-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
Nahh lenyomtuk első warunkat Hát hatalmas hangulata van!!! Bombalerakót claymor-al körbetenni,az épp plantolót,mivel a táskától nem lát semmit lekéselni és hasonlók.... ez a játék visz mindent csak nézzetek pár szerver statisztikát őrület már most hányan játszanak vele,nagyon sok ismerős van cs-s berkekben és sokan átjönnek cod4-ezni
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
-
knbs
senior tag
Fix 333fps-el szinte minden palyan el lehet dobni kezdorol kezdore! Mivel ugye nagyobbat ugrik az emberke.Toujane-on pedig alap hogy el lehet dobni nemetrol amcsikezdore,mivel alacsonyabban is van az amcsi kezdo mint a nemet joval.
Amugy az egesz bunny-hopp temarol es a quake engine-bol adodo mozgasbeli "bugokrol" volt anno nagyon reg egy mindenre kiterjedo quake 2 jump-movie,amiben kitargyaltak az egesz mibenletet,a kigyorsitas-tol kezdve a strafe-jump on keresztul egeszen a rocket es walljumpig.Aki azt latta az pontosan tudja a lenyeg "fizikajat"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
válasz Patrick #2058 üzenetére
Mondom,hogy nincs! Ugrasz egyet,utanna egybol ugrasz tobbet es kisebbet ugrik es lassabb is vagy.Szerintem te nem vagy tisztaban a bunny-hopp fogalmaval,a bunny hopp az amikor ugy ugralsz egyfolytaban,hogy nem csokken a sebesseged kozben es az ugras magassaga,ez cod1 v1.1-ota nincs a jatekban.
-
knbs
senior tag
3. Magyarkent sikerult tegnap este jatszanom a jatekkal termeszetesen multiban.Itt szeretnek koszonetet mondani a "barkacsaruhaz"-nak (aki nemtudja mirol beszelek ne is kerdezzen!) akik Europaban a elsok kozott voltak a tortszerver felloveseben,eljen soka Bandi-bacsi es persze a tobbiek is GOOD JOB BOYS!!! Egeszen hajnali fel 4-ig birtam cernaval,most itt a meloban a gep mogott ulve kicsit faradtan,de leirom az eddigi tapasztalataimat.Ugyebar a dslash csapat altal csinalt videokbol mar sokminden kiderult.Bunny-hopp nincs,125fps-333fps nem tesz semmit marmint nem ugrik nagyobbat ala cod1-2,van ellenben jump-shoot,a sniper szepen adja,hasonlo kepp lelegzetvisszatartva kell loni,de kozelrol adta a noozoom headokat is szepen.A pisztoly karaktere teljesen megmaradt az elozo codokbol,egy picit gyengebb lett a sebzese,jopar golo kell testre a kill-hez,de pontosabbnak ereztem mint eddig.Shoti is valtozott nem lett olyan nagy ereju es a szorasa nagyobb lett,bar nemsokat probalgattam.mp5-isten egy fegyo,kozelharcra tokeletes,gyors pontos (kozelre persze) es ha fejlesztve van akkor mar pontosabb is joval mint alap allapotba.M2-golyoszoro irrealis,hatalmas tuzero es tuzgyorsasag,ugy viszi at a falat mint kes a vajat,ezen a fegyon allitani kell tutira mert mindentvisz,egyetlen hatrany a lassu ujratoltes.m4-el annyira nem voltam kibekulve,de legalabb pontos messzirol is lehet vele hediket osztani,a granatvetoje viszont igencsak hasznos egy nagyobb zsufiban konnyu vele takaritani
A karakterfejlesztgetes isteni egy otlet,lehet mindenfele extra kepesseget,plusszt megszerezni,ez a resze uj tavlatokba emeli a jatekot,iszonyat jopofa dolognak tartom.Sergant2-ig jutottam tegnap asszem es mar kilockoltam par uj fegyot es kepesseget,de erre nem fordsitottam sok idot,inkabb lottem es nezegettem a palyakat.
Na igen a palyak,kritikus pont,a mapok iszonyat darabosak,kismillio helyen lehet nmy nem tudsz ugy rabokni egy pontra,hogy na ott tutira kinez valaki,mert lehet fel meterrel arreb egy masik kis resen,kukarol,szetdolt budibol,lezuhant helikopterbol,kocsi mogul lonek le.Ezt pozitivumkent konyveltem el,lesz mit taktikazni rendesen.A mapok kidolgozasa fantasztikus,jopar persze nem alkalmas a standard sd modra,de ez irva is van.
Na eloszoban ennyi,kesobb meg irok,de mostmar dolgozni is kene.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
-
knbs
senior tag
válasz SzlobiG #1956 üzenetére
I3d holland szerverszolgáltatónál nemsokára lesz egy,majd ha felállt és mükszik is lövök ip-t. De biztos mások is hegesztik már ezerrel magyarországon is,bár nem értem hogy lehet ezt a karaktertápolós adatbázist akkor hekkelni...
-
knbs
senior tag
Nahh még 1 órácska csupán és meg is skubizzuk! Állitólag már állnak fel a tört szerverek is szépen!
-
knbs
senior tag
válasz Sirandrish #1727 üzenetére
Nem volt semmi obszcén nyugi! Csak gondoltam,ha már igy is szétoffoljuk a topicot akkor legalább oFF-ba teszem.
Amúgy azt elárulhatná valaki,hogy nálatok miért lesz csak 10-rugó nálunk meg mindenhol 14???[ Szerkesztve ]
-
knbs
senior tag
válasz fpeter07 #1722 üzenetére
Hoppá elment kétszer a post,sebaj akkor hozzászólok érdemben is Néztem Mo-n hogy 9999-Ft be fog kerülni,amiért hálásak lehettel,nálam a legolcsobb helyen és 56 euró szóval nemtudom mi lett de ez most nálatok olcsóbb!
[ Szerkesztve ]
-
knbs
senior tag
Nem kell itt általánosítani papa! Ugyan úgy külföldön is van belőle bőven.Ez szerintem inkább életkortól függ,de attól sem feltétlen.Csalók mindig voltak vannak és lesznek is.Ezzel együtt kell élni és nem segit rajta az sem,hogy eredeti vagy tört... a német kisfiú a zsebpénzzéből akár minden héten vesz magának egy új játékot.
A csiterek ellen egy dolgot tudnék igazán hasznosnak elkönyvelni,a többlépcsős hardware bannt,lehet itt még vidkarit,alaplapot is bannolni,volna rá lehetőség. Azért egy komplett gépet nehezebb lecserélni,mint veni egy másik játékot 50 euroért.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
Igazi finomságok a dslash csapatától,akik abban a szerencsében részesültek(mint marhasokan még mások),hogy megjelenés előtt játszhattak a teljes pc-s verzióval.
[link]Pár konklúzióm a videók és kommentár alapján: jump-shoot ismét van,ami messze van a realitástól,de nekem spec tetszett cod2-ben, nincs bunny hop hála az égnek,a fegyverek no recoilosak,ami hatalmas nagy noob játékot fog kreálni a cod4-ből,a pályák szépek,izgalmasak. Remélem holnap már nekem is itt lesz,majd jelentkezem még!
[ Szerkesztve ]
-
knbs
senior tag
válasz Sirandrish #886 üzenetére
A yahoo.com ot oly nehéz megtalálni?... nem értelek...
-
knbs
senior tag
Több mint egy tucat szerverrel 100/100 próbálkozunk(hollandia aMS gigabit parkbol,budapest,frankfurt),de semmi marhanagy égés ez.... a 30-50k-s cuccok is szakadak,folyton dobálnak ki a szerverről szóval ha nem történik csoda és nam pakolják át a yahoo-sok más helyre a cuccot akkor holnap reggel láthatjuk először...
-
knbs
senior tag
Nahh már jön is lefelé,most értem haza,de 17:00-tol már lehetett tölteni a Yahoo-rol persze a reg után.
Nekem Hollandiábol a 20Mbit-es nettel olyan 200kb-seccel jön néha megáll 0-n de aztán folytatja... most nézve 2 óra mulva már lent lesz.Mod: Nahh már le is haltak a szerverek :S ennyi.... nálam kiirta hogy letöltve most meg nem enged vissza már nahh sebaj valszeg torrentről lejön legalább 20mb-vel
[ Szerkesztve ]
-
knbs
senior tag
Azért az igencsak sejtetni enged valamit mekkora (multi)game lesz ez,hogy a neves, EU egyik legjobb cod2 csapata azt nyilatkozta,hogy a most a hétvégén szerencsére tőlem pusztán 60km-re rendezendő [link] LAN-os kupadöntő után INAKTIVITÁSBA vonul a cod4 megjelenéséig. Mivel pont ebből a csapatból Fuchstutte-nek volt alkalma tesztelni a demót,gondolom meggyőzte a dolog ez nekem is elég lesz
-
knbs
senior tag
Természetesen én is! cs és cs:s-t is toltam jópár évig a cod mellett,de ki vagyok éhezve egy cs-re cod fizikával mozgás-stilussal és persze a többi codos istenkirálysággal.
A modot azért emlitettem meg,mert sokan csalódtak,hogy nem vh-s lesz az uj cod,ezért irtam,hogy az semmit nem jelent az csak a bőr rajta.
Inkább az bizserget,hogy még régen olyasmi sebzésmodellel dobálóztak az iw-s fiúk,hogy a fejet 16 ponton lehet meglőni,vagyis 16 különbőző effekt, sebzés... és ez még csak a fej Tűkön ülök már mint egy veszélyeztetett terhes anyuka,és várom,hogy a multi részét mennyire sikerül jól megoldani.Még emlékszem cod 1 nél az 1.0-s verzióra abban végig bunnyhoppozhattad a pályát és gyakorlatilag lőhetetlen volt a figura max közelről ledarálva lehettt leoprálni a földre
Szóval én inkább az ilyen bugoktól tartok,amik pillanatok alatt a játék rovására mehetnek és várhatjuk hosszú hónapokig a patch-et,hogy alkalmas legyen versenyek,ligák lebonyolitására.
A single-része nagyon tetszik,lehet ez lesz hosszú évek óta az első fps,amit ki is próbálok ebben a változatában is.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
Azert sracok attol nem kell tartani,hogy uj kornyezet... egy jo modder csapat 1 honap leforgasa alatt megcsinalja a texturakat,skineket,allitgatas a fegyverek fizikai tulajdonsagaiban,sebzeseben es maris ott a 2. vh Nem kell gondolom peldat mutatni,hogy egy bizonyos motorral hany kulonfele stilusu jatekot lehet elkesziteni( najo a gyengebbek kedveert : halflife)
Szoval nalam a jatek mar be van rendelve, iszonyat mod varom es marhamod kivancsi vagyok arra,hogy az fps tarsadalom melyik iranyba fog elmozdulni a jatekkal kapcsolatban.Mivel ugye a gepigeny emelkedik igy biztos az elso idokben Magyarhonba keves ember lesz,aki atallra az elso pillanatban.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
Mostmár cod4-t jobban várom mint a Crysis-t.A single nem érdekel egyáltalán cod1-óta nem játszottam le 1 mapot se Elnézve a videókat a C-hez brutális különmunka kell majd,hogy olyasmi multi legyen belőle mint a cod,vagy cs. Persze Battlefield féle tumkoljunk 400-an tankkal repülővel lángszórós-öreganyámmal klónt könnyen lehet csinálni,de attól hányok...
Szóval nálam a cod4 átvette a vezetést Éljen a szem-kéz koordináció magas fokát igénylő játék,vesszenek a láma nyomom a gombot playerek!A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest