-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
Heyho
AM2 2800+ Sempron, 1,5GB mem, 76GT-vel élvezhető és folyamatos lesz a multi 1024*768 (vagy 800*600) minden low/off-on?? A single elég jól ment.
meg még pár kérdés. Felvehető medkitek, boostok vannak? A hullák dobnak vmi életerő csomeszt? FEAR multit nyomom jórég óta, az ott megszokott tank rusher stílusom mennyire lesz kifizetődő?
[ Szerkesztve ]
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
deedee
őstag
üdv!
talán én vagyok a béna,de hogyan/hol lehet kikapcsolni a zenét a játék alatt?
options-ban a sound alatt nincs ilyen opció...[ Szerkesztve ]
-
-
viktor82
őstag
Valaki válaszolna a 3148-as kérdésemre!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
munky
őstag
sziasztok!
betöltésnél a következő hibát dobja a játék:
error
insufficient free disk space.
free at least 5 mb of free space on the game driver.szabad hely persze van bőven.
erre van valami megoldás egyáltalán tapasztalt valaki hasonlót bocs nincs időm visszaolvasni.
-
STC Speed
őstag
válasz Sirandrish #3174 üzenetére
Kár
Akkor hova? -
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3180 üzenetére
lol
Az a legdurvább mikor cod2-be felszalad a pingem és a mozdulatlan emberre lövök és 5 másodperc múlva kiírja, hogy megöltem -
Rusher
őstag
Valaki esetleg #3177-re
-
Sirandrish
legenda
-
Bencus88
nagyúr
Nekem is aköröl mozog
-
Sirandrish
legenda
-
v.tom
őstag
Ha valaki tudja mikor megy a PH! szerver akkor beírhatná ide! Jó lenne! THX
[ Szerkesztve ]
-
-
STC Speed
őstag
válasz Sirandrish #3169 üzenetére
?nekem csak 50
-
-
STC Speed
őstag
Üdv all vok újra
kinek van kedve multizni 1et német szerveren? -
Sirandrish
legenda
egyenlőre nem is megy a szero mert én már mentem volna..délután énis megyek szerintem...persze ha addigra beindul..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
v.tom
őstag
válasz Sirandrish #3165 üzenetére
Mikor lesz fenn valaki PH! szerveren? Asszem délutn felnézek egy kicsit én is multizni.
-
Sirandrish
legenda
énis benéztem vagy 10 percre..a nevem pedig ami itt
Mondjuk én még Ripper előtt voltam.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dávid16
csendes tag
Hali.Amikor elindítom a Call of Duty 4 MP-t kidobjka ezt a hibaüzenetet 'code_post_gfx_mp' és leáll a program...Nem tudom mi lehet a baja.Aki tud kérem irjon.Előre is köszi.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerver nem megy most? 0 player és jelszót sem fogadja el...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Kanczy
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz Bencus88 #3156 üzenetére
köszi..öltem 10et haltam 6ot
mára elég is volt
holnap viszont megyek keményenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3154 üzenetére
elindítod a codot kiírja invaild pass
nas akkor konzol és beírod:
/password war ha ez megvan enter és megint konzol és beírod ezt:/reconnect -
Dávid16
csendes tag
Hali.Amikor elindítom a Call of Duty 4 MP-t kidobjka ezt a hibaüzenetet 'code_post_gfx_mp' és leáll a program...Nem tudom mi lehet a baja.Aki tud kérem irjon.Előre is köszi.
-
Sirandrish
legenda
gyerekek..nah most jöttem rá hogy nemtudk bemenni a szerora
hogy kell? beirom hogy /connect "IP" de aztán kiirja hogy bad pass amit ugye nemtudok beirni...hogyan kell?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jackkkk
tag
sziasztook
vista van a gépen és elindítom a játékot és kilép ki ir vakami hibát és kilép utána olvasgattam alt+tab al nem tudok vissza menni kérlek segítsetek. -
Sirandrish
legenda
este lesz valami a szeron?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Csyppa
senior tag
Eléggé leköt ez a játék, ma már minimum 5 órát játszottam vele és messze van még az este
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
viktor82
őstag
Sziasztok!Megakadtam egy helyen,valaki segithetne,egy helikoptert kell lelőnni,fel is veszem az aknavetőt,de nemtudok vele lőnni,valamit kiir de nemveszek ki semmit belőle!Ha valaki tudja mit kell segitsen!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Scoobyka
addikt
sztem év játéka cím kijár neki.....crisys-t ajánlom,hogy leverje,mert sztem sokkal jobb tőle...
pedig mégcsak ma került a kezembe,de a hangulat máris jobban bejön -
Thrawn
félisten
válasz Viktor77 #3142 üzenetére
Köszönöm. Pont ezért voltam rá kíváncsi. Szóval 21-22 és plusz 1k.
Neró: postázás 2-4 hét???
Őszintén szólva, a két demót összehasonlítva ez sokkal jobb mint a Crysis...
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
nasu17
csendes tag
még mindig ua a kérdésem, várom a válaszokat
-
Nagy_Matessz
aktív tag
na törölve lett, hát leszedtem ujat de az sem oldotta meg.
Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
Viktor77
titán
Az a bizonyos hsz törölve, Nagy_Matessz figyelmeztetve. Következő lépés a ban.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
szijartg
őstag
válasz Nagy_Matessz #3128 üzenetére
mert már lekéstél róla
-
Neró
őstag
válasz Nagy_Matessz #3128 üzenetére
Mond miért csinálod ezt velem?
Kérj meg egy modit keress rá valamelyik topicba és kérd meg ,hogy törölje!
Vagy a szerkesztés azaz mod.[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
nasu17
csendes tag
valaki nem tudja esetleg mi lehet a probléma nálam?.... telepíteni sem tudom emiatt
Pedig még a legújabb Windows Installer is felvan rakva....
[link] -
Neró
őstag
válasz Nagy_Matessz #3125 üzenetére
Hogy tudnád?Tudod léteznek a ph-n Modik is!
| www.diablohungary.hu
-
Nagy_Matessz
aktív tag
hogy tudom törölni?
Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
Neró
őstag
-
Bencus88
nagyúr
válasz Nagy_Matessz #3122 üzenetére
Szerintem gyorsan töröld ezt a hsz-t amúgy a craced szar haveromnál is ez volt.Töröld a hsz-ed gyorsan
-
Bencus88
nagyúr
válasz Flatron710 #3120 üzenetére
Én amikor kiprobáltam a singlet azt hittem nincs jobb és multi jobb lettEszméletlen jó a game
-
Flatron710
tag
Le a kalappal a készítők előtt!!!
Eszméletlen jó a játék ( és még a multit nem is próbáltam... idő hiányában )
Az AC-130-as fedező tűz pedig... hm.... nem találok rá szavakat!!!Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3114 üzenetére
Rendben van én nemrég hagytam abba és este 9 fele érek haza majd megdumáljuk hali
-
Sirandrish
legenda
válasz Bencus88 #3113 üzenetére
ááá akkor jó..ma este vagy valamikor talizunk a szerveren
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3112 üzenetére
A kedvességeddel
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3108 üzenetére
lol miket kapok!Na jó tanítalak
-
csana
senior tag
Üdv 4 all!
Ismerősöm korábbi geforce-os karin (FX5000-es szériájún) akarja futtatni a gamét, de ugye elvileg jobb kell a codnak. Jelzi is, install után, hogy valamit nem tud majd megjeleníteni, de elvileg tudna futni.. Erre nem folytatja a dolgot, hanem kilép. Arra gondoltam hogy talán installnál felrakot valamilyen cfg-t amiben áttudnám írni a dolgokat, hátha dx7-el futna, de úgy vettem észre, hogy csak miután csináltam profilt, csak utána jelenik meg egy cfg file..
Ezzel kellene valamit ügyeskednem, és az egész profilomat átdobni a srácnak, vagy van rá valamilyen másik mód, hogy beindítsuk gyengébb videókarin?
-
Sirandrish
legenda
-
Neró
őstag
Húú mi van itt uram,mester?
A mester és a tanítványa?
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3103 üzenetére
hú köszönöm drága uram
-
Sirandrish
legenda
válasz Ősember #3102 üzenetére
hát nemtudom..a grafikáig én nem nagyon jutottam el mert lenyugözött a játékélmény
-
Sirandrish
legenda
-
Ősember
őstag
válasz Sirandrish #3099 üzenetére
ma még nekifutok megint, bár ha abbol indulok ki, hogy szerintem az eddigi cod sorozat is fostaliga volt, de legalább még csunya is akkor nem is tudom ettöl a látványharcos játéktol mit vártam
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3100 üzenetére
biztos vagyok ebben sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest