Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2024. 10. 28.): [link]
(ÚJ: havi limit bevezetése 1% visszatérítésre)
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
Topikgazda
válasz pictigjis #17394 üzenetére
az egyik erintett mar kapott valaszt a supporttol. szoval majd lehet ezert is levelezni, mert az o hibajavitasi tempojukat ismerve...
Thanks for your response, and I’m sorry to hear that your Curve cash was deducted when you performed GBIT on some of your transactions. We’ve identified some issues with our system, which unfortunately led to removing your Curve cash points as expected. I understand how frustrating this must have been. Rest assured that we’re working to fix this as soon as possible.I’ve manually returned the deducted amount.
-
iceQ!
addikt
válasz pictigjis #17398 üzenetére
Így már oké, ha másnál is előfordul
Btw: Volt valami a rendszerükben, ezért sem kaptam vissza a pénzt. Remélhetőleg most már meg fog érkezni a napokban.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz pictigjis #17396 üzenetére
Aha, de akkor az előző ticketek hova lettek? 2022-ből és 2023-ból is ott vannak a korábbi ticketek... Ez meg sehol.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Érdekesség képpen leírom: letöröltem az appot, majd újra felraktam. Viszont nem lehetett látni a korábbi beszélgetéseket...
Nyitottam egy új ticketet és lám másnap válaszoltak is. Elég nagy bug van az appban. erre figyeljetek.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
pictigjis
Topikgazda
figyeljetek, ha olyan vásárlást gbit-eltek, ami kiválasztott kereskedőnél történt. a reddites bejegyzésekből úgy tűnik, már nem csak újrakalkuláció történik, hanem egyeseknél kompletten visszaveszi a rendszer a cashbacket. van, akinél 5 fontnyi cashback tűnt el, vannak, akik mínuszba mentek a cashback egyenlegükkel
-
kircsi21
csendes tag
válasz pictigjis #17381 üzenetére
Köszönöm a jótanácsot! Ma kigyűjtöttem a hiányzó cashback-es tranzakciókat és listáztam nekik a complaints-es emil cimükre, először jött egy lepattintó válaszlevél, hogy inkább a sima ügyfélszolgálattal vegyem fel a kapcsolatot, de aztán 4 órán belül az összes cashback landolt a Curve Cash-en. "Érdekes" ez a mentalitás a Curve részéről... Ja, magyarázat a történtekre természetesen nuku.
-
pictigjis
Topikgazda
a link1 nem a curve-ös visszaélesekre hasonlító példa volt, hanem arra vonatkozott, hogy különböző csalások magyar bankok kártyáival is előfordulhatnak
egyébként tényleg garantálhatom bárkinek, hogy nem néztem be semmit, nem telepítettem semmit, sehonnan nem szivároghatott ki a kártyaszámom. kivéve a posta vámügynöki osztályáról, ha felbontották az én borítékomat is, de ilyesmi viszont tényleg bárkivel megtörténhet, erre semmi ráhatásom. még akár le is klónozhatták, és úgy vásárolt vele valaki mekkában. sose tudjuk meg, bizonyítékom meg nincs
úgy van ezzel a dologgal, mint sok mással: amíg másokkal történik, sokan biztosak benne, hogy velük aztán nem történhet meg, ki van zárva, mert mindenre odafigyelnek, amire felhívják a figyelmet, meg maguktól is tisztában vannak a veszélyekkel. aztán mégis megtörténik, és mivel velem úgy történt meg, hogy tényleg száz százalékig biztos vagyok abban, hogy nem hibáztam, nem voltam óvatlan, nem kattintottam semmire, így a teljesen nyilvánvaló sértetti ráhatásos esetektől eltekintve már nagyon is elhiszem, hogy másokkal is megtörténik ugyanígy
szerintem jobb amúgy, ha tényleg senki nem ringatja magát hamis biztonságérzetbe
(egyébként a link1 sem azt állítja, hogy google walletbe tették be a kártyát, a 0 huf-os terhelés csak azt mutatja, hogy egy google fiókban felvehette valaki a fizetési módok közé. ez a kártyaszámmal, a lejárati idővel és a biztonsági kóddal bárki számára lehetséges. ha például a curve-kártyát így rögzíti valaki a google-be, 0 forintos tájékoztatás sem jön róla)
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz pictigjis #17388 üzenetére
Az általad megjelölt link1-es példa pont nem ide tartozik, mert ott láthatóan Google Wallet-ba rakták a kártyát, és ahhoz meg ugye PSD2 hitelesítés szükséges. Tehát a delikvenst valszeg átverték egy hamis fizető oldallal, ami manapság elég elterjedt. Onnantól már az adott telefonnal, Google fiókkal karöltve ott vásárolnak, ahol akarnak... Ez nem épp binattack-os példa, lehet a tiéd is valami ilyen áldozata lett, nagyon durván be tudják az emberek nézni, főleg akinek ennyi kártyás tranzakciója van, mint neked.
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
pictigjis
Topikgazda
válasz Mauzes #17387 üzenetére
szerintem nem teljesen jól érted. azért bin attack támadás nem szokott minden kártyakibocsátó ellen zajlani, a curve most kifejezetten célpontnak tűnik. ennek az okát innen mi nem fogjuk megfejteni: kiszivároghatott például valahonnan néhány konkrét kártyaszám, amelynek ismeretében több mintaadatot tudtak betáplálni a kártyaszám-generáló szoftverekbe, de lehet bármi más is a háttérben, a tény az, hogy a curve-nél rengeteg visszaélés történik most
mivel ez egyfajta proxykártya, a saját jól felfogott érdekem az, hogy legalább éjjelre fedezet nélküli kártyát választok ki, mert így biztosan nem ébredek arra, hogy x darab tranzakcióval x összeget (megint) elloptak tőlem. a jelenleg általam ismert információk alapján ez a fajta kiemelt kockázat jelenleg csak a curve-kártyám esetében áll fenn, de az is igaz, hogy alkalmi visszaélések bármelyik hazai bank kártyájával is előfordulhatnak: link1, link2
-
Mauzes
addikt
válasz pictigjis #17386 üzenetére
Úgy értettem, hogy ha van mondjuk 3 bankkártyád és egy Curve kártyád, akkor a Curve "letiltásával" pusztán annyival vagy beljebb, hogy 1/4 részben csökken a kitettséged, mert kevesebb kártyáról tudnak lopni, vagy pedig a Curve-nél van valami extra kockázat és a másik 3 kártyád valószínűleg nagyobb biztonságban van.
A vláaszod alapján az előbbi érvényes, de azért kifejetettem, mire is gondoltam eredetileg.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz Mauzes #17385 üzenetére
nem tudnak "jobban", de most ilyen időszak van. valószínűleg bin attack támadás zajlik (a wise-nál is volt), próbálkoznak, próbálkoznak a tömegesen generált számokkal, és néha találnak
-
-
kircsi21
csendes tag
válasz pictigjis #17379 üzenetére
Jah, emlékszem, csak nekem ez nem működött, mert a hülye robotjuk azt is képtelen volt felismerni, hog Pro Plan-ben vagyok és automatikusan kipattintott az 1%-os reklamációs chat-ből. De most rápróbáltam újra és megy! Megírtam nekik, hogy van egy csomó elmaradt reward, ott van a timeline-ban, ők is láthatják. De ha azt akarják, akkor egyesével megreklamálom mindet (kb. 20 tranzakció...). Meglátjuk mit sütnek ki.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz kircsi21 #17378 üzenetére
en minden egyes vasarlasrol, amire nem kaptam meg, nyitottam kulon ticketet. kb. egy 20 forintos lidl maradt el, mert osszekevertek egy masik lidl-vasarlassal, hogy arra mar ranyomtak manualisan, de nem. csak az osszeg volt hasonlo, de ennyiert eszemben sem volt valaszolni
a panaszra meg nem reagaltak, amiben azt is kertem, hogy adjanak magyarazatot arra, miert nem mukodik automatikusan a cashback
-
kircsi21
csendes tag
Október 30-a után ma jött először automatikus cashback egy Lidl-s vásárlás után. Nem tudom mi történhetett, mindenesetre tovább "ütöm" az ügyfélszolgálatot, hogy az eltelt időben jóvá nem írt cashback-ekkel mi a terv!? Kíváncsi vagyok bármikor jóváírják-e...
-
Mauzes
addikt
Látom elég sok a panasz a Curve-re. Valójában már én sem nagyon tudom, miért tartom fenn.
- a legeljén még az volt az előnye, hogy beraktam mögé az összes kártyámat és így csak az 1 db fizikai Curve kártyát kellett magamnál tartanom
- aztán amikor Google Pay-be be lehetett digitalizálni a Curve-öt, akkor azért volt jó, mert a Curve mögött olyan kártyák is voltak, amiket viszont még nem lehetett digitalizálni, de így a Curve-vel mindet tudtam használni
- aztán a Curve kitalálta, hogy ingyenes csomagban csak 2 kártyát engedélyez, így már nagyban csökkent számomra a hasznossága. De még mindig ott volt a Raiffeisen kártyám, amit ósdi módon nagyon sokáig nem lehett GPay-hez adni
- de most már a Rafi is megugrotta a dolgot. Talán 2 előnye maradt a Curve-nek: (i) ingyenes pénzfelvételi lehetősége, bár ezt alig használom, (ii) külföldi fizetésnél jobb árfolyamon vált, mint a bankok többsége (mondjuk hétvégén nem tudom), de ez sem annyira hasznos, mert Revolut kártyám már régebb óta van -
ACE-
addikt
válasz V.Dave #17370 üzenetére
Nekem olyankor fordult ez elő, ha túl gyorsan rányomtam a tiltásra, majd azonnal az engedélyezésre. Ilyenkor a Wallet-ban beakadva maradt. Asszem úgy oldódott meg, hogy visszatiltottam hosszabb időre, mondjuk olyan 1 percre, és utána engedélyeztem. És ilyenkor rendesen átfutott a rendszeren.
-
pictigjis
Topikgazda
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok
KB 2 hete felfuggesztve a curve kártyám a walletban. Revolut, mbh ok. Mi lehet a gond?Xiaomi mi 8 6/128
-
pictigjis
Topikgazda
válasz zeon.hu #17368 üzenetére
az appban nem lehet ilyet csinálni, írnod kell a supportnak, hogy szeretnéd megszüntetni az accountodat. de szerintem ez felesleges macera: létrehozol egy virtuális revolut kártyát, berakod a curve-be, kiválasztod, törlöd az összes többi kártyád az appból, aztán legvégül törlöd a virtuális kártyát is a revoluton. a curve kártya meg mehet a fiókba
-
zeon.hu
nagyúr
Lemondanám a Curve kártyát, alkalmazásban hogyan tudom megtenni?
Jár-e valamilyen buktatóval esetleg?#?*@&!
-
pictigjis
Topikgazda
válasz TigerDzsó #17365 üzenetére
a declined szo boven nem jelenti azt, hogy mindent megtalaltal, mert a legritkabb esetben van olyan elutasitas, ahol ez a szoveg bekerul az appba. pedig meg csak nem is magyarorszagon hasznalod, ahol az otp szar halozata ratesz egy lapattal mindenre, es latod, meg igy se hibatlan
-
TigerDzsó
tag
válasz pictigjis #17364 üzenetére
Pontosan megnéztem, hogyan alakultak az elutasított tranzakciók*.
A virtuális Plutus kártyát először 2023 augusztus közepén regisztráltam a Curve-be, azóta 503 tranzakciót bonyolítottam le, ebből 10 volt az elutasítás, 4x Revolut és 1x ZEN feltöltési próbálkozás, a többit pedig másodjára ki tudtam fizetni.
*Timeline-on belül a virtuális Plutus kártya kiválasztása után rákerestem a "declined" szóra.Lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de eddig elégedett vagyok a Curve-el.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz TigerDzsó #17362 üzenetére
nekunk olykor naponta van 10 (ma peldaul csak 7), ugy nyilvan konnyebb hibara futni
a "kezdetektol fogva hibatlanul mukodik" az nagyon nehezen elkepzelheto szamomra ennel a termeknel, ha van is ilyen (mondjuk, hogy elhiszem), az kb. az ugyfelkor 0,01%-ara lehet jellemzo
-
TigerDzsó
tag
válasz RoyalAirForc #17358 üzenetére
Megkérdezhetem melyik országban használod a kártyát?
Én Németországban használom elsődleges kártyaként (ez olyan heti 5-10 tranzakció) legalább 1 éve és 99%-os hatékonysággal működik, legrosszabb esetben is 2-ra sikerül vele fizetni. Fizikai kártya, paypass-al, ingyenes csomag.
-
kapasz
tag
Hogy tapasztalsz-e hibát, az nyilván a használat gyakoriságától is függ, tényleg mázlista vagy, ha nálad még sohasem volt elutasítás.
Nálunk az utóbbi időben 50% körül van a decline-ok aránya, ami már elég frusztráló. Sokszor harmadszorra vagy negyedszerre sikerül csak a fizetés a terminálon. Voltak már jobb időszakok, amikor csak hébe-hóba kellett megismételni a tranzakciót, de a POS-fizetés sohasem volt 100%-ig hibamentes.
Online fizetésnél viszont nem szokott gond lenni, kivéve a mostani 3DS-incidenst.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Ja mákos vagy, ennyi...
-
ACE-
addikt
Ez csak annyit jelent hogy mákos vagy...
-
pictigjis
Topikgazda
New incident: Investigating
We’re aware of some issues regarding our external provider for 3DS at the moment. We’re already looking into it but, we’re sorry to say, some of your purchases may get declined in the meantime.
Time posted
Nov 23, 16:24 -
-
iceQ!
addikt
válasz pictigjis #17347 üzenetére
Be is fejeztem a CURVE féle megoldást, mivel a Rafis kártyát is elfogadja a Google Pay....
-
pictigjis
Topikgazda
-
pictigjis
Topikgazda
válasz jobarat01 #17348 üzenetére
ezt már csak az új kártyával kapcsolatban jegyezte meg, hogy az előfizetéseknél ne felejtsem el átírni a kártyaszámot. de nekem olyan gyorsan cserélődnek ezek a fos kártyáim, hogy egy ideje már egyetlen előfizetéshez se használok curve-öt, így nem kell állandóan átírogatnom a kártyaszámot. eljön majd az a pont is, amikor csak olyan vásárlásokhoz fogom használni, ami cashbacket ad, vagy később át akarom rakni másik kártyára
-
iceQ!
addikt
válasz pictigjis #17342 üzenetére
ezt hogy tudom a leggyorsabban kikérni? Barmi idegesítő hogy több tízezer ft ott van zárolva...
-
pictigjis
Topikgazda
válasz pictigjis #17244 üzenetére
és akkor újabb 10 nap elteltével jött most egy ilyen levél is
Josel here from the Fraud Team, following up on your case.
I would like to extend my sincerest apologies for the significant delay in responding to your previous message. I understand the importance of timely communication and the frustration that a delayed response can cause. Your patience is much appreciated.
As for the transactions with Coffee shop, I can see that the amount(s) in question has now been refunded.
Don’t forget, if you have any subscriptions or recurring card payments on your old card such as Netflix, gym memberships, etc, you'll need to update them with your new card details.
If there’s anything else we can help you with, please don’t hesitate to get in touch.
I hope you have a great day :)Best regards,
US Disputes Team support
Team Curve -
pictigjis
Topikgazda
raiffeisen baromi sokáig tart zárolásban tételt. amúgy de, rohadtul hozzájuk tartozik. pár hete egy 200 ezres vásárlásom ragadt zárolásban, akkor a curve elküldte a feloldó tranzakció azonosítóját, és az alapján kb. azonnal töröltette a zárolást a prémium ügyintézőm
ehhez persze kell az RRN (Retrieval Reference Number)
-
iceQ!
addikt
válasz pictigjis #17339 üzenetére
Raiffeisen-es vagyok alapból. Majd kiderül, de egyszer már jártam így. Akkor hívtam a Rafi-t azt mondták hogy a Curve-el beszéljek, nem hozzájuk tartozik.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz pictigjis #17337 üzenetére
és erre pont most jött a gls futár, hogy a 35 ezer forintos utánvét megint decline-ra fusson, de persze azonnal gbit-elhetővé váljon. és ezek még bizonylatot se nyomtatnak, az ilyeneket azért nem hagyom szó nélkül
ezek a gls-es mobil terminálok is simplepayt futtatnak nyilván, istenkísértés mostanában azon keresztül is bármit curve-vel fizetni. másodszorra meg se próbáltam. ha megjön a fizikai kártyám, át fogok állni arra, hogy a kockázatos helyeken meg se próbálok mobillal fizetni. szép visszafejlődés
-
pictigjis
Topikgazda
-
iceQ!
addikt
válasz pictigjis #17336 üzenetére
Igen, pending a dolog de levonta.
Igen zárolva van, de az előzőek is így voltak. Abból egy még akkor visszajött, egy pedig 2 napja. Ez meg még váratik.[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
igen, alapvetően megy automatikusan. a tranzakciót követő 8. napon indul a refund a sikertelen, de terhelt tranzakcióknál. pontosabban el kell telnie pont egy hétnek, és a következő napon reggel ránézve már pluszos lesz az összeg. kis összegeknél én is kivárom, nem írogatok mindig. egy múlt heti sparnál pont ma jár le az egy hét, vagyis holnap reggel már pluszt kell látnom az appban
-
Fifi
őstag
Írnom sem kellet Curve-nek, a ténylegesen beterhelt (nov. 09.) tranzakciók jóváírása megjelent a K&H számlámon, sőt egy korábbi (nov. 07.) szintén Aldi-s 5.778,-Ft is, amiről már el is feledkeztem ... jó, hogy így is tud működni a dolog, ha az embernek meghalni sincs ideje.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Látom másnak is elég gatya a curve-ös fizetés. Másfél hete egésznap duplán fizetgettem Aztán megjöttek a visszatérítések, de egy nem. Írtam nekik, hogy a pénz de nem nagyon reagálnak.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz pictigjis #17332 üzenetére
nyilván a panasztól tök függetlenül reagált a support este. a hatból három tranzakcióra jóváírták a cashbacket, a maradéknál jöttek a bullshit 72 órás dumával
a panaszban a kompenzáció mellett kértem amúgy azt is, hogy adjanak magyarázatot arra, miért nem jön automatikusan a cashback. ha bármi érdemit válaszolnak erre, megosztom
-
sparks
senior tag
Jelentem nekem simán megérkezett az új Curve kártya, nem vámoltak, simán hozta postás. Nagyon nem nézegettem, de németországi feladásnak látszott.
-
pictigjis
Topikgazda
egyébként az aldiban megint nagyon szar lett a curve. én tegnap csak kétszer próbálkoztam, abból egy legalább azonnal kikerült zárolásból, a második meg rögtön zöld refundra váltott. nem tudom, mi történt néhány héttel ezelőtt akár az otp-s termináloknál, akár a curve-nél, de valami megint nagyon el van szaródva (a ma reggeli apple payes simplepayem is rögtön gbitelhető decline-ra futott nyilván)
de úgy szép lassan tényleg kezd belefáradni az ember, ez már egyszerűen kezd túl sok macera lenni. ami szomorú, mert az ötlet az tényleg jó, ez lehetne egy jó termék is. de sajnos nem az
-
Fifi
őstag
válasz pictigjis #17327 üzenetére
Huh én teljesen be vagyok havazva, még nem volt időm írni a chat-en a múltkori 5-ből 3-szor ténylegesen beterhelt tranzakció és a nov. 01-től a teljes cashback hiánya miatt.
Amúgy most gyors ránézve nekem is eltűnt az összes korábbi chat.
-
pictigjis
Topikgazda
ma mar a harmadik chatet nyitottam meg elmaradt cashback miatt, meg a csutortok reggelire sem reagaltak
-
pictigjis
Topikgazda
egeszen biztosan errol van szo, a december 5-i fordulonap alapjan pont annyi jart volna vissza euroban, amennyi forintban erkezett. ez baromi kinos hiba
az oka valoszinuleg az lehet, hogy az elofizetesi dijat forintra allitott kartyarol vontak le toletek (nalam eurora allitott van kivalasztva erre), es valamiert megint osszekeveredett valami
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Ez nálam is így jelent meg, amikor lemondtam, de ez olyan, mintha megint levonták volna újra, pedig nem, nekem legalábbis nem... Nálam 0.33 Ft jött vissza, szerintem Ft-ban küldték, amit euróban kellett volna, mert nekem olyan 1 nappal korábban került megszüntetésre. Vicc
-
66zio
aktív tag
Ezeket látom:
-
Fifi
őstag
Deviza kavarodásról jut eszembe:
Curve-vel lett fizetve EUR, MBH-s HUF kártya volt mögötte.
GBiT-elve HUF-ra állított ERSTE Max-ra nem az EUR összeget terhelte át, hanem a HUF összeget:Nekem ez így jó, de nem az eredeti fizetés devizanemében, 30 EUR-t kellett volna beterhelnie GBiT után?
Vagy ez csak akkor következett volna be, ha EUR-ra lett volna állítva az ERSTE kártya?
Érzem én, hogy a 2., de ha már ennyit pötyögtem, itt hagyom.[ Szerkesztve ]
-
66zio
aktív tag
Lemondtam az előfizetésem. Amikor indítottam, nekem sem jött meg az új kártya. Azóta, ott van az activate card felirat. Ez addig így lesz amíg nem kérek egy új kártyát és beaktiválom?
Lemondás után természetesen megjelent az appban, hogy kapok egy hónapot ingyen ha előfizetek. Majd kicsit később, esetleg ha helyreáll a cashback, de még akkor sem biztos.
Viszont van egy érdekesség amivel nem tudom mit kellene csinálni. Visszaadták a 9,99 eurót, ami akkor 4104 ft-nak felelt meg. A Revoluton viszont csak 6,78 forint visszatérítés jött. Ilyenkor mi van? -
ACE-
addikt
válasz vodrosjozsi #17308 üzenetére
Azért az érdekelne hogy mi az oka a Samsung favorizálásának...
-
pictigjis
Topikgazda
válasz vodrosjozsi #17308 üzenetére
nem lehet
-
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok
Magyar BIN-es kártyát még mindig nem lehet Samsung Pay+ alá regisztrálni ugye?
Most kapok újat, de ma feldobta a Samsung pay+ h talált 2 curve fizetőkártyát amit betett a wallet-ba de azokkal csak az a gond, hogy rég lejártak
Sokkal jobban örülnék ha nem a Google hanem a Samsung alkalmazását használhatnám végre itthon is.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest