Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Nekem csak az a bajom ezzel az "újramelegített" pályákkal, hogy kicsit átverésnek érzem a régi pálya használatát...Fizetek érte nem keveset és újra megkapom azt, amit korábban már megvettem.
A COD-sorozat 4.-részéig rendben volt minden. (Az 5. résznél csak a hivatalos, hárompályás kipróbálható verzióig jutottam el, de mivel már akkor tele volt a játék csalókkal, így azt már meg sem vettem, nem is játszottam) A 6. részben már DLC-formájában lehetett újra megvenni a régi ismerőst...maga az egész rendszer is annyira gyenge volt, hogy időnként szinte játszhatatlan volt (a számtalan más hibáját nem is részletezem, aki
játszottakínlódott vele az tudja) és itt végleg el is engedtem ezt a sorozatot! A legnagyobb szégyen az volt, hogy a warez-verzió ezzel szemben sokkal stabilabban ment...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- Ukrajnai háború
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tesla topik
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest