Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
desert_camo #14998 üzenetére
Ezek szerint merjem én is megpróbálni az új drivert? 5770-em van nekem is, és a 11.4-nél újabbal csak a 11.8-al próbálkoztam, de az nagyon nem vált be.
Lehet, megvárom, míg a 11.10 previewből rendes driver lesz, és ha nem vacakol, akkor felrakom. -
belinho
senior tag
válasz
desert_camo #14996 üzenetére
Üdv a klubban, te vagy a 4. szerencsés emberke ezzel a problémával.
Próbáldd meg a ma kiadott 11.10 preview 2- drivert ez állítólag már orvosolja a problémánkat, én is így teszek ha estére hazaérek.
-
desert_camo
tag
Sziasztok!
Most találtam rá erre a topikra, eddig írtam az azonnali VGA kérdések órájába, de nem igen kaptam választ, lehet itt több sikerrel járok, végül is driver probléma!
"Asus vw221d monitorom mellé egy 1gb-os 5770 dukál. amióta a kártya benn van(2napja), furcsaság történt, a kép minősége elég silány, a szöveg olvasásánál tűnik fel, az jutott eszembe, mikor a régi CRT monitorom 75Hz helyett 60Hz-re volt állítva, akkor éreztem ilyet. A másik dolog a látható felület "kilógása" a képről. alul-felül 1-1 centi lemarad a képből. eddig nem volt ilyen, főleg, ha megnyomtam az auto adjust-et.. mi lehet a baj? legújabb catalyst van fenn, és a monitornak pedig nincs drivere, még a gyártó honlapján sem. abszolút plug and play. látszólag minden beállítás okés.. (felbontás 1680*1050, stb)"
update:
"Újabb kérdés, ezzel talán már találkoztatok ATi Catalyst telepítése közben: "észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen!" Ezt csinálja, ha a gyári dvd-ről akarom telepíteni, meg akkor is, ha az amd honlapjáról szedett legújabbat szeretném felrakni.
"
Szóval: A drivert letöröltem, a kép "megszépült", olvashatóbb lett, a keret/kilógás megszűnt, viszont vga driver nélkül elég gázos az élet, de újratelepíteni ugye már nem lehet.. Az eszközkezelőből lehet frissíteni, betallóztam a dvd-n lévő file-okat (eredeti vga driver), ekkor felment, viszont ismét előálltak az előbbi problémák.
-
Rederik
tag
válasz
Rederik #14988 üzenetére
Még egy pár info, s tényleg megköszönném, ha valaki segítene
DirectShow Video setting: System default. Báremelyik másikat választom, nincs a lila képernyő, s kis dobozban filmrészdarab lejátszás tűnet.
Tuti, hogy a catalyst driver változtat valamit ezen a default Directshow Video eszközön (már annak is örülnék, ha tudnám ezt hol kell keresni) 11.5-ben még jó, az felett nem.
A poén az, ha a videót áthúzom a másik monitorra, s visszahúzom, megjavul az eredeti monitoron is a kép.
Senkinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
-
v.tom
őstag
Sziasztok!
Tegnap megkért a catalyst, hogy frissítsek 11.9-re, amit én meg is tettem, mert voltam olya rendes, de azóta nem nagyon akarja meghálálni. Minden indítás után elcsúsztatja a képet a monitoron ha a max(az általam használt 1440x900) felbontás és képfrissítési freki van beállítva.
A a frekvenciát visszaveszem 60 hz-re, akkor jó, de ki akar 60 hz-en office-t és excel-t pörgetni egész nap?Bármi más esetben a kép elcsúszik a monitoron, és ha be is állítom Image Adjustment-tel a képet, a köv indításkor ugyanúgy szar.
Erre tudtok valami megoldást?
-
Rederik
tag
Sziasztok,
Nekem olyan bajom van, ha 11.5-ről frissítem 11.8-ra vagy 11.9-re a catalyst drivert, akkor meghülyülnek a videólejátszó programjaim, s a videókat csak úgy játsszák le, hogy a képernyő jobb alsó sarkában, mintha egy kis dobozban menne csak a videó, s a képernyő többi része lila.
Találkozott már ilyennel valaki? Több helyen is láttam már problémaként, de senki nem jött rá miért van.
Köszönöm
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Segítsetek légy szíves mert megőrülök. Soha nem volt ati kártyám most lett. De sehogy nem tudom frissíteni az új driverre. Letöltöm a drivert feltelepül de a verziószám és dátum nem változik. Ati HD 5450 laptop kártya win 7 x64. Nvidiához voltam szokva. Valaki írja már le ennek a lépését . Nagyon köszönöm.
-
Lacuss20
senior tag
Én meg cselekedtem és valahol félúton egy VGA driver nél járva 640x480 kezdtem örülni,hogy milyen szuperül csinálja majd sötét kép és kék halál amikor is közli,hogy a VGA driver össze omlott indítsam újra...kézileg pipálgattam :S
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Gery15 #14981 üzenetére
De ugye uninstal NEM automatán , hanem egyedi és mindent kipipálni , hogy mindent töröljön .... mert a csomag szintén mindent tartalmaz , driver, ccc,avivo, opencl, stb... illetve ha , épp egy régebbit tennék vá újabbra , akkor meg jelzi h a gépen a telepítendő fájlnál ujabb van fenn ... törli az frissebb verziót ? illenkor IGEN a jó válasz , mert nem lenne jó egy korábbi verzióhoz ... csak gondot okoz/na... van ott jópár dolog amit uninstallálni kell - ha már ujabb van / volna ...
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
válasz
_DiEGO_ #14980 üzenetére
Értem.
De eddig én úgy oldottam meg, hogy töröltem az egyik drivert csak simán amd uninstallal és tettem fel a másikat és ment a ccc. Ez viszont az utóbbi időben már nem ment így... toltam egy uninstallt és másik driver-t fel és ekkor már nem ment ccc és ezért kezdem el megnézni, hogy mi marad fent stb és kézzel töröltem. De, hogyha futtattam a driver sweppert akkor nem értem, hogy maradhatott fent?[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Gery15 #14974 üzenetére
Mielőtt hülyének néznétek: Windows 7 64bit, és 6950-es kártya. Szóval a rendszerrel és a kártyával nem lehet baj.
Már a kiemelt résszel is baj van, ugye-ugye.... mert egy telepítés végeztével NEM képes Win7 sem kitakarítani maga után a TEMP - Ideiglenes fájlok könytár - mappát . Ezt manuálisan kell mindig megoldani . Egy rendes Uninstall után csak kettő mappát kell még törölni a vga driver után : Program Files-ben : ATI és ATI Technologies ....
Soha mást nem teszek ... és érdekes módon semmi gond nincs nálam ... de mint mondottam eddig is : Win7 X86 -ot használok[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Üdv!
Keresgéltem de nem találtam jobb topikot, úgyhogy ide teszem fel a talán láma kérdésem.
Tízből kilencszer elkerülöm a driver frissítő programokat, amik elemzik az egész rendszert de tegnap mégis kipróbáltam egyet. Az elemzés során megállapította, hogy van frissebb driver az x1650 szériás kártyához, csakhogy jelenleg egy x1950 üzemel a gépben. A kérdés tehát a következő: Lehetséges az, hogy a rendszerben ottvan még az x1650 drivere? És ha igen, hogy lehet azt eltávolítani? -
sYs
tag
válasz
Gery15 #14974 üzenetére
Erdekes, en nem torlom le a drivert csak rarakom a masikat es nem is restartolok es mukodik.
Egyebkent itt egy ujabb driver, amiben BF3 es Rage cucca is benne vannak.
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
Na ismételten tele a f*szom az összes amd driver fossal...
Miért kell egy k*rva játékhoz külön drivert írni és még azzal sem megy...
A letörlésről meg ne is beszéljünk...
Ugyan is fent volt a 10.9-es driver, ki jött a Rage játék ezzel a driverrel játszhatatlan volt. Kiadtak egy "Rage drivert" letöröltem a 10.9-est az amd uninstall-al újraindítottam és feltettem a rage drivert újraindítottam amivel ismételten Catalyst Control Centrelt nem nyitja meg.Nem takarította le rendesen megint az egészet, nagyon szép ügyes.
Nem hiszem el, hogy nem lehet úgy megcsinálni egy k*rva uninstallt, hogy az akkor valóban mindent töröljön ne hagyjon fent semmi töredéket a másikból. Biztosan az van, hogy a töredékkel össze akadt és most akkor szépen takaríthatok le mindent, Cclaner, Driver Sweeper meg kézileg csak gratulálni tudok az amd-nek.
Mielőtt hülyének néznétek: Windows 7 64bit, és 6950-es kártya. Szóval a rendszerrel és a kártyával nem lehet baj.
-
TIT
veterán
Catalyst Control centerbe az open gl versionnál miért írja,hogy not available?
-
sisi900
tag
válasz
petisubaru #14970 üzenetére
Szia
Probáld meg ezzel
Nekem bevált -
petisubaru
tag
Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy lenne egy asus hd 4770 és szeretném egy kicsit felhúzni de csak szolidan ami még nem megy nagyon a kártya rovására. Lehet ezt a gyári videokártya driverével megoldani vagy rivatuner vagy más progi? Most a legújabb driver van fent.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Storms #14968 üzenetére
Szia!
Most hogy irtal en is kiprobaltam azt hogy feltettem az South Bridge Driver 10.9-es drivert, de nalam nincs DriverMax telepitve.
Megneztem es csak itt van valtozas:
Amugy itt egy kep a lapomrol mint a neve is mutatja a déli híd vagyis nalam az SB 700-nak a drivere. -
Storms
őstag
üdv
Feltettem a 11.9-es SB drivert, de valamiért nem telepit fel minden drivert, legalábbis a DriverMax szerint. KÉP Itt már az SM Bus drivert is a drivermax frissitette és az USB drivert is! Előtte valami 2006-os microsoft driver volt. Mindig a drivermax-al kell majd frissitenem? Vagy jó a 2006-os microsoft-os is? SM bus meg a többi mi célt szolgál? Jobb lesz a 2010-es driverrel?
-
White
tag
válasz
belaazallat #14966 üzenetére
Másik gépben is ki lett próbálva és pár perc után szintén kifagyott.
Már vissza is küldtem cserére. -
belaazallat
addikt
Passz. Korábban AMD kártyákkal volt egy kis driver probléma. 2D-ben "szürke halál"-nak nevezett jelenség. Tegyél fel egy gpu-z -t és nézd meg a kártya feszültség értékeit 2D-ben. Majd Nyomj neki egy furmark-ot. Monitorozd a feszültségeket, hőmérsékletet, órajeleket. Vesd össze a referencia értékekkel.
Ha tudod rakd át másik gépbe ott is teszteld! Ha ott sem jó vidd vissza!
-
White
tag
válasz
belaazallat #14964 üzenetére
Chieftec iArena 500W.
Gyakorlatilag fórum nézegetés közben jön a szürke fagyás, amit szerintem kellene bírnia még ha 3D-hez kevés is lesz. Azt viszont még nem tudtam kipróbálni. -
White
tag
Tudatlanságból és mások rossz ajánlására hallgatva a régi catalyst leszedése után használtam a Driver Sweepert. Persze ez már végső elkeseredettségemben volt, amikor meghalt a videokártyám és mindent próbáltam hátha nem azzal van a probléma. A lényeg, hogy tegnap kaptam cserébe egy új 6950-es kártyát és bármelyik drivert telepítem pár perc után szürke képernyővel megfagy a kép. Ez inkább videokártya hiba, vagy a Driver Sweeper használat miatt törlődtek olyan összetevők a win7-ből, ami miatt előjöhet ilyen hiba?
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Gery15 #14960 üzenetére
No meg XP Dx9.0c max .... emiatt is felejtős már .... az meg hogy kihangsúlyozval, hogy speckó driver a Rage -hoz .... Win7-hez
Itt a Catalyst Rage Perfomance driver
A találó módon csak Rage Performance Driver névre keresztelt szoftver kifejezetten a Radeon HD 5000-es és Radeon HD 6000-es sorozatú videokártyákhoz készült. Ezekhez a termékekhez – egykártyás módban – az előző driver kiadáshoz képest jelentős gyorsulások érhetőek el. Maga a frissítés hétfőn jött ki, úgyhogy a múlt hét folyamán megjelent Catalyst 11.9-nél újabb szoftverről van szó, azaz azoknak is érdemes letölteniük, akik a Catalyst 11.9-es változatát, illetve a Catalyst 11.10 Preview drivert letöltötték és telepítették. A Rage Performance Driver Windows 7-re készített változatát a fenti linken lehet beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz
mert_csokis #14959 üzenetére
Vezérlőpult, programok telepítése és törlése, majd driver letöröl.
Ebből annyirán éreztem , hogy XP-t használhatsz , csak mondom hátha a megszokott , berögződött szöveg miatt írtad csak... de nagyon éreztem az XP illatát
Naná hogy nem jó
oda a kimondottan DX11 Win7 -es driver ...
-
Gery15
addikt
válasz
mert_csokis #14956 üzenetére
Tudni kellene olvasni.
"AMD szoftvermérnökei egy speciális Catalyst drivert készítettek, amely Windows 7-es operációs rendszerekhez való és kifejezetten az id Software Rage című játékához használható. A szoftver különböző optimalizációk segítségével növeli a játék stabilitását a Radeon HD 5000-es, illetve Radeon HD 6000-es sorozatú videokártyával ellátott rendszerek esetében, sőt, még jelentősebb teljesítménynövekedést is kínál."
Két oka lehet, hogy nálad ez történt az egyik az, hogy xp-d van, a másik pedig az, hogy egy 4830hoz felesleges... persze, ha csak az a vga-d van ami az adatlapodon van. Mivel ez 5000 és 6000 szériához készült inkább.[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
válasz
_DiEGO_ #14957 üzenetére
Mire várjak?
Egyébként xp-m van. Teljesen "hivatalos" úton, minden gányolás nélkül szedtem le a drivert.
Ahogy írtam vezérlőpult, programok telepítése és törlése, majd catalyst managerrel driver uninstall.
Ilyenkor ugye kéri a restartot. Azóta ilyen. Betölt az xp, majd ahogy érzékeli hogy nincs vga driver, bedobja a szokásos illesztőprogram keresése ablakot, és azonnal lefagy.
Ha nem kapcsolnám ki a gépet, a végtelenségig újraindulgatna.
Csökkentett módban megint nem tudok mit csinálni, mert ott nem engedi felrakni a drivert.
Nincs ötletem. Nevetséges az egész, egy egyszerű driver uninstall elbassza a gépet. -
_DiEGO_
őstag
válasz
mert_csokis #14956 üzenetére
-
_DiEGO_
őstag
Hagyd és várj , esetleg mit akarna magától javítani Win7 , valami mást is töröltél ... miért nem saját Uninstall-jával tetted ezt ? Netán nem volt húzval a géped ... azt sem árt alapra állítani uninstall előtt ...
Vagy nyomkodd induláskor F8 és válaszd az utolsó működőképes indulást , vagy valami ilyen a kiírása ....
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok.
Gyors segítségre lenne szükségem.
ATI drivert akartam cserélni a Rage miatt.
Vezérlőpult, programok telepítése és törlése, majd driver letöröl.
Gépet újraindít, hogy felrakjam az új drivert. De folyamatosan újraindítja magát.
Bejön az asztal, majd néhány másodperc múlva újraindul a gép.
Csökkentett mód megint nem jó, mert ott nem engedi feltenni a drivert.
Mi a tökömet csináljak? -
Gerisz
addikt
válasz
Alister71 #14954 üzenetére
"AMD szoftvermérnökei egy speciális Catalyst drivert készítettek, amely Windows 7-es operációs rendszerekhez való és kifejezetten az id Software Rage című játékához használható. A szoftver különböző optimalizációk segítségével növeli a játék stabilitását a Radeon HD 5000-es, illetve Radeon HD 6000-es sorozatú videokártyával ellátott rendszerek esetében, sőt, még jelentősebb teljesítménynövekedést is kínál." [link]
-
Alister71
nagyúr
Ez miez? (rage)
-
sklopp
őstag
Összeraktam egy új gépet AMD alapokra. Mivel itt sokan panaszkodnak 11.8-11.9 driverekre, elsőre 11.6 került rá, de piszkált az ördög, ki kéne próbálni 11.9-et, így a saját uninstalljával le a régi, új telepít, minden simán felment és működik minden gond nélkül. Gyanítom, a panaszok többsége user error.
-
Client
tag
Eltűnt a Catalyst-emből (verziófüggetlenül) az "Auto Tune" gomb; mitől lehet?
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Az új catalyst-ben hol lehet a színbeállításokat elvégezni? Nem találom.
Nem a fényerő. élességre gondolok, hanem ahol színt is lehet ráadni, illetve a színárnyalatot is lehetett állítani.Bocs, közben meglett. Illetve berakta a catalyst. Gondolom első indításkor nem ismerte fel ezt a lehetőséget.
Ott találtam meg, ahol először is kerestem, csak akkor nem voltak ott ezek a csúszkák.
érdekes.....[ Szerkesztve ]
-
dahaka666
csendes tag
megkerestem ezt a vga beállítást kattintottam egyet hogy jobbra menjen erre az egész a helyére ugrott... kösz a segítséget
-
dahaka666
csendes tag
sima vga kábellel
-
dahaka666
csendes tag
Hi azt nem tudja valaki hogy miért tolódott le a monitor képe vagy 1 centit miután felraktam az új drivert? Az előző nemcsinált ilyet és a monitor autobeállítása sem rakja a helyére a képet.
-
DeanRain
csendes tag
válasz
DeanRain #14939 üzenetére
Hoppácska!
Töröltem az Anti spyware-t és az Anti loggert a gépről.Ezután újra telepítettem a drivert és felment a telepítés simán.
Akkor amit írtatok,hogy a spyware irtók zavarnak be igaz volt.
Nem kellett törölnöm semmit,sem cleanert használnom. Felment simán.
radi8tor1
Bocsi!Most vettem észre![ Szerkesztve ]
-
DeanRain
csendes tag
Nem lehet hogy maga a telepítő hibás?Már ha ennyi embernek problémája van vele.Lehet nem nálunk ,vagy is a gépben,gépen van a hiba.
-
DeanRain
csendes tag
válasz
orobee #14918 üzenetére
Sziasztok! Nálam is kiírja,hogy:
AMD videokártya-illesztőprogram
Végső állapot: Sikertelen
Tétel verziója: 8.892.0.0000
Méret: 90 Mbyte(Ma jött a friss verzió.Automatikusan jelezte a CCC,hogy megjelent a friss.Már ezen csodálkoztam,mert eddig sosem jött be felugrok ablak friss driverről.Mindig nekem kellett keresni Driver Geniussal)
HD 3650-re Vista 32 van fent.Eddig nem csinálta ezt Vistánál.Korábban már frissítettem driver-t és nem volt ilyen probléma.
Win7 alatt főleg nem volt.Lehet jobban jártam volna ha azt rakom vissza.
ESET smart sec van fent..de nem írta ki,hogy gyanúsnak vélné a telepítést,sem a Zemanna Anti logger,sem a SuperAntispyware. -
AtHoS
nagyúr
válasz
stranger28 #14935 üzenetére
No igen. Overdrive-ban tényleg nem lehet a memó órajelet csökkenteni.
Viszont a Power csúszkát visszahúztam -20%-ra és így Dio2-ben csak néha ugrik fel az órajel 250/150-ről a visszavett 500/1250-re.A profilba pedig elmenti a beállított órajeleket
-
radi8tor
MODERÁTOR
11.10 preview driver nem jött be. Rendszeresen kékhalállal szállt el BlackOps alatt.
BF3 Beta alatt semmi baja nem volt. -
Gerisz
addikt
A 11.9-el is visszaáll alap órajelre bármit csinálok vele.
Szomorú vagyok, az én szempontomból rosszabb lett a cata, már a 11.8-tól.[ Szerkesztve ]
-
pengegyerek
aktív tag
Szia.
Kikapcsoltam a vírusirtómat, a defendert nem használtam extra szoftvereket uninstall, install és ugyanaz: "A telepítés befejeződött ( a telepítés során figyelmeztetések jelentek meg). A naplófájlban megtalálja a részletes leírást".
Majd újraindítás után alig tölt be blue screen és minden egyes indulás után ez megy. Még csak lépni sincs időm, csökkentett módba kell eltávolítani a drivert.
Mit tehetek? -
AtHoS
nagyúr
Lenne 1-2 felmerült kérdésem, hátha más már csípőből tudja rá a megoldást/választ.
- CCC segítségével 1-2 kattintással megoldható-e, hogy bizonyos játékok ne maxra hajtsák a VGA-t. pl. Dio2 már 4830-on is szépen futott 300/500 órajelekkel, most meg 6950-el felvágja 800/1250 órajelekre, ami szerintem fölösleges, csak jobban melegíti a kártyát
- olvasgattam a neten és találtam 1-2 érdekes megjegyzést, miszerint egyes játékok bizonyos Application Profil-lal jobban/problémamentesebben futnak. Telepítettem a 11.8 CAP4-et, de nem igazán találom azt a részt CCC-ben, ahol állítani lehetne ezt a bizonyos profilt
- CCC-ben találkoztam egy Preset nevezetű menüponttal, ami nekem elég gyanús, hogy egyedi beállítások eltárolására lenne hivatott. Nos az így elmentett "preset"-ben az esetlegesen az Overdrive menüben beállított órajeleket is el menti? Ha igen, lehet ez a megoldás az első kérdésemre
-
Gery15
addikt
válasz
Gery15 #14927 üzenetére
Na sikerült le takarítanom... minden sz@art bevetettem. Töröltem először AMD uninstalal maradtak fent cuccok, aztán Driver Sweeper maradtak fent...
berágtam és manuálisan elő kerestem a mappákat és úgy töröltem minden szarját.
Most meg teszem fel és megnézem, hogy fog-e menni a CCC.
Közben fel is raktam, de ez írja...:"A telepítés befejeződött ( a telepítés során figyelmeztetések jelentek meg). A naplófájlban megtalálja a részletes leírást". Megnézem mindenhova az volt írva, hogy sikeres, hibaüzeneteknél pedig semmi sem volt írva.
[ Szerkesztve ]
-
kukif
csendes tag
válasz
Viktor77 #14925 üzenetére
Ez a gondom pár hete kezdődött előtte a W7 tett fel valami drivert ami elég volt, de HDMI-n van ugye egy fekete keret a TV-n, ahhoz ugye kell már a CCC így feltettem és nem indult, most pedig próbáltam feltenni ezt az újabbat az általad linkelt automata frissítő cuccal.
Lehet regedittel átírom a scalig értéket és kész, de azért jó lenne ha menne a CCC.
Még ~10 éve mikor estek keltek a gépek ati driverek miatt viccelődtünk ezzel, hogy nvidia a videokártyád ati max a barátod.
-
Viktor77
titán
Hehe, ha minden problémára tudnám a választ, akkor nem itt lennék.
Csak annyit írtam, hogy mindenfajta trükközés felesleges, és csak még több gondot okoz(hat). Segíteni nem fog.
De ha eddig nem tetted meg, akkor most erezd rá a gépedre az említett programokat (természetesen saját felelőségre), és nézd meg, hogy úgy sikerül-e hibátlanul telepíteni.Azt írod a sima telepítési eljárás már megvolt. Akkor az elöző driver jól működött?
Biztos jó drivert akarsz telepíteni? Az automatikus felismerő és telepítő programot(itt, középen az első) próbáltad?[ Szerkesztve ]
-
lanw
aktív tag
Sziasztok ! Miért van az ,hogy csak 5870 pontot kapok egy 5870 CF -el 3d mark 11 -be.A 11.9-el is meg 11.10 el is ....lehet célszerű volna visszatérni a 7200 pontos 11.8-ra vagy esetlegesen nálam hibádzik vmi....
-
kukif
csendes tag
válasz
Viktor77 #14916 üzenetére
Kedves Viktor!
Latom ezen "tippeket" nem preferálod, tudnál akkor egy esetleges megoldást javasolni, amivel megoldódik azon gondom, hogy a CCC nem indul el és semmilyen hibaüzenet nem ugrik fel közben. Természetesen az ati uninstall->restart->install->restart kombináció már megvolt.
vga: 780g (3200HD) -
orobee
csendes tag
Kinyomtam a vírusírtót és Cleanert nemis használtam..
nemtudom milehet ez a telepítőcsomag hiba..
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
pengegyerek #14915 üzenetére
A Windows Defender ártalmas programnak véli a Catalyst parancs interfészét. Ezért írja az AMD a support cikkek között, hogy install előtt tiltsd le a vírusirtókat, és az antispyware progikat, mert a valós idejű védelem a driver viselkedését károsnak ítélheti, és akkor megakadályozza a telepítést.
Driver sweepert és CCleanert ne használj többet, mert olyan dolgokat is kitöröl, amit nem kellene, és akkor menthetetlen a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
orobee
csendes tag
Hello.
Énis úgyjártam mint Pengegyerek. Driver uninstal, települ az új, majd kidobja: Alkalmazás telepítés: Telepítőcsomag hiba!
nincs ötletem.
[ Szerkesztve ]
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
Viktor77 #14916 üzenetére
Szia.
Mielőtt azt hinnéd, hogy analfabéta vagyok és egyből driver sweeper stb. ne hidd mert 11.8 uninstall majd 11.9 telepítés semmi extra progi és ekkor már rossz volt. Majd jött a Net Framework 4.0 reinstall és a Visual c 2010 majd megint uninstall telepítés rossz. Jött az uninstall, sweeper, install rossz. És most meg írtam segítségért mert gondolom valami szoftverrel akad vagy szoftver gebasz van a gépen és erre van vmi megoldás amit nem tok. -
Viktor77
titán
Hirtelen 3-an is írjátok, hogy Driver Sweeper, CCCleaner, csökkentett mód. Sírva könyörgöm, minek?
Aztán meg ti sírtok, hogy nem megy a gépetek.A drivert le kell szedni a saját uninstallerjével, restart, felrakni az újabbat, és megint restart. Ennyi kell, minden más felesleges, és rendszerújratelepítést okozhat.
Sőt, ha az újabbat csak simán ráteszitek a régebbire, akkor sem történik semmi.MOD: Nemrégiben nem tudtam telepíteni a drivert, mert egy chipsetdriver felülírt egy fájlt, ami kellett volna a Catalystnak. Nem tudtam, amíg Abu fel nem világosított. Viszont addig én is megpróbáltam mindent, amit az első sorban írok. Aztán mikor felment végre a driver, már egyből azokat a beállításokat kaptam, mint amik előzöleg is be voltak állítva. Szóval aki azt hiszi, hogy mindenféle csodaprogramokkal teljesen ki tudja írtani a Catalystot a gépéről, az is hatalmasat téved.
[ Szerkesztve ]
-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok.
11.8- as driver után próbáltam feltelepíteni a 11.9 majd a 11.10- es preview drivert és mindig blue screen hibával újraindúl a gép.
Minden esetben csökkentett módban indítottam el a gépet és driver sweeperrel letöröltem a maradék fájlokat és megint telepítettem, de ugyanaz.
Mi lehet a gond? -
vlevi
nagyúr
Én meg valahol a múltban élek. 11.4 van fennt, erre ma valami automatikus update bizbasz (nem a windows update, nem tudom mi), felajánlotta, hogy van frissebb, nevezetesen 11.6, akarom-e felrakni.
Egyrészt akarja a fene, másrészt miért a 11.6 a legfrissebb? -
miresz
veterán
Tegnap frissítettem drivert 11.8 helyett feltettem a 11.9-et. Letöröltem a 11.8-at utánna driver sweepert is futtattam. Amióta a 11.9 van fent azóta ha nem 1920x1080-ban játszom lesz egy fekete keret körbe.Ezt hogy lehet orvosolni?
[ Szerkesztve ]
-
winhate
őstag
válasz
huskydog17 #14907 üzenetére
nalam most 10.9 van winxp sp3
eleg jol megy mondjuk gammalni mar nem szoktam
-
winhate
őstag
Sapphire Ati Radeon HD 3850 AGP -hez melyik a legjobb leggyorsabb driver ami meg muxik ?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...