-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
Hogy lehet madj aktiválni azokat a perkeket vagy tulajdonságokat? Mert úgy tudom néhány zárva van az elején.
-
taxi
aktív tag
Segítsetek pls.Xfire-on nem talál servert All countries.Miért?
Hakuna matata
-
Thomas1
addikt
A Water és Model detail nektek megy Normal fölé? Mert nálam nem engedi feljebb nyomni.
Gondolom ebből is van még High, vagy Extra.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
AMD Power
titán
Remélem gyorsan meglesz ez a game, mert nemsokára eladom a HD2600XT-t.
-
STC Speed
őstag
Kijön multizni pénteken?
-
Sirandrish
legenda
valaki aki közepes géppel tolja printelje már le a beállitásait..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Thomas1 #2091 üzenetére
Azé szerintem odab@sz, 1024x768, minden full vagy extra...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Thomas1
addikt
Ezt gondolom nekem akartad, mert félrement.
7900GT biztosan elég ehhez a játékhoz, még egy 8600GT is elég jól viszi nálam. Ha használ a game engine HDR-t, akkor szerintem az nem teszik neki AA-val, ha nem használja, akkor passz. Esetleg újabb DirectX Most jött ki egy novemberi.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Soak
veterán
Elég jo kis játék lett, meg van a hangulata és nem is tul könnyü.
Amugy titeket a neveteken szólit? vagy midenki Soap?
-
Sirandrish
legenda
válasz kircso13 #2084 üzenetére
a Játékon belül..én mikor CCC-ben állitottam nem láttam valami hüdenagy kült így nem isállitk be ott semmit...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
kircso13
senior tag
válasz Sirandrish #2082 üzenetére
A játékon bellűl, vagy a ccc bellűl. Mert nekem a ccc minden majdnem full és semmi gond a játékokkal, de ha a játékon bellűl állítom 2x ill. 4x -re akkor feketeség , ill. semmi, de ha visszaveszem off-ra akkor tökéletes
..,
-
Thomas1
addikt
válasz Sirandrish #2082 üzenetére
De az Ati X-es széria tudja a HDR+AA-t. A NV 7-es szériája nem, és ha ez a game is használ HDR-t akkor ha rákényszeríted még az AA-t, előfordulhat, hogy ilyet okoz.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Sirandrish
legenda
válasz kircso13 #2080 üzenetére
nekem 2*AA és 8*AF en van és nincs semmi gond pedig nekem sem épp kőkemény a VGA-m..
-
sPaWn9
csendes tag
Üdv! Aki már multiplayer részét próbálta, meg tudná osztani az fps tapasztalatokat? Szóval adott config, game beállítások, driver beállítások mellet mennyi volt az átlag fps? Előre is köszi
sPaWn -
ughhh
senior tag
A játék a RAZOR gondozásában 11.6.-án megjelent hazánkban.
-
AMD Power
titán
Már jöhetne mert nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
knbs
senior tag
Fix 333fps-el szinte minden palyan el lehet dobni kezdorol kezdore! Mivel ugye nagyobbat ugrik az emberke.Toujane-on pedig alap hogy el lehet dobni nemetrol amcsikezdore,mivel alacsonyabban is van az amcsi kezdo mint a nemet joval.
Amugy az egesz bunny-hopp temarol es a quake engine-bol adodo mozgasbeli "bugokrol" volt anno nagyon reg egy mindenre kiterjedo quake 2 jump-movie,amiben kitargyaltak az egesz mibenletet,a kigyorsitas-tol kezdve a strafe-jump on keresztul egeszen a rocket es walljumpig.Aki azt latta az pontosan tudja a lenyeg "fizikajat"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
taxi
aktív tag
Segítsetek pls.Xfire-on nem talál servert All countries.Miért?
Hakuna matata
-
Skynet258
veterán
Hát gyerekek, én Sp-t nyomom, valami frenetikus, a hajós rész utáni autókázás...komolyan, nagyon ott van az egész ERRE érdemes volt várni, már azt hittem, minden nagy címben csalódnom kell... megyek is vissza, nyomjátok ezerrel!
-
Sirandrish
legenda
én egyenlőre csak az SP-t néztem meg de nagyon tetszik...ez a hajóspálya (amin vagyk szvsz nagyon el lett találva)...tényleg ahogy mozog az egész még belül is érezni plussz kint mikor villámlik nagyon szépek az árnyékok...
-
őstag
Valóban van olyan, hogy CoD2-ben 1-2 ugrás erejéig lehet bunny-hoppolni (általában amikor magasabb helyről ugrassz alacsonyabb magasságúra).
Soha nem szoktam pubolni, már a megjelenése óta picit komolyabban játszottunk a csapatommal, de két év alatt talán 1-2 waron volt, amikor azt mondtam, hogy használnak valamit.. akik kikapnak mindig ráfogják a cfgre, fpsre... baromság"Less but better" - Dieter Rams
-
athomi
veterán
Én láttam már CoD2-ben is úgy ugrálni az embert, mint egy bakkecske. Elég kellemetlen jelenség. Gyengébb játékosok meg el sem tudják találni így az embert.
Az is mocsok dolgog mikor lefekszenek a földre és lövés közben nyomják az előre gombot, ilyenkor a fegyver gyorsabban lő a normálisnál (nem fast fire-re gondolok!).Engem olyanért is dobtak már ki Cod2-es szerórol, mert eldobtam toujanen német kezdőröl az amcsi kezdőre a gránátot!
[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
Nagy nehezen nekem is megjött "postán" a gém. Iszonyatos fílingje van. SPt még nem láttam. Vélemény? Olyan mint cod elődöknél, hanyagolható?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
gege71.hu
addikt
gémkapocsról megrendeltem a gamme. Szerintetek péntek mennyire reális, h valüban itt is lesz a cucc? Mondjuk gyanítom lesz az jövő 7 kedd szerda is mire kézbeveszem a korongot, de ez a játék megérdeemel még pár nap várakozást.
-
knbs
senior tag
válasz Patrick #2058 üzenetére
Mondom,hogy nincs! Ugrasz egyet,utanna egybol ugrasz tobbet es kisebbet ugrik es lassabb is vagy.Szerintem te nem vagy tisztaban a bunny-hopp fogalmaval,a bunny hopp az amikor ugy ugralsz egyfolytaban,hogy nem csokken a sebesseged kozben es az ugras magassaga,ez cod1 v1.1-ota nincs a jatekban.
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
athomi
veterán
válasz Patrick #2058 üzenetére
Ott írja, hogy nincs! 7. sor
Amúgy nagyon örülök neki én is, hogy nem lesz különbség 100 és mondjuk 300FPS között. CoD2-ben szar dolog volt 1000 FPS-el rendelkezők ellen játszani. Tudom le volt korlátozva 250-re, csak hát akinek komoly gép volt az úgy is megoldotta és nyomta tovább 1000 FPS-el.[ Szerkesztve ]
-
knbs
senior tag
3. Magyarkent sikerult tegnap este jatszanom a jatekkal termeszetesen multiban.Itt szeretnek koszonetet mondani a "barkacsaruhaz"-nak (aki nemtudja mirol beszelek ne is kerdezzen!) akik Europaban a elsok kozott voltak a tortszerver felloveseben,eljen soka Bandi-bacsi es persze a tobbiek is GOOD JOB BOYS!!! Egeszen hajnali fel 4-ig birtam cernaval,most itt a meloban a gep mogott ulve kicsit faradtan,de leirom az eddigi tapasztalataimat.Ugyebar a dslash csapat altal csinalt videokbol mar sokminden kiderult.Bunny-hopp nincs,125fps-333fps nem tesz semmit marmint nem ugrik nagyobbat ala cod1-2,van ellenben jump-shoot,a sniper szepen adja,hasonlo kepp lelegzetvisszatartva kell loni,de kozelrol adta a noozoom headokat is szepen.A pisztoly karaktere teljesen megmaradt az elozo codokbol,egy picit gyengebb lett a sebzese,jopar golo kell testre a kill-hez,de pontosabbnak ereztem mint eddig.Shoti is valtozott nem lett olyan nagy ereju es a szorasa nagyobb lett,bar nemsokat probalgattam.mp5-isten egy fegyo,kozelharcra tokeletes,gyors pontos (kozelre persze) es ha fejlesztve van akkor mar pontosabb is joval mint alap allapotba.M2-golyoszoro irrealis,hatalmas tuzero es tuzgyorsasag,ugy viszi at a falat mint kes a vajat,ezen a fegyon allitani kell tutira mert mindentvisz,egyetlen hatrany a lassu ujratoltes.m4-el annyira nem voltam kibekulve,de legalabb pontos messzirol is lehet vele hediket osztani,a granatvetoje viszont igencsak hasznos egy nagyobb zsufiban konnyu vele takaritani
A karakterfejlesztgetes isteni egy otlet,lehet mindenfele extra kepesseget,plusszt megszerezni,ez a resze uj tavlatokba emeli a jatekot,iszonyat jopofa dolognak tartom.Sergant2-ig jutottam tegnap asszem es mar kilockoltam par uj fegyot es kepesseget,de erre nem fordsitottam sok idot,inkabb lottem es nezegettem a palyakat.
Na igen a palyak,kritikus pont,a mapok iszonyat darabosak,kismillio helyen lehet nmy nem tudsz ugy rabokni egy pontra,hogy na ott tutira kinez valaki,mert lehet fel meterrel arreb egy masik kis resen,kukarol,szetdolt budibol,lezuhant helikopterbol,kocsi mogul lonek le.Ezt pozitivumkent konyveltem el,lesz mit taktikazni rendesen.A mapok kidolgozasa fantasztikus,jopar persze nem alkalmas a standard sd modra,de ez irva is van.
Na eloszoban ennyi,kesobb meg irok,de mostmar dolgozni is kene.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
athomi
veterán
válasz Godlike #2054 üzenetére
Nem tudom melyik drivert használod, de mindenféleképpen vmi újjabat tegyél fel a jelenlegidnél.
Ez a csaló téma meg egy kényes téma. Sztem egyelőre ne firtassuk, mert még itt nem csalnak.
Kicsit sajnálom, hogy ugyanúgy lehet majd benne konfigolni, mint a Cod2-ben. Gondolom a különböző csalások is ugyanúgy használhatóak leszenk. Erre a részre fordíthattak volna több időt a játékfejlesztők...[ Szerkesztve ]
-
Godlike
tag
Hali!
A sok ujjal mutogatás helyett inkább abban segítsetek hogy 7600gt kártyához milyen drivert használjak? Ugyanis a demó elején induláskor villog az embereken a fény? (árnyékosak és telibevilágítottak gyorsan egymás után) Mire meg tudom venni a fullos gamét szeretném letudni a problémát!
Előre is köhi a helpet előre is.
A csalókról meg annyit hogy nem tudom hogy működik de unom, hogy COD2 magyar szerveren ha jobb vagy a többieknél vagy lelövöd az admint, egyszerűen rádfogják hogy csalsz és kidobobnak!
Csávókám meg benn dekkol a bugban lövöldözik kifelé de senkit nem zavar mert nem vezeti a listát!Godlike
-
Sirandrish
legenda
nah sikerült kipróbálnom..a tréninget meg is csináltam meg belenéztem az első pályába
nagyon klafa kis game ez..a hajó is ahogy mozog áá királyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Lala6
őstag
válasz tiv83us #2041 üzenetére
Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;Tudod Te is, hogy minden új játék megjelenésnél ez megy, két nap és lecseng. Amerikáben sincs ez másképp.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Mivel lehet tolni Multiplayerben(Addig amíg meg nem vezsem Pénteken ) mert ASE nem látja
Köszi előre is!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Prof01
veterán
Na kipróbáltam a multit. Nagyon f@sza.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Pubszon
veterán
Tényleg beszéljetek a szakmai részéről!
A teljes játékban az első pálya az ami a demóban van?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
tiv83us
veterán
Elso es utolso figyelmeztetes mindenkinek a Warezzal kapcsolatban!
Ha tovabbra is ez fog menni, zarni fogom az egesz kocerajt!Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Dubi
csendes tag
válasz misanthropy #2025 üzenetére
Nem erről van szó,de látom nem fogod fel! Ugy viselkedsz mint egy ovodás,a kezedbe inkább kalapácsot adnék és menjél követ törni az a droid meló ami neked valo nem a "besugás"! Igazi droidnak születtél Nem tudom mennyi idős vagy,de az agyad fejlettségi szintje biztos nem egyenesen arányos a koroddal az tuti
Sry az offért ez volt az utolsó! -
athomi
veterán
-
Ceko
senior tag
Xfire-el működik a szerver keresés??Mert ha nem akkor feleslegesen nem rakom fel!
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
nagyúr
Jólvan, tényleg megkérek mindenkit, hogy ezt a témát itt hagyjuk abba!Poénból tettem be a képet, hisz nem mindenki tud ennyivel tölteni, de ha tudom hogy ez lesz belőle, akkor be se teszem!
Épp ezért hagyjuk az hogy kinek van igaza, és kinek nem, tudom mindenki örül a game-nek, de akkor mostmár koncentráljunk a játékra, és ne arra hogy kinek honnan, van meg és mennyivel jön, inkább segítsünk egymásnak ha valaki elakad a játékban, vagy valami nem indul el, vagy lefagy kilép stb!
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
knbs
senior tag
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz misanthropy #2015 üzenetére
A politikaban tobb penzt "lopnak" mint a warezban... De ez tenyleg off. joejt.
mod: frissitettek a blogot, azt irjak 500Mbyte/sec felett megy...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Dubi
csendes tag
Igy van,mondom direkt csinálja a feszkót a kö**ög! e öszintén,tuti élvezed a szitut mi,hogy te vagy a kis benyalós a moderátoroknak!?
-
kem
addikt
Volt már arrol szó, hogy OSX-re mikor adják ki?
Köszi!
-
DeSanto
őstag
Inkább "ráts rá" és aludj
-
Wolverine
félisten
Én emlékszem pl. a D3 topikra; előző este PH!-talin megjósoltam, hogy be lesz zárva.
szerk: #2018: szoftveré nem, film/zene igen.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem tudom jól tudom-e, de a lefele irányuló magáncélú letöltés legális. Nem?!
-
Tuco Ramirez
őstag
Amit meg te csinálsz, az mások örömének elrontása.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Pecc
őstag
válasz misanthropy #2008 üzenetére
Fölnyomhatsz engem is...
Reggel akkor is install -
DeSanto
őstag
Ki fog égni az ADSL modememben a led annyira villog
-
Skynet258
veterán
Leadtam én is a "rendelést", mondtam asszonynak, mit nyomjon és honnan (én meg dolgozom ), reggelre meg is lesz misanthropy figyeltél? Én már nagyba nyomom, felbújtom az asszonyt, úgyhogy futás az ÁVH-hoz...
-
tkesy
őstag
1.) Ezek szerint még nem fórumoztál ilyen időszakban, mikor jönnek ki már régóta várt játékok, amire már fel vannak pörgetve a "felhasználók"...
2.) Igen, alapvetően nem erről kellene, hogy szóljon, de míg nem jegelik magát a topikot, addig az elkövetkezendő pár napban ez fog menni...
3.) Köszönjük szépen, amit tettél a köz java érdekében, de már valahogy ki kellene nőni ebből a 3/3-ból...
4.) A moderátorok szerintem jobban tudják kit és mikor kell ban listára tenni, és szerintem ők maguk is el tudják végezni a feladatukat, mindenféle segítség nélkül...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Dubi
csendes tag
Hát te nemsemmi egy ember vagy!Tuti direkt csinálod a feszkót,de tök felesleges had mondja már el hogy neki mennyivel jön az a játék amiről a topik szól!+stb! a másik meg hogy csak egy ujonc vagy(mint én,félreértés ne essék!)és igy kezded a "karriered"? Elég gáz vagy,nem tudom hogy neked mennyibarátod/haverod van de nem hiszem hogy sok! Neked ez miért jo hogy kiba***ol a másikkal?! Az ilyen emberek miatt tart ez a világ itt!:S Értem én hogy szerzői jogok+stbstb de nem történ semmilyen szabálysértés ahogy azt egy előbbi hozzászoló már ismertette!
-
wwenigma
Jómunkásember
Most olvastam egy blogban, 300Mbyte/sec felé ment az összsebesség 2 helyen összesen... Nézek BIX grafikont.
-
misanthropy
csendes tag
attól még idegesítő ha az utolsó oldalak azzal vannak tele ki honnan próbálja beszerezni illegálisan, mekkora sebességgel jön és egyebek.
Alapvetően nem erről kéne hogy szóljon a topik, úgyhogy inkább te teszed jobban ha nem kardoskodsz még az igazadért.
A warez meg nem épp a crackből/serialból áll ahogy azt te gondolod.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Tuco Ramirez #1997 üzenetére
Attól még igaza van, warez minden formában tilos
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nagyúr
válasz misanthropy #2002 üzenetére
Figyu áruld már el hol látsz te ágy árva linket is vagy ki kért itt crack/serialt?
Az hogy bárki megemlíti hogy nem "bolti forrásból" van neki az egy dolog, de míg nem itt kap elérhetőséget, linket a játékhoz addig ne oszd az észt."Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
Amint mondtam nem adott senki sem ezek közül semmit se!használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
Ugyan csak senki nem mondta hogy töltsd le, senki nem segített ebben.
Ezt a témát pedig itt befelyezettnek tekintem!Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Ármester
-
misanthropy
csendes tag
válasz Tuco Ramirez #1997 üzenetére
Páran meg a ban-lista élére fognak hamarosan
Az alapelvek is biztos viccből vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Delta Force (2024)
- Google Pixel topik
- Ég veled, KEndre! :(
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ma indul a Destiny 2: Heresy
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest