Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
Sziasztok! Jól beindult a topik. Én is az űrlény-foszlányos-lebegős résztől utálom, és azt sem vágom, hogy a Vtol-lal hogyan kellene faszántosan manőverezni. A lényeg úgy is a sok rohadt sárga irtása (személyes ügy).
A Warhead-ben nem fogtok csalódni, sokkal pörgősebb, jobban összerakott élmény, és az idegeneket is élvezet irtani, csak nagyon rövid. Nálam #1 game (persze az örök bajnok FC1 után). Szerintem amit fejleszteni kellene még Krízis ügyben az a sniperkedés távolsága (mondjuk találatnál a sárga halál tökéletesen meg van csinálva, nem úgy mint az FC2-ben, hogy a pálcika ember mindig a hasához kap). Mi a francnak 50-100 méterre mesterlövész puska? És/vagy a géppityukról kellene a nagyobb távcsövet letiltani.[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Robi BALBOA
őstag
Köszi a képeket!
Nagyon szép ez is!
(Kinyírok mindenkit és "mindent" Crysis Warhead vigyázz mert jövök )Az a baj velem, ha elkezdek egy játékot (főleg FPS) akkor nem tudom abba hagyni, mert hajt a kíváncsiság.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.