Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
-
mert_csokis
senior tag
Na ebbe kicsit belekötnék...
Szvsz semmi köze a képminőséghez,hiszen nem lesz szebb tőle a játék,nem lesznek élesebbek a textúrák vagy nem lesznek teltebbek a színek. Plusz effekteket sem kapunk. Ezért soha nem értem,miért mondják rá azt,hogy képminőségjavító eljárás
Gyakorlatilag egyszerű képszűrés,ami próbálja a kialakult textúrarecéket és deformációkat elmosni,sokesetben feliratokat is homályosít. Meg szerintem már egy 1280x1024-es felbontásnál nem vészes a helyzet,soha nem értettem azokat akik játék közben ezeket figyelik. Ezek szerint nem képes maga a játék lekötni,ha a lépcsők vagy drótok recéit figyelgeti
Még az Aniso-nak is több értelmét látom,arra talán már mondható hogy tényleg képminőségjavító dolog lenne. Persze ez csak magánvélemény,senkit sem akarok megsérteni ezzel. Elképzelhető hogy valakinek tényleg annyira fontos,és pszihológiailag zavarja ha nem tudja bekapcsolni
Ezért is örülök,hogy én sosem használtam,mert nem láttam értelmét. Ráadásul borzalmasan terheli a vga-t...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest