Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
-
Atla
senior tag
válasz Dave567 #3187 üzenetére
Nekem is 3800X a processzor,és szintén mikrolagg hegyek.
Ezt próbáltad? Én még nem de most átírom. 8-ra,nekem 7-esen van.
Go to Documents > Call of Duty > players > Right-click on “options.3.3cod22.cst”, and select open with Notepad.Scroll to the end and locate “RendererWorkerCount.”[ Szerkesztve ]
-
Spizzi
tag
Csak szerintem csúnyábbak a textúrák mint az MW2019-ben, de drasztikusan?
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
őstag
Köszönöm az infót mindenkinek, ki is tudtam választani. Érdekes megoldás kattintás helyett
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Wans
aktív tag
válasz Timoboy #3185 üzenetére
Szia!
Nekem is ugyanez az egér van. Szerintem várni kell, hogy jöjjön rá frissítés, hogy magától fölismerje a játékot szkennelés során. Én most szkenneltem a játékokat, de nem ismeri föl az új MW2-t. Nekem a steam-es verzió van. Az exe fáljt önmagában berakni az meg kevés lesz.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
GAbre
veterán
Most hallom,hogy elvileg battlenet fiókról giftként lehet továbbadni játékot barátnak.
Ezt valaki már csinálta?Hol lehet a nem használt gameket továbbadni?
Illetve bannolták már valakinek a játékot ilyen miatt?Avatar
-
Wans
aktív tag
válasz Undoroid #3171 üzenetére
Valóban ezeknek a régi pályák megalakításához nem kell sok kreativitás és ezáltal, hogy nagyon sokat nem kell gondolkozni, hogy mit hova rakj a mapon, így ez valószínűleg idő és költséghatékony is. Bár, ha gondolkozni kell az meg egyre ritkábban jár azzal, hogy jó pályát raknak össze. Amik ebben a részben vannak most kezdésnek, szerintem katasztrofálisak. Számomra majdnem ugyanaz minden pálya, nem sok változatosság van bennük. Van egy sík terület, azon három főcsapásirány, meg épületek egy kicsit éppen mindig máshogyan pakolgatva. Nekem a pályák a régi MW2-ben tetszettek a legjobban, azok voltak a legváltozatosabbak. Dombok, emelkedők, lejtők, körpályák... stb.
A mostani részeknél legalább elég most egyszer megvenni a játékot, nem kell az új pályákért külön fizetni és egyébként egy év alatt nem kevés pályát adnak hozzá (meg fegyvert is a meglévő nem kevés mellé). Persze ez lehet csak pszichikai csalódás, mert maga a játék az meg méreg drága, bár nem drágább szerintem, mint a többi most újonnan megjelenő játék.
A régi időket meg szerintem az idő szépíti meg, de ott sem volt minden rendben. Ha volt rendes gazdája a szervernek, akkor valóban kezelve voltak a csalók, de azért volt olyan is, hogy egy-egy ember kis királynak érezte magát és arra is lecsapott a banhammer, aki egyszerűen csak jól játszott. Tudom, mert nálam volt, hogy vezetek egy deathmatchben, aztán egyszer csak menü, utána meg lehetett keresni másik szervert...
A régi MW2-ben meg MW3-ban, ha a kiadó nem is foglalkozott érdemben a csalókkal, az ember azért kezébe tudta venni az irányítást. Bannolóval jó pár szemét hacker ki lett dobálva. De ez a rendszer sem volt szerintem normális, mert ez ugyanúgy önbíráskodás.
Ami a csalókat illeti, talán ez a jelenlegi a legjobb irány, amit most a kiadó folytat. Ha valakit tényleg bannolnak és nem csak accountot, hanem telefonszámot meg hardwert is, az valószínűleg azért jócskán megnehezíti az ilyen nyomorék embereknek azt, hogy újra a játék közelébe kerülhessenek.
A régi codokban a szervereknek menniük kellett, pont amiatt, mert a crackelhetőek voltak. Ha én adnék ki játékot és azzal ingyen játszanának a legtöbben én sem örülnék neki. De szerintem ez a lobbys rendszer sem rossz, bár azért néha én szívesen beszállnék egy olyanba, ahol egy ugyanolyan kis p*csányi pályán, mint ezek 32-en vagy ennél többen nyomorognak. Ott volt káosz, lehetett aprítani.Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Dave567
addikt
válasz AsakuraDave #3162 üzenetére
Én még nem, de majd lassan fogok vele.
Ez úgy működik, észrevettük, az ellenségnél tökéletesen működik az adott fegyver, nálad nem fog.
15-ös voltam, mikor bedobott egy srácot M16-al, azzal vitte végig a Matchet, 50/10 KD-val, alig lehetett leszedni. -
-
Dave567
addikt
válasz nutella1 #3139 üzenetére
Jelenleg az 516 van fent, de az 522/526-al is ugyan úgy akad, de a MENÜ is folyamatosan.
Ryzen 7 3800x, 16gb ram, 3060Ti van a barátomnak, van simán megy neki, néha van akadás, de közel se ennyi mint nekem.
Én most raktam Win10-et fel, még az se lehet mondani, hogy régi az Oprendszer. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Viiktor1989 #3182 üzenetére
" Szóval így mi értelme az egész váz cserének?"
Csak úgy tudod megnyitni az új fegyvert, addig a listádban nem is válaszható.
Live-Die-Respawn
-
pRoject22
őstag
válasz Viiktor1989 #3182 üzenetére
Ez az egész egy baromság, a feloldás része még lehetne érthető is no de ha van egy player aki pl nem szereti a rifle playt akkor őt miért kényszerítik arra, hogy használja azta fegyvert amivel alapból nem szeret játszani
¯\_(ツ)_/¯
-
Viiktor1989
aktív tag
Én egy valamit nem értek,illetve nekem csalódàs,de lehet én értek félre valamit. Tehát minden fegyvernél létezik a receiver,azaz,hogy kicseréli a fegyver vázát egy másikra. Pl az FTAC fegyver vázát szeretném kicserélni az M4 re. Ez meg is történik,de akkor már mint M4 fog szerepelni,nem pedig FTAC, így nem is tudom tovább húzni az FTAC fegyver szintezését. Remélem értitek,amit írtam 😆 Szóval így mi értelme az egész váz cserének?
-
PsycHo88
senior tag
válasz DrTechnoid #3175 üzenetére
Üdv , ha egérrel nem tudod ki választani ,akkor Billentyűvel kell ASDW-vel vidd rá ! Egy kicsit bug-os még !
Egyéb ként keresek játékos társakat ! Akinek van kedve írjon pls ..
Pc : steam . Van Dc-m is .( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Hunner
senior tag
Válaszd ki a mellette levőt amire hagy rákattintani, majd a D-vel menj egyet jobbra és átugrik.
Zseniális volt a user experience designer a camo oldalon. Remélem azóta is pofozzák egy büdös hallal.
Ja látom közben már a #3178-ban válaszoltak
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
GAbre
veterán
válasz juve600 #3177 üzenetére
Ennek semmi köze a kettőhöz.Nem mondtam 1 szóval se,hogy vegyen tőlem.
LESZ? Mi vagy te jós?
Legyen igazad nem mondom,de én példával is alátámasztottam,hogy miért nem lesz,vagy mikor lesz.
1-2 kisebb bug meg nem ok arra,hogy akciózzanak.+ Minek akciózd ha a hype vonat viszi,és veszik?
Bőven nincs olyan rossz állapotban,mint bf 2042 volt.És axem azt se akciózták legalább pár héttel megjelenés után,ha 1eltalán akciózták.
És biztos vagyok benne,hogy jobban is fogják kezelni bugokat.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Pont ezt nem értettem én se. Állj rá egérrel az egyik feloldott skinre, katt rá hogy sárga keretes legyen és wasd gombokkal menj rá a goldra. Akkor írja mit kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
GAbre
veterán
Azért azt nem csinálhatják meg.70 és 100 a hivatalos ára.
"boltban" nem lehet drágább.Nem is láttam még ilyen magyar shoppos dolgot amiről beszélsz.
De persze simán kulcsot tudsz venni szürke oldalon drágábban,mint hivatalos ára.
Talán konzolhoz láttam vmi jobb árat kissé.De az se sok -.Avatar
-
őstag
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Amelyik fegyver fejlesztésnél nincs odaírva, hogy mit kell teljesíteni, azt honnan tudjam meg? pl. M16 receiver? Meg még egy csomó minden optikák stb.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Undoroid
őstag
Nekem csak az a bajom ezzel az "újramelegített" pályákkal, hogy kicsit átverésnek érzem a régi pálya használatát...Fizetek érte nem keveset és újra megkapom azt, amit korábban már megvettem. A COD-sorozat 4.-részéig rendben volt minden. (Az 5. résznél csak a hivatalos, hárompályás kipróbálható verzióig jutottam el, de mivel már akkor tele volt a játék csalókkal, így azt már meg sem vettem, nem is játszottam) A 6. részben már DLC-formájában lehetett újra megvenni a régi ismerőst...maga az egész rendszer is annyira gyenge volt, hogy időnként szinte játszhatatlan volt (a számtalan más hibáját nem is részletezem, aki
játszottakínlódott vele az tudja) és itt végleg el is engedtem ezt a sorozatot! A legnagyobb szégyen az volt, hogy a warez-verzió ezzel szemben sokkal stabilabban ment...https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
GAbre
veterán
Nem fog.Talán karácsonyi akcióba ráraknak 1 33%os minuszt bár kétlem.
Nézd meg,2019-es cod kulcsot se nagyon kapsz.Főleg féláron vagy vmi.Helyette 60 euro.És azt is csak ilyen évente 1-2 blizzard akcióval,vagy "használtan" tudod megvenni jobb áron.
Érdemes intel promóban szerezni(amíg van kuponkód,mert az is véges),ha alzán lesz még cpu-val,bár kétlem.
Vagy hardveraprón vagy vhol.[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Sziasztok! Szerintetek mennyi idővel megjelenés után fog “normalizálódni” a játék ára? Érdemes BF-ra várni? 5-8ezer ft-os csökkenésnek is örülnék.
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
Csak nekem tűnik úgy, hogy a daily challenge-eket a játék végén nem számolja hozzá és nem adja meg az xp-t?
-
Wans
aktív tag
válasz Undoroid #3141 üzenetére
Az én részemről már hogyne emlékeznék. Még képek is maradtak meg róla emlékül.
A létszámmal akkor nem volt gond. A képen apám eredménye van, nekem sajnos nem maradt fenn ilyen screenshotom pedig voltak valahol.
Az előző részben harbor, ebben a neuville... én ezeken a pályákon kezdtem el megtanulni játszani TDM-en meg DM-en.
Nekem tetszik az ötlet, hogy régi pályákat újítanak föl és tesznek bele az új részekbe.
Mondjuk pont a neuville-t én akkor sem nagyon szerettem, most is csak azért tetszik, mert valamennyire nosztalgia, a harbor viszont egyike volt azoknak amiket imádtam. Ha jól emlékszem rengeteg only harbor szerver is volt. Neuville helyett szívesebben játszanék egy dawnville-on, carentan-on vagy rallyard-on (ez volt apámék klánjának a mapja), meg még sok olyan van amin szívesen hentelnék még egyszer legalább.
Ez a régi pályák felújítása egyébként régen is jól működött. A régi MW2-ben a Wasteland is a cod1-es brecourt felújított változata volt és ott is azt nagyon szerettük.Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
laceszgamer
addikt
válasz Con Troll #3161 üzenetére
Valszeg hardpointon is ad mindenre tekintve hogy nem egyszer akkor lépett szintet a fegyo mikor nem lőttem le senkit csak pl benn voltam a ponton.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
DiamondBack
senior tag
Az is egy challenge hogy kitaláld melyik challenge lett kész? Csak felvillan az aranyserleg, de hogy mi, hol, mitől lett kész azt találd ki
-
Atla
senior tag
válasz AsakuraDave #3162 üzenetére
Nem csak te. Borzasztó volt kihuzni,van hogy nagyon adta,de legtöbb esetben,ahogy te mondod. Nagy nehezen kihúztam,de soha többé nem veszem elő.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
M16 -al csak én xopok? Olyan mintha cseszne a játék regelni hogy egyszerre 3skuló megy az enemybe, 2 burstot kap full hit marker és vígan fut tovább az emberünk...
VEL46 meg egyenesen cancer hogy 0 recoil, olyan mintha lézerfegyver lenne, meghuzod a ravaszt és pápá 50golyó... Hogy élvezi ezt bárki is? Miért van az, hogy az ilyen játékokba mindig valmai agyhalott nyomorult tervezi meg a balance-ot? Egy SMG erősebb mint egy AR..GG Egy fogpiszkálóval ne legyen már gyorsabb TTK mint egy 5.56-os lőfegyverrel könyörgöm, max point blank de ezzel el lövök a pálya másik végére is.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Con Troll
senior tag
Azt észrevettétek, hogy ha Kill Confirmed módban vagytok, az éppen a kezetekben tartott fegyver minden pontot megkap mint weaponXP? (biléták szedegetése, stb)
-
batai15
félisten
Azért szó se róla de tényleg a béta stabilabb volt. Nem működik a Ping rendszer sem pl. Semtex újra indítás után lett meg , gold camo (Unlock ) pipa van mégsem találom hogy el tudjam kezdeni a challanget. Tényleg jó sok mindent kellesz javítani de a gunfight az elég jó.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Quality Presets-nél, Nvidia Image Scaling Preset-et és Sharpness-t Ultra-ra állítva, brutál szép multiban a grafika!
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Volt egy background update:
The following changes are now live in #MWII after an update:
- Temporarily disabling the bipod mount
- Fixed care package bug in Hardpoint
- Fixed bug for missing killstreaks or perk in-matchSzóval semmi lényeges Kvázi kiszedték a repülés glitch-et amit bipoddal lehetett csinálni, mert most az a legfontosabb.
Live-Die-Respawn
-
valahogy nem értem a mai fiatalságot vagy a gamereket és a fejlesztöket sem.
Nézelödök a YT-on és már a megjelenés elött vagy a napján fenn van a teljes végigjátszás megszakitás nélkül a játékról.
A filmes topicocban az ember torkának esnek ha a saját szavaival körbeirja a történéseket, hogy elspoilezezi valaki a filmet, mikozben egy képkockát nem látott belöle és teljesen máshogy jön majd le neki ha megnézi a filmet mintha valaki elmondja, de itt meg konkrétan mindent látsz.
Akkor minek vegyem meg a játékot vagy minek csinálják ha ingyen megtudom a történetet?
A COD-ban meg nem lehet nagyon már modon végigvinni a pályákat, hogy majd ha te játszod végig akkor más élmény lesz .Az elso MW után hagytam abba a COD játszást, pont az elözö felsoroltak miatt és amiatt, hogy egykaptafára kezték el csinálni .
A multi meg számomra semmi ugyan az az idegbajosan ide ofda kapkodós mindenre és mindenkire lövö quake lett.
Aztán amiota meg már bejöttek ezek a csillámf@aszlámás kiegészitös perkes lofaszok meg aztán föleg. semmiben sem másabb mint az összes többi multi. a modellek és a térképek mások, de attól a játékmenet egy az egyben ugyan az.
Nincs taktikázás és csapatjáték legalább is a szo abban az értelmében nincs ,hogy nem mozognak a játékosok egyut ugy mint a SP részen, itt kimerül anyniba hogy egy oldalon a kék vagy a piros csapatba vagy oszt jonapot. -
Hunter2
addikt
Hányas szint kell ahhoz M4-nél hogy végre adjon egy normális optokát ami nem takarja ki a látótér felét célzáskor?
-
nutella1
őstag
válasz pRoject22 #3151 üzenetére
De most mit mondjak neked, ha ezzel a frissítéssel nálam nincs problematika? Ez is mi a franctól függ? Nálam egyedül a Windows Insider Preview frissítések okoztak gondot hónapokkal ezelőtt, de le is iratkoztam a programról.
#3152: only DOS!
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Olyankor mi van ha a semtex lvl20on kellene kapjam de 22 vagyok és lockolva van ?
-
Land
veterán
Jól sejtem, hogy ha egy fegyvernél megvan az alap 4 camo, akkor az arany camot jelentene, és ha nem adja meg mégsem, akkor az csak bug és idővel lesz több arany fegyverem ha javítják?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
MikeWazowski
veterán
Most értem csak haza, azt hittem ma már jön valami patch, de szomorúan látom hogy semmi.... Legalább az első gold fegyver meglesz ma, kell még 4 alkalommal 3kill.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
nutella1
őstag
válasz Németh Péter #3142 üzenetére
Nálam a legfrisebb driver van fent, hàl'isten semmi problèma. Nagyon jò lenne viszont, ha az okokat inkàbb megfejtenèk, mint silabizàlgatnànak. Az is èrdekes, hogy közel ugyanolyan hardverekkel ès vga driverrel rendelkező gèpek egyikèn akad, a màsikon simàn fut, nincsenek droppok. Na ez mitől lehet?
DDU-val leszedtètek a videòkàrtya drivert, ùgy telepìtettètek ùjra? VÌrusìrtò van fent? Nàlam nincs, csak a defender. Win11. Seed megy multi közben?[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz nutella1 #3136 üzenetére
Én csak azért nem raktam föl, mert az Nvidia szerint, néhány embernél villogó textúrák jelentkezhetnek a játékban. Nálam 522.25 van. A játék már nem fagy, mióta a kiegészítők tuningolását letiltották két napja.
[Call of Duty: Modern Warfare II] Flashing corruption can be seen randomly while playing the game. [3835099]
forrás: https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/yertoa/game_ready_driver_52647_faqdiscussion/
A fejlesztők sem javasolják ezt a driver verziót.
@BeenoxCODPC
We've noticed some stability issues with the latest NVIDIA drivers 526.47 on Call of Duty #MWII. For now we'd suggest you keep the 516.59, or 522.25 drivers.Tweet lefordításadu. 10:55 · 2022. okt. 27.forrás: https://twitter.com/BeenoxCODPC/status/1585736896248180736
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ahogy nézem, vannak itt nagyobb bajok is...
Úgy tűnik, hogy a készítők nem tudnak felhagyni a szokásaiktól! Néhány napja láttam egy stream-et a játékról, amiben éppen Domination futott és bizony a régebbi játékosok ott egyből felismerhetik a COD1 egy újra gondolt változatát! Annyiban új, hogy a grafikán javítottak, az átjárók, fedezékek pontosan ugyanott vannak és most nem II. Világháborús katonák rohangálnak a kornak megfelelő fegyverzettel a pályán, hanem ezek a modern manuszok! Még a spawn pontok is ugyanott vannak. Kb. úgy néz ki az egész, mintha egy új texturapackot kapott volna ez a régi pálya! Talán még a nade-k is oda pottyannak, mint régen... A mostani nevét nem tudom, de régen ezt a pályát Neuville-néven ismerhette a játékos közösség...vagy ez eddig csak nekem tűnt fel?
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Dadpool
aktív tag
válasz nutella1 #3139 üzenetére
Nos nálam így néz ki!
Nem ilyen sűrűn de ugyan ez a szitu.
[lagg spike]
Megcsináltam a videó alapján egy picivel jobb de nem szűnt meg a jelenség.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
nutella1
őstag
Akkor ez tènyleg vicc, ès gondolom mindegy melyik driverrel? Kabarè. De csak kijön egy ùjabb meghajtò, azzal jò lesz.
-
nutella1
őstag
válasz Dave567 #3134 üzenetére
Szerintem vàrj egy ùjabb driverre(ha a koràbbiak sem segìtettek), mert az lehet a gond amit ìrtàl. Pròbàld ki low beàllìtàsok mellett, több mint valòszìnű ùgy is akad nàlad(1080p-n jàtszol? Hàny Hz-en, hàny FPS-sel?). Könnyen előfordulhat, hogy GTX-re nem optimalizàltàk. Nekem az ùj driverrel semmi problèmàm, havernak sincs az RTX3080-asàval.
-
félisten
válasz jozefgucci1 #3126 üzenetére
ah köszi.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
petymeg
addikt
Az invasion játékmódban mindeniki élő játékos vagy botok is vannak?
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
őstag
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Mi az ajánlott field of view pc-n? Illetve grafika beállítás(ok) amit érdemes kikapcsolni?
-
jozefgucci1
addikt
-
zozika84
őstag
Elért a foscunami Tegnap stabil 2.5 volt a K/D, ma meg jó ha 1-re felszenvedem
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
félisten
Kicsit össze vagyok zavarodva ezzel a fegvyer húzással. Most elértem M4-gyel a lvl20 szintet aztán annyi? hogy tudom rádobni a többi kiegészítőt?
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Linem
senior tag
Így 4 nap játék után nekem nagyon tetszik. Szuper hangulata van, nagyon bejön a modern stílus és zene az átvezetésekben. Szerintem jó ötlet az is, hogy minden fegyvert húzni kell a camo farmoláshoz, mert így legalább egy ideig nem metafegyverekkel fognak rohangálni, hanem játszanak. HC nélkül is élvezhető, de úgyis érkezni fog.
-
dunc
nagyúr
Annyira fantasztikus volt ez a játék hiányzó HC móddal a gyenge grafikával És ez egyéb hibákkal ,hogy eladtam a játéktól szerencsére lemezes verziót vásároltam Xbox ra. Később egy esetleges leárazástnál természetes adok neki még egy esélyt addig is mindenkinek jó játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Dave567 #3112 üzenetére
Nekem Windows 11 és 1070Ti van a gépemben. A legújabb nvidia driverrel voltak lövés közbeni droppok. Visszaraktam az egyel korábbit és teljesen jól működik. Nem tudom, hogy mitől függ, hogy kinek jó és kinek nem.
Érdemes lehet még a Windows beállításaiban nézelődni, meg ha esetleg van fent 3rd party AV, akkor ott is. -
Spizzi
tag
Casanova: Nekem is működik vele fas*án meg havernak is (GTX 1070 & 1060), köszi a tippet! Nem azt mondom, hogy tökéletes, de közel az. Hihetetlen, hogy 3 nappal a megjelenés után se képesek a világ no1. eladását generáló játékához kiadni egy drivert.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz DrTechnoid #3111 üzenetére
Ez pedig tényleg alap dolog lenne, hogy legalább egy mentést lehessen csinálni.
Azért ez szomorú is valahol, hogy mindig hülyének nézik az embereket akikből élnek, és félkész játékot adnak ki.
Azt hiszem ráér jövő év elejéig a vásárlás; ha lesz majd valami akció." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Drakkan
csendes újonc
Sziasztok!
Fiam PS4-en én PC-én, tudunk együtt játszani?
-
Dave567
addikt
MP5 Subsonicot miért vették ki, úgy tudom bétában benne volt ez a kiegészítő???
-
őstag
Nem ártana pedig ,mert azért elég sokféle variációról van szó, órákig el tudok vacakolni vele hogy melyik grip meg underbarell meg lőszer stb összeállítás nyeri el a tetszésemet. Olyan ez
a kiadás inkább mintha nem a végleges verziót kaptuk volna , hanem egy fizetős Béta2 lenne az amire elbasztunk 100 eurót. A pofám leszekad ismét. Most is azért olvasgatom a fórumot mert jött a jól megérdemelt CTD , igaz ma csak az első.http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Daffchy
őstag
Blueprintet nem lehet menteni vagy én nem találom?
Double XP-k sem mennek?Series X
-
nutella1
őstag
válasz Acheron #3106 üzenetére
Nem, nem látod. Az előző két COD-ban is csak később tették bele ezeknek a kimutatását, ami ugyan amatőr és lusta "munka" (egyetértek), de inkább békülj meg vele, felesleges ezen feszengeni.
De ennél fontosabb dolgok is vannak az életben. Ettől nem kell idegrángást kapni. Legalábbis én nem kapok.[ Szerkesztve ]
-
Wans
aktív tag
válasz DiamondBack #3100 üzenetére
Szia! Van egy olyan, hogy activision account. Ez tkp egy profil a cod-on belül, amivel egyszerre csak egy játékot nyomhatsz. Sztem, ha egy időben akartok játszani, akkor az egyetlen megoldás az az, ha csináltok egy egy új email címmel egy új activision acc-ot és úgy nyomjátok. persze ilyenkor az egyikőtök a 0-ról fog kezdeni mindent.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
N@idia
őstag
-
Spizzi
tag
válasz Sipasanyi #3101 üzenetére
Szia!
Ugyanazok a mapok mint a GW-be, csak egy picit kisebbek. 20vs20 és erre jön rá kb. 30 AI mind a két térfélen. Az a csapat nyer aki hamarabb eléri az 1500 pontot, egy AI kill 1 pontot, míg egy player kill 5 pontot ér. Vannak benne tankok, random airdropok amiket bárki felvehet és killstreakek vannak benne, nagyon fain kis mód, fegyvert szintezni is a legjobb jelenleg, kb. átlag 15 percig tart egy meccs.
-
Sipasanyi
tag
Üdv az Invasion játékmóddal kapcsolatba lenne pár kérdésem ha valaki volna szíves informálni. Mennyi pálya érhető el ebben módban pl. a groundwar módhoz képest, illetve a progress lvl, fegyverek ugyan úgy szintezhetők ? Itt minden esetben gépi játékosok ellen harcolsz vagy csak simán kitölti az hiányzó élő játékosok helyét a rendszer?
LUXURY IS A CHOICE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest