Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
strebacom
senior tag
válasz Dark KillerX #20722 üzenetére
-
strebacom
senior tag
Látom még csak el sem olvastátok amit kértem mert még csak ne is böffentett rá senki,igaz sok itt a lúzer és kevés a mester, na de mit várjunk ha ilyen maga az ország is.....
Erre biztos ir valami f... -
strebacom
senior tag
Abban segitsetek légyszi, hogy hogyan tudom a Crysist elindítani Win7/64biten, a 64bites exével......a 32bites tökéletesen megy, de a 64bites csak feketekép és kidob az asztalra pár másodperc után....minden patch fenn van....
Ha valaki leirná, hogy mit hogyan és honnan és hová, nagyon megköszönném, illetve köszönöm is...
-
strebacom
senior tag
válasz Dark KillerX #19999 üzenetére
Na ne kamuzz.....
Inkább az igazat irtad volna....nem jóval gyorsabb hanem valamivel gyorsabb....1-5fps...[ Szerkesztve ]
-
strebacom
senior tag
Hát nem gyönyörü....
Kép
-
strebacom
senior tag
válasz ALONSO11 #19979 üzenetére
Nos akkor például ha a letöltött pálya neve "FCfort" ez zip vagy rar csomagban van kicsomagolod és az igy kapott "FCfort" mappát bemásolod a játék Electronic Arts/Crytek/Crysis/Game/Levels mappájába, utánna játék indit és mikor bejön a menü, akkor megnyomod a "0" nulla, nem o billt és erre lejön a konzol...
ide beirod : con_restricted 0 majd nyomsz entert.....
utánna beírod a pálya nevét a következö módon: map FCfort és megint enter....
és már tölti is a példa esetében az FCfort pályát....
de ha mentesz az F5-tel a pályán akkor már nem kell ihy inditani ha közben kilépsz a játékból csak az utolsó mentést töltöd be és kész....
Jó játékot.... -
strebacom
senior tag
Hát igen van olyan amelyiknél vannak problémák, de ez jó....FarCry 1 feeling.....
-
strebacom
senior tag
Abunak volt az SLI-hez valami tuti config vagy milyen fájl, azt nem tudjátok honnan lehet leszedni??
-
strebacom
senior tag
Hali!! letöltöttem egy singlepayer packot....abban van egy map a FEAR, elindul, de egyszercsak kikapcsol a monitor és kékhalál.....a többi map rendesen megy csak ez az egy hibázik....mi lehet az oka, drivert már cseréltem(mert a bluescreen arra hivatkozik)....
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest