Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9264 üzenetére

    Múlt időben beszéltem, 2 éve volt 3870CF-öm (már írtam); nem volt akkor semmiféle profil (ergo arra hiába hivatkozol :N ), v. normális támogatás, ezért kellett minden CF v. X2 tulajnak a beállításokkal játszania. Oblivion meg főleg nem mutatott semmi javulást, csak azzal kísérleteztem 3 napig. Én nem vártam mindentől 100% javulást, de nem is azt, hogy +80% csak 1-2 alkalmazásban legyen meg, a többi meg 10-30%, v. semmi.
    Már megbocsáss, de ha a a képminőség megtartásával nem alkalmazható a sebesség megfelelő növelése, akkor mégiscsak szar a CF hatásfoka, nem? :F :DDD És főleg nem éri meg a dupla árat és fogyasztást (amitől persze még lehet a leggyorsabb megjelenítés a piacon).

    zack: Azt írtad, hogy hibás volt a módosított, visszaírt bios. Ergo az editor nem ismerte, ami nem jelenti azt, hogy hibát jelez, ugyanis attól, hogy egyes adatokat kiolvas és módosít, még nem kezeli az összes kódot (erre van a hexa editor), főleg nem az eltérő feszültség-szabályozást, amelyet az ASUS és az MSI is gyakran alkalmaz a saját tuningprogramjaikhoz. (Ha a végén kapsz hibajelentést, és már nem tudsz semmit csinálni, az szívás, azt lehet, hogy félreértettem.) Utána azt írtad, hogy másik bios-t tettél rá. Ha az eredeti megsérül a bios-módosítás során (erre utal az oktalan órajel-ugrálás, akármit írt is ki az editor), vagy egy eleve más bios-szal hazavágod, akkor bizony meghalhat a kari (mint láttad). Ennyit a lámaságról. :) Vagy higgy abban, hogy megmagyarázhatatlan a hibajelenség. Persze nem feltétlenül ez volt a hiba oka, de mégis ésszerűbb magyarázat, mint a varázslat. :R

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák