Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Annyira nem tudtam dönteni hogy belefájdult a fejem a variálásba 4870 vs. GTX260 OC. Ilyenkor jobb lett volna ha fanatikus vagyok bármelyik "tábor" is legyen az, könnyebb lett volna a döntés. Kb. 50-50% a pro és kontrák aránya mindkét oldalon.
Végül ami a BFG OC mellett szólt, és ami miatt mellette döntöttem...--Húzhatóság
BFG OC-k közül nem egy kártya bírja 24/7-be a 750/1550/2240 -et az alap 590/1296/1998-hoz képest. 20-25%, ami fps-ekeben is megmutatja magát előnyként. Nagyságrendileg 700-as GPU val 7-10fps választja el a GTX 280-tól játékok alatt. Így viszont jóval gyorsabb a 4870-nél, de ígérem megnézem több játék alatt is. A gyárilag húzás minden OC-s kártyánál kaki. Nem ez a pláne az OC-s kártyákban.--Márka
BFG-t senkinek se kell bemutatni (5 év gar.). A világ TOP 3 gyártója közül az egyik, az EVGA után talán a 2. helyre sorolnám. Atiból csak Sapphire-t tudtam volna venni, és mivel 3870 X2 Sapphireból kicsit csalódás volt, (ventivezérlő IC-je valószínű hibás volt ami nemrég derült ki, azért volt kezdetektől kezdve hangos, és persze szabályozni se lehetett) de talán ettől függetlenül is, mindenképp a BFG-t jobb márka mint a Sapphire. Atiból nem tudtam volna olyan márkát venni ami hasonlóan nagy név. A zöld oldalon több a nagy név ez tény. XFX,EVGA,BFG és még 2-3 gyártót simán ide lehetne sorolni.-- Jövőkép
Mindenki találgat...valaki azt mondja Far Cry 2 alatt össze fogják fosni magukat az Atik, valaki azt mondja nagy hátrányban lesz az nV a DX 10.1 miatt, szóval itt is sok a pro és kontra. Az hogy a jelen mit mutat nem jelent semmit, mert ha jelentene akkor mindenki tudná mi lesz a jövő a jelenből következtetve. Ezek alapján nem lehet kártyát választani. Nekem az a +6k annyira nem számít hogy az döntsön, ezért is volt nehéz a döntés.-- 1680x1050 felbontás
Bár a tesztek nem ezt mutatják, (valószínű a GDDR5 miatt) de simítással nagyobb létjogosultságát érzem a 448bit-nek, és a 896mb RAM-nak mint az 512mb-nak 256bit-en. G80 GTX-re gondoltam vissza. A mai napig jó kártya, immáron 3. éve, pedig semmi extra... 768mb RAM, 384bit. Ennyi a titka annnak hogy még mindig él és virul! Tehát ha a múlt és a jelen közötti időszakból próbálom kitaláni a jövőt, akkor a "nyers erő" lesz a domináns, illetve az időtállóbb, de persze ez nem ilyen egyszerű.Szóval megpróbáltam a több mint 10 éves tapasztalatom alapján dönteni a 2 kártya közül, persze a véleményeket figyelembe véve. Nekem az már kevés hogy az Ati szebb (voltak ilyen vélemények is), így 30 évesen ennél azért több szempontot vettem figyelembe. Ebben az időszakban pedig bárhogy csűröm csavarom a nyers erő volt a domináns ami az nV-nek kedvezett.
Majd ősszel kiderül jól döntöttem e.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
crysis18
tag
válasz DarthPeeter #18298 üzenetére
jól van peti majd jössz ha tudsz
majd írok mikor lessz game meg hogy ki a szeró
skypon legyél elérhető -
crysis18
tag
válasz DarthPeeter #18296 üzenetére
peti délelőtt vagy délután jössz 1 kis crysis partyra?
mi játszottunk hajnalban nagyon jó volt
gyere te is
jöhettek többen is
remélem ma feka te is jössz velünk játszani -
DarthPeeter
aktív tag
Köszönöm a dícsérő szavakat Azt hozzá kell tennem, hogy több éve fps-ekkel játszok, rengeteget cod2-ztem és a FarCry multi sem áll messze tőlem ami segít 1-2 pályán.Minden ami fps szinte kijátszottam ( de azért a stratégiát is nagyon szeretem)
Egyébként szerintem mind1 ki hogyan játszik a lényeg, hogy jól érezzük magunkat és élvezetből játszunk.Keldor pl az én számat is elkeni,de attól szívesen játszok vele, mert az egy külön élvezet ha őt sikerül lelőnöm
Ja és azt vettem észre, hogy az fps-ek száma itt is nagyban megnöveli a jáékos esélyeit. Full dx10-ben nagyon nehéz lelőnöm valakit,mert 25-30fps-el nem jó lövöldözni. Legalább 50-60fps-nek meg kell lennie. -
crysis18
tag
nagyon jó játék volt ez a hajnali köszönöm oldzoonak és honjoenak
remélem délután vagy délelőtt többen fognak jönni -
pentium4
senior tag
remélem holnap jobbat tudunk gémelni, elég sokan voltunk mikor beléptem vagy 8 an, de mire gyorsan leszedtema hiányzó pályát és beléptem már csak 3an voltunk, de ott se játszott senki, aztán már nemis volt szeró!
na majd holnap!P4
-
Beowulf_78
addikt
válasz Eagle16 #18290 üzenetére
Jöhetsz játszani, csak most idegesebb és fáradtabb vagyok a kelleténél, kicsit lehiggadok pár nap alatt, relaxálok, aztán majd frisssen és üdén jövök vissza, már új VGA-val.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Eagle16
addikt
válasz Beowulf_78 #18286 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom megmagyarázni. Néha a másik ember szemszögéből teljesen másként néz ki az egész.
Hát ennyit, nehéz is ilyenkor bármit mondani...meg nem is szeretnék tovább offolni.DarthPeeter tényleg jól játszott, főleg azon a félig bunkeres pályán tegnapelőtt. (talán) Párszor összeakadtunk azt hiszem.
feka007: biztosan Oda is mehettem volna, de direkt ide jöttem, pár napja játszok csak vele gondoltam itt belejövök, meg sok PH!-s játszik...aztán túl jól sikerült. (sajnos)
De nem is vagyok online játékos, csak esténként szerettem volna kicsit játszogatni, néha-néha.[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Hunjoe
tag
válasz DarthPeeter #18287 üzenetére
Talán a szivesen nem válaszolás oka.....
És tudod lehet hogy igazuk van de a sértegetést azt nem én kezdtem!
Üdv!"Aki üzetelni akar , az telefonál..... Az én számom ott van... A tied???"
-
Hunjoe
tag
válasz Beowulf_78 #18285 üzenetére
A nyúlás után nyalás jön.... de ezt te biztosan jobban tudod.... tapasztaltad már...Egyébként meg mindig a legnagyobb lúzerek vádolják a másikat csalással!
és még valami attol mert meg próbálsz nevetség tárgyává tenni az a te szegénységi bizonyítványod.. És tudodmit.... nem ismerem az OFF ot de ha gondolod elmagyarázhatod! És szerintem itt fejezzük be a BETÜKARATÉT!"Aki üzetelni akar , az telefonál..... Az én számom ott van... A tied???"
-
DarthPeeter
aktív tag
Hát HunJoe én annyit mondanék, hogy én sem régen játszok,csak pár hete, de mégis rájöttem magamtól a dolgok 90%-ára ( olvasni jó dolog), amit meg nem tudtam arra nekem furcsa mód szívesen válaszoltak. Nem is tudom vajon mi lehet ennek az oka....
-
Beowulf_78
addikt
válasz Eagle16 #18284 üzenetére
Okés. Értem én, és nem haragszom. Csak ha fejbelőlek közvetlen közelről shotival miért nem halsz meg? Ez volt a fő gondom.
mod: Itt van pl. DarthPeter...ő is jól játszik, jobban mint mi, de 1 percig se merült fel még bennem hogy cheatelne. Gondolom azért mert ha hátulról lelövöm mert előttem áll, ugyanúgy hal meg mint én.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Hunjoe #18283 üzenetére
Látom tehetséges vagy... Még az offot se sikerül rendesen használni. Biztos nem magyarázta el senki hamachin hogy kell. Pedig te gondolom kérdezted.
Sz@rba nyúlni, és sz@rba nyalni...van egy kis különbség.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Eagle16
addikt
válasz Beowulf_78 #18270 üzenetére
Igazából akkor javultam sokat mikor felvettem a fejhallgatót...de látom felmerült a csalás gyanúja is, szóval nem szeretném elrontani a játékotokat. Csak szóljatok és nem jövök többet.
Hiába mondom hogy nem csaltam, nem tudom bizonyítani. Sajnos úgy látszik hogy túl gyorsan belejöttem...de legalább kipróbáltam. Amúgy sem voltam egy nagy online játékos...régen CS 1.6-oztam, és kb. ennyi. Soha nem csaltam, én is csak azért mentem fel hogy játszak egy jót. (szóval ez a vád most kicsit rosszul esett...mindegy, de megértem!)
Nem is szeretnék mentegetőzni tovább. Ha írtok egy privátot akkor le is csatlakozom és nem fordulok meg többet a topikban.
Sajnálom, mert jó volt veletek játszani, még véletlenül sem azért jöttem ide az elején hogy tönkretegyem a játékot...Laci.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Hunjoe
tag
válasz Beowulf_78 #18281 üzenetére
Látod az ilyen Barmoktol megy fel a pumpám mint te! Szerintem a Flamet te kelted!! És te is keltetted! Csak vigyázz nehogy te légy az aki szarba nyúl ezzel! Mert most ezzel magad minősíted![OFF][/OFF]
"Aki üzetelni akar , az telefonál..... Az én számom ott van... A tied???"
-
feka007
veterán
válasz Hunjoe #18280 üzenetére
Én ma fent sem voltam, már vagy egy hete nem játszottam a Hamachin, és itt se olvastam a sirámodat, úgyhogy én nem tehetek erről...
Egyébként nekem jó így is, játszok publicon, rengeteg magyar van fent (minden szerón vagy 4-5), én elvagyok így. De ha esetleg kellenék, akkor szóljatok, beugrok gamelni, szóval én nem léptem ki. -
Beowulf_78
addikt
válasz Hunjoe #18279 üzenetére
Én már le is tiltottalak, gondolom nem gond...
Kevesen vagyunk. Ez tény. De a kevesebb néha több, mint ahogy azt az előző hsz-emben ki is fejtettem ami nem neked szólt.
Előítélet ide vagy oda, én többet nem veszek fel újoncot hamachira, csak ha ismerős ismerőse. Csak a gond van veletek! Ez most is bebizonyosodott, és általában mindig. Persze kivétel itt is van.
Fogalom zavarban vagy...aki a szervert csinálja, szívességet tesz. Mert nem mindenkinek van jó net elérése, és sokaknak jóval kényelmesebb ki be lépkedni mint folyamatosan bent lenni szerverként. Szóval a lényeg hogy rosszul nyaltál...ill. sz@rba nyaltál. Szóval töröld meg a szád és uzsgyi a public szerverekre. Látom még az off gombot se ismered, de a flame keltéshez van eszed! Elmagyarázza valaki mi az az off gomb?Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Hunjoe
tag
SRÁCOK! Nem becsmérlem senki munkáját!! Az hogy ilyenre adtátok fejetek igen is dicsérendő! És ha valakit megbántottam ez úton kérek tőle bocsánatot!!!
De tudjátok vannak ilyen bugyuta emberek is mint én akik lelkes játékosok.... Egész nap arra vártam hogy játszak veletek egy jót! Azt akartam hogy minden klappoljon.. erre tessék... várjak megint 24 órát?? A szerveretek indítása után 30 percre azokat a neveket látom publikuson amiket itt... Kérdezem őket hogy mi van erre SEMMI.... Segítséget hogy várjak olyanoktol kik nem is válaszolnak....
De mindegy... " a hello kitty kalandjai sokkal jobban tetszik!" játszom azzal..."Aki üzetelni akar , az telefonál..... Az én számom ott van... A tied???"
-
Hunjoe
tag
válasz Beowulf_78 #18276 üzenetére
NEM itt úgy néz ki mintha nekem kéne nyalnom! Ha nem tetszik valami valakinek akkor már nekiestek... Igy tartsatok össze akkor is mikor nem 20 percig kéne játszani! És ha már szervert indítassz akkor te vagy a játékosokért... Tehát tényleg nyalnod kéne... ahhoz hogy minél többen legyetek! De talán épp ezért vagytok ennyien!.......
További sok sikert!
-
Laraxior
titán
válasz Hunjoe #18273 üzenetére
17840 hsz azaz hogy mit tölts le és mit tegyél hova...
hiába írogatsz olyannak aki szerver...nem fogja letenni tálcára egy ember miatt aki nem játszik,hogy szívjon 6 másik aki játszik,és nincsen szükségük lagra.
ha meg Hunjoe néven vagy hamachin én nem tiltottalak le,csak azt akit nemtudom hogy ki az.
Van még kérdés...szívesen válaszolok..ráérek...végülis nem kelek 4 kor[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
feka007
veterán
válasz Hunjoe #18273 üzenetére
szent 1 HSZ ban...
Kíváncsi lennék, hogy te mikor vennéd a fáradtságot hozzá, mert tudod nekem sem egy perc volt azt így összeírni, direkt az ilyen nooboknak, mint te, hogy könnyebben tudjatok játszani... Az unlocker valóban kimaradt, mivel amikor összeállítottam, akkor pont nem használtuk már egy jóideje, csak mostanában szoktak rá bekapcsolni, úgyhogy csak ne becsméreld más munkáját, vagy csinálj jobbat, kíváncsi vagyok mire jutsz majd...[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Hunjoe #18275 üzenetére
Nekünk meg nincs kedvünk hozzád. Ja és bocsi, hogy a valagadat nem nyaltuk ki. 1000 bocs!
-
Hunjoe
tag
válasz Beowulf_78 #18274 üzenetére
Kurvára vicces vagy!! Kezdő volnék és csak segítségre szorultam... De itt süket fülekre találtam...... No meg faja lehet veletek játszani..... Hiszen itt minden le van írva!!! Hát kedvem sincs már hozzá!
Nomeg csak azért is mert a ti szent baráti körötök ugye letiltott a Hamachi rol mert anyira igazatok van!!!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Hunjoe #18271 üzenetére
Te tényleg ennyire bugyuta vagy?
Olyan dolgokat kérdezgetsz úgy, hogy ráadásul már játszunk, amit már elmodtak többen is, csak egy kicsit kellene visszaolvasnod, vagy megfogadnod amit mondtam hogy olvasd el az 1-es hszt Feka leírását. Ott van az a kib@szott DX10 unlocker. Az elmúlt 1 hétben 20x lett linkelve utalva rá. Ezeke után pedig játszod a "sértődött királykisasszonyt". A public szervereken biztos van még hely....főleg ha kérdezgetni fogod majd játék közben őket hogy hogy kell lőni.[ Szerkesztve ]
-
Hunjoe
tag
válasz Laraxior #18272 üzenetére
Kinek nem inge nem veszi magára! Azon húzom fel magam ha szólithatok itt nagyban mellét verő embereket a szerveren azok meg mint a süketek... Hát akkor IP-n keresztül is feleslegesen játszanék velük! És akkor már igen is feleslegesnek tartom meg keresni minden féle javítást! és nincs kedvem ahoz sem hogy 18271 hsz-t végig olvassak hogy mi kellene még ehez a játékhoz... Mert unloceröl egy szó sem esik a szent 1 HSZ ban.... de kitalálom más is kell aztán hozzá .... egy DX7 unlocker...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Hunjoe #18271 üzenetére
pff..ülj már le magadnak..attól hogy lusta vagy még nem kell minket b**ztatni... beírod abba a nyüves keresőbe,már az első oldalon kiírja hogy milyen mapokat kell letölteni, honnan szedhető le a DX10 unlocker...
szóval csak gratulálni tudok Neked hogy vered a nyálad...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Hunjoe
tag
Hát pach ide pach oda ip ... hamachi ida amoda ide oda..... itt nincs pach ott nincs itt keressek mott ... köszönöm! elégvolt maradnak a hivatalos szerverek! Ráadásul akik itt vagytok basztok válaszolni nekem a szervereken ha szólítalak benetek! Köszönöm a semmit!
-
Beowulf_78
addikt
válasz Eagle16 #18263 üzenetére
Nézd..nem irígykedem ha valaki jól játszik, mert vannak köztünk akik jól játszanak, de ugyanolyan halandóak mint mindenki. De amit műveltél az utsó pályán...cheat gyanús volt. Főleg 3 nap játék után, úgy hogy még a pályát se ismered.Túl gyorsan javultál fel erre a szintre, mert pár napja azért nem így ment. Ennyi idő alatt képtelenség "pro"-vá válni Egyből feltünt, nem csak nekem, hogy te valamiért képtelen vagy meghalni hiába lövünk. Főleg miután 2cm-ről fejbelőttelek shotgunnal és utána megfordultál és lelőttél.Bocsi de így nincs kedvem veled játszani. Mert akikről biztos tudom hogy korrekten játszanak sosem merült fel hasonló probléma az eddigi 2 hónap alatt, még ha jóval ügyesebbek is mint mi, hogy cheatelnének.
-
feka007
veterán
Zsír publicon nyomni [link]
-
ZozzHUN
addikt
válasz Beowulf_78 #18229 üzenetére
szerettem volna játszani is, de a rippelt verzió nem barátkozott velem...
most ha van game megyek -
moddingR
aktív tag
Vki jaccik jonnék én + balazs
mind1 aki akar jojjon ide 5.32.49.51 DX9
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
válasz Beowulf_78 #18262 üzenetére
De az én voltam...csak itt 16 vagyok ott meg 18 néven csináltam még profilt.(vagy ott is 16 vagyok? áh fene tudja...) Nem tudom kik mentek el, de pentium4, pisti88+ és én maradtam. Kb. 10 percre mentem volna csak.
Tudom, ahhoz képest hogy 3. napja játszom veletek, most feltűnően jól ment a játék. Most nem tudom mit mondjak, előtte nem is Crysis-oztam, ezt az utolsó map-et sem ismertem, akkor voltam rajta először.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Beowulf_78
addikt
válasz Eagle16 #18261 üzenetére
Ne basszz... az utsó map-en nem te voltál? Mert volt egy Eagle16 amikor 3-an maradtunk.... Akkor az valaki más volt?
-
Eagle16
addikt
válasz Beowulf_78 #18260 üzenetére
Én elmentem mikor 3-an maradtunk, utána mondom még felnézek, de látom nincs szerver.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Beowulf_78
addikt
Be is fejeztük mára...én pár napig tuti nem leszek szerver. Ezért megint csak felesleges. 30-40p játékért nem fogok szervert indítani, utána meg a fennmaradó 2-3 emberrel bohóckodni.Mert ugye 30p még 6-an voltunk...
-
pisti88+
senior tag
Éredeklődéscsökkenés miatt elmentem filmet nézni!!!
Pisti -(*_*)-™
-
terbed
csendes tag
Hát a voló életben ahol víz van ott sötétebb a homok
pl tengerpartin kiver a hullám és a hullám nyoma egy ideig meglátszik (sötétebba homok)
A crysisban nemNem a földrengés öli meg az embereket, hanem a házuk -Jorge Hemingway
-
Hunjoe
tag
Hali!
Engem nem enged be... A Kliens nem támogatja a DX10 et hibával..... Jelzem DX 9 em van....."Aki üzetelni akar , az telefonál..... Az én számom ott van... A tied???"
-
Laraxior
titán
Pisti a szero... Beo behalt
5.33.55.0
mondjuk az IP is könnyebb Lehet jönni...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
papa1
tag
Nos?
"már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
feka007
veterán
Pentium4 és Overclock, ha vagytok most, akkor gyertek a 24/7 day and night szerverre, amin délután voltunk, én ott leszek.
-
papa1
tag
Ha 20.20-kor kezdődik,igazából én akkor kb 45 percre tudok érkezni.
-
Laraxior
titán
ne legyen már 20-30 percnél hosszabbmap..inkább több legyen...
-
papa1
tag
Sztem én is nyomatom egy lehelletnyit.
Most akkor 8 fő körül járunk.Kb.[ Szerkesztve ]
-
pisti88+
senior tag
-
Hunjoe
tag
Ma telt ház lessz!
Kiprobálom ma Extra magas részletességben....Diavetítés kezdődik!!
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
Jövök én is
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Beowulf_78
addikt
Elmegyek dobok egy tust...mire visszajövök legyen legalább 4 ember és akkor indítom a szerót 20:20-kor!
-
Laraxior
titán
lesz..lesz..Pistivel nyomatjuk... nekem addig le kell takarítanom egy 250es winyot...de majd érkezem én is.. legalábbis remélem már 3 napja érkezem...
-
Hunjoe
tag
mikor lessz már 8 óra............ gyerünk máááár..... gyerünk........
-
Hunjoe
tag
válasz Eagle16 #18237 üzenetére
Nekem 4850 em van E8400 as procival 4 giga rammal Magas felbontással tökéletesen fut 8x os élsímítással 1024x768 ban... De a játék vége felé mikor omlik a hegy... Na ott szépen be laggol..... ott ki kellett kapcsolnom a simítást...
[ Szerkesztve ]
-
pentium4
senior tag
válasz Beowulf_78 #18231 üzenetére
elején volt egy kis fennakadás amikor megszakadt, de utána végig laggmentes játékunk volt!
majd ird be beo hogy mikor lehet csatizni!P4
-
papa1
tag
Hali.
Nekem 8600GT-van,1024x768 medium-on akadásmentesen fut.Igaz ez nem a tech.csúcsa,de ebből többet nem nagyon lehet kihúzni."már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
hu öcsi
tag
csá all mindenkinek 8600 geforce kártyával nem akad?
[ Szerkesztve ]
a legjobbb hogy ki találták a számítógépet meg a nőt xD
-
Hunjoe
tag
válasz Beowulf_78 #18231 üzenetére
Ma én is jövök.. Már 1000 el tanulom a kempelést!
Jah és a fák kidöntögrtése és a Hummerek felrobbantása békák,rákok, kis állatok kinyírása már nagyon megy!Szeretném DX9 alatt Maxi felbontásban futtatni a játékot... az 1 es Hsz ben ott a link... de nem műxik .... nem tudtok másik linket????
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
Látom tegnap nem maradtam le sok mindenről
Remélem ma már jó lesz a szerver, mert jönni fogok.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #18225 üzenetére
Zozzhun, bodis, hegyi, zex...én ezeket látom nálad, akiket fogalmam sincs hogy kik.
Nos uraim!
Ezért van hogy a szerver készítőjétől kell kérni a nevet és jelszót! És ami látszik, hogy nálam bejött! Lara-nál pedig a másik véglet aabszolút nem jött be, miszerint beírni a topikba a nevet és jelszót, mert aki benéz unalmában beregisztrálja magát... Ezért van nála ennyi ismeretlen név. Gondolom ha csinál majd új Hamachi szobát úgy fog tenni ahogy én.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #18225 üzenetére
Nekem egyik PH-s nick se ismerős, hogy kértek volna kódot...
Egyébként ha megnézed a Nanofaszik szervert, akik nálam vannak azok a fix. visszajáró játékosok.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
janoo_04
pilu01
Motaba
Sector
megkérdezhetem ők kik a hamachin?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
terbed
csendes tag
Hy!
Én a crysis grafikájában csak egy nagyobbacska hibát talátam!! Ahol víz van ott nem sötétebb a homok!!!Nem a földrengés öli meg az embereket, hanem a házuk -Jorge Hemingway
-
west
őstag
egyre tobben vagytok online.
marmar gonndolkozom.512 lagzik.
mennyi kell neki?Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
pentium4
senior tag
válasz Beowulf_78 #18216 üzenetére
tényleg jó volt, belejövök majd, csak kicsit furcsa az azonnali harc, mert neten csak hatalmit játszottunk, ott meg voltunk 30 an, itt meg 4en, szal hozzákell szoknom!
amikor vége lett a mapnek, csodálkozva ültem hogy nem csatlakozik, 10 percig próbálkoztam és feladtam!
azé nem kempeltem sokat! csak egy kicsit, amikor ti lent én fent voltam és gyüjtöttem az ammo t, meg beaknáztam a helyeket!
remélem ma is lesz gém, mert mek!P4
-
Hunjoe
tag
válasz Beowulf_78 #18220 üzenetére
De hisz olvasom.. És látlak is menteteket a hamacsin... A priviben nem írtál az IP címröl...... De már rájöttem..
-
Hunjoe
tag
válasz Beowulf_78 #18218 üzenetére
Sziasztok!
A Hamacsi működik! A játék mikor helyi hálózaton indulna akkor kér egy IP címet és kódot.. ezt majd játék előtt adjátok meg???"Aki üzetelni akar , az telefonál..... Az én számom ott van... A tied???"
-
Beowulf_78
addikt
válasz Játékos #18213 üzenetére
Nálad valami más gáz is volt...jelezte a hamachi. Valami továbbított kapcsolat, vagy mi...más szinnel is jelölte a kapcsolatodat a hamachi.
Hunjoe: Ment pü.
[ Szerkesztve ]
-
Hunjoe
tag
Sziasztok!
Felmentek a pach ek! És a hamachi is fent van! Úgyhogy csatlakozhatnék e hozzátok??"Aki üzetelni akar , az telefonál..... Az én számom ott van... A tied???"
-
Beowulf_78
addikt
Lara!
Tedd már meg nekem hogy megnézed ki az a leonyid? IP: 5.30.110.208
Az igazság az hogy szerintem valaki sunyul... vagy Crysis, vagy V1D4.
Mert leonyid azért nem tud csatlakozni mert IP bannoltam a hamachi szerverről, de akkor még más néven. Nekem jelzi a hamachi hogy letiltott személy leonyid, ő úgy gondolta a névváltoztatás elég, és egész játék alatt basztatott hamachin, hogy nem tud csatlakozni ...Mindenki:
Egyébként jó volt a mai játék, bár túl nagy érdeklődés nem volt. 4-en voltunk, Lara idő előtt lelépett, kb. 25p után, Pistivel és Pentium4 kollégával toltuk végig az első map-et.Aztán a 2. map-re már csak ketten maradtunk Pentium4 kollégával. Jó volt, de elég is mára, kemény napom volt, rohadtul ki vagyok merülve, és még sok a dolgom.
Pentium4 még csak "padavan" a kempelésben, de egyre jobban megy neki. Mindegy végülis, a játék a fontos, ki így ki úgy játszik...mi Pistivel nem kempeltünk ez a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
pentium4
senior tag
na vége van? beo ennyi volt mára?
P4
-
Hunjoe
tag
Sziasztok!
Én szivesen csatlakoznék hozzátok, de az 1.2 es pach telepítésénél valami hibával leáll.... így nem tudom telepíteni a 1.21 et...."Aki üzetelni akar , az telefonál..... Az én számom ott van... A tied???"
-
Játékos
addikt
A bront ebbe a fosba! Sztem nekem ennyi volt a mai adag. Single faszán fut, multi meg megfagy rögtön!
Legközelebb jövök dolgozni, újratelepítem, hátha meggyógyul tőle...
Béke!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
fos ez a DM... 26/26nál már kurvára unalmas hogy megölsz valakti aztán téged is leszednek,mert ketten már annyit pumpáltak beléd hogy a 3.nak elég ha csak elfut melletted...
-
Laraxior
titán
válasz DarthPeeter #18209 üzenetére
hol van...hol nincs...
-
DarthPeeter
aktív tag
Nos akkor van szeró, lehet menni?
-
pentium4
senior tag
válasz Beowulf_78 #18202 üzenetére
megyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyek
P4
-
Szatesz
őstag
Én is mennék ha szabad...
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz Beowulf_78 #18199 üzenetére
Én megyek ha szabad
-
Beowulf_78
addikt
Legyen a csatlakozás 21.30! Mert 6p alatt nem hiszem hogy összejön még két ember.
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #18199 üzenetére
Vettem...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Milyen széket vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest