az arcomon....
Nagyon várom, hogy megérkezzen a csatlakozó csomag,,,
Pfffff ég és föld a különbség a gyári B03pro, és a 19KKV+HV aksis szett között....
pedig e010 után a gyári B03pro szett is egész fürgének tűnt.....na de így "upgradelve" elég "komoly" kis lódarázs lett belőleBETAFPV vázra sehogy sem jó a Boldclash board a board aksi csatlakozója is utban van.....ez a kettő együtt ugy sz@r ahogy van,,,,
Olyan szinten kellene szétberhelni a vázat, hogy annak meg már semmi értelme....
uh, egy ideig lepihentetem ezt a vázat, amig el nem döntöm tényleg megveszem e ra a ZER0-t... -
Saccco
nagyúr
válasz AMDaZERG_1 #63576 üzenetére
5"masterrace
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz molnigee #63572 üzenetére
Én is áttértem a whoopra...
Ma vettem meg az FB-n hirdetett 4db BrotherHobby "pride " színű R6 2305 2450 motort az újabb nagy géphez Így már két gépem lesz jóféle motorokkal, és megzargatom a szobában a küszöb felett Ja, nem!Avan Flow "R" prophoz:
A múltkor felraktam első néhány akkura. Nem igazán nyerte el a tetszésem. Zabál, de nem halad (ez fura)
Amikor az 5 cellás akkukat raktam a gépre az Avan Flow (nem "R" jelzésűt) más volt a hatás.
Ugrott, szépen ment, viszont végsebesség eléggé gatya. A nehezebb Wizard X220s gépen tavaly 5 cellával a gyári vadállat propellerrel ~20km/h sebességgel többet hozott. Alakra hasonlít a gyári propeller a Flowra, de a gyári sokkal testesebb, viszont akkunként cserére szorul, mert tőben elfárad a gyors fordulatszám változás hatásától.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
ezoltan
tag
válasz Markizmark #63527 üzenetére
Érdekes amúgy mert nekem a napokban több rendelésem is simán “shipped” státuszú lett EU pl-nal.
QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
molnigee
aktív tag
Én is elkezdtem már whoopozgatni. Ja nem
https://youtu.be/FE6C3qCEULs
Remélem páran maradunk még 5 colon.--> http://dronearena.hu/ <--
-
vandor01
őstag
válasz syler123 #63570 üzenetére
nekem ingyen se kell.... szarakodni aksival alkatreszekkel etc..
itt kerulgetrnem a kinai elektronikai szemetet....
van elég...[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz syler123 #63568 üzenetére
valami olyasmi lehet hogy a szállito cegek erdekeltek abban hogy fizess afa-t.... mert akkor ugynugy mint a posta felszamolhatja a vamugyintezes osszegét azaz extra munkadijat kaszálhatnak be! szoval veszel valamit 22 ert radobnak 20ejro szállitást es mehet kasza...... ennyi.. aztan kinel mi a tarifa?
-
syler123
veterán
Amúgy hogy van ez, van a 42$-os trükk, hogy csak akkor áfáznak, ha a költségek meghaladnak egy bizonyos összeget, de ha dpd hozza azok rögtön rászámolják az áfát nem? Tehát gondolom akkor érdemesebb Air Parcel Register-el venni, annak ellenére hogy nem ingyenes és lassabb.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz vandor01 #63566 üzenetére
Oh én ezt auto clickerrel csináltam régen, be is jött párszor Meg is keresem. A lényeg hogy a progiban bekattintom mire kattintson, az itt a snap up / buyit now, majd következő fül és ugyanaz, beállítva pl 0,5sec-et. Így 5-6 fület le tudok kattintani rövid időn belül és valamelyik betalál.
Jah és paypalra lépj be előre.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz syler123 #63565 üzenetére
nyitsz 5-7 képernyőt es snap elott 2-5 seccel inditasz!
es tolod egyik utan a masikat.......CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
-
vandor01
őstag
Este 7 kor SNAP ban 50 darab lesz felajálnva!
26-ert nem rossz HAJRA!! [link]CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
twine
veterán
válasz vandor01 #63561 üzenetére
Kétség nem fér hozzá, hogy ez igy nagyon jól hangzik...
Viszont problem solved
Az első kis "sufni" üzletben a melóhelyemtől 50m-re találtam egy univerzlis 12V-os tápot kétezeré' ,életre is kelt a töltő...(elindultam a conradba, de még odáig sem kellet elmennem )[ Szerkesztve ]
-
P3G3
csendes tag
Rendelnék HobbyKingről egy Turnigy Evolutiont 33 USDért jó vételnek tűnik. Ha pestiek közül valaki szintén hasonlót tervez, írjon PM-et estig, és megspóroljuk a 10 dolcsis postát.
-
vandor01
őstag
lehet a kukabol kivett pufi 2S is jo lesz még a whoopokat tolteni!!??
pedig ez a legkiralyabb dolog a whoopba van 2x6 garnitura aksid azt kimesz reptetni es terepen nagy aksirol tolod a kicsikbe es kozben repkedhetsz.... faszentos feecsor! en sose hasznaltam 8-10 toltott aksi elég a jatekhoz... de lattam a talalkozokon az asztalokon dolgoznak a hasonlo megoldasok foleg ha nincs 220!
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz vandor01 #63559 üzenetére
"nincs otthon egy 2-3-4S aksi?"
Hogy ez nem jutott eszembe....
Egy darab 2S aksi van otthon...ráadásul pont XT60 a gyerek RC verdájához...Na ez mekkora czigányság lesz Feltöltöm a "kamu" 1500-as aksit a "kamu" töltővel, aztán ráakasztok 5db 300-as aksit és leszopatom velük....
De ugy érzem ennél azért jó lenne valami kulturáltabb mederbe terelni ezt az akitöltés dolgot
A linket nagyon köszönöm, de uj töltőt már nem veszek...most már csak valami olcsó tápot néznék a BC töltőhöz
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
nincs otthon egy 2-3-4S aksi? mert ezeket a whoop toltoket lehet aksirol is meghajtani..... ilyen problémak miatt vettem belso adapteres toltot.... nem volt sokkal dragabb! 22 ejro [link] na ok aksikat nem kaptam hozza
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Szop0roller.....megjött tegnap a boldclash táp. na mondom nosza próbáljuk ki...
Volt otthon két notebook táp, ezekről tápláltam eddig "mindent", de most a boldclash táp nem enegdte, jött a tul nagy feszültség hibaüzenet talán E-2
Persze mert output 19V volt a táp ő meg 17V maxot szeretneVan ötletetek legolcsóbb megoldásra első sorban itthonról, vagy külfödről is jó, csak nem akarnék megint egy hónapot várni
szerk:már melóban is végignéztem az összes noti tápot de mindegyik nagyob 17V-vál
[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
Ismerős
Kell egy olcsó fpv.. ok, e013 teljes pack, csak 60$. Jó, de akkor már cseréljünk antennát a szemüvegen, legyen tartalék motor... hm, akkor már 716-os motor, de akkor ugye másik váz is kell (mondjuk az eleve nem árt ), meg akkor már nagyobb akkuk.... hát, nem 60$ lett a vége
Ez egy ilyen hobbi
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
SpydeR3412
aktív tag
Nálam úgy volt tavaly, hogy tavasszal összeálltak a f@sza kefés gépek és annyira megszerettem, hogy azzal toltam kint is. Nem volt rossz, de nem volt elég erős, akkor már kefe nélküli kellett . Az már jó volt kint is, bírta a "Freestyle"-t is, de őszre megjelentek a 2s gépek. Akkor meg az kellett, mert sokkal jobb. Most a 3-4s-ek vannak, most már az is kell (szerencsére azt egy átépítéssel megoldom).
-
Markizmark
addikt
válasz vandor01 #63535 üzenetére
Volt akku és a Banggood egy pakkba engedte tenni. Ma reggel írtak h akkor sztornó ahogy kértem, de akkor is venni akarok egy Jumper T12 plus, *aszomba má... akku jó lesz később is, de így most nem merem megint megrendelni a Jumpert egyedül se EU priority line szállítással.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
ezoltan
tag
A megpróbáltatásaid kb tényleg egy véget nem érő “kibeszélősóra” emlékeztetnek.
Félre ne értsd,nem rosszindulatból mondom,sőt,engem kifejezetten szórakoztat,színesíti a topikot.A kis dájtón is maga volt a kánaán kezdetben,az utolsó telemetriás fícsörig mindent akartál hogy fusson,tudjuk,mi lett a kálvária vége(már aki követi a sorozatot )..Ennek a vúp-témának meg úgy mentél neki hogy megveszed és használod,ennyi.
Ilyen ebben a hobbiban nincs,ezt el kell fogadnod.Esetleg egy Dji topikban hellyel-közzel helytáll ez az elképzelés,de itt...De tényleg no offense,én bírom ahogy lelkesedsz.
QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
twine
veterán
válasz vandor01 #63547 üzenetére
Tökéletesen leírtad amiben most vagyok
B03 szett mer'a gyerekkel játszani az e010 helyett....de akkor már legyen hozzá pót frame, motor, prop,,,rendel
-> 19KKv motor hogy f@szább legyen az érzés....rendel
-> ja hogy faszább motorhoz f@szább HV aksi is kell,,abból is egy szett meg töltő, de akkor már még egy szett 19KKV motor, ha megkotlik a gépben valamelyik....rendel...
->ja meg jaj de jó ez a BetaFPV keret mer'ezver.4 itt ott átalakítvamerevítve rendel
->ja hogy a silverhez nem kell új táv?! akkor plusz egy B03 pro board meg még egy 19KKV motor szett(hogy legyen ) meg egy ST-Link hogy akkor legyen Silver, mer'azatutiaszongyák a népek....csapassuk a silvert-> áááb@z'meg csak kéne az a ZER0 kva jól néz ki, megaszépfröcsöntött négydolláros "ver4" BETA vázra is passzolna...meg amugy is van 19KKV motorom,,,és gyárilag silver.....meg amugy is csak 5kilencvenkilenc$ az a táv amit azonnal használhatatlanra forrasztok szanaszéjjel,,,hogy repüljön a ZER0 a Boldclash távval.....
szóval "fillérek"...Kbsztt drónok meg kopterek....
ÉS akkor azt még nem is mondtam, hogy a PHantom másodszorra van kint a német központi DJI szervízben garanciában....jövő héten már pénzt kellene keresnie
Kezdek szemétül kilenni, de még nem írom a memoárt, mert kíváncsi vagyok mi lesz a vége.....
De egyelőre elégé "idegállapotba kerültem Maóóónika"...
Lehet ennek az egésznek a folyománya a whoop "őrület"[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
occo occo occo .... csak mire összeáll az a konfiguracio ami megfelel (ez azert személy fuggo kinek mi ami megfelelo) addig ki kell probálni 2-3-4-5 variaciot azt igy a vegen a "dragasagom" lesz a legrosszab mire osszeáll már tul is lepett rajta az ember mert mááásikat akar azt kezdodik elolrol
itt van pl a whoop ennek is mar annyi variacioja van a 716 tol a 125mm-es 1103 1104-es notorig!!?? gyozze az ember kovetni es kiválasztani mi a számára a megfelelő???
a sok átfedés miatt a GT90-esed ma már akar lehetne whoop is![ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz Egy-két #63543 üzenetére
Szép
Köszönöm a segítséget(#63540) vandor01:
Nem kimondottan gyanakszik...bár mostanában, hogy pár naponta jönnek a csomagok, már "szimatol"...
De ezért jó a Whoop..."apróságok" jönnek kínából, az nem lehet drága
Csak kezd az asztal egyre jobban tele lenni, sok kicsi sokra megy...sajnos,,,az "apróságok" is kezdenek terjeszkedni az asztalon.... Lassan el kell rakni a felét a fiókba -
Szancsó
aktív tag
Úgy néz ki én is csatlakozom a klubhoz egy 3" -os kis zümivel, legalábbis ma meghozta a postás bácsi. Este, vagy legkésőbb hétvégén vevő forrasztgatás + beállítás, majd jöhet a próbarepülés. Illetve jöhetNE, mivel 1 dolog nem érkezett még meg: a töltő... ( Igaz, ettől még ki tudnám repülni a 4 akksit, csak utána ki tudja, mikor lennének feltöltve )
Nincs valakinek egy vésztartalék cucca, amit nélkülözni tudna kicsit? Ilyen Imax B3 szintű, egy akksit töltő cucc elég lenne. 3S -hez kellene Debrecen környékén, hogy érte tudjak menni - ha olcsóbb kis cucc akkor meg is venném akár, de már az enyém is országban van, csak épp március 1 óta nem moccant Pest mellől (Ill. láttam egy Modell&Hobby boltot, de ott gondolom ha van is, akkor aranyárban + ÁFA.)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Egy-két
tag
Ragasztó pisztoly mindig jó ha a boardon lévő csavar helyénél nem tudod felfogatni, akkor nyomsz egy pöttyöt a ragasztópisztolyból a másik helyre ahol érintkezik a boarddal, ne aggódj, meg fogna tartani.
Itt egy fotó az én whoopomról, nos hát ebben 0 csavar van használva, mindent a ragasztó pisztoly fog.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
nem tanulsz gt90-es utan jött a kovetkező a whoop.... mi lesz a jovő évi project?
de ez csak egy jááátééék! élvezd és jááátsz!
minding tul nagy elvarásokkal vagsz bele aztan jon a csalodas?
Te az asszony tud errol? valoper már bent van?[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz SpydeR3412 #63534 üzenetére
Az a baj, hogy nincs hová/mihez ragasztani..."első" tartó csavart betekerem, a "hátsó" lyuknál a levegőben lóg a nyákTényleg gondolkodom a ZER0-n...plusz veszek hozzá egy Boldclash távot(nincs 2000ft), és megvan a vevő is hozzá....
Kérdés, minek nekem ilyen?
Mert tetszikViszont kérdések sorrendben:?
-Milyen verziót kell válasszak a ZER0-ból? Valszeg SBUS ugye?
-Milyen verziót kell válasszak Boldclash távból? Valszeg a B03pro kell nekem ugye? ha ugyancsak "pro" távval akarom irányítani!?És akkor most elérkeztünk az agyatlan költekezéshez
Van egy 4 dolláros framem amire nem jó a jelenlegi 5 dolláros board, uh. gyorsan veszünk 35 dollárért boardot, és az egyéb kiegészítőkről nem is beszéltem,,,motorok...stb...
Nagy okosság volt ez a whoop vásárlás[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Markizmark #63533 üzenetére
ha volt benne aku?
azt szet kellett volna a programjuknak valasztani kulon csomiba....
probáltam egyet.... kulon csomi....
akkor lehet tenyleg befosott az okos csomag?[ Szerkesztve ]
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
XIAOMI FIMI X8 SE-t használ közületek valaki? Csak én látom úgy a youtube videók alapján hogy a kamera képe kékes, fátyolos és mintha túl lenne szaturálva? Vélemények a drónról?
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
de hát még mindig lehet EU prioroty line-t valasztni!
ha "atalakul" ez az okosba NL-es UK-es megoldas nem sokaig elt RIPnem lehet valami olyan keveredett a csomiba ami nem odavalo pl Battery?
[ Szerkesztve ]
-
Arti1
aktív tag
válasz Peaceliker #63529 üzenetére
Igen, a sarc ellen az véd, de az idő ellen nem... akkor is ott áll egy hónapot amíg vámolják...
Reméljük előbb-utóbb újra találnak megoldást az EU priority line-rahttp://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Peaceliker
addikt
-
Markizmark
addikt
válasz Markizmark #63522 üzenetére
Ó bakker... Kaptam egy levelet a banggoodtól hogy nem működik az EU priority line szállítási mód. Mi pöcs lehet a bajuk? Air parcelt ajánlották, de ilyen árban már rizikós a sarc. EU priority line meg arra való h ne legyen sarc.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
-
twine
veterán
Megjött a várva várt BetaFpv 716-os whoop váz
sokkal stabilabb feszesebb mint a Boldclash gyári váza...Hozza amit vártam tőle...nagy lenne az öröm, egy dolog hibádzik csak...
a Boldclash bord rögzítő csavarjainak távolsága sokkal kissebb, mint a BETAFPv vázon található furattávok...
MInden kva. méretet 100x átnéztem rendelés előtt, hogy a boldclash HV aksik jók lesznek e bele(amik meg valszeg holnap jönnek), stb...erre a furattávra viszont nem figyeltem...
Nyilván ilyenkor nem a termék árán mérgelődök, hanem a várakozási idő meg a csalódottság...amikor valamit már nagyon vár az ember, hogy "egészben" legyen, ....biztos ismeritek az érzést...
MIndegy, majd valamit kitalálok....Veszek egy ZER0-t rá, az legalább pont méret, ugye vandor01
[ Szerkesztve ]
-
AMDaZERG_1
senior tag
Aki R9M modult akar használni (X7 távot használtam) ne ijedjen meg, ha FLEX firmwaret rak fel az adóra és a vevőre és nem tud választani 868 és a 915MHz között a már korábban távon 2.2.3 -ra frissített FW esetében.
A megoldás, hogy OpenTX-ben a beállításokban a RadioProfile ablakban be kell jelölni a "fler9m" opciót!
Ezután a távot újra le kell frissíteni! Innentől már mindegy, hogy még nem volt frissítve a vevőn az FW felxre, vagy ez után akarod. Amíg a távon nem csináltam végig a fent írt módosítást nem engedett frekvenciát változtatni. A frekvencia változtatás helyett csak az FCC és az EU között engedett változtatni. Ezek után már mehetett a frekvencia váltás és 1W is mehet rajta telemetriával is.
Még élesben nem próbáltam, de véleményem szerint így ok a dolog.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Markizmark
addikt
Utolért a baj, nem volt mit tenni ... berendeltem egy Jumper T12 Plus-t, 3 ágú propokat az MJX-hez és egy plusz akkut is. Pedig annyira nem akartam...
-
vandor01
őstag
válasz imre0630 #63519 üzenetére
akkor 1Xru!!!! cseréld le az udrc csatlakozojat olyanra mint az E010-en van azt nem kelll tobbet varialni a tovabbiakaban! egy kabel 10cent es lesz tolto aksi minden kanaáááán
vagy egy 2cm-es kabel átalakitot udrc es az E10 aksija koze.....
vagy dobd ki az udrc azt vegyel E10 meg 2db otCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Saccco
nagyúr
válasz imre0630 #63519 üzenetére
Mérd le az akkucsatlakozóban az érintkezők távolságát.
Valószínűleg 1.25mm lesz.[ Szerkesztve ]
-
ezoltan
tag
válasz Saccco #63505 üzenetére
Hát,ha téged is sz.rrá szponzorálnának és félnivaló nélkül gyakorolhatnál akkor neked is menne előbb-utóbb.
Nyilván demagóg vagyok,meg valamivel ezt a státuszt is el kellett érni,de...
Valószínűleg a napokban túl sok céltalan gépamortizálós videót láttam a “nagyoktól”...QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
vandor01
őstag
válasz imre0630 #63514 üzenetére
-
imre0630
újonc
Sziasztok!
A fiam osztálytársának segítek életet lehelni egy drónba.
UDI R/C U839-be keresek töltő kábelt és aksit, melynek csatlakozója számomra ismeretlen.Aliexpress-en és Bangood-on nem találtam. Tudtok segíteni, hogy hol tudnék ilyet venni esetleg kompatibiliset?
Imre
-
vandor01
őstag
ha valaki 2,5" ra keres jo kiallasu keretet runcam/foxer fogadasra kepest es nem akar 20 ejroert diatonet venni akkor most jelent meg az Alfatol 115mm-es 10ejroert 3mm.es 24gramm ! [link]
igaz a diatonnal csak 17gramm a keret
de a 95mmes 2" os is fogad RC/foxert 10 ejroert 3mm-es 14gramm! [link]
igynezki a hely a kameranak a 2" -on:
-
tupacamaru
veterán
-
twine
veterán
válasz AMDaZERG_1 #63510 üzenetére
Ok, kiveszem...
-
AMDaZERG_1
senior tag
Ez elég rossz gondolat volt...
Még, ha a kuka nem is ég ki a szemetes autóban daráláskor még vígan kigyulladhat, és a szemetes autóban lévő egész szemét lángra kap, majd az autó is... Bocs, de ez a legnagyobb butaság, ha benne hagyod.
Ajánlott az RC hobbisok számára egy merítő egység megléte is az ilyen esetekre. Én gránitkővel csaptam szét egy beteg akkut, de szerintem, ha teheted a kukában ne hagyd!Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
twine
veterán
válasz Peaceliker #63508 üzenetére
Reményeim szerint, ha nem is nullára, de eléggé ki lehetett csontozva az aksi, mert valamikor délután adtam oda a srácoknak hogy csapassák, és este volt mikor vissza hozták és kisebb nagyobb kihagyasokkal "egyfolytában" láttam az utcán, a kertben a gépet pörögni.... Sok erő nem lehetett estére abban az aksiban... -
twine
veterán
válasz Peaceliker #63504 üzenetére
Egész napos tavaszi kertrendezes után kellően felb@szott idegállapotban odamentem egy lapáttal, kidobtam a fűre, és ketté vágtam.........
Volna,,, ha engedte volna magát... Én azt hittem ezek a kamu kínai aksik, 0 biztonsággal készülnek "papírból"...
Hát basszus végén már komédia volt, ahogy ütöttem a kerti lapát "élével", és nem sikerült "megsebezni"
Hajlott, nyeklett nyaklott , de nem adta magát,, uh, végül levágtam róla a "T" csatit, jó lesz az még valamire alapon,a többi meg ment a nagy kukába...
Nem gondoltam, hogy ő fog nyerni
Légpuska van ugyan a háznál egy 5,5-es, de nincs benne tömítés, lehet azt is kirohogte volna az aksi...
Akkora energiákat, hogy vadász haverral nagy golyossal menjünk rá,,, na annyit meg már nem ért...
Esik az eső nálunk, ha éjszaka felgyullad a kuka , eloltja...[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Saccco #63505 üzenetére
szeretik ezt az épuletet volt mar rola par video!
vagy csak innet nem zavarjak el oketde azon kis pi...a nyilason atrepulni tenyleg gizdasag...
lenne akkor ha full gazon tolná mr bajusz!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Saccco
nagyúr
Biztos, hogy Mr.Steele nem ember...
Fear NO CONCRETE! Stick Cam/DVR | FPV Freestyle
Főleg itt... A fenti videó 3:35
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Kösd ki ahhoz a nagy kőhöz és lőj bele légpuskával. Elég nagy akku, gondolom eltalálod. De ezt csak akkor ha a közelben nincs semmi éghető. Nekem még nem volt ilyen szitu
Amúgy ne hallgass rám, majd a többiek megmondják a tutit, elvileg csak le kellene meríteni nullára.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
HEELP!
Tegnap a szomszád kissrácok rommá hajtották a fiam RC verdáját,,ma azt vettem észre a 2S 2200mAh aksi olyan púpos, mint a két hetes kefír
Hogyan kellene ennek az ügynek pontot tenni a végére? Pofozzam fel a gyerekeket,az apjukat,,, vaaaagy.....
Neeeem nem erre gondolok, hanem az aksira...
Kiraktam a kertben egy kőre nehogy itt gyulladjon ki a házban
Üssem ketté egy ásóval, és hagyjam kifüstölni, majd vízzel hűtöm és kuka?Bevallom kicsit félek is tőle...ez ilyenkor nem robban, csak szúró lánggal elfüstöl ugye?
Vaaagy? Mi a javasolt eljárás ilyenkor?
Púposaksiszűz vagyok még
Köszönettel...[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz ggggg5 #63497 üzenetére
De nem mindegy, melyik Bugs 2!!! Én vagy a C-t venném, mert az annyi, mint az alap Bugs 3,
vagy a Bugs 2 SE-t! Az mindenben veri a 2W-t! Ráadásul, olcsóbb is annál.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest