Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d'Orsy
csendes tag
Sziasztok, én vagyok az, aki 2010 júniusában telepítené először a gépére a Crysist
Kölcsönkértem egy eredeti példányt, telepítés közben sérült .cab file-t jelzett, nem ment. Letorrenteztem, ott is ugyanez a helyzet, a Sounds~1.cab file-t jelzi sérültnek. Utánanéztem és láttam, hogy ez a probléma sokaknál felmerült még évekkel ezelőtt, de a különböző külföldi honlapokon tálalt megoldásokat nem tudtam vagy nem akartam végigcsinálni.
Nincs véletlenül valaki, aki el tudja mondani, hogy mi lehet a porbléma? Megvenném, de ha nem orvosolható, akkor nem dobnék ki rá pénzt.
Bocs, de nem tudom végignézni azt az irdatlan mennyiségű hsz-t ami ebben a topicban van...
Gépem: i7-860, 4GB Mushkin 1333, HD5770, Win7 64 bit
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
Hali,olyan problémám lenne,hogy az utolsó pályán vagyok ,de minden 10mp-t belassul a game próbáltam már több drivert ,de semmit nem változott frissitést is telepitettem,de semmi javulás egyszerűen játszhatatlan a game!help!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
nomad123
csendes tag
válasz Cobrusz #20996 üzenetére
áhh nagyon egyszerű tessék bemásolom Nyisd meg a telepítési könyvtárban a nehézségnek megfelelő configurációs fájlt a jegyzettömbbel (notepad). Például ha easy módban játszol, akkor ezt:
../Crysis/Game/Config/diff_easy.cfgEbben az alábbi dolgokat írhatod át:
g_suitCloakEnergyDrainAdjuster = 0
Nem vesztesz energiátg_suitRecoilEnergyCost = 0
Nem kerül semmibe az energiag_suitSpeedMult = 2.85
Gyorsabb futásg_suitArmorHealthValue = 900.0
Erősebb páncélzatg_playerSuitArmorModeHealthRegenTime = 0
Azonnali egészség helyreállításg_playerSuitArmorModeHealthRegenTimeMoving = 0
Azonnali egészség helyreállítás mozgás közbeng_playerSuitHealthRegenTime = 0
Regenerálódási időg_playerSuitHealthRegenTimeMoving = 0
Regenerálódási idő mozgás közbeng_playerSuitHealthRegenDelay = 0
Regenerálódás előtti várakozási időg_playerSuitEnergyRechargeTimeArmor = 0
Instant energiag_playerSuitEnergyRechargeTimeArmorMoving = 0
Instant energia mozgás közbeng_playerSuitEnergyRechargeTime = 0
Energia regenerálódási időg_playerSuitEnergyRechargeDelay = 0
Energia regenerálódásra nem kell várnig_playerHealthValue = 900.0
Több energia
g_difficultyLevel = 1
Nehézség 1-től 4-ig. 1=easyg_godMode=1
Ez nincs benne a fájlban, de ha beleírod az alján, akkor nem fogsz meghalni soha.i_unlimitedammo=1
Végtelen lőszerai_IgnorePlayer=1
Ellenfelek nem látnak meg.i_noweaponlimit=1
Akármennyiféle fegyver lehet nálad.ez az összes deha mindet hasznélod nem élvezetesebb talán csak a sok energia
-
Cobrusz
senior tag
hali
tudna vki segíteni
leszedtem a crysishez egy 2gb ultra very high textura packetcsak azt nem tudom hova kell ezt bemásolni v berakni
aki esetleg próbálta már ezt a ultra very high textúrát megmondaná nekem hova kell bemásolni v berakni hogy működjön?
thx -
kpal
nagyúr
válasz Black Dragon #20993 üzenetére
Ez is változó kit meddig köt le 1 játék de ugy vok ha előveszem pár év mulva akkor is eltudok vele tölteni pár napot.
-
Rica
senior tag
Szerintem is párban van a grafika és a játék menetének az élménye (Warhead még egy kicsit rá is tesz). Majdnem azon a szinten van, ahol az FC1 2004-es mércével mérve. Más FPS nálam zat meg sem közelíti. Az FC2 viszont dög unalom.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
titán
A graf -al biztos nem lesz gond, a csucsot fogja valszeg nyujtani, de nekem pl ez onmagaban azert keves. A crysis-re is sokan mondjak, hogy csak a latvany tartja a viz felszinen, en megis azt mondom, hogy ez nem egeszen igy van. Latvany szempontjabol a mai napig etalon szvsz, de van ott mas is, ami lekoti a gamert.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Eppen ez tortenik. Egyebkent ez is jelzi valamilyen szinten, hogy az a jatek mekkora ertek is valojaban. Tehat, hogy ujra es ujra eloveszi az ember, akar egy uj hw miatt, vagy csak ha jol szeretne erezni magat. Nalam ilyen pl a crysis, a gta4 es a stalker sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Szerintem nincs sok, dx9-ben az ultrahighquality cuccal is van ilyen szep a jatek. Talan annyi, hogy dx10-ben inditva minden mast is maxra lehet loni, nem csak az arnyekolas valtozik, no meg az elsimitas is sokat dob rajt.
Most megint ujra kell jarkalnom a palyakat, annyira durvan nez ki az egesz.
-
titán
Majd meg nyomok kepeket es toltok fel, erdemes megnezni oket. Rakattantam a dx10+16xQ-ra es hat egeszen mas a latvany azota.
-
törölt tag
csináltam egy gameplayt a játékról, itt megtekinthető.
-
kpal
nagyúr
-
kop8
őstag
Hol lehet venni eredeti crysis warst ?????
Nagyon kellene mert nem birok játszani!GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Enton
addikt
Szokott még valaki ezzel jáccccccani?
A sima belső keresőjében semmi értelmes server nincs főleg így este felé.
Nincs valami értelmes magyar server ahol lehetne NOOB-kodni?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
titán
válasz viktor82 #20964 üzenetére
Ne teherautot keress, csak celoztam ra, hogy olyan sok fegyver van ott.
Kimasoltam Neked a vegigjatszasbol ezt a palyat:
Az utolsó pálya, hát ezt is megéltük, nem kellett valami sok idõt belefektetni ugye? A
pálya elején még csak egyszerû menj ide, menj oda dolgaid lesznek. Elõször menj a
parancsnokságra, amely a hajó aljában van. Ezután elküldenek a fegyverraktárba,
ahol megigazítják nanoruhád, és jól látható helyre teszik a TAC fegyvert. Ezt
követõen irány a híd. Itt hoznak egy elég rossz döntést, és rádobnak egy
atombombát a Gömbre. Ekkor annak energiája megnõ, és igen sok ûrlény érkezik a
hajó fedélzetére. Új parancs: menj ki a fedélzetre és védd meg a hajót!Menj hát ki a félig égõ hajó fedélzetére. Az ajtótól balra forgótáras fegyvert és annak
lõszereit találod. Jobbra Gauss fegyvert, attól balra pedig töltényeit a hajó szélén.
Javaslom a Gauss fegyvert. Ha egy jó helyet keresel ûrlény irtásra, menj a hajó
elejére, és az óriásplakát tartóra emlékeztetõ fedezék mögött bújj el, és onnan oszd a
halálos sugaraid. Egy pár frag után érkezik az újabb parancs: találd meg a
fõmérnököt a hajó belsejében. A jobbra érkezõ repülõgép lift segítségével menj le a
hajó belsejébe. Kerüld ki a robbanást, üsd ki a sérült ajtókat és találkozz a
fõmérnökkel.
Baj van a fõreaktorral, szüksége van a segítségedre. Hát jó. Elõször ki kell ütnöd a fõ
áramkört, majd be kell lépned a reaktorhoz. A létránál használd a Maximum
Strengthed, hogy elérhesd célod. Az irányítóteremben nyomd meg A Nagy Piros
Gombot. Ajaj, néhány rúd nem ment le, és még ûrlények is érkeznek. Sebaj,
mindhárom meghal magától. Neked át kell váltanod maximális erõre, és puszta
kézzel behúzni a három fennálló rudat. Mivel sérülsz a sugárzástól, így csak
egyenként tudod megtenni. Tehát egyet visszadugsz, és visszamész
vezérlõpanelhez, megvárod, míg feltöltõdsz majd egy újabb rúd következik.
Mindhármat visszatéve rendben lesz a reaktor és folytathatod tovább az utad.A visszafele út kevésbé lesz egyszerû, mint az odavezetõ, ugyanis már idegenekkel
is találkozol. Mivel szûk helyen harcolsz, ezért javaslom a shotgun használatát. A
rakodótérbe érve öld meg az összes gonosz kis bogarat, majd menj fel a
fegyverraktárba, ahol magadhoz veheted a TAC fegyvert. Na, ez már valami! Vegyél
pár mély lélegzetet, egyél, igyál, majd készülj fel a végsõ harcra a hajó fedélzetén.
Elõször egy szárazföldi lénnyel kell megküzdened. Hogy Forgótárcsás vagy Gauss
puskával teszed ezt, az már ízlés kérdése. Menj közvetlen a szörny alá, így nem tud
hozzád érni, és lõj bele annyi lõszert, ameddig össze nem esik! Amennyiben eltalál a
fagyasztó sugarával, mozgasd az egered összevissza, hogy kiolvadj. Gratulálok,
megölted a fõ gonoszt, happy end!
Ja mégsem, bocsi.Balról, a vízbõl kiemelkedik egy még hatalmasabb szörny. Szuper… Vegyél
magadhoz minden muníciót, amit csak tudsz. Vedd elõ a távcsöved, ami jól jelzi,
mely pontokat kell kilõni elõször. Menj fedezékbe baloldalt, a dobozok is megteszik.
Két-három Gauss lövés felrobbant egy ion ágyúféleséget a szörnyön. Mind a négyet
felrobbantva, kisebb ûrlények támadnak rád. Pusztítsd el õket, majd foglalkozz újra a
monstrummal. Helena egy idõre megsemmisíti a csatahajón lévõ pajzsot. Rántsd elõ
a TAC fegyvered, és jobb gombbal mérd be a célt, majd tüzelj!Baloldali fõágyú megsemmisítve. Ezután újabb repülõlény zuhatag tör az életedre.
Öld meg õket, valószínûleg már csak forgótárcsás töltényed maradt, majd az
utolsóval is végezve, ismét TAC cél, tûz. A monstrum felemelkedik. A közepén lévõ
villogó fénybe kell tüzelned, persze figyelve, hogy a kisebb lények ne öljenek meg.
Amikor felrobban a pajzs, az utolsó lövést is leadhatod TAC fegyvereddel.
Megsemmisítetted a hajót. Mindkettõt. Ezért elkezd süllyedni, és alig van pár
másodperced, hogy elérd a VTOL-t. Azt hiszed vége a harcnak? Dehogy, még csak
most kezdõdik el… -
viktor82
őstag
Nekem azt mondja meg valaki,hogy a végén a hajón mit kell csinálni mert lőszerem nincs és nem tudom mi a teendő!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok!
Tegnap felraktam a Crysis 1.2.1 Hotfixet, és azóta kifagy a játék ha ráakarok menni a mentett állásokra, hogy folytassam.
A hiba az msvcr80.dll-el van kapcsolatban.
Hogy lehetne megoldani? -
janihunk
senior tag
válasz Zoo123 #20957 üzenetére
Semmi gondom nincs az fps számmal megvan közepesen a 20-26 bőven jó Sőt még a dx10 et is visz ha nagyon meg erőltetem engem csak a hang idegesít hogy nem jó serceg meg zörög semmit sem hallani tőle drivert már próbáltam cserélni semmi hangsávokat is hiába állítom,
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Zoo123
senior tag
válasz janihunk #20956 üzenetére
"az xp-t már nem bírnám megszokni megint a win7 annyira szépebb hogy"
LOL, Win7 alapból 1GB ramot zabál, ha játszani is akarsz ahhoz erősen ajánlott 2 GB -vagy több- RAM, de a Crysis valószínűleg úgy is akadna. Nálam XP alatt 1GB rammal elfutkározott aztán bővítettem 2 gigára és megszűnt az állandó töltögetés/akadás.
Aki Win7 alatt komolyabb gamákkal akar játszani, annak sajnos 4GB ramra és legalább 2magos procira van szüksége, egy komolyabb videókártyáról már nem is beszélve ugye.
"Tudom hogy jobb lenne egy 2 magos de szerintem ez az alaplap nem támogat 2 magost szerinted? És ha igen akkor milyet?"
Mivel az az alaplap csak Socket 775-ös P4 procikat támogat ezért maximum Pentium 4 DualCore proci megy bele, de én arra nem költenék. A teljes konfigcsere megoldás lehet, de nem biztos hogy arra akarod költeni a pénzed.
Játsz Xp alatt ha úgy jobban fut, vagy bővíts memóriát legalább 2GB-ra, kérj kölcsön valakitől, ne adj rá ki fölöslegesen pénzt, mivan ha úgy sem fog jól futni.[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
janihunk
senior tag
válasz Nagynozi #20955 üzenetére
Ez az hogy xp alatt simán ment Közepesen pár dolog alacsonyban de az xp-t már nem bírnám megszokni megint a win7 annyira szépebb hogy.. Tudom hogy jobb lenne egy 2 magos de szerintem ez az alaplap nem támogat 2 magost szerinted? És ha igen akkor milyet?
-
-
janihunk
senior tag
Sziasztok az mért van hogy a Crysis alatt annyira rossz a hang hogy nem lehet tőle játszani mint ha 5-6fps el menne a game nemis tudom ilyen sercegő hangot ad semmi mást nemhallani. Win7 Ultimate X86 van a gépen.
Configom:
Celeron 2.8 - 3.0Ghz megy
Ati 2600xt 256 PCI
1.75GB ram
Abit GD8 PRO alaplap.Help nagyon rossz így gamelni, más játéknál semmi baja.
-
titán
Nincs olyan. Kerestem en is egy csomot, de csak annyit talaltam, hogy a warheadnal letezik kulon dx9exe, itt sajnos fogalmam sincs mit lehetne tenni.
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet DX9-ben indítani a játékok azon kívül, hogy a Játékok mappában jobb klikk az ikonra és "DX9-es játék"? Azért kérdezem, mert a Játékok mappában egy csomó játék ikonja elbarmolódott valamitől és nem lehet onnan játékot indítani.
-
Zoo123
senior tag
válasz picur220 #20943 üzenetére
"Amikor mondta, hogy visszamegyünk prófétáért, "
Én ott annál a résznél majd kiugrottam a bőrömből, fejem fölé emeltem a fegyverem és egy "halál az idegenekre, adjunk nekik!" csatakiáltás keretében kibiztosítottam a fegyveremet és felkészültem a "bevetésre", de sajnos csalódnom kellett hogy itt a vége.
De nem baj, idén folytatódik a kaland, Crysis 2 gyere már, várunk!
-
picur220
veterán
Sikerült a végét DX9-ben megcsinálni!
Amikor mondta, hogy visszamegyünk prófétáért, már azt hittem, hogy nekem kell megint szarakodni, de aztán örültem! -
MPowerPH
félisten
válasz picur220 #20932 üzenetére
Áh, talán annyiba nem volt, szépen lassan jöttek bele a cuccok, nem egyben vettem. Bár az igaz, hogy a dolgok nagy része használt volt. A két VGA -t 35k/db áron szereztem, máskülönben nem cseréltem volna le a 4870X2 -t....
Persze, így se csúnya, csak megnéztem volna pár extra beállítást is. Bár utána néztem, és lehet letölteni hozzá durva dolgokat, de félek ahhoz már ez a CF is kevés lenne.
Don't Tread On Me
-
picur220
veterán
És hogy indítsak DX9-ben??
-
picur220
veterán
válasz MPowerPH #20930 üzenetére
Azért az a gép egy laza 400 rugóban biztos benne volt. Meg a 488W se semmi! 150-et biztos benyal a CPU, meg a 4890 sem a kis fogyasztásáról híres.
Nekem a fény+árnyékhatások így is gyönyörűek, hogy csak magason megy, mert ultra highon már laggol, olyan 20 FPS van
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Nem kell feltétlen az xp.
Azt írják elég csak dx9-ben futtatni.---
Van egy ultra high quality config cucc, azzal lehet még szebbé tenni, de nekem a fák pont, hogy nem lettek szebbek, warhead-ben szebb, itt élsimítás mellett is recés kicsit a pálma. De a fény-árnyékok szebbek lettek.
-
MPowerPH
félisten
válasz zoo8800 #20929 üzenetére
Nem azért kérdeztem... Oblivionnál is volt hasonló rejtett beállítás, amit file -ból kellett aktiválni. Akkor elolvasom az első hsz -t.
picur220: Ne hidd. Az i7 csak azért van, mert hosszú időre tervezek ezzel a platformmal, a HD4890CF meg spórolás, eredetileg 5870 lett volna, csak nem volt képem annyi pénz kiadni 1db VGA -ért. Fogyi így húzva game közben 488W max., konnektorból.
Egyébként 3,5 hónap alatt eddig 6500Ft villanyszámlát csinált, igaz sok volt a LinX és egyéb benchmarkok, az eléggé megdobta.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Crysis -ban hogy lehet még magasabb részletességet előhozni programon kívül. Nálam a progiban minden 'nagyon magas' -ra van állítva, ccc -ben is feltoltam mindent maximum minőségre. Csak azért kérdezem, mert mintha olvastam volna, hogy itt is lehet plusz effekteket bekapcsolni.
Don't Tread On Me
-
Zoo123
senior tag
válasz picur220 #20921 üzenetére
Amikor a víz alól kiemelkedik a hatalmas űrhajó, akkor előbb ugye le kell lőni a "válláról" a 4 db kisebb ágyút, utána pedig előbb az egyik, majd a másik "karjába" kell beküldeni az atomot.
Ezt úgy csinálod, hogy az űrhajó karja végén lévő nyílásra célzol a TAC-al, rajtatartod amíg végigmegy a "progress bar" aztán tüzelsz. Ezt mindkét karjával eljátszod, majd kilövöd a hasán lévő fém ajtót (pl: gauss puskával) és oda is beküldesz egyet, aztán fuss az életedért!Ja igen, közben irtani kell a hullámokban támadó többi alient is.
Tag lettem !
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Az nem űrhajó, az egy hegy sztem!
Egyébként a végén az anyahajón, amikor megkapod a TAC-ot, azt hogy kell használni? Nekem egyfolytában azt írja, hogy nincs befogott célpont, még a fedélzeten is a nagy alien-gépre! -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Segítenétek egy bénának?
Letöltöttem a benchmark tool-t, beállítottam amit kell, dx10, felbontás, benchmark gpu, majd run benchmark...elindult a crysis...tölti a contact pályát, majd nem a "lebegős" kamera jön elő, hanem elkezdek ugye zuhanni, magyarul mintha előről kezdeném a játékot.
Ezen a videón van ez a lebegős repülő kamera, ilyet szeretnék én is, nem játszani.
Köszönöm.
-
Zoo123
senior tag
válasz picur220 #20917 üzenetére
Hát it senki nem játszott a Descent-el?
Ott sokkal durvább járatrendszer volt: fent-lent, jobbra-balra, keresztbe-kasul, forogva, állat volt!
Ahhoz képest a Crysis űrhajó "belsejében lebegős" pálya sehol sincs!Megjött a kedvem, lehet hogy 10x is újrajátszom, mármint a Crysist.
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz Gaboman #20892 üzenetére
Nekem a legújabb patch van fent a Warhead-hez, és 30 fps-em átlagban simán megvan, nincsenek nagy laggolások.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, a Crysis össze-vissza laggolt akár dx9-ben, akár dx10-ben, a Warhead meg csak dx10-ben laggol (ezt betudom a kevés memóriámnak) dx9-ben kiválóan fut.High/Játékos beállítás, 2x élsimítás, 1280x1024.
Crysis-ban teljesen elakadtam. Egyszerűen nem tudok kijönni abból az űrhajóból vagy barlangból vagy miből
Öt percnél tovább nem is nagyon próbálkozom vele, mert hányingerem lesz az össze-vissza forgástól.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
A VTOL-osnál tartok, lezúztam az alien-gépeket vele, aztán egy híd felet kel átrepülni, de ott mindig lezuhanok egy idő után. Egyszer sikerült egy percig kb tartani egy helyben, de aztán csak lezuhant. Azért van, mert nagyon leamortizálták az alienek a gépet, vagy én csinálok vmit rosszul?
-
picur220
veterán
A Paradise Lost se semmi! Amikor prófétát ki kell vinni a tűzhöz, akkor mindig pont elfogy a ruhája energiája. Tököm kivan.. van vmi titok?
-
picur220
veterán
Kinn vagyok a Coreból! Annyira nem esett le az FPS így se sztem... (Paradise Lost)
-
Blizz
őstag
Sziasztok,nem tudjátok mi lehet a baj ha fel van téve a dx10,de nem ismeri fel a crysis,így nem tudom very high-ra állítani a grafikát?
No mistakes, just happy little accidents
-
Laraxior
titán
válasz Apollyon #20904 üzenetére
érdekes..én magamat próbáltam meg feltenni avatarnak de sajna elutasították... pedig jobb volt a festésem mint bármelyik norvég kollégnának.. Talán Gorgoroth-ék is megirigyeltek volna
Nekem is több FPS-t produkált a Crysis mint a Wars..érdekes. Bár a havas mapok nem. Azok jobban lettek optimalizálva
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Apollyon
Korrektor
válasz Laraxior #20882 üzenetére
Igen, ha már a nickem az akkor legyen az avatar is
Amúgy nálam is jobban futott a Crysis mint a Warhead, bár a vonatos pálya pont jobb volt mint az összes többi...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest