Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
Jogos, olyankor, mikor már jönnek felém, inkább mellbe megy a skuló. De tényleg nagyon hiányzik becserkészni 4-500 méterről őket, és úgy sniperkedni. A W2220-as nem is igazán a hagyományos 1080p full hd, 1920*1200 (16:10), tehát tökéletes gémerkedni, csak bírja majd a vga.
feka007: Igen, de inkább déli testvéreiket csapnák szét. Gyűlölöm őket (személyes ügy). A kínaiak csak simán megbízhatatlan kis köcsögök, de a korcsik frankón szemét nácik.
[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
titán
Sokan elajulnak a dx10-tol pl, kozben ez a mod dx9-ben sokkal szebb szvsz es gyorsabb is, persze van akinek a magasabb verzio szamit es attol szebbnek latja. Probald ki, megeri szvsz, a latvany hihetetlen.
Van ez az xconfig is, en ultran telepitettem, az meg durvabb szerintem latvanyra[link] [link] [link] [link] [link]
, csak nalam valamiert villogott egy-ket arnyek es a fak arnyeka is furan rajzolodott ki, ezert visszatettem a sima ultra cfg-t.
(#20598) Pala Widescreenben sokkal elvezetessebb szerintem gamelni, azt mondjuk szokni kell, hogy kicsit laposabb es szelesebb minden, de ez nem problema. Full hd-t en meggondolnam, nagyon leterheli a vga-t.
Bocs, most nezem, lehet az a vizes kep az xconfiggal keszult, nem az ultra cfg-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Mondjuk, mivel kisebb a monitorom, így szerintem az 1280 van olyan éles, mint nálad az 1680. Bár szó se róla, élvezetesebb nagy monitoron játszani, főleg ezt! Élsimításból a 2x-eset még bírja, 4x-et már nem.
Gondolkoztam rajta, hogy én egyből olyan monitorra váltok, ami tud 1920x1200-at, de oda meg minimum 5850 kéne, hogy ugyanígy fusson a játék. -
-
Pala
veterán
Nekem ez kicsit x-akták, főleg, hogy elvileg geforce-on jobban kellene futnia amúgy is.
(Egyébként már csak 2k a játék, szerintem ennyit megér, azaz eredetileg én is ennyiért vettem volna, ha nem jön közbe az előbbi )
Csináltam már képet (Recovery), nemtom ezek a helyek mennyire megfelelőek:
Az fps akkor se nagyon esik lejjebb a képeken láthatónál, ha nekiállok darálni SCAR-ral. Ráadásul most a fraps be volt kapcsolva, anélkül kb. 2-3fps-sel gyorsabb.
mod: há' mondom, nézd meg a képeket, amiket linkeltem. Ugyanaz az ultra config, amit te is használsz, de csak 1280x1024!
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nem tudom, barmelyik lehet, de en 99%-ban xp alatt jatszottam es ezert egybol latom a frapsbol, de anelkul is erezni, ha mar nem az igazi, foleg a 22-esen.
Driverbol meg ujabb is van fent win7-en, 191.07, xp-n 190.62.Igen onnan, amugy meg akartam venni, csak az az alienes resz annyira felidegelt es elcseszte az egesz jatekot, hogy azota se vettem meg. Ettol fuggetlenul meg lehet beruhazok egyre, mert privat szerokon vagy lanban eleg jo mokakat lehetne osszehozni, a szerokra belepkedni semmi ertelme mint irod is, szetszednek hamar. A gta4-et is megvettem, de egy szemet a multija, nembeszelve a sok csiteres kocsogrol. Anno a far cry-al cafatoltunk sokat multiban Tesommal, nagyon elveztuk.
(#20591) Pala 35-40 fps? Milyen felbontasban es beallitasokkal? Nekem itt van kemeny 32 fps, 1680x1050, ultrahigh 1..3.1 cfg, minden max, arnyekolas egyedi, vsync on:
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Nem fértem bele a szerkesztésbe...
Gyorsan megnéztem a Recoveryt, mivel van ott mentésem, ahol a dombtetőn lévő támasztpontról belátom az egész falut. Na ott 35-40fps, pedig nekem korábban ez volt az egyik kritikus rész. Próbálnék képet kimenteni, de csak feketeséget kapok. Gyorsan felrakok egy frapsot, hátha azzal....
-
Pala
veterán
Akkor most vagy nálad van valami bibi, vagy szimplán csak arról van szó, hogy én sohasem játszottam Crysis-szal XP-n. Benchmarkot viszont futtattam még valamikor az ősidőkben és az emlékeim szerint ugyanolyan gyors volt.
Lehet, hogy drivertől is függ, sőt, valószínű."En nem multizok, mert nem jo hozza" - Zöldségestől vásárolt verzió? Te, én kemény 990Ft-ért vettem meg a játékot. És nem, nem használtam, egyszerűen csak arról van szó, hogy hülye azért nem vagyok bótban véletlenül egy másik budget kategóriás játék vonalkódját ragasztották rá a tokra.
Egyébként én sem multizok vele. Biztos izgi, de marha nagyok a pályák, és kéne legalább 8-10 ember (ismerős!), akivel lehetne, mert csak úgy vakon belépkedni mindenféle szerverekre vadidegenek közé, hát az nem túl nagy élmény, főleg hogy mindenki megy a saját feje után és csak killekre hajt, csapatjáték nuku, nekem ez a szomorú észrevételem.[ Szerkesztve ]
-
titán
Azt en se ertem, de lassabb es ugyanazzal a cfg-vel mertem dx9-ben. Sok helyen be is megy 30 ala az fps, ahol xp mellett 32-35 ala nem megy soha. Van egy eleg nehez resz a kartyaknak, illetve van tobb is, de most hirtelen ez jut eszembe . Recovery palyan, mikor mesz kimenteni a tuszt az iskolabol, na ott ne a tenger flol menj, hanem a hid felol es ne az uton lefele, bar az is kemeny, hanem meg ottfent menj be a jobbra a fak koze es ugy osonj le. Na ott volt win7 alatt 23-26 fps is, xp-n meg 32 ala nem ment, ez baratok kozott is 10 fps. Amugy jobb ott lemenni sokkal, mert nem vesznek eszre es nagyon kozel jutsz az orokhoz, onnan meg sniperrel lehet apritani.
En nem multizok, mert nem jo hozza, de a 2.0-as patch mindig fent van, azert irtam, hogy tolem attol is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Az hogy lehet, hogy Vista/Win7 alatt lassabb? DX10-ben persze igen, de annak meg úgysincs sok értelme.
Most Win7 x64 alatt tolom, teljesen jól megy ezzel az ultra cfg-vel (első 3 pályán meg se röccent), kicsit csodálkozom is.Patchekkel kapcsolatban nekem az a személyes tapasztalaom, hogy kb. nem oszt, nem szoroz, hogy fent vannak-e. Azokkal a bugokkal, amelyeket állítólag javítanak, én sosem futtottam össze, amelyikkel még is, az meg nem volt zavaró + sebességre sem volt különösen hatással. Én mondjuk 1.1-est használok, mert abban menüből lehet kapcsolgatni a vsyncet, míg 1.0-ban nem. De ha multizol, akkor - gondolom - nem árt, ha fent van a legújabb (1.21).
-
titán
Lehuzza persze, de a fas reszek a leglassabbak, vista/win7 alatt meg lassabb, en se ertem.
En ilyen szinten nem nyulkaltam bele, csak felulirtam a cfgket es had szoljon.
Lehet a patch is, de az meg jo ha fent van szerintem. Nalad patch nelkul van kerek?(#20583) Rica Jobban razoomol ez teny, mondjuk akkor mar nehez pontosan fejbe loni, elegge mozog a celkereszt, ha fullon van a tavcsove, mondjuk korulnezni is jobban lehet vele. Izles dolga, nekem praktikusabb volt a rohamtavcso.
Az is szuper monitor , ha jol neztem IPS panel, viszont a full hd nem lesz durva 22 collra?(#20584) kpal Ez dx9-es graf, sokkal tobb van abban, mint paran gondoljak. Koszi, nyaron vettem, egy 17-es tn-es samurol valtottam, nem is szeretnem lecserelni, nagyon komoly cucc.
-
whitezo88
nagyúr
nagyon jó úgy crysisezni h naponta 1x megcsinálja h kékhalálozik game alatt... de csak ebben és eddig mindig belső téren. először képrészlet villódzik kicsit, majd lehal. most cseréltem ki a (rossz) videókarit erre már krach üt be...
-
Rica
senior tag
Szeretek rázoomolni, ha már a kicsi sárga benne van a látótérben , meg a gépágyús rejtekhelyekről jó vele őket kiszedni. Erről írtam egyébként, hogy jobban meg kellene különböztetni a gépkarabélyokat a mesterlövész puskától. Egy kicsit élethűbb sniperkedés
Nálam is cserés lesz a monitor, én az LG W2220-ra várok, nemsokára megjelenik. Akkor persze jöhet a VGA csere is, az pedig 5870 leszhttps://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Pala
veterán
Nem csak a fák, hanem az egész vegetáció lehúzza a gépet rendesen. Ránézésre ebben a modban maxon van a növényzet sűrűsége és a látótávolsága is (régebben, amikor még jobban bele voltam mélyedve, állítgattam ezeknek az értékeit konzolból, mára már elfelejtettem a parancsokat )
+ ami még nálam lehúz, az az obektumok részletessége. Ezt viszont nem szeretem alacsonyra venni, mert elég zavaró, amikor egy sziklától eltávolodok néhány lépésre és az háromszöggé változik.A dzsipek kereke az véletlenül nem az 1.2-es patch hibája? Régen mintha annál olvastam volna. Modoknál én még nem találkoztam semmilyen anomáliával.
-
titán
Jol am, a legtobb eroforrast a fak zabaljak fel, ahogy eddig tapasztaltam, ott mindig kisebb az fps.
Nekem az a konfig nem jott be, mert villodztak neha az arnyekok, amugy nagyon durvan nez ki, csak dolgozhattak volna meg rajta, ezert ajanlottam ezt a cfg-t, szerintem hibatlan, mondjuk neha nincs kereke a dzsipeknek, de ennyi.
Grafikaban meg mindig uberel, egeszen a crysis 2-ig remeljuk. Egyik game se erhet a kozelebe ahogy nezem.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Kipróbáltam, tényleg nagyon jól néz ki. Élsimítást nem használok, nem zavar a hiánya. Így viszont 30fps alá eddig nem esett (átlag 40 körül van), legalábbis az első pályán.
Alapvetően az Mster config szerintem valamivel jobban néz ki [link], viszont abban az éjszakai részeket érthetetlen módon elcseszték, úgyhogy inkább maradok ennél (a kettőt valahogy ötvözni kéne ). A 4870-em még éppen elég neki, ahogy elnézem.
Azért ilyenkor eszembe jut, hogy ez a játék már 2 éves és egyelőre még a nyomába sem értek látványban.
-
titán
Szivi!
Nagyon durva, erdemes kiprobalni, ha birja a karesz mehet a 2-szeres simitas is, meghalalja a latvany. Mondjuk nekem nem birja, miota megvan a 22-es moncsi, csak simitas nelkul, de nem baj mert ezen a monitoron (EIZO S2231W, kalibralt ) olyan durvan nez ki a game, hogy idonkent ujra es ujra lehidalok.
-
titán
Most nezem van uj physics map: The Ultimate Physics Map ugyis regen romboltam mar benne, a tobbi physics palyak is jo volt.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Robi BALBOA #20573 üzenetére
Jo bizony, tavaly december ota ezzel gyurom az ipart. Nekem 6 giga van benne, de mivel egyik stalker se indult a 64 bites win7-el, hagytam az xp-t, ezzel tokeletes es nalam sokkal gyorsabb is minden, nem csak a jatekok. Mennyire dicserik az alvas funkciot is, kozben xp elobb jon vissza a keszenletbol sokkal. Meg ahogy latom az a dx11 is egy atbaszas, ezert nem fogok kartyat meg oprendszert cserelni egyelore, az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Jó kari, gondolom xp-vel szalad mint az állat. Nekem is csak azért van win7 x64 mert 4gb ram van a gépben meg várom a Dirt2-őt és a AVP-t, amúgy én is xp-t használnák.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
titán
válasz Robi BALBOA #20570 üzenetére
En csak xp alatt hasznaltam igazibol, nem tudom mennyire kavar be a cfg-k kicserelese a dx9-dx10-be.
(#20571) Rica Nocsak, mesterlovesz tavcsovel nyomod. Nekem az valamiert nem jott be.
[ Szerkesztve ]
-
Rica
senior tag
"Egy ruzsóra jár az agyunk felügyelő úr!"
Én az FC1-ben csináltam az első hajónál, hogy egyes lövésekkel távcső nélkül szedtem le a faszikat. Imádom
Darkwood: nekem elég egy sima macséta is ezekhez (személyes ügy)
Robi BALBOA: Warheadben very high/csúcs nincs DX verzióhoz kötve[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Milyen GTX-el nyomod?
A warhead-hoz nem kell ultrahigh mod így is szép, amúgy ez a mod Win7-en is használható?Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
titán
válasz Robi BALBOA #20561 üzenetére
Szepen viszi akkor!
Jah, az igaz, nalam is dolgozik a gtx rendesen, bar "csak" 1680x1050-ben nyomom, dx9, viszont rajt van az ultrahigh mod, ami szvsz durvabb mint a dx10, marmint kinezetben, sebessegben gyorsabb.
Abban ne legyel biztos, anno az elso reszt se vitte semmi fullon, plane nem full hdben.
En se tudom pontosan, valamikor jovore.
(#20564) Rica En legtobbet ezzel a fegyoval nyomultam a rohamtavcsovel [link], mint a kepen es szigoruan egyloveses modban. Gyonyoruen lehet vele fejbe operalni. Sniperkedes nagyon jo moka, izgalmasabb, mint a szemtol-szembe harc.
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Remélem a Crysis2 ilyen élethű lesz!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
whitezo88
nagyúr
megvettem a Max Editiont, este beizzítom
-
Rica
senior tag
Hát igen, az vizipisztoly a többi ütőerejéhez képest. Kedvencem a Gauss (és a Warhead-ben lesz még további meglepi is). Én azt hiányoltam, ami a FC1-ben van. Ha jól emléxem, volt ott pár hely, amit csak azért toltam végig vagy 20szor, mert 4-500 méterről lehetett sniperkedni.
A Crysis kettőt én is nagyon várom, remélem addigra nekem is meglesz az 5870-em és egy LG W2220.https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Terminator17
senior tag
-
Viktor77
titán
Remélem mindenki olvasta az Alapelvek azon részét, miszerint tilos a fórumon mindennemű warez!
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Robi BALBOA
őstag
1980x1080 Max minden 2xAA 16xAF dx10 Win7 x64
Hagy dolgozzon annyi pénzért!
Ha a Crysis2 kijön akkor szerintem veszek még egy ilyen karit és kész. (úgy talán el fog menni )Tényleg mikorra várható a Crysis2, vagy ez még jóval odébb van?
-
titán
válasz Robi BALBOA #20559 üzenetére
Dolgozhat a kartya rendesen, latom full hd-ben jatszol. Dx-9 vagy 10? Szurok? Jo dumak vannak bent, a szinkron bejon nekem is.
-
Robi BALBOA
őstag
Na nyomom a Warheadot és nagyon jó!
1,Nincsen bug!
2,Kevsebb az Fps, de sokkal stabilabb így nincsen rángatás, és ha lemegy 20fps-re akkor is folyamatos és jácható!
3,Magyarul beszélnek benne és jók a beszólások!Ez már méltó a Crysis névre!
A sima Crysis olyan, mint amikor egy játéknak el lopják a beta verzióját és feldobják a netre, leszeded és nem élvezhető a játék (akármennyire is szép és jó) mert tiszta bug stb....Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Robi BALBOA
őstag
válasz kisJack #20556 üzenetére
Ok vettem és ment válasz.
Lauda: Nekem csak 2 kérésem van a Crysis 2-vel kapcsolatban
1,Optimizálják (és ne csak Nv-re)
2,Ne legyenek benne olyan részek mint pl: a CORE és a Repülős manőverezés(mert az még egy ritka gagyi volt), és azt az anyahajós balhét is kihagyhatták volna!
Tőlem legyen benne űrlény csak akkor pl olyanok legyenek, mint ha emberek(persze ürlény vonásokkal) lennének csak különleges képességekkel(okosabb, gyorsabb, erősebb,legyen ijesztő úgy hogy te setálsz a dzsungelben este és hopp rádugrik valami csúnya üszök, de ne repkedjen össze-vissza!)[ Szerkesztve ]
-
titán
Jaja, nem veletlen, h nehany jatek sokaig nem sullyed el orokre. A crysis-ek, stalkerek pl.
A lenyes resztol csak szenvedtem en is, vtol egy marhasag szvsz, meg kerulgetni a csovakat , no meg kisergetni azt a fagyoskodo katonat, kar volt elrontani, addig nagyon izgi es elvezetes volt.
Warheadnak majd nekiugrok, csak elobb a clear sky-t kiporgetem, az is jo, bar a helyszinek majdnem ugyanazok, mint a soc-ban.
Probalj meg 100 meterre gepkarabejjal loni, azok csak kozelharcra jok.
-----------
Tobbieknek:
Warezolas tudjatok, hogy nincs, vegyetek ugy, h el vagytok fenekelve.
-
Rica
senior tag
Sziasztok! Jól beindult a topik. Én is az űrlény-foszlányos-lebegős résztől utálom, és azt sem vágom, hogy a Vtol-lal hogyan kellene faszántosan manőverezni. A lényeg úgy is a sok rohadt sárga irtása (személyes ügy).
A Warhead-ben nem fogtok csalódni, sokkal pörgősebb, jobban összerakott élmény, és az idegeneket is élvezet irtani, csak nagyon rövid. Nálam #1 game (persze az örök bajnok FC1 után). Szerintem amit fejleszteni kellene még Krízis ügyben az a sniperkedés távolsága (mondjuk találatnál a sárga halál tökéletesen meg van csinálva, nem úgy mint az FC2-ben, hogy a pálcika ember mindig a hasához kap). Mi a francnak 50-100 méterre mesterlövész puska? És/vagy a géppityukról kellene a nagyobb távcsövet letiltani.[ Szerkesztve ]
-
kisJack
aktív tag
Áhh, így sem lett jó.
Ugyan az van most is, a sima exe-vel egyszerűen kiírja hogy a Crysis működése leállt, még mielőtt bármit csinált volna, a 64-bitessel pedig annyi a különbség, hogy befeketedik a kép, azt' csá!
Mindegy, annyira nem érdekel, csak már rég játszottam vele, gondoltam előszedem egy kicsit. -
mad1
veterán
-
Terminator17
senior tag
kösz, hát erre ráfaragtam (minimum őstag)
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
mad1
veterán
-
Terminator17
senior tag
válasz Robi BALBOA #20545 üzenetére
kósza hír szerint van egy ilyen topik,de nem találom
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Terminator17 #20543 üzenetére
Azt elég nehéz megdumálni itt a PH-n sajnos, de modjuk én is örülnék egy saját avatarnak!
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
válasz Terminator17 #20543 üzenetére
Okmányiroda -> "elveszett a személyim újat akarok" -> illeték -> Kész
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Terminator17
senior tag
nem ide tartozik tudom, de hol és hogyan lehet más pofát kérni/csináltatni a nevem fölé ?
-
Robi BALBOA
őstag
Köszi a képeket!
Nagyon szép ez is!
(Kinyírok mindenkit és "mindent" Crysis Warhead vigyázz mert jövök )Az a baj velem, ha elkezdek egy játékot (főleg FPS) akkor nem tudom abba hagyni, mert hajt a kíváncsiság.
-
titán
válasz Robi BALBOA #20540 üzenetére
Azt meg en is vegignyomom majd, csak addig vittem el, ahol azt a telepet kell kiirtani, valami fegyverraktar miatt, az meg nagyon az eleje.
Szerintem mindenkepp erdemes es szep is, sajna nem talalom a kepimet, csak 1-2 van meg.[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Most a Warhead-ot fogom kipróbálni (magyar szinkronnal), de az Alienes résznél abba is hagyom
Amúgy milyen érdemes kipróbálni?
Szebb vagy csúnyább mint a sima crysis?[ Szerkesztve ]
-
Terminator17
senior tag
mien cs? én csak az 1.6 rol és a source rol tudok van ujabb má megin?
-
titán
válasz Robi BALBOA #20531 üzenetére
En mar akkor kivoltam idegileg, mire eljutottam a hajora, gyakorlatilag az alienes resztol egy nagy nullanak tartom a jatekot, de mondom vegigviszem azert is. A hajon meg az elso nagy szornyet meg kifileztem, de azt a brutal nagyot ami utana jon, mar nem tudtam es 2 agyverzes utan feladtam.
(#20532) Terminator17 Cs is ut nagyon, ott, abban az atmoszferaban nem is mutatna jol a napsutes es kek tavak , tehat a kornyezet abrazolasa pont olyan, amilyent elvarna az ember egy halalos zonaban. Ettol fuggetlenul nekem megis a crysis jon be jobban, marmint a latvany szempontjabol, sokkal reszletesebb a taj kidolgozasa.
(#20533) kisJack Szia! Nem a parancsikon neve a Hardtech, hanem az usere, akinek valaszoltam. A jatek indito parancsikonjan nyomj jobbklikket-tulajdonsagok-kompatibilitas.
-
Terminator17
senior tag
homok,viz ok,ebbe a crysis nyert de fények,árnyékok szerintem stalker
-
Robi BALBOA
őstag
A végén az anyahajón, amikor azt az óriás szörnyet kellet lövöldözni akkor azt hittem, hogy megfogom a gépet és kidobom az ablakon és többet gép elé nem ülök annyira idegesítő volt!
A sok effekt már zavaró volt ezen a pályán (anyahajón) robbant minden, égett minden, ürlények repkedtek/robbantak/zuhantak/cikáztak mindenfelé már a végén azt sem tudtam ki-kivel van![ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Terminator17 #20526 üzenetére
Meggyozonek meggyozo, de messze nincs olyan kozel a termeszetes latvanyhoz, mint a crysis. Nezd csak meg a homokot, a vizet De nagyon durva a cs is, meg persze a szepseg mindig szubjektiv.
Par kepem a sok kozul: [link]
(#20527) RexpecT Start menu, jatekok, jobbklikk az ikonjan es inditas dx9 vagy dx10.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
válasz Terminator17 #20528 üzenetére
Win7
-
Terminator17
senior tag
válasz RexpecT #20527 üzenetére
ha megveszed a vga mat akkor elmondom amugymeg mien op rendszer alatt?
-
RexpecT
addikt
Hogy tudom megnézni,hogy dx9 vagy dx10 módban fut a Crysis?
-
Terminator17
senior tag
azért nézzünk kicsit körbe azt mondom --> stalker clear sky? szerintem eléggé meggyőző grafja van
-
titán
válasz Robi BALBOA #20524 üzenetére
Sajna tenyleg addig jo szvsz a game, amig el nem jutsz az uszkalos palyaig , utana egy hulladek, az orias szorny lovoldozese is kritikan aluli, ott hagytam abba az egeszet.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Terminator17 #20522 üzenetére
Hát az tuti, hogy kegyetlenül sz@rul optimizált!
Tele van bugal.
Meg addig jó a gém amíg meg nem jelennek meg az űrlények vagy mik, utánna repkedő ürlényekre vadászni nem adja azt a fílinget amit a játék elején kapunk főleg a Core pálya és a végén a anyahajón vívott csata dobta le az agyamról az ékszíjat, a core pályán ott lebegni (közbe azt sem tudod hol vagy és hogy merre menj) és úgy írtani azokat az izéket
Legalább taktikázós lett volna, de csak eszetlenül lőni kellet az űrlényeket.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Terminator17
senior tag
válasz fpeter07 #20521 üzenetére
ennél szarabul optimalizált game t sztem jóidejig nem fogunk találni
-
fpeter07
veterán
válasz Terminator17 #20520 üzenetére
lehet annyi, de az még nem a max vmi brutál cfg-t letölt és talán meglesz a 10-20
-
Terminator17
senior tag
ha jól tudom az első kari ami koxon viszi a crysist a 295 gtx? full hd meg full hight minden sz@r és ugy 40 átlag fps ha jók az infóim ! Valaki cáfolja meg gyorsan
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok most raktam fel a Crysis-t a gépemre ,win 7 64 bit legujab catalyst ,ha elinditom a 64 bit mappabol akor csak egy fekete kepernyö van középen a kurzoral azt tudo mozgatni de nem törtenik semi ,ha megnyomom a spacet akor kilep. A 32 bit mappabol nemcsinal semmit ha inditom 1.21 es pecs fennvan nemtom mi lehet valami ötlet ?
-
Tidus
addikt
Valaki tudna nekem tippet adni hogy Crysis miért nem fut Vista Ultimate 64, és Win. 7 Ultimate 64 alatt? Win. XP alatt semmi gond.
Far Cry 2-vel és Crysis Warheaddal semmi gond, egyik OP rendszer alatt sem. -
zH.
senior tag
válasz Terminator17 #20508 üzenetére
Köszi. Még nem halottam róla ,de most ,hogy írtad utánaolvastam.
THX!
just be
-
-
zH.
senior tag
Hi!
Valaki egy mentést a 2./3. pályáról fel tudna tolni ?
Azokat már párszor kivittem régebben. Mára már nagyon unalmas.
Most viszont elhatároztam ,hogy felrakom újra ,de nincs kedvem 4-5x is végigszenvedni.Köszi!
[ Szerkesztve ]
just be
-
chico13
csendes tag
válasz Terminator17 #20505 üzenetére
Az lenne a megoldás? Ha egy mód van rá, nem szeretném megint újrahúzni a rendszert
köszi a tippet, de még várok más ötleteket is. -
Terminator17
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Komplett bányagép videókártyák nélkül eladó
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Garanciás,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,hibátlan!
- Zyxel FWA510 5G SIM-kártyás, WIFi6-os modem + router - FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS
- AJÁNDÉKBA KAPOTT! SOSEM HASZNÁLT! VEZETÉKNÉLKÜLI EGÉR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest