Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz Maxtreme #1596 üzenetére
Akkor ezek szerint ehhez a látványhoz win10+ Nv kari kell, (mert win 7 alatt nem nézett ki ilyen jól nálam)
(#1597) atidzsiforc:
Az érdekes az, hogy a második videóban sincs teljesen max-on a játék, mert asszem a shadow-ot is fel lehet tolni nightmare-re, ő meg "csak" ultra-n tolja...[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
A vulkan api, vagy az hogy DX12-es kártyán fut a játék ennyit dob a látványon?
[link]
[link]
GTX970-el, win 7-alatt is nagyon jól néz ki max-ra húzva, de azért ennyire durván nem néz ki...
A színek, fények, árnyékok, robbanások mind, mind baromi durván néznek ki szerintem ezekben a vidikben...[ Szerkesztve ]
-
anide1988
újonc
válasz abridabri #1589 üzenetére
Melyik drivert használod a VGA-hoz??
Én tulajdonképpen a játékhoz kapásból a 16.5.2 drivert tettem fel.
Első nap toltam fél órát kutya baja nem volt (Afterburnerrel sem).
Másnap gondoltam leülök kicsit kockulni indítom a játékot intro után kivágSteam szinkronizál valamit.Indítom.Megy szépen.25 perc után hiba üzenet nélkül kivág asztalra.
Mondom jó ok.
16.5.1 vissza.Afterburner nem indít.
Azóta nem volt kidobálás.
A 16.5.2.1 et nem próbáltam.
Ha jól olvastam hackeeeee fórumtársnak jelentkezett ugyanez a hiba.
De,hogy melyik driverrel nem írta.
Mint ahogy azt sem,hogy azóta jelentkezett e a hiba jelenség. -
anide1988
újonc
Szia!
Több fórumon is azt olvastam,hogy az MSI afterburner,FRAPS is elő idézheti ezt a hibát.
Mármint,hogy hiba üzi nélkül kidob.Nekem míg az MSI afterburnerrel monitoroztam volt h 20 perc után kidobott hiba üzenet nélkl a játék.
Kikapcsoltam az afterburnert a hiba megszűnt.Igaz nekem 390X van a gépemben,de több fórumon is írnak erről a jelenségről NV,AMD független...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jelen esetben az tökmindegy. 720p-ben is igen-igen kellemes a GTX 750 Ti, 100-100+ fps, több high beállítással, mint mediummal + effektek meg élsímitások. Egy GTX 960 mennyivel erősebb kártya? Legalább 50 %-kal; igazából állva hagyja a 750 Ti-t.
Valami software-es vergődés lesz az vagy hibás a kártya.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
GTX 750 Ti 2 GB-tal olyan, mint kés a vajban. Ami gond lehet, abból szerintem a legutolsó a GTX 960 teljesítménye.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
emmm
őstag
válasz Synthwave #1576 üzenetére
Én is csodálkoztam, mert hiába vettem vissza még jobban a felbontást, nem javult a helyzet különösebben. Utána megint elkezdtem elölről a single-t, ultra-violence fokon, ot meg a visszavétel miatt 70-80 FPS-em volt. Nem tudom, miért, talán több memóriát használ a multi, és a 2 GB oda kevés, passz, de halál komolyan ez van.
Veszek b@zzeg egy új 1070-es kártyát, amint megjelenik, oszt tolom neki ultra/nigthmare szinten.
(#1575) pitepeti71: most láttam a hozzászólásod, még az is lehet, hogy ez is érdekel, megálmodom.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azt hogy? Multiban is ugyanannyi fps-em van, mint single-ben.
-
törölt tag
Ha kijön az 10-es nV (hehe, nv10 ) a "régi" 970, 980 árak, a béka segge alá esnek.
Ha érdekel a használt, nagyon jó boltot köthetsz.
Haver 2 hónapja vett MSI bontatlant, £280-ért, TC Division kóddal, én, a múlt hétvégén, egy GByte Windforce-t, £180-ért használtban, majdnem újként (fél éves) és ez az ár, még lejjebb fog esni.[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Mostanra fejeztem be; jó volt, tetszett. DLC-nek megágyaztak.
Nekem a multi az iszonyat szaggat (25-40 FPS), még akkor is, ha leveszem mediumra az egészet. 2 GB-os 960-as multiban bezony kevés, és nem is tudtam nagyon érvényesülni. Kb. 2 órát toltam így, elszomorodtam. Kijön az új kártya és beszerzek egyet...
Soloban High-on viszont simán megvan az 50-60 FPS. -
törölt tag
Hát, nekem GTX970 van, 8GB ram, és i7 2600 (nem K széria) és 60 alá nem megy, ultra-n, max FSAA és shadow details. Persze procitól is függ ...
-
cyberkind
félisten
Karcsú és csak félig igaz, mert pl itt a 970, hiába bírná szerintem simán a Nightmare-t de nincs vram, ugyanez van a 780-nál is ha valami kéri a többet sajnos nem fog menni mert kevés a vram, de hogy teljes legyen a dolog akkor 290X vagy 970 más nem jöhet szóba minimumra.
-
wjbhbdux
veterán
Fatal1ty doom multiplayer stream [link]
/s
-
Pöttön
őstag
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok!
az mitől lehet hogy elérek egy adott pályaszakaszra és beesik 10-15 fps-re a játék, újraindítom a játékot, majd ugyan ez a pályaszakasz fut normálisan 50-60 fps-el ahogy alapjáraton fut a játék| Samsung Galaxy S23 |
-
Pöttön
őstag
válasz MATEO6600 #1560 üzenetére
De ehhez a játékhoz nem is kell ekkora grafikus teljesítmény...
Ahogy lentebb írtuk egy gtx970 elég neki FHD Ultrán a fix 60fps-hez.
Ha kimondottan ez a játék a mérvadó, akkor minden kép NV-t vegyél (Az iD Tech motorok híresen Nv pártiak)
Ezek az új kártyák (ha lehet hinni a pletykáknak), nagyon gyorsak lesznek első sorban fhd fölé lesz nekik értelmük.... Ellenben akkor is várd meg őket, (had nyomják le a 970 árát.... )[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
Értem köszi a tanácsokat! Ahogy elnéztem az árakat nem lesz ebből 1080/70es vga, inkább engedek a grafból
-
cyberkind
félisten
-
Pöttön
őstag
válasz MATEO6600 #1556 üzenetére
Várd meg a köv generációs NV vga-kat, egyébként egy i7 4790k-n, (de lehet hogy egy erősebb I5-ön is szépen szaladna, mondjuk én minden féle képp i7-et tennék alá, mert az Id Tech6 motor is már nagyon jól skálázódik több szálon (4-nél több szálon)), 8gb rammal, GTX970-el. Meg lenne az FHD Ultra 60fps
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
Tudtommal fenntartásokkal kell kezelni a gépigényeket, hajlamosak irreális adatokat belőni
Maxhoz közeli settings alatt én megelégednék az Ultra presettel!
Az új generációs VGA-k mikor jönnek? Lehet érdemes lenne akkor várnom -
Ragnar_
addikt
válasz MATEO6600 #1553 üzenetére
Szerintem várd meg az új generációs VGA-kat, mindenkép jól jársz, hiszen vagy ugyanannyiért tudsz jobb teljesítményt venni, vagy olcsóbban tudod megvenni ugyanazt a teljesítményt. Szerintem GTX960/i5 3GHz nél gyengébb gépet nem nagyon éri meg venni játékra, nekem 760-al FHD-ben már nem az igazi, 1600x900-ban még ok. akkor kb. ritkán megy 45 FPS környékére. 60FPS körül megy high/ultrán
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Habugi
addikt
válasz MATEO6600 #1553 üzenetére
Minimum gépigényhez közeli vason érdekel hogyan fut, mert maxhoz közel szeretnéd majd játszani?
Izé..
Tessék, ez
csutka maxDoF & MotionB herélve..: [link]A legtöbb tesztoldal Ultra Presettel mért, tudni kell hogy nem az a teteje, "csak" 8X Anisotropic és az árnyék/virtual texturing sem maxos ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MATEO6600
őstag
Gépigénnyel kapcsolatban kérdeznék:
mennyire lehet adni a hivatalos gépigényre? Van esetleg olyan, aki a minimumhoz hasonló géppel játszik? Érdekelne neki hogyan fut.
Most szeretnék új gépet venni, és ehhez szeretném belőni. Jó lenne egy max-hoz közeli beállítással kijátszani (full HD-s felbontás mellett) -
wjbhbdux
veterán
Kiderült, hogy a single player is csak azért lett jó mert a Machine Games felelt a pályák tervezéséért. [link]
/s
-
BandiHUN
veterán
válasz Synthwave #1545 üzenetére
Érdekes,én pl.a legtöbbet még annó az ingyenes FEAR Combat multival toltam,persze megvettem,és meg is van minden rész eredetiben,de az volt,ami a legjobban megfogott.Pedig az se volt valami bonyolult...de sokan toltuk,és valahogy nagyon eltalálták.
Nekem pont az ilyen Quake Live és hasonlók nem jöttek át,pedig ment annó...most mondjuk ott a free új UT,de mentem pár kört...ott egyszerűen például az volt,hogy a második kört is toronymagasan top1-re toltam.Mintha már a megfelelő emberek se lennének meg a klasszik shooterre,csak páran emlékszünk a régi szép időkre... Játék ide vagy oda,tök mindegy,mi jön ki.
Az Overwatch-ban legalább bízom,hogy mivel nagy név adja ki,lesz support és versenyek,és végülis felfogható egy TF3-nak...jelenleg "aktuális" gémből egyszerűen nem tudok jobbat sem időtállóság,sem játékosszám terén.Még a nyamvadt codot is párezren tolják,gagyi szinten.Az új BF igéretes,de odébb van és kivárós...az idei cod ránézésre qka,az igért remake pedig 10 map,ki tudja,hogy jön át a cod4,és ha nem lehet trükközni,bundleban nem lesz olcsó az idei förmedvénnyel....márpedig akkor oda se várható tömeg.Ez van.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz rumkola #1538 üzenetére
Quake Live
QuakeWorld
CPMAReflex (lel)
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
BandiHUN
veterán
válasz mcwolf79 #1541 üzenetére
Kár,hogy nudli lett a multi...legalábbis nekem ez jött le eddig itt.Engem az tartott vissza a vásárlástól.Single-ért,bármilyen jó,nem fizetek tizenezreket,akkor már inkább Overwatch,mégiscsak a Blizzard keze munkája,igaz ott nincs single,de ha választani kell...ezt meg pont a multi miatt majd karácsonykor bezsákolom pár euróért.Ennyiből kár érte.Ha már a megjelenésekor se mozgat meg senkit a multi...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Htibimor
senior tag
Spoiler!
Most szereztem meg a jó öreg B betűs fegyvert! Mennyi van hátra? Hány pálya van összesen?
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
bagyulajuve
addikt
válasz laceszgamer #1539 üzenetére
köszi
am tetszik a game, nem is tudom mikor volt olyan utoljára, hogy 1 játék 1 óránál tovább lekötött volna és utána még újra neki kezdjek
Resistencia eterna
-
laceszgamer
addikt
válasz bagyulajuve #1537 üzenetére
C:\Users\(Name of the User)\Saved Games\id Software\DOOM
De Steam online is menti.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
bagyulajuve
addikt
hova mentődik a játék (PC)? mert vacakol az SSD és el kellene raknom a mentéseimet
Resistencia eterna
-
Vistaboy
veterán
Befejeztem én is a játékot...
Nagyon jó lett, bár azért érződik rajta, hogy keverték a DOOM és a manapság oly divatos aréna shooterek játékmenetét. A grafika és a hangok is nagyon jók lettek, a pokolbéli látvány - vér, csontvázak, zsigerek, stb. - seperc alatt meghozza az ember kedvét egy kis daráláshoz.
Ami nem tetszett benne, hogy a harcok ugyanarra a kaptafára épülnek. Eljutunk egy terembe, lezáródik az út, majd elkezdenek beteleportálni a szörnyek, előbb a mezei darabok, később egyre erősebbek. A harc annyiból áll, hogy a helyszínen megtalálható utánpótlások, power-upok és egyebek segítségével legyőzzünk mindent, ami él és mozog. Ha kész, mehetünk tovább és pár szobával odébb kezdődik minden elölről.
A többi része elmegy a játéknak, kellően hosszú - én 13 óra alatt vittem ki - és a fejlesztések között is akadnak jópofák, habár én nem éreztem annyira létszükségletnek a használatukat. A pályákon elszórt titkos helyek érdekesek, a gyűjthető figurák jópofák, aki szeretné mindet megtalálni, kösse fel a bugyogót.
Mindent összevetve szerintem érdemes volt megvenni, régi DOOM rajongóknak is ajánlom, mert bár a játékmenet inkább tükrözi a mai pörgős aréna-shooterek hangulatát, időnként erősen visszaköszön a régi jó DOOM érzés.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
R3laX
addikt
válasz atidzsiforc #1526 üzenetére
Nem tiszta amúgy a dolog, ez direct3D módnál van. Illetve a visual résznél pedig nincs ilyen mód. Gondolom nem neked sikerült így megoldani a 980Ti-n , hehe
pitepeti71: Akkor működik ha van vmi más program/ablak is nyitva, amire át tud váltani. Én ezt tapasztaltam, amúgy ctr+alt+del és benyomod a feladatkezelőt, ha nincs semmi más nyitva.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
1 napig nemvolt netem szóval kipróbálhattam gond nélkül megy offline steam módban a játék single része. Ez is ritka manapság.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz #48613632 #1528 üzenetére
Le. Kétszer úgy dolgoztam, hogy közben vittem a single-t.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Cső. Ti le tudjátok tenni taskba a gamet?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Ultrazord #1520 üzenetére
Nem noclip. Szimplán szökelltem jobbra, szökelltem balra, fel, le, szétideodaösszevissza, aztán kivergődtem maphatáron kívülre.
-
R3laX
addikt
válasz atidzsiforc #1524 üzenetére
-
R3laX
addikt
Azért főzi a kártyát rendesen a >>game<<, mondjuk adok is szegény kártyának. Vsync on drop 30FPS-re még mindig semmi megoldás? Lockolva lenne 60FPS-re nem menne 99-en a kártya sem folyamatosan...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Ragnar_ #1517 üzenetére
Bezony. Meg azoknak a nagy, sárga fúrótorony micsodáknak is fel lehet siklani a legtetejére E1M2-n. Onnan is lehet egy-két helyre továbbfolyni.
Annál, amelyiknél van egy magasban himbálódó láda --> a ládára is kitűzheted a zászlódat. Mondjuk érdekes, mert miközben kileng jobbra-balra, te egyhelyben maradsz; az engine nem egészen úgy érzékeli, hogy a tetején ácsorogsz, szóval csak óvatosan. Ha nem magára a ládára állsz, hanem az "alátétre", akkor nincs ilyen probléma.
Bár amin kicsit kivoltam, hogy az egyik secrethez (az a helyiség, ahol először találod meg a láncfűrészt) simán át tudnék double jump-olni, ha fentről közelítem meg a környéket, de egy láthatatlan fal nem enged átlendülni a balkonon, lmao. Inkább meg kell kerülni a fél mapot, ha el akarok oda jutni.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
Most gyakorlatilag, ha behozom a konzolt, és beírok egy godmódot onnantól az a saveslot csíter slot lesz, nem lehet csak törölni ? Legalábbis nem találtam más módot. Mindegy újrakezdtem ultra violence fokozaton
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz laceszgamer #1514 üzenetére
Korai is lenne, tekintve, hogy múlt hét pénteken jelent meg a cucc.
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Van valami info arról, hogy lesz esetleg single play dlc is a játékhoz? Multi nem érdekel de single play tartalom jól jönne.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Uszkve 2700 pénzzel olcsóbb, mintha itthonról venne egy ingyen szállításos, lemezes kiadást..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Elkezdtem töviről-hegyire átvizslatni a mapokat. Eddig E1M1 és E1M2 volt meg, 2 óra kutakodás meg fegyvercsellendzsezés után mindkét helyen csak 1-1 secret hiányzik. A nagy vadszökellő search and destroyban E1M2-n már sikerült out of bounds jutni;
-
R3laX
addikt
Persze ha több bizalmi körön megy át a kulcs, mondhatjuk(úgy érezhetjük), hogy megbízhatóbb .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
válasz StarKiller89 #1499 üzenetére
Én >>>innen<<< vettem, megbízható, bevált.
Maxtreme: Ez drágább mint a dobozos .
-
Maxtreme
addikt
válasz killerjohn #1500 üzenetére
Azért a G2a-val vigyázzatok.
Én innen szoktam vásárolni, viszonylag jó áron vannak a cuccok. (..és 100%osan megbízható)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Külpolitika
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest