Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz DarthPeeter #17895 üzenetére
Lehet hogy van is egy, csak saját szoba nélkül nehéz dolog
De remélem ettől függetlenül jó lesz az esti meccs.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz DarthPeeter #17892 üzenetére
Értem. Csak nekem nincs mikrofonom
Ezeket a pályákat rakjam fel? Más nem kell?
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
DarthPeeter
aktív tag
TS csak arra, hogy halljuk egymás kiabálásait, szitkozódását Na meg tudunk egymásnak segíteni, ha nem mükszik valami.
-
-
ZozzHUN
addikt
Hali!
Itt is egy jelentkező
Már letöltöttem a mapokat is, patchek is fenn vannak, config is van már
Mindjárt megyek hamachira hátha most is van vmi -
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Estefelé én is beszállnék multizni ha lehetséges, hamachi-n már fenn vagyok
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
feka007
veterán
válasz DarthPeeter #17886 üzenetére
Ok, emlékszem.
-
feka007
veterán
válasz DarthPeeter #17882 üzenetére
"Gőzöm sincs miért nem haltam 4 ütésbe"
Ezt most mire?Egyébként megszakadt este a netem mikor behatoltam a protkótokba, utána meg már nem volt kedvem visszamenni ötpercente szétkapcsolósdit játszani... Majd ma már újra normális netem lesz
[ Szerkesztve ]
-
DarthPeeter
aktív tag
Ja igen a 3 ember. Szatesz azt mondta nemjön mert hulla fáradt. Másik 2 srác meg most is tölti a patch-eket meg a mapokat... azt hittem felkészültebbek
Holnap már jönni fognak. Mert ha nem akkor szétrúgom a seggüket -
-
Beowulf_78
addikt
válasz DarthPeeter #17873 üzenetére
Nem játszottál túl sokat... Azt mondtad hozol 3 embert...
Mindenki: Köszönöm a játékot élvezetes volt!
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz DarthPeeter #17865 üzenetére
Crysis topik..nem kod kettő...
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
ááá..tényleg jóó volt jobb az éjszakai map...főleg azon amin szart sem lehetett látni
-
papa1
tag
A 8870-re jelszót kér.
"már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
papa1
tag
Én is köszönöm mindenkinek,sztem is nagyon jó volt+színvonalas.Egy kis gauss mókától eltekintve.
-
pisti88+
senior tag
Köszönöm a mai gamet jo volt!!!!
Pisti -(*_*)-™
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #17858 üzenetére
Mennék én is, csak most szopok a lapommal... egész este a prime elött ülhetek...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nixx-21
őstag
válasz DarthPeeter #17870 üzenetére
ippw? mehetnénk most is ! valakicsináljon szerot!
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
DarthPeeter
aktív tag
Azt én is tudok 80 slotosat
-
nixx-21
őstag
esetleg akinek kell azoknak lehet tudok biztosítani TS-t
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Dashes
őstag
válasz DarthPeeter #17866 üzenetére
"ip: aki az aktuális szervert csinálja, annak az ipje"
Laraxior: 5.222.144.148
jelszó: nincs -
DarthPeeter
aktív tag
Mennék fel, de kellene ip pw valaki légyszi priviben küldje el
-
DarthPeeter
aktív tag
Van egy cod2 warom és megyünk .
-
Dashes
őstag
válasz DarthPeeter #17860 üzenetére
Bocs, nem olvastam végig a kérdésed.
Lara: megyünk .
-
Laraxior
titán
Indítok egyet...aztán ha szakad Pisti átveszi a helyemet.
Lehet jönni az IP-mre... azonnalival kezdünk DX10ben... night rulZ
Good Luck Brothers!*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
leveles mappa IA mappa... Instant Action
-
Dashes
őstag
-
DarthPeeter
aktív tag
A Martin nevű mapot hova kell bemásolni?
-
Laraxior
titán
Pisti lesz a szerver ha hazaér....
Kérek mindenkit hogy tanulmányozza belépést... minden map,kiegészítő,DX10es dolgok legyenek fennt... vissza tudtok olvasni mit hol kell keresni
Lennék én is szero...de asszem szakadok...Legalábbis Pistit kidobálta :S*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Beowulf_78
addikt
Akkor ha minden igaz ma kurva sokan leszünk! nah...így érdemes lesz hatalmizni.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Sector00
csendes tag
Sziasztok DarthPeeter hívott crysis-ozni majd tőle elkérem az ip-t nem egyszeri játékos vagyok és töbször is jönék crysis-ozni ha lehet
-
papa1
tag
A profilba.
-
DarthPeeter
aktív tag
Öö izé low kérdés de a nevemet hol tudom átírni multiba?
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz Beowulf_78 #17852 üzenetére
-
Beowulf_78
addikt
válasz DarthPeeter #17851 üzenetére
Nagyon helyes! Hozzad csak őket...
-
DarthPeeter
aktív tag
Ha sokan leszünk akkor szóllok jönne még 2 PH-s haverom . Szateszt biztos ismeritek.A másikat nem . Plusz most regel még1 haverom szóval hozok 3 embert
-
papa1
tag
WEHEHEHEHEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kedves kollegádé is ott lesz."már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
papa1
tag
Úgy érted,hogy közalkalmazott VOLTÁL!!!!Műszak végén a portánál átveheted a munkakönyved!!!!
-
nixx-21
őstag
válasz Beowulf_78 #17845 üzenetére
én már fent vagyok hamachin tőlem már most is tolhatnánk
(nem nixx-21 hanem fnIX néven ez a gémer nevem )
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Nyehheheee!
Megvana a VGA is, meg a net is, mostmár melóból is tudom nyomni veletek! Akár ma este is, úgyhogy hajrá!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Dashes
őstag
válasz Zsozsooooo #17839 üzenetére
Olvasd el az első hozzászólást figyelmesen.
Hamachi:
link
név: Crysis Maximum Game
jelszó: 8800
ip: aki az aktuális szervert csinálja, annak az ipjeMap(pack):
1. link
2. link
3. Martin linkUnlocker
Xp esetén(DX10), dedicated szervert is lehet csinálni.
linkDiscoshit
link[ Szerkesztve ]
-
Zsozsooooo
tag
Szeva ! Merre szoktatok játszani (szerver ) és milyen néven, lehet benéznék rég toltam már a crysis-t !
-
nixx-21
őstag
válasz DarthPeeter #17837 üzenetére
én is jöhetek ha már sokan vagyunk tolhatnánk egy hatalami harcot
-
DarthPeeter
aktív tag
Ma este leszek én is ( eddig is voltam csak nem éjfél után.....)
-
Dashes
őstag
Találtam szép méretű single pályákat link az összes 1 történethez kapcsolódik, szépen kidolgozott, és a pályák sem kicsik (Huge Level (4096x4096 2 meters/unit) all high level terrain generation with sky terrain accessibility.)
Note:Vista 64 bit OS is HIGHLY RECOMMENDED. This level is large and due to the memory limitations of 32 bit OS’s the game may crash upon saving.4GB Ram ajánlott.
Eye of the Serpent (7rész) aztán Rise of the Serpent (4rész).[ Szerkesztve ]
-
jozsef11
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Hol a fenében találom a játék végén a taktikai atomfegyvert a hajó fedélzetén?
-
papa1
tag
zsír-zsír!!!!gyűlünk lassacskán.én is kb ilyen thai-ban leszek.
-
Beowulf_78
addikt
Én is leszek edzés után...kb. 21-21.30-tól.
-
papa1
tag
Én leszek ma este az tuti!!!
-
Beowulf_78
addikt
válasz keIdor #17827 üzenetére
Elvileg megszültem...megtudtam milyen lehetőségeim lehetnek ha levásárolható lesz a kártyám.
Elsődlegesen BFG 260 GTX OC-t
Másodlagosan Sapphire 4870 fullAzt tudom hogy 8-10k-val minden kártya megdrágult! A 4870 is!
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz dzsóbácsi #17801 üzenetére
Ha már nem privátban jött, akkor én se abba írom.
Szóval használd a www.google.co.hu -t a további hasonlóan fárasztó kérések helyett, köszi (mindenki ezt csinálja, nem rohan egyből a fórumba linkért... )
Mod: gondolom a google használatát nem muszáj bemutatnom, de ha kell, akkor szívesen elmagyarázom, csakhogy megelőzzem a további kb 100 ilyen hsz elkerülését...[ Szerkesztve ]
-
nsrking
senior tag
válasz Beowulf_78 #17822 üzenetére
És árban hogy áll ez a két kari?
-
Beowulf_78
addikt
Az a konklúzióm a 4870 kontra GTX 260 kapcsolatban, 1600x1200-ban 4xAA 16xAF-ig pariban vannak...és 8xAA 16xAF-től lódul meg a Radeon, kb 20% az előnye... A kérdés az, mire nem elég a 4xAA? Mert ha azt nézzük hogy a GTX 260 iszonyat húzható, akkor mondhatom, hogy 4xAA-ig veri a radeont, még ha nem is sokkal szvsz. 5-10% nem többel. Kérdés az 8xAA 20% különbségből mennyit tudna faragni...
-
Beowulf_78
addikt
válasz nsrking #17820 üzenetére
Mi lesz itt ha megjön az új VGA? Ráadásul a GTS alapon tudta ezt az fps-t... 780/1900/2100-en meg se merem nézni! Megnézem...
-
nsrking
senior tag
válasz Beowulf_78 #17819 üzenetére
Elég jó eredmény akkora felbontásban, minden maxon. Sőőt..
[ Szerkesztve ]
-
nsrking
senior tag
válasz Beowulf_78 #17817 üzenetére
Nyugodtan beírhatod, kíváncsi vagyok!
(I wanna be a white, i wanna be a white, i wanna be a white ANGEELL )
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
Most próbáltam ki először 4 magos procival a Gears Of War-t... bazze! Félelmetes. 50-90% között használja a 4 magot! Szóval G92 GTS-en 1680-ba mindent max.-ra rakva tökéletesen megy. Megnézem Fraps-al is...kíváncsi vagyok mennyi az annyi...
-
nsrking
senior tag
ÁÁ már könnyesre partyzom magam itthon, fülesen halgatom mert a többiek alszanak, de még konyhában is lehet hallani.. Kár hogy még nem töltöttem be a 18-at, mert tuti ott tombolnék..Bocs ezért az offért is de nem hagyhattam ki ha már ekkora a hangulat!!
-
keIdor
titán
válasz csutkaa #17809 üzenetére
Hopsz, akkor téves infóim vannak...
Szép bizony... 2008-ban meg 2009-ben is elleszek... se a PC, se a PS3 nem fog unatkozni, az tuti!Én "ma" már nem játszok. Legalábbis Crysis-hoz most nincs kedvem. Holnap jön meg PS3-ra ez a game: Siren: Blood Curse, szerintem holnap sem leszek, az intenzíven fogok feküdni infarktussal...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nsrking
senior tag
akkor lesz game??? és ahogy Dashes írta közben Maximum Discoshit!!!!
-
Dashes
őstag
válasz Beowulf_78 #17805 üzenetére
Már csak 1 , Keldor? ( Közben Maximum Discoshit)
-
nsrking
senior tag
wááá IV. Discoshit Party Budapesten a Rioban!!! A Radio1 élőben közvetíti, van hangulat...
Gondoltam érdekel 1-2 embert. -
nsrking
senior tag
válasz Beowulf_78 #17803 üzenetére
Én lehet mennék egy kicsit később!
-
Beowulf_78
addikt
válasz Dashes #17796 üzenetére
Nekem elment a játéktól a kedvem a csapatjáték alatt, mert engem nem szórakoztat ez a céltalan gyilkolászás főleg amikor nem is az a lényeg a hatalmi harcban, arra ott a DM...ez van, sajnálom. DM-re voltam kihegyezve, főleg így hogy négyen voltunk.
De a DM, már amennyit tudtam játszani, jó volt.Aki jönne még esetleg játszani most este...írja be! Ha összejövünk 4-en minimum akkor indítok DM-es szervert.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- World of Warships
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest