Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorden
senior tag
Commandos 2 és a Desperados 3 után ez bőven visszalépés.
-
félisten
Commandos 2 in 3D. Azért kipróbálom.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
GreatL
őstag
-
k-adi
nagyúr
-
NKing
tag
Jó dolog, hogy visszatértek az eredeti recepthez. Azért a hangok-hallástávolság kezelése érdekes mechanika, nem is hibáktól mentes így a demoban (azért egy gránát vagy egy benzines hordó felrobbanása nem csak 8-10 méterre hallható...).
Ami a katonák MI-jét illeti... hááát. Nekem sikerült a térkép szélén járőröző katonák közé bedobni úgy egy gránátot, hogy 4 katona meghalt, a parancsnokuk pedig sétált tovább, mintha semmi nem történt volna De előfordult, hogy egy őrségben álló katonát csak a Green Beret rádiójával lehetett elcsalni a helyéről, ha a búvárral dobáltam kővel, akkor arra nézett, majd visszafordult... és ezt vagy 5x egymás után
A hangulata olyan so-so... kicsit nekem vérszegénynek tűnik. Az első pár Commandos pl. azért sokkal sötétebbnek hatott, igazán feszült atmoszférával, amire a zene is rátett egy jó lapáttal.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm már töltöm is.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
GreatL
őstag
Desperados III-at megvettem... túl sokra nem mentem vele, úgyhogy ez most kimarad.
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
batman91
őstag
Kipróbáltam ezt a demót. Szerintem jeléggé jó lesz ez ha elkészül. Bőven hozza az eredetiek színvonalát.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T420 (i5 2nd, 8 GB, 120 SSD+ 320 HDD)
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest