Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans
aktív tag
válasz Undoroid #3141 üzenetére
Az én részemről már hogyne emlékeznék. Még képek is maradtak meg róla emlékül.
A létszámmal akkor nem volt gond. A képen apám eredménye van, nekem sajnos nem maradt fenn ilyen screenshotom pedig voltak valahol.
Az előző részben harbor, ebben a neuville... én ezeken a pályákon kezdtem el megtanulni játszani TDM-en meg DM-en.
Nekem tetszik az ötlet, hogy régi pályákat újítanak föl és tesznek bele az új részekbe.
Mondjuk pont a neuville-t én akkor sem nagyon szerettem, most is csak azért tetszik, mert valamennyire nosztalgia, a harbor viszont egyike volt azoknak amiket imádtam. Ha jól emlékszem rengeteg only harbor szerver is volt. Neuville helyett szívesebben játszanék egy dawnville-on, carentan-on vagy rallyard-on (ez volt apámék klánjának a mapja), meg még sok olyan van amin szívesen hentelnék még egyszer legalább.
Ez a régi pályák felújítása egyébként régen is jól működött. A régi MW2-ben a Wasteland is a cod1-es brecourt felújított változata volt és ott is azt nagyon szerettük.Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest