Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pongyolapity
csendes tag
Sziasztok
Kéne egy hatalmas help !!!
feltelepítettem a crysist win 7 alá teljesen jól fut viszont akad a hang az egész játékban még a demoban is van valakinek valami ötlete mit csináljak??
a warhed simán megy viszont a normál crysis ezzel a torz hangal megy csak már a frissítéseket is felraktam de a hang nem javult valakinek valami ötlet??? -
Pala
veterán
Pedig az előzetes hírek szerint a Crysis2 bizony New Yorkban fog játszódni, amivel nekem önmagában nem lenne bajom, viszont a Crytek játékai valahogy jobban illenek a tengerpartos-pálmafás-dzsungeles világba. Lehet, csak azért gondolom ezt, mert még nem láttunk tőlük mást.
-
fpeter07
veterán
Recovery iskola utáni része elég durva deltán, valaki azt írta hogy hülye a MI... Hát végülis csak 20-an vettek körbe Inkább speed-el elugráltam, nem volt kedvem messziről lelődözni őket
-
hito
nagyúr
Nem tudja véletlenül valaki, hogy miért nem tudok nagyobb felbontást választani a játékban 1280*720-nál? HDMI-n keresztűl van rákötve a gép egy Samsung HD LCDTV-re.
Ha DVI-n küldöm ki akkor el tudok érni "akár" 1360*768-as felbontást is, de följebb ekkor sem megy. Egyszerűen a legördülő menüben ez a legnagyobb.
DVI-n keresztül nem is lenne baj, mert itt semelyik játékban nem tudok nagyobb felbontáson játszani, de ha HDMI-n keresztül megy akkor minden játékban tudok akár 1920*1080-at is választani.
Elég dühítő KöszönömPrivátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
fpeter07
veterán
válasz WhiteWalker #20788 üzenetére
-
Barell
senior tag
Lenne egy sérülésmentes eladó Crysis-em. Ha valakit érdekel akkor pü!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz fpeter07 #20787 üzenetére
köszi,na igen az a sárga szín elég randa
ezért kérdeztem mert , itt a borító live-s képet mutat crysis live -
fpeter07
veterán
válasz WhiteWalker #20786 üzenetére
A különbség a borítóban található, a Classicos gyönyörű szép sárga színnel van festve.
Én is majd a maxi editiont szeretném megvenni, de csak azért mert a borítója nagyon el van találva Maxi tartalmazza a Crysist, a Crysis Warheadet (single) és a Warst (multi) is.
Egyik sem win live-os, nem tudom miért tudják egyesek így. -
WhiteWalker
nagyúr
hali,most mi a különbség a kettő közt? az EA classic is win live-os vagy nem?
EA classic
Eredeti
Érdemes megvenni a maximum edition kiadást a multi miatt? -
fpeter07
veterán
Ez a config a very high-hoz képest nagyon durva... Főleg a nap bevilágítása tetszik Dzsungelben viszont ha a nap fele mész, gyakorlatilag allig lehet látni valamit az árnyékoktók+ ugye a nap is megteszi a hatását Csináltam vagy félszáz képet.
Válogatás:
Orrlövész
Tenger
Csak egy pálma
Dzsungel
Pukkant
és a RáadásEz 2 mega max képfeltöltés elég kevés..
szerk: utsó link helyett img nyomtam
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
köszi, megkuksizom kipróbáltam milyen a delta nehézség, hát normálon utolsó pályán többször is meghaltam, mert nincs hova menni fedezékbe. Plussz, első mapon kikötőn állok cloakba, erre lazán lelő csónakból... Megmozdulni nem tudtam mert 5 lövés = halál, jó lesz nekem a közepes..
-
Pala
veterán
Ennél szebb cfg nem nagyon van (csak a Mster-féle, de ott az éjszakai részek túlságosan sötétek).
-
fpeter07
veterán
Utolsó mapon kifagy a játék. Azt olvastam hogy win 7 nem tetszik neki, megpróbálom dx9-be, hátha úgy nem fagy le.
-
fpeter07
veterán
Eddig az volt a legkönyebb pálya, a követőrakéták ellen meg esélyük nem volt. wasd-al mész, egérrel meg fordulsz, ctrl-l mész le, space-el meg fel. Mondjuk anno multiban vezettem párszor v-tolt, lehet azért volt ennyire könnyű
Akkor mondjuk meglepődtem mikor 1 mp alatt sötét lett, azthittem valami bug Utsó pályán kifagyott, majd holnap befejezem, aztán jöhet az Assassin -
fpeter07
veterán
Na sikerült végigvinnem a Core és a Paradise Lost pályát. Low grafikán is anno durva volt, hát még így, nekem tetszett, el se tévedtem. Na jó, 2 kört leírtam, aztán elmentem valamerre, ahonnan azthittem hogy jöttem és arra kellett menni Ezek a kis halacskák elég genyók voltak, főleg hogy előttem mindenemet, maradt a bud spenceres pofon osztogatás.
Havas rész se volt rossz, beszarás hogy minden sziklát tökéletesen megcsináltak, mintha ott lennél. V-tool-os küldiben kíváncsi vagyok hányszor halok majd meg.
-
agemate
addikt
Nem korlátoz. Tény, hogy gyorsabb lenne 256bites hozzáféréssel, de az majd DX11-es játékok alatt fog kiderülni. A GDDR5&128bit párosítás
felér kb a GDDR3&256bittel.Nagyon jó kártya az az 5770-es
Én is hasonló beállításokon játszom és nekem egy ugyanannyi az fps-em. Lehet, hogy azért, mert erősebb a procim. Ki tudja.
-
Rica
senior tag
válasz fpeter07 #20765 üzenetére
Nekem 1280*1024@75, minden egyedin és ráteszem a 4AA, mert ebben a játékban látom a különbséget, ha nem is a sárgák pofáján, de a gyönyörű környezetben, ahol már vagy tizedszerre irtom ki őket. . 30 körüli FPS az átlagom.
Egy láma kérdés: az 5770-esednél nem korlátoz a 128 bites szélesség?[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Rica
senior tag
válasz pspfan11 #20750 üzenetére
Én azt csinálnám, hogy kinyírnék módszeresen minden sárgát a szép környezetben, aztán abbahagynám a gémet, amikor beérsz a nyálban lebegős részhez, onnan már úgy sincs sok értelme. Erre 6 óra bőven elég.
agemate: én 1280*1024-en tolom, szerintem 2xAA kell ehhez a gémhez, az viszont tényleg furcsa, hogy nem vesz le a sebességből
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz agemate #20762 üzenetére
Csak a warhead-hez kell a tool, a sima Crysis-ban be van építve.
Ha 32 biten tolod akkor Crysis\BIN32\Benchmark_CPU batch file-t kell elindítani.
Ha 64 biten, akkor Crysis\BIN64\Benchmark_CPU.
Meg fogod találni.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz agemate #20760 üzenetére
Üdv!
1.: Ha benchmarkot akarsz csinálni akkor van beépített, nem kell fraps.
2.: Win 7 alatt a játék mappában jobbkatt a Crysis-on, és kiválasztod hogy dx9-es játék.3.: Azért szaggat mert a 2 giga ram kevés neki. Én is toltam anno 2 gigával, élvezhetetlen volt. Mióta 4 giga van, reccenésmentesen fut a gépemen, pedig nem egy erőmű:
(Ez mondjuk a warhead, de kb ugyanaz a gépigény
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
agemate
addikt
-
agemate
addikt
Kicsit érdekes ez a játék.
1280x1024-ben minden "magas"-on, élsimítás nincs vsinc van, 25-50 fps, 1024x768-ban szintén minden "magas"-on, élsimítás 4x, 28-60 fps..
Mindkét beállításnál néha iszonyatosan besszagat, élvezhetetlen a játék.A konfigomnak azért bírnia kéne ezeket a beállításokat, nem?
Amúgy Win7 alatt dx9-et be lehet valahogy kapcsolni Crysis alatt?
-
elithun
őstag
Pár hete játszottam végig, már elkezdtem a Warheadet is,de az 2 giga rammal folyton kifagy...majd lesz 4 és akkor folytatom. Nagyon jó kis game!
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
-
Cobrusz
senior tag
sziasztok
melyik most a legfrissebb javítás a game-hez?
thx -
pspfan11
csendes tag
Hány óra alatt lehet végigjátszani a játékot legkönyebb fokozaton? Itt a fórumon volt, aki 6 órát írt. Az mennyire reális?
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz Dark KillerX #20745 üzenetére
Csak ha driverből erölteti rá attól nem lesz szebb a textúra.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz agemate #20741 üzenetére
Elvileg ha a textútát felrakod highra vagy maximumra akkor az adja neki a szorzókat. Legalábbis én úgy gondolnám, de külön mint szorzót szerintem nem tudod állítani.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
LLKobe
veterán
Rájöttem hogy lehet elindítani a 64bites Crysist: CSAK az 1.2-es patc-et kell felrakni, aztán a BIN64 mappában a Crysis.exe-n kompatibilitás, és vista sp1-re tenni. Nekem így megy
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
agemate
addikt
Anizotróp filtert hol tudok beállítani?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem.
Tehát adott az eredeti crysis. Fel tudom crekkelni, hogy ne kérje a cd-t?
Valaki próbálta már?I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Tudom, lerágott csont, de elmondaná valaki hogy lehet a 64 bites Crysist elindítani?
Végigolvastam a fórumot, sőt lassan az egész internetet, de csak nem sikerül.
Elindítom, fekete képernyő, hibaüzenet, over.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
agemate
addikt
válasz Dark KillerX #20735 üzenetére
Hát felraktam és 1024x768-ban 4x-es élsimítással, minden high-on olyan 32-45 között, és sajna néha beakad és lemegy 23-24-re.
1280x1024-ben ugyanezekkel a beállításokkal kb 2 fps-sel van kevesebb.Kéne még az a +2gb..
Win7-em van.de nem siránkozom, ez a kis akadás belefér, a lényeg, hogy szép és fut!
-
Dark KillerX
addikt
válasz agemate #20734 üzenetére
HD felbontáshon High minőségben nem fog futni a game élvezhetően a 4850-el sztem,de 1600-as felbontáson elég lehet a kari,főleg ha meg is van picit rántva,de a + 2GB ram most is kellene a Crysis.nak,bár ha Xp-n tolod akkor azért élvezhetőbb lenne még 2GB rammal is.
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz Dark KillerX #20733 üzenetére
Köszi, ez szuper!
Akkor ideje lesz kihúzni az ágyneműtartó mélyéről a gémet!
Még egy kérdés:
Ha a későbbiekben beszerzek még 2 giga ramot, tudnám tartani ezt az fpst hd ready-ben is? -
Dark KillerX
addikt
-
agemate
addikt
Hali!
Szerintetek hogy futna a Crysis a gépemen? 1280x1024-et tud a monitorom
-
addikt
válasz Dark KillerX #20729 üzenetére
A teszt jelen esetben hidegen hagy, mert ez személyes tapasztalat.
Az eredetiséget pedig strebacom-tól kérdeztem, mert szintén tapasztalat, hogy törtel nem ment a 64bit.[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
-
addikt
válasz Dark KillerX #20722 üzenetére
Ezt én cáfolnám, win7 64bit alatt a 64bites verzióval kb. 5-8-al több fps-em van, de ami a lényeg, hogy valahogy folyamatosabb a játék, nem akad, nincsenek benne apró lagok.
Azt viszont nem tudom megmondani, hogy neked miért nem fut.
Amúgy eredeti?
Mert amikor leszedtem kipróbálni akkor a 64bites nekem sem indult el, eredetivel viszont simán megy. -
strebacom
senior tag
válasz Dark KillerX #20722 üzenetére
-
strebacom
senior tag
Látom még csak el sem olvastátok amit kértem mert még csak ne is böffentett rá senki,igaz sok itt a lúzer és kevés a mester, na de mit várjunk ha ilyen maga az ország is.....
Erre biztos ir valami f... -
BanNor
csendes tag
Heló!
Nagy gondom van, jó lenne, ha tudnátok segíteni, legjobban a PRIVÁT ÜZENETNEK örülnék, és akkor nem kell mindig visszanéznem ide....
Szal...
Miért van az, hogy a gépem elvileg viszi a jobb játékokat, de a FIFA 10-et mindenképpen, és még is LOW beállításokon 800x600-ban is akad? Ha tudnátok ezen segíteni, akkor nagyon köszönném!
A gépem:
- Intel Dual Core 2,8Ghz
- 2 GB RAM
- 550w táp
- 9600 gt 512 mb ddr3Szal miért fut a FIFA ilyen szarul? Köszi a segítségeteket!
-
whitezo88
nagyúr
találkozott már valaki a következő problémával? Crysis és Warheadnél is előfordul, hogy időnként szétesik a kép és kékhalállal újraindul. a játék eredeti. csak ezeknél a játékoknál, máshol nem. a gép nincs túlhúzva.
-
addikt
Sziasztok,
Steamről megvettem a Crysis részeket, de természetesen csak angol nyelv van benne.
Ahogy utánanéztem kellene egy hungarian.pak fájl, plusz egy kis hákolás és menne magyarul.
Honnan tudnám beszerezni ezt a fájlt?
Valaki feltudná esetleg tölteni? -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy hogyan lehet multiplayer alatt botokat előcsalni, hogy pl: 3 ember együtt (egy csapatban) 3 bot ellen legyen.
Kösz:piadex2
ps: ha valaki le tudja írni, hogy mi a különbség a koreai és az amerikai csapat között multiplayerben, azt megköszönném
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
fpeter07
veterán
Aki azt mondja hogy sz.r ez a játék az low-nál jobb grafikán még nem látta, nekem úgyis tetszett, de ez az igazi krízis
-
strebacom
senior tag
Abban segitsetek légyszi, hogy hogyan tudom a Crysist elindítani Win7/64biten, a 64bites exével......a 32bites tökéletesen megy, de a 64bites csak feketekép és kidob az asztalra pár másodperc után....minden patch fenn van....
Ha valaki leirná, hogy mit hogyan és honnan és hová, nagyon megköszönném, illetve köszönöm is...
-
fasirTTT
őstag
valaki aki tolja a crysis wars-t az mondja már meg pls hogy mennyire népszerű ez neten ?
(legalábbis magyarok körében)
mert lehet megveszem ....csak a népességtől függ : -
Rica
senior tag
-
-
Rica
senior tag
-
Pala
veterán
Kipróbáltam a játékot az új monitoron (Dell Ultrasharp 2209WA, kalibrálva), tényleg nagyon durván néz ki 1680-ban ezzel az ultra configgal! Azt hittem nem lesz lényeges különbség az 1280x1024-hez képest, de tévedtem (szerencsére jó nagyot! ). A textúrák is valahogy élesebbnek tűnnek. Sajnos lepadlózza a gépet, épphogy elfutogat 30-35-fps-sel, nagy csatákban már inkább 25 körül van, de azért még éppen játszható. Viszont ez a látvány mindent megér!
Hoffer: milyen drivert használsz? Esetleg patcheket nézted már?
[ Szerkesztve ]
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy feltettem a Crysis-t játék közben ha lenyomom a c-t a fegyver tulajdonságait vagy akár csak az escape gombot akkor megfagy eltelik kb 1 perc és utánna hozza fel az ablakot csak és ha be akarom csukni akkor is kell várni! De ez ugyan így van a nanoruha kezelőfelületével is! De futni tudok, lőni is meg minden! A gép bírja nem azzal lehet a probléma, mert probálkoztam vele!
Valakinek valami ötlet erre????
Előre is köszi! -
Rica
senior tag
válasz deedee #20700 üzenetére
Nem hülyeség, de hagyom a fenébe, csak azért vettem elő újra, mert Laudától kaptam egy linket, DX9 alatt is gyönyörű lett. Látvány szempontjából a lényeges részeket már kiélveztem és a sárgákat is jobban szeretem gyilkolni, mint a kékeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest