Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NaNorbert
aktív tag
Ez hasonlóan müködik mint a Cs 1.6 hogy van egy key regem, azt be irom és lesz netröl letölthető játékom?
Vagyis elég a kulcsot megvenni?
[ Módosította: Pompi ]
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok régen lehetett játszani multiban, de most perr pill nem találom a topicot, valaki nem tud nekem segíteni?
Elöre is kösznöm!◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
Hello!
Ma game van-e?
És ha igen akkor ki csin szervert?◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
válasz Beowulf_78 #18153 üzenetére
nem mintha én kezdtem volna!
ez kb ojan mint ha lan partyn kikickelek a szerverröl mert nem tetszik a neved!
Nesze neked!
Enyi váltottam nevet és kész! (de szerintem ha legaláb anyit irtál volna hogy keresem a NE_PISZKALD nevezetű ip-név tulaját akkor irok hogy én vagyok! és nem BANOLNI kell rögtön!)DE Jo gamet majd!
-
NaNorbert
aktív tag
válasz Laraxior #18144 üzenetére
Uram?
az ilyenek miattvan tele a szoba.. ez lenni megszólításhoz nem vagyok hozzá szokva!
Nem értem mire vagy hova vered a nyálad!
Szeretnék veletek gamelni és most ragtam fel a Hamachit és még azt sem tudtam hogy kell beálítani!
De sikerült lesd meg hogy nme csak 1X gameltem a szervereteken!
Ha pedig nem szeretnéd látni tovább a nevem akkor mond meg itt a ottyikban és ne csak kerepelj!◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
válasz Laraxior #18137 üzenetére
Aki Ne piszkald név alatt van hamachin azt letiltottam. Majd találsz másik nevet.. miért nem lehet egyszerűen a pH!-s nevet használni...
Ezt most lét fontoság volt! Megprobálok csinálni másikat!
-
NaNorbert
aktív tag
válasz NaNorbert #18134 üzenetére
VÉGRE!!!
Sikerült! ma este gameltem kb 30-45 percet!
Beowulf_78 megérdemli a tapsot!
ö nyerte az esti partyit bár nem voltunk sokan (3an) Beowulf_78 / B-L-A-C-K / jomagam NaNo
Én végeztem a 2 helyen, BLACK pedig idö ellöt elment (a játékbol) !◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
válasz Beowulf_78 #18132 üzenetére
legyél szives uram akkor 1 ip-ét püben!
nagyon köszönöm elöre is!
Black uriembernek meg küldöm tovább én!◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
Végre!!
Nagyon köszönöm!
És akkor még 1 kérdés!
Akinek esetleg 8800gt-je akad milyen drivert használ? pl: nekem asus-om van!◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
válasz Beowulf_78 #18078 üzenetére
na jóó!
akkor mikor itt irtok hogy van game akkor megkeresem a neved a hamachin és akkor irom be az ip-ét és akkor lesz szerver is?
Értem! (aszem)◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
válasz Beowulf_78 #18063 üzenetére
uram!
azon a amchi nevű progin irja a szervereket!
2 vagy 3 szerver zölden világítot!
kép ugyancsak! (nagyon ráérek)◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
válasz Beowulf_78 #18059 üzenetére
igen beléptem felcsatizott netre talált sok sz@r szervert és aztán visza léptem!
bementem a hálozati játékba és beirtam az ip-ét amit ott látsz!
a kérdöjelek hejére viszont akkor nem kell semmit sem irni!és akkor miért irta ki azt a tulépési idöt?
-
NaNorbert
aktív tag
ezt mondjátok meg miért csinálja!
Valamit roszul csinálok?
netem: 768/256 mbp/s[ Szerkesztve ]
-
-
NaNorbert
aktív tag
mikor tudom meg hogy ó lett-e amit csináltam?
most töltöm am ap akármiket!
de akkor sem értem hogy kell használni a hamachit vagy mit!
feka007 töl kapot jeslzot meg a másik jelszót beirom és azt irja ki rá hogy nincs ijen szerver vagy mit!◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
sziasztok!
segitsetek!
megvagyok hamachival és már kiirta a gép nevem meg az ip-cimem
hogy tudok veletek gamelni??◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Toshiba Satellite L50D-B-12Z QuadCore AMD A6-6310 / 8 GB Ram / 1 TB HDD / AMD Radeon R4 2 GB
- Eladó vagy csere LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / monitor.
- Lenovo IdeaPad Y50-70 Intel Core i7-4710HQ / 15.6" 4K UHD / 16 GB RAM / 4 GB GTX 860M / 500 HDD
- Asus ROG Strix Soar 7.1 Gaming hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest