Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Beowulf_78 #18088 üzenetére
Most másoltam, fel, sose játszottam vele, főleg háloban, nem tudom hogy mennek itt a dolgok....Csinálj egy szerót most...
-
Beowulf_78
addikt
válasz B-L-A-C-K #18086 üzenetére
Folyamatosan minden nap van játék... Úgy csinálsz mintha hetek óta senki se csinált volna szervert. Tegnap este is volt game. Vagy csak mindig akkor fogsz jönni amikor éppen nincs?
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
B-L-A-C-K
titán
Mikor játszunk már kivi vok milyen..hálóba.....
-
NaNorbert
aktív tag
Végre!!
Nagyon köszönöm!
És akkor még 1 kérdés!
Akinek esetleg 8800gt-je akad milyen drivert használ? pl: nekem asus-om van!◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
JanR
addikt
Sziasztok.
Feltettem az atimhoz a 8.8-as drivert, most mar nincs az a problema, hogy a crysis, crysis.exe hibaval megall. Most az a jelenseg jott elo, hogy az ellenseg nem vesz eszre.
Pedig semmi csalast nem allitottam be, csak az 1.2-es patch-et tettem fel. Szeretnem mar vegig jatszani rendesen, most nincs kilepes, most nem vesznek eszre, igy azert nem olyan izgi a game Valaki pls help me. -
Beowulf_78
addikt
válasz NaNorbert #18080 üzenetére
Annak az IP-jét írod be aki a szerver lesz, nem mindig az enyémet... Ha Lara akkor Lara-ét, ha Pisti akkor Pistiét, ha én akkor az enyémet.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
NaNorbert
aktív tag
válasz Beowulf_78 #18078 üzenetére
na jóó!
akkor mikor itt irtok hogy van game akkor megkeresem a neved a hamachin és akkor irom be az ip-ét és akkor lesz szerver is?
Értem! (aszem)◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #18078 üzenetére
úgyfest találtam új beállítást 24/7re.
Egy szerény 480as FSB-t elláttam egy még szerényebb 8as szorzóval. Az eredmény:
3840MHz@1.456V*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Beowulf_78
addikt
válasz NaNorbert #18072 üzenetére
Basszus...kevered a dolgokat. Az hogy hamachi-ra be vagyunk jelentkezve nem azt jelenti hogy van játékszerver is. Ez a hamachi olyan mint egy msn-skype hálózat, addig amíg nincs játék. Ha van szerver, pl. csinálok egyet, akkor ide úgyis beírom. Ebben az esetben kell a nevem melletti IP-t beírnod a játékhoz való csatlakozáshoz, persze azt már a játék multiplayer részében.
-
Laraxior
titán
válasz B-L-A-C-K #18076 üzenetére
rakétával.... annak a háznak a tetejéről egyszerű ahol a túsz van. Ha jól eltalálod akkor 3 elég bele. lődd lövegtornyot.Van amikor 4 rocket kell....de van bőséggel a házban, meg kívül is van egy-egy elvétve...
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
B-L-A-C-K
titán
Egy láma kérdésem lenne: Most játszok először a crysis-el és egy faluban vagyok ahol ki kell szabadítani egy túszt, és a tankokat nem tudom kiiktatni, pedig 6 rakétát belelövök de semmi, hogy kell megsemísiteni őket?
-
ZozzHUN
addikt
Akinek múltkor gondja volt a Crysis Tournament Mappack felinstallásával az regeditben keressen rá a a tournament, ha megtalálta a bejegyzési könyvtárat és kitörölte akkor gond nélkül fölmegy és tuti müködik
-
ZozzHUN
addikt
Csinálok szervert, talán 4-6 embert elbír a netem, jönne valaki?
-
pisti88+
senior tag
válasz Laraxior #18064 üzenetére
Hú de rottyon voltunk vazze , elszoktam már a szesztő, ez a tequlia meg a sör átbaszós műfaj, a meleg pezsgőről nem is beszélve !
Vicces lehetett neked reggel melózni mester
Ma már leszünk ha szero kell indíthatunk majd
Brumi: Muszály voltunk hazatérni volt téma barátnővel... , aztán meg a társaság 90%a annyira belassult hogy ... , mellesleg Lara fater reggel melozott
Beowulf:Tequliárol még annyit hogy a pultos kislányok megköszönték a figyasztást[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
NaNorbert
aktív tag
válasz Beowulf_78 #18063 üzenetére
uram!
azon a amchi nevű progin irja a szervereket!
2 vagy 3 szerver zölden világítot!
kép ugyancsak! (nagyon ráérek)◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
Beowulf_78
addikt
válasz Brumi˘ #18065 üzenetére
Kamikaze ivászat vazze! Maga elé vette a tequila-s üveget és elszopogatta fél órácska alatt...nem lehetetlen.
-
Beowulf_78
addikt
Aki éjjel nem tud magával mit kezdeni, jelezze, és 4 főtől indítom a DM szervert!
-
Beowulf_78
addikt
válasz NaNorbert #18061 üzenetére
De mikor léptél fel? Szerver csak akkor van ha valaki csinál. Ha nincs szerver éppen akkor nem tudsz hova csatlakozni...ki volt a szerver amikor csatizál?
-
NaNorbert
aktív tag
válasz Beowulf_78 #18059 üzenetére
igen beléptem felcsatizott netre talált sok sz@r szervert és aztán visza léptem!
bementem a hálozati játékba és beirtam az ip-ét amit ott látsz!
a kérdöjelek hejére viszont akkor nem kell semmit sem irni!és akkor miért irta ki azt a tulépési idöt?
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
Beowulf_78
addikt
válasz NaNorbert #18057 üzenetére
A kérdőjeles részeket üresen kell hagyni.
Ezt akkor írja ki általában, ha nem látja a szerver gépet. Előtte beléptél a "játék interneten"-be majd visszaléptél onnan?Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
nsrking
senior tag
válasz Beowulf_78 #18055 üzenetére
Megy, csak 1-2 fájlt felül kell írni, szal nem vésze. Ha érdekel msn-en át tudom küldeni a fájlokat.
De Innen le is töltheted.
[ Szerkesztve ]
-
NaNorbert
aktív tag
ezt mondjátok meg miért csinálja!
Valamit roszul csinálok?
netem: 768/256 mbp/s[ Szerkesztve ]
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
ZozzHUN
addikt
válasz Beowulf_78 #18055 üzenetére
megy, csak már nem is emlékszem olyan bonyolultan lehetett megcsinálni
majd ha nagyon gondolod akkor megkeresem neked megoldást... sg fórumon is irtam egy csomyószor, de ezek a fszok nem rakták be faq-ba -
Beowulf_78
addikt
válasz bbchris #18054 üzenetére
Gears Of War-ba van Co-op mod. Csak nem tudom megy e Hamachi-val. Ki kellene próbálni.
-
Dashes
őstag
-
bbchris
senior tag
Van már coop mód a Crysishoz ?
-
Dashes
őstag
válasz DarthPeeter #18047 üzenetére
Unlocker elindít, első 3 pipa, majd Unlock.
Multi..Internet, megvárod míg bejelelntkezik , aztán back.
Local network, IP-t beírod, aztán Maximum Game.
Nekem így semmi gond nem volt. -
DarthPeeter
aktív tag
Ok, nagyon örülük, hogy buliztok, de valaki keressen gyógyírt a problémámra
-
pisti88+
senior tag
Ma kimaradok, mert barátnőm születésnapját ünnepeljük, és lesz egy kis had el had a baráti körrel
MINDENKINEK JÓ JÁTÉKOT, ÉS KELLEMES IDŐTÖLTÉST KIVÁNOK AZÉRT!!!
Beo meg Feka mindent megbeszél majd, ha kell priviban, ha meg nemgyüsztök ki akkor nemkell reagállni egymásra oszt bambi!!!
Crysis meg náhány szerorol azért lett banolva mert idegesített pár embert akik ezt nemszeretik... Ez mindenkinek magán problémája és szuvenir joga!!!!Pisti -(*_*)-™
-
Beowulf_78
addikt
Köszönöm mindenkinek a játékot élvezetes volt! Ahhoz képest hogy spontán játék volt, sokan voltunk! Remélem most már mindig ennyien leszünk!
Sajnálom az utsó map-et, és a crysis.exe hibát, majd ha lesz új VGA újrarakom a rendszert.
-
nixx-21
őstag
válasz Beowulf_78 #18040 üzenetére
áááh köszi szépen nagyon nem ment mondjuk szét laggoltam a fejem amikor nem laggoltam mentek a fejesek 3kill streak only fejessel na majd kövi
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
papa1
tag
Nagyon köszi a gamet,most mennem kell.Sztem jó kis késődélutáni lightos vérengzés volt ez.Nem volt campes sz@rakvás,meg ilyenek.Szóval THX!!!!
"már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
Dashes
őstag
válasz Beowulf_78 #18040 üzenetére
Nem gond, 7kor akartam befejezni, jó az időzítés .
Köszönöm a játékot! -
Beowulf_78
addikt
Bocsi srácok...Crysis.exe hibával leállt. 2p és lehet jönni megint!
-
DarthPeeter
aktív tag
Ezt nem értem... mindíg ezzel dob ki a szeróról még csatlakozás előtt: server authentication failed (3)
Azt olvastam, hogy ez cd kulcs miatt van, de hát nem azért vagyunk Hamachin, hogy ezzel ne legyen gond? :S:S:S -
Beowulf_78
addikt
Lehet jönni!
-
papa1
tag
Nos???
-
Beowulf_78
addikt
válasz Dashes #18034 üzenetére
Okés...10p és indítom a szervert.
DarthPeeter: Kíváncsi vagyok meddig fogod bírni őket msn-en. Engem folyamatosan zaklattak, hiábaszólt nekik az ember hogy fejezzék be.
[ Szerkesztve ]
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz Beowulf_78 #18022 üzenetére
Én csak az alapján állítottam ezt amit ő Skype-on elmondott nekem. Szóval lehet hiányos a fogalmam a dolgokról...van benne igazad.
Este tudok csak jönni gémelni, mert helyi meló van ami eléggé lefoglal
-
Dashes
őstag
válasz Beowulf_78 #18023 üzenetére
5, mehet.
-
papa1
tag
Na????Megvan a 4!!!!
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #18027 üzenetére
nincs otthon...
szóljatok ha elindult..majd bekapcsolódom...[ Szerkesztve ]
-
papa1
tag
hopp-hopp-hopp-hopp!!!most látom 4.!!!
-
papa1
tag
Lehet nyomhatnánk egy "lightost",közben meg vagy becsatiznak,vagy nem!!!
-
Laraxior
titán
3.
-
-
papa1
tag
Mennék,de így még csak 2.
-
Beowulf_78
addikt
Akar jönni játszani valaki DM-et? Mert ha lennénk minimum 4-en akkor csinálok szerót...
-
Beowulf_78
addikt
válasz DarthPeeter #18018 üzenetére
Neked csak annyit mondanék, fogalmad sincs miért lett kitiltva a Crysis kölök, mert ez már jóval az előtt kezdődött mielőtt megjöttél hozzánk, szóval jó lenne ha ebben nem foglalnál állást. Vagy foglalj állást de akkor 2 hétre visszamenőleg olvass vissza, és akkor lesz fogalmad a dolgokról. Természetesen nem a vicceskedése volt az ok, már előtte sem jöhetett, ez csak megerősítette bennem hogy ezután se jöjjön. Az pedig hogy ki volt már cseppet se érdekel, egymásra kenik a dolgokat, mind a kettő ugyanolyan. Szóval ez a "nem én voltam" hajó sokadjára is elúszott már.
-
feka007
veterán
válasz DarthPeeter #18017 üzenetére
Oks, nem én kezdtem, de én befejeztem ezzel. Úgyis jön majd a válasz, de azzal csak annyit ér el, hogy benéz ide egy modi, és szó nélkül bezárja a topicot egy hétre. Bár őt ez nem fogja érdekelni
[ Szerkesztve ]
-
DarthPeeter
aktív tag
OFF-olni nagyon tudtok, de egyikőtökben sincs annyi ész, hogy nem válaszol a másik írására, vagy csak annyit, hogy ok, de nem érdekel. Én nem értelek titeket, de komolyan. Mindkettőtök idősebb nálam, de dedósok módjára csináljátok a cirkuszt, omg......
-
crysis18
tag
de még1x boccs mindeninek
-
feka007
veterán
válasz Laraxior #18013 üzenetére
Szerinted meglehet beszélni ilyen csökött hülyével bármit is? Ha akkor nem szólok, akkor még most is a nyálát fröcsögtetné rám... Látod, hogy ennek ellenére megint ő kezdte el, nincs ebben semmi önuralom.
Oké, modiknak nem szólok, de csakis azok miatt, akik még nem rondítottak hozzá a topichoz, és szeretnének még idejárni, de amúgy megérdemelné, hogy belegyen zárva, máshol vezesse le a feszültségét, ne itt...[ Szerkesztve ]
-
crysis18
tag
válasz Beowulf_78 #18007 üzenetére
beo egyébként is dolgozok nem is ülök jóformán gép előtt és öcsém írta azokat a vicceket
én nem is tok semmiről
és megint engem toltok le
én nem értem miért mindíg engem kell letolni mikor itthol se vok
alig játszok mostanában
hiába mondom neki jelentkezen be mindenen a saját nevén meg se halja
de neki is van saját neve phán mégis az enyém használja de csak azért hogy engem csesszetek le mindenért
hiába mondom neki hogy ne csinálja mert baj lessz nem érti meg
én nem akarok veszedelmet senkivel ha nem engeded hogy játszak nem is fogom erőltetni akk nem játszok -
Laraxior
titán
válasz feka007 #18012 üzenetére
nem kell mindig modihoz rohangálni,mint egy ovis..felnőttek vagyunk,beszéljétek meg. A bezárás meg miattad lesz,mert te futottál egyszerre az ovóbácsihoz,mert képtelenek vagytok megbeszélni. Mást ne büntess a ti hülyeségetek miatt.
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #18007 üzenetére
Én már múltkor megmondtama véleményemet rólad, most se változott a helyzet, csak negatív irányban... Eddig azt gondoltam, hogy legalább annyi van benned, hogy nem kezded el mégegyszer miután majdnem bezárták a topicot a fröcsögésed után, de úgy tűnik miattad lesz bezárva ez a topic, és akkor végképp büszke lehetsz magadra, hogy mekkora nagy arc vagy a 30 éves fejeddel...
Elolvastam a postodat, de úgy döntöttem rád hagyom, már ismerlek annyira, hogy tudjam, veled csak összeveszni lehet.
Szóval kezd csak el megint, hajrá, első modi be fogja zárni, de azt ne hidd, hogy te nem kapsz majd semmit tőlük, ha miattad kell bezárni...[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz B-L-A-C-K #18009 üzenetére
Van egy olyan hogy "Crysis Vista 32/64bit crack fix".Nos ez azért kellene hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Beowulf_78 #18008 üzenetére
Azt tudom, de azzal sem megy, felrakom a patch-t remélem azzal menni fog....
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #18002 üzenetére
Nem bánt. Miért bántana. Laraék szerójához nem is akarom hogy közöm legyen, de ezt nem is értem hogy jön ide. Pusztán csak annyit mondtam, amit te közöltél itt habzó szájjal, hogy te csak pro-kkal vagy hajlandó játszani ezek után mert ez neked nem kihívás.
Ahhoz képest hogy a múltkor írtad hogy mennyire béna vagyok, ehhez képest rendre az első 3-ba benne vagyok, szóval nem tudom hogy amikor a pro-kat emlegetted, hogy velük fogsz játszani, kikre is gondoltál, ha én, aki szted a legbénább, az első 3-ba végzek. Tény és való ha játszol, kicsi az esélye hogy nyerek, de úgy gondolom, ha már itt tartunk hogy arányaiban jobban tolom mint te. Sosem játszottam még multiban fps-t, 1-1,5 hónapja látogatom a Crysis topikot, és ez volt az első multi amivel játszok. Ehhez képest úgy gondolom nem vagyok lemaradva tőled annyival mint amennyire te pro-nak hiszed magad, szóval azért akkora arcod ne legyen. Főleg annak tükrében hogy te már a játék megjelenés előtt, tavaly Augusztusban is itt rontottad a levegőt ebben a topikban. Szóval más alapokról indultunk, és nem kevés előnyöd van a többiekkel/velem szemben, de ne aggódj, már nem vagyok/vagyunk tőled annyira messze mint ahogy azt gondolod.
Megint kevered a szezont a fazonnal....nem jössz soha az én szerveremre? Azok után hogy mindenhonnan letiltottalak, más választ nagyon nem is tudnál adni, mivel előbb tiltottalak le, mint ahogy ezt most közölted velem. Mondjuk ehhez képest tegnap többen is mondták amikor szerót csináltam, hogy jönnél játszani, meg a Crysis kölök is. Persze én mondtam hogy köszönöm szépen, de nem kérek belőletek a saját szerveremen. Elég ha Lara, Pisti szerverén összefutunk. Még sok is belőletek.
De egyébként ha értelmezted volna az előző irományom lényegét a csökött agyaddal, rájöhettél volna, hogy az a lényege hogy "ássuk el a csatabárdot", mert Crysis kölök vicces poénjából indult az egész, mert azt hittem tényleg letiltottál. Sztem rajtad kívül mindenkinek átjött ez a dolog a hsz-emből, úgy látszik értelmi szinten sokat vártam tőled, és nem burkoltan kellett volna fogalmaznom. Szóval ez adta meg az alapot. De persze semmi gond. Ha neked jó, akkor marad minden így.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
keIdor
titán
Ha minden jól megy, akkor holnap már tudok jönni én is, csak akadt egy "kis" fennakadás...
Ez a Maximus II Formula, de úgy összeségében az összes P45 lap rohadt nehezen kezelhető...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok, feltettem a 64bites vistára a cryzist de valamiért az exe nem indul...es , hibát jelez, szerintetek mit csináljak?
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #17996 üzenetére
Szerintem nem sok közöd van hozzá, hogy felmegyek Laráék szerójára, mert Lara nekem megengedte, hogy játszhassak, és nyugi, a te szerveredre nem is fogok felmenni soha.
De már megint csak kötekedsz... Bánt, hogy jól játszok, vagy mi?
De még mielőtt megint olyan lesz, mint a múltkori, előre mondom, hogy nem fogok megint balhézni.Egyébként tegnap eléggé felhúzott, hogy többen is lelőttetek, mikor beírtam, hogy mindjárt jövök, gratulálok az elkövetőknek...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ráértem egy kicsit a csata után...hát gondoltam singleben is lehet nagyot pukkantani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest