Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
troooper
tag
Sziasztok! Melyik a legutolsó ajánlott driver a HD7790-hez?
-
Radeon Software Crimson Edition 16.11.2 Hotfix
Support For:
Improved Shader Cache storage limit. This will allow the Shader Cache feature to store more shaders for extremely demanding games that may have previously hit the old storage cap.
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
AMD driverben mit mire érdemes állítani a globális grafikai beállításoknál (vonalsimítási módszer, morfológiai szűrés, mintázat szűrés minősége, opengl tripla bufferelés)?
-
Getaka
csendes tag
-
FragMaster
addikt
Support For:
Call of Duty™: Infinite Warfare
Call of Duty™: Modern Warfare RemasteredNew AMD CrossFire profile added for DirectX®11:
Titanfall™2
Fixed Issues
AMD XConnect™ Technology will now allow Microsoft Office applications to migrate to iGPU on unplug.
Flickering may be observed on some surfaces in a few maps or locations in Battlefield™1 in AMD CrossFire mode.
Radeon R9 390 graphics series may experience a crash or application hang when running Unigine™ Heaven using OpenGL™.
The Radeon WattMan feature may intermittently display a Radeon Software popup error regarding Radeon WattMan for non-supported products.
The Division™ may experience an application freeze or hang when running in AMD CrossFire mode after extended periods of play.
OBS screen capture may stutter after extended periods of use while capturing video and watching or streaming content in a web browser.Known Issues
A few game titles may fail to launch, experience performance issues or crash if the third party application "Raptr" has its game overlay enabled. A workaround is to disable the overlay if this is experienced.
DOTA™2 may experience a crash when launched using the Vulkan™ API on some Graphics Core Next products.
Battlefield™1 may experience an intermittent application specific error message popup citing graphics device removal
Flickering may be experience while playing Overwatch™ in the main menu or viewing character models using AMD CrossFire mode.
H.264 content playback may experience playback issues on internet browsers with hardware acceleration when also running gaming applications or content.
FIFA 17™ may experience an application hang or black screen on launch for some select Hybrid Graphics or AMD PowerXpress mobile configurations.
H.264 content may experience blocky corruption when streaming using P2P content players on some Radeon RX 400 series graphics products. -
Getaka
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám merült fel hogy Windows logó után befeketeképernyőz és se kép se hang, újraindit csökkentett módban tökéletesen megy, akkor mondom letöröljük a Crimson-t és felteszünk egy két évvel öregebb drivert, nem engedte törölni a drivert és elő állt ezze a dumával " Érzékelő illesztőprogram hiba, forduljon az AMD-hez " hibaüzenettel jó, akkor DDU-val eltávolítok mindent és úgy felpakolom a régi drivert utána újraindítás és Windows logó után lefekete képernyőz, vissza csökkentett módba eltávolítottam teljesen a drivert és azóta betölt normálba is, VGA: ASUS HD 7970 DirectCU II túlhajtva húzva nem volt soha, anno játékra vettem de kb havonta 4-5 órát tudok játszani, szóval eléggé kímélve van -
Srob
tag
válasz
juve600 #34885 üzenetére
Az AI Suite 3 is okozhatja,feltéve ha használod.A Windows energiagazdálkodását simán befolyásolja.Nálam a hangot lőtte ki fél óránként.Én a High Performance és az Auto üzemmódot használom.Az EPU résznél az Enable Away Mode elől a pipát kivettem és így jó lett.Egyébként az ott szereplő monitor kikapcsolási idő fog a Windowsba is megjelenni ezt vedd figyelemben!Ha az AI Suite 3-at nem használod,akkor passz.
-
juve600
nagyúr
üdv
pár napja újrahúztam a gépet,legfrissebb amd driver van fennt,win10,R9 390
2-3 óra játék után kiírja a monitor hogy energiatakarékossági okokból 5 perc múlva kikapcsol,majd ki irja ua ezt hogy 1 perc múlva,majd tényleg kikapcsol a monitor
mindezt úgy hogy közben folyamatosan megy a gép-játszom rajta
mitől lehet ez ?
-
Sziasztok
ITC-t és GPU méretezést mikor érdemes bekapcsolni?
R9 270x és 34" LG Ultrawide monitor
[ Szerkesztve ]
-
gycs02
tag
válasz
Viktor77 #34867 üzenetére
Szia!
Végre sikerült
, lógok egy sörrel. Bár nem volt túl egyszerű így sem, mert természetesen az APU tiltása után nem került vissza az eszközkezelőbe a 7770. Az AMD detect még mindig csak a tiltott APU-t látta. A rejtett eszközök között sem találtam meg csak BIOS reset után (lehet csak átsiklottam felette, bár többször is kerestem ott), utána már simán ment minden az AMD detect-l.
Még egyszer köszi gycs
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Van egy lenovo g510-em radeon r5m230-al, másfél éve használom teljesen meg elégedve! Egy hete történt az hogy egyszerűen nem tudom fel tenni semelyik crimson drivert, mert telepítés közben lefagy a windows 10! Már mindent próbáltam, windows újratelepítés, intel hd driver frissítést, szerintem mindent, eddig nem volt ilyen probléma! Sikerült tegnap fel telepíteni valahogy, akkor meg fény erőt nem tudtam állítani a laptopon! Valakinek van hasonló problémája? Köszi
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy FM2 konfig amiben 8570D integrált vga van, eddig ment minden rendesen, de be lett rakva pár órára tesztelni egy 7770 ehez frissebb driver lett felrakva. A gond az, hogy most kikerűlt a gépből a vga és nem akarja felismerni az integráltat. DDU-val eltávolítottam, próbáltam több drivert is de semmi, nem tudja telepíteni, csak szokványog vga-t ír rá. Mit lehetne tenni vele? Nem akarom újratelepíteni.
-
bozont
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #34877 üzenetére
Kis registry hack-kel rálehet bírni hogy elinduljon.: [link]
-
BandiHUN
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #34877 üzenetére
Utánanézek...jó lenne,ha menne a dolog!
-
BandiHUN
veterán
válasz
old-dog #34871 üzenetére
Én is elvagyok vele,nem is a driver konkrétan a bajom,nekem hozza is,amit kell,csak most a bf1 béta konkrétan kiírta,hogy xxx.xx driver kell neki.Ami a kari miatt nem hajlandó frissülni.És miértisne az lesz most 2 évig talán a legértelmesebb játék,meg akartam venni,de így...
Sajna karácsony előtt nincs keret újabbra,telefont is most kellett ígyis cseréljek,az se úri hóbortból.Bár nem tudom,a mostani vidkarik közül mi a 6850-70 kategória,ami friss és új,mert többre nem vágynék,eleve a 775ös xeon-ddr2 cuccost is kukázni kéne.Pénz meg...Ha vidkarira sincs egy 50esem...
Sajna mostani tesztekben már amúgy sincsenek régebbi videokarik,nem tudom,mit érné még meg venni,egy 460 volt az álmom,de a Sors nem ért velem egyet.Igaz gémet se veszek csak pár extraakciós cuccot salekor+cod,bf...de most a cod hányás,a bf1-gyel meg ellennék 2 évet. -
Lorza623
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy játék közben, és néha böngészés közben is, elmegy a kép 5-6 másodpercre és alul azt írja hogy az "amd képernyőillesztő nem reagált és utána sikeresen helyreállt", csinálta win 7 alatt (mondjuk azzal böngészés közben soha) win 8.1 és most win 10 alatt is. ráadásul, random időpontokban, van hogy 1 percben 2-3-szor is, van hogy 2 napig semmi. Addig jutottam hogy Regedit-ben átírtam a 2 másodpercet 8 másodpercre (win.support tanácsára), a probléma most is fenn áll, de legalább helyre áll és nem fagy le a játék. Jobb lenne ha megszűnne a probléma teljesen. ez egy AMD Radeon R7 360 videókártya, meg van a gépben egy AMD A8-7600 Radeon R7 processzor (nemtudom számít-e, azért ide írtam).
Próbáltam a legfrisebb illesztőprogramot, próbáltam azt ami a cd-n van (amit hozzá kaptam),
valahol olvastam hogy lehet táp probléma, azt is próbáltam másikat.
Videókártya probléma ez egyáltalán?
Valami megoldást találjunkelőre is köszönöm a segítséget
-
BandiHUN
veterán
Lenne egy kérdésem...6850 videokártyám van,és állandóan úgy indul a gép,hogy feldobja,van elérhető frissítés,feltelepítem akár a simát,akár a betát,de nem frissül a videodriver.Tudom,nem mai kártya...de 1.zavaró állandóan az üzi,2.lehet valamit tenni,hogy a driver frissnek mutassa magát?Most pl.belefutottam abba,hogy a Battlefield 1 nem volt hajlandó elindulni sem,mert nem hogy öreg a vidkari,hanem hogy nem friss a catalyst,frissítsem...
Lenne még a gépben elég,sok játékkal játszom,BF4,stb...és megy rendesen,nem vagyok fps huszár,se nem izgat multi közben a gyengébb graf,ami ráadásul így sem csúnya...
Lehet valamit tenni,avagy segíthet a teljes drivertörlés,és úgy megpróbálkozni az újjal?Még ehhez is jött Crimson driver,mindig ki is van jelölve a driver frissítésre a telepítőben,mégsem történik semmi...namármost mi történik,ha egy régi karis gép a legújabb driverrel találkozik?Gondolom nem azzal kezdi,hogy elküld a p...ba régi drivert keresni... -
gycs02
tag
válasz
Viktor77 #34867 üzenetére
Köszi!
Szóval ezek szerint szószoros értelemben, nem az aput tiltod, hanem a dual módot. Pedig mennyit kerestem, én is, s kaptam infókat, próbáltam a ramját 0-ra venni, azt sem lehetett. Remélem így OK-s lesz a dolog, bár a letiltás nem hiszem, hogy megoldja az eszközkezelős problémát. Majd csak holnap tudom tesztelni. Még egyszer köszi. -
törölt tag
Hali!
Van ötletetek arra, hogy a radeon settings miért állítja vissza a már beállított játékprofilt (az overdrive kivételével mindent) alapra? Amikor beállítgatom amiket kell, megmaradnak a paraméterek windows újraindításig, de csak addig. Utána az fogad, hogy mindent visszaállítgat magának, ahogy érzi. Win10x64+ Crimson 16.10.1
-
gycs02
tag
válasz
Lacccca87 #34858 üzenetére
Nem akarom, de szerintem, mivel nem lehet tiltani az apu-t, nem tudok mást csinálni, valamilyen driver úgy is rákerül. De a problémám nem ez, itt le van írva minden: [link]. Így most már az a gond, hogy bármelyik driverrel próbálkozom, azt az apura erőszakoja rá.
SP4C3
Mivel bővítés volt, nekem is ez volt a sorrend, de bármelyik drivert próbáltam, maradt a windowsos.Még csinálok a bios resetet, hátha megjelenik a kártya, az eszközkezelőben, mert most ez a fő probléma. Ha nem, csak újra kell raknom a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Wattman-t ki lehet loni valahogy hogy ne inditsa allandoan ujra a gepet azzal hogy osszeomlik?
Skylake proci + Nano parosnal produkalja egy ideje.
Win10 es foleg filmek alatt csinalja, de random netezes kozben is elofordult mar.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Na én is fel raktam a legújabb drivert,egyenlőre semmi gáz
AMD Radeon 16.10.3 Crimson -
Pala
veterán
Ha a Titanfall 2-re gondolsz, csak annyit irnak, hogy bizonyos GCN-es Radeonok esetleg fagyogathatnak a jatek alatt. Ez csak egy bugfix.
De meg mindig inkabb legyen ez (hetente uj driver), mint regebben, amikor honapokig nem jott semmi. Valtani meg most sem kotelezo, ott a changelog, ki-ki eldontheti, nyujt(hat)-e valami pluszt szamara az uj kiadas.
[ Szerkesztve ]
-
Radeon Software Crimson Edition 16.10.3 Hotfix
"Fixed Issues
Fixed an issue for Titanfall 2™ where a limited set of Graphics Core Next products may experience an intermittent game crash."
-
Nerazim
őstag
válasz
Pokesz007 #34832 üzenetére
Szia!
Pont ma írtam ide is és a "azonnali vga kérdések" topikban. Win 8.1 van fent most és csíkozni kezdett a vga. Nem tudom mitől. Nem mindig tényleg csak néha néha. Win7 alatt nem csinálta. Még gondolkodom h visszavigyem-e mert amúgy semmi bajom vele. Az is lehet h driver, vagy vga vagy monitor vagy alaplap vagy...[ Szerkesztve ]
-
BjTango
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném!
Egy GIGABYTE R9 380x 4GB G1 Gaming kártyám van.
Olyan problémák vannak hogy több játéknál is villódzik a kép pl. ilyen rózsaszín zöld színű bevillanások vannak, van hogy a játék kifagy fekete piros vagy épp kék képernyő és újraindul a rendszer. textúra összeomlik.
A FIFA 17-nél pl a benchmark alapján a gpu hőmérséklete 70 fokig emelkedik de úgy hogy közben a ventilátor 80%-on pörög és 100%-os kihasználtságot mutat. Az fps értéknél 200-214 fps-et mutat majd amikor jön egy ilyen átvezető rész pl ha kimegy a labda vagy ilyesmi van hogy leesik 30 fps-re a gpu hőmérséklete csökken kb 5 fokot és a kihasználtságnál 0-1%ot mutat. A ventilátor folyamat 80%-on megy ismerős mondta próbáljam ki. Van hogy kifagyott a játék és a textura itt is villogott. Volt fekete képernyő is.
Játékok amikkel játszottam és elő is fordult mindnél:
Grand Theft Auto V (itt normális fps érték de a gpu 100% 70fok körül pont úgy mint a fifa-nál)
Rise of Tomb Raider (itt pl textura villogott fekete apró kockák bevillanások)
Battlefield 4 (kifagyott a játék fekete kép)
Arkham Knight (a képernyő illesztő nem válaszolt)
Shadow of Mordor (a képernyő illesztő nem válaszolt)
Jelenleg az illesztőprogram:
crimson 16.10.2
próbáltam már:
16.9.2
16.5.3
16.3.2
16.1.1
15.11Ismerősömmel rakattam össze a gépet én bevallom nem vagyok egy nagy zseni ezekben és többen is mondták már, hogy ide forduljak segítségért
Válaszotok előre is köszönöm!
-
Pokesz007
senior tag
Nerazim Hello! Jól muzsikál chrimson a rx460-as kártya a driverekkel? Látom az van neked.
-
Nerazim
őstag
válasz
Csupingo #34824 üzenetére
Köszi. Az a baj, hogy kifutok az időből (14 napból már 7 eltelt az elállásból) és a gariztatással meg nem akarok szenvedni és a hiba is ritkán jön elő. A monitor egy régebbi tip Samsung 2253bw monitor és DVI kábellel van összekötve. Hétvégén kipróbálom az alaplapi vga-t meg esetleg egy másik op.rendszert is esetleg.
Régebbi driverek esetén meddig érdemes visszamenni, amitől még megéri az új vga-ra váltást?Ui: Még annyi eszembe jutott, hogy tegnap is csíkozott pont egy telepítés közbe aztán egyszer csak helyreállt és kiírta alul, vmi hasonlót: a "crimson driver leállt vagy mi és helyreállt.." és utána eltűnt a csík.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz
Nerazim #34823 üzenetére
Hát ez szinte bármi lehet azok közül, amiket felsoroltál. Sorba ki kéne próbálni a cseréket. Régebbi driverek, másik monitor, kábel, stb. Kártya hibánál is szokott így csíkozni, bár ha win 7 alatt nem csinálta, akkor talán nincs baja a vga-nak. Milyen monitorod van? Használsz hozzá átalakítót? Akár win 10-zel is kipróbálhatod, ha módodban áll.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Van egy RX 460 om és a legújabb Crimson Driver van fent win 8.1 alatt és mostanában néha néha előfordul h csíkoz a monitorom. Kérdésem, h ez lehet-e a driver vagy inkább vga esetleg monitor? Win7 alatt nem csinálta érdemes-e visszaraknom vagy mindenképpen maradjon a win 8.1 mert csak ez hozza ki a kártya előnyeit? Még van hátra 7 nap az ellálási jogból ha úgy van ,de ha nem muszáj nem vinném vissza mert meg vagyok vele elégedve ezeken túl. Esetleg volt valakinek hasonló tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
marcipunk
tag
Hello!
Egy kis segítséget kérnék.Van egy AMD HD7770 VGA: 1 HDMI + 1 DisplayPort + DVI
3 kijelzőt szeretnék meghajtani, de a WIN10 nem hagyja, csak kettőt.Mostani felállás:
HDMI: TV
DVI: HP 2035
DP-DVI átalakítóval egy HP LA2045Így a TV nem megy. A Windows10 disconnected állapotban mutatja, és amikor megpróbálom connectelni, azt állítja, hogy nem lehet menteni a beállítást, próbálkozzak másik konfiggal.
Mit tegyek?
-
gycs02
tag
Sziasztok!
Csak rákérdezek itt is, hátha jön valami okos gondolat.Adott egy W7+APU, ami bővítve lett egy HD7770-nel. Elindítva a gépet a BIOS auto átállt PCIE-re, az eszközkezelőben látszott mindkét kártya. Annyi volt a gond, hogy az új kártyának (a monitor már ezen üzemelt) ms illesztője volt csak, amúgy működött rendesen, de az AMD driver-t nem sikerült felraknom. Rátaláltam egy DDU progira, amit lefuttatva, annyit értem el, hogy az APU-ra csak úgy tudtam visszarakni az AMD-s driver-t, hogy kivettem a 7770-t, s az eszközkezelőből pedig eltűnt a 7770 (természetesen vissza tettem). AIDA látja mindkettőt, a monitor a 7770-re van kötve, működik (valamilyen driver-l). Hogy lehetne visszacsalni a 7770-t az eszközkezelőbe? Az AMD driver keresőjét is futtattam, az is csak az APU-t látja. Sok kedvem nincs újrarakni, pedig lehet az lesz a vége, de mi van, ha ue lesz?
Köszi a segítséget.
-
R3nts
senior tag
Szép estét! Ezmiez...?? Áramszünetes újraindításnál dobta.
-
maglew
aktív tag
Most frissít valamit az AMD telepítéskezelő.
Azt írja ki, hogy 08.00.0916 Ez a legfrissebb vajon?Másik kérdésem hogy Samsung T200-as monitorom van, elvileg 1680*1050 es képernyőfelbontás az ajánlott de így minden olyan pici (betűk, logók stb)
Nekem az 1440 * 900-as kényelmesebben látható viszont ilyenkor fekete sávot rak a monitorom két szélére. Ezt a sávot nem lehet eltüntetni hogy úgy nagyítja a képet hogy ne sávozzon két oldalt? Tehát képernyőhöz igazítva?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Lacccca87 #34799 üzenetére
Csütörtökön ha meg jön az új egerem,meg újra rakom a windowst akkor rá próbálom a legújabb drivert.
#Pala
Hát volt melyiknél be villant egy fekete képernyő és nem indult,volt olyan pl far cry primalnál be sem igazán jött semmi sem,a mafia 3 nál valami hibát írt ki bár azzal sokaknak volt gondja.
[ Szerkesztve ]
-
-
maglew
aktív tag
Még egy kérdés:
Felraktam az AMD5570-es videókártya drivert a gépemre, de valahogy megnyúlt a kép
Ha leveszem kisebbre a felbontást akkor meg a két oldalon van egy vastag fekete csík.
Nem lehet beállítani valahogy hogy a monitort kisebb felbontás esetén is töltse ki a kép?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vírusirtó topic
- Ukrajnai háború
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd