Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz
norbi0604 #20150 üzenetére
és ezt milyen vga-val tapasztaltad? olvastam már, hogy régebbi kártyára csak régebbi drivert szabad tenni, de nekem a legújabb van fent 6850-nek.
erre Ti melyik catalystot ajánlanátok?
nálam eddig nincs gond a 12.11 bétával. talán egy régivel jobb lenne?[ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
válasz
norbi0604 #18809 üzenetére
Ezzel egy kicsit nem értek egyet("mindig a legfrissebb a legjobb")...bocs.Sokaknak volt gondja a 12.6-l amikor az volt a legfrissebb,és visszamentek régebbire.Nekem az 5870 12.3l tök jól megy....és ameddig így van nem is rakok újat!12.6 agyon szopatott....Újabbak nem is érdekelnek,ameddig jól megy ez.
-
tomgabor
senior tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
norbi0604 #18518 üzenetére
"azért tolom cpu-bol, ami FHD esetén se megy 15-20% fölé."
Nálad!
Na és mit kezdjen egy olyan ember, akinek Sempon 3000+ is bőven elegendő a mindennapokra és van mellé egy olyan olcsó VGA-ja, ami DXVA-val simán játssza a FullHD videokat?
A Te megoldásod oda pont nem lesz jó. Valami egyéb ötlet ezeknek az embereknek? (Már persze a triviálison kívül
)
-
S-Attila
senior tag
válasz
norbi0604 #18492 üzenetére
Én nem is állítottam, hogy a DVI más jelen menne, mint a HDMI.
Pusztán azt tapasztaltam, hogy amíg DVI-jal volt összekötve a monitor a géppel, addig széltől szélig jelent meg a kép, semmiféle felskálázásra nem volt szükség. Amikor átváltottam HDMI-re, akkor első alkalommal már nem töltötte ki a kép az egész monitort, és megjelent a CCC-ben egy olyan oldal, ahol lehetett állítgatni a felskálázást, fel kellett húzni maximum értékre. És ezt az OS újratelapítése után is meg kellett tenni.
A mostani gondunk "pusztán" annyi nekem és a többi, itt a fórumon erre a hibára panaszkodó felhasználónak, hogy a 12.6-os hivatalos driverrel a rendszer indításakor nem jelenik meg azonnal a kép rendesen, jellemzően 1 percet kell várni, amíg magától átáll, vagy megnyitni és bezárni a CCC-t.
[ Szerkesztve ]
-
Weaver
senior tag
válasz
norbi0604 #18176 üzenetére
az ki... lenyilatozták hogy a feszített tempó miatt nem lesz havi rendszerességgel "friss" driver, ami bizonyos szempontól nem is baj. lesz idejük a hamar munka helyett érdemit készíteni, ami legtöbb esetben rá is fér(t) a driverekre. ami miatt rossz hír, hogy mostantól sztem elég ritkák lesznek az új kiadások.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
norbi0604 #17236 üzenetére
Tökmindegy hogyan nevezed. Rengeteg programnak van ilyen folyamatosan futó része, ami csinál a háttérben valamit. Feleslegesen. Nálam nincsenek ilyenek, illetve nagyon kevés, nem is nagyon vannak ilyen szotfverösszeakadásos problémáim.
Azt a sok vackot amit az ember felrak, mert milyen jó meg szereti meg stb én mellőzöm, a felesleges folyamatosan futó vackokat meg kiírtom.
Ezért (is) nincs Itunes a gépemen csak egy Virtuális gép alatt, mert az is teleszemeteli folyamatosan futó programokkal / processzekkel a gépet. Sajnálatos, hogy az Apple PC-re csak ilyen szánalmasan képes megírni az ItunestA programösszeakadás manapság egyre kevésbé adódik abból, amiből régen, hogy egy-egy dll-t azonos névvel, de más tartalommal akart ugyanoda menteni 2 program. Manapság a programok folyamatosan futó részei szoktak összeveszni. És ezt a legnehezebb értelmesen leprogramozni (álláspontom szerint pl nincs is szükségem a folyamatosan futó apple device detect processzre, ha csak havonta 1x dugom rá az IPhone-t a gépre).
[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
-
belinho
senior tag
válasz
norbi0604 #16868 üzenetére
Nem! Még véletlenül sem!
Pont azért állítod be manuálisan,hogy annyin menjen. Jól néznénk ki beállítom 20%-ra aztán felemelii 40%-ra, mert emelkedett 2 fokot a hőmérséklet 35-ről 37-re.
Ha beállítod a minimális 20%-ot akkor az ott is fog maradni,csak terhelésnél ne felejtesd el visszatenni auto-ra a ventivezérlést, bár legrosszabb esetben visszaáll alapra a CCC!Baluka71!
A progi neve MSi afterburner, ebben te állíthatsz saját ventivezérlést a kártyádnak! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
norbi0604 #15159 üzenetére
Onnan származik a linkem. Egy teljes felsorolás:
Automatically Detect and Install
Download Now
AMD Radeon™ Desktop Video Card Drivers
64 bit Windows Vista/Windows 7
32 bit Windows Vista/Windows 7
32 bit Windows XP
AMD Radeon™ Legacy Video Card Drivers
32 bit Windows XP
32 bit Windows Vista
AMD Mobility Radeon™
32 bit Windows 7/Vista
64 bit Windows 7/Vista
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...