-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
Mitől van az hogy nem engedi 1280 ba rakni a gamet?DX hibát ír.
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #1297 üzenetére
nah most mivan a gránátvetővel? akkor mi a shoti az elején vagy hogy és mivan?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Lalaboy #1291 üzenetére
reméljük hogy a teljes verzióban már nem lesz ilyen mert néha tényleg bosszantó.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fpeter07
veterán
Végigvittem negyedszer is Halálok számát 25+-ra tippelném.
Keressétek meg és lőjjetek szét 1 dinnyét -
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #1271 üzenetére
igen? nah én ezt pl nemis tudtam..majd megnézem ha lesz egy kis időm
-
Lalaboy
őstag
Tegnap vegre sikerult feltelepitenem Vista ala, a 4. letotltes lett csak sikeres, az elozoek a kicsomagolaskor lealltak CRC hibaval.
Vegignyomtam a Medal of Honor: Airborne-t es kellemesen erintett, hogy a jatek szamomra nagyon ott van! Ami piszkosul felmergelt, hogy a jatek 1280x1024-ben, 4xAA+Aniso beallitasoknal az atlagos 40-50 FPS-rol a legvaratlanabb pillanatokban lezuhant 20 ala!!! Ujrainditva a jatekot, ugyanazon a palyan, ugyanabban a szituban, mintha semmi sem tortent volna! Megyek tovabb-tovabb, ugyanez a szitu!! Ujrainditva, meg mintha semmi sem tortent volna....! Olvastam, hogy vannak benne szepen bug-ok, de ez epp eleg kellemetlen! -
Jackson v
csendes tag
válasz keszegduda #1289 üzenetére
de valakinek elindul athlon 2400+ on is szóval mégsincs meg a hiba
-
Jackson v
csendes tag
válasz keszegduda #1287 üzenetére
nem
még a gépet is újraraktam szóval nem csak úgy ráraktama drivert a régire.
de mondom más fórumon is írták hpogy nem indul el nekik és hasonló gépük volt -
keszegduda
őstag
válasz Jackson v #1286 üzenetére
Pedig mennie kell...mégis kellhet az SSE...
Próbáljátok ki ismerősöd gépében, ha van olyan ismerős.
Lehet hogy valamilyen progi összeférhetetlenség lehet.MOD: A régi drivert lerántottad és arra tetted fel az újat vagy csak úgy natúr rá...ez is gond lehet...
[ Szerkesztve ]
-
Jackson v
csendes tag
válasz keszegduda #1285 üzenetére
jaja a legújabb driver az nvidia honpajától 163.71_forceware_winxp_32bit
a directxet meg felrakta a játék telepítés közben. -
Jackson v
csendes tag
Valaki tudna segíteni amikor elindítom a demót a videó után a profile cratenél megfagy és kilép a játékból
másoknak is van ilyen gondja ől azt mondták az amd athlon ss2 támogatás hiánya miatt van de van akinek ilyen procival elindul.
amd 3000+
6600 gt agp
1024 mb ram
-
Eagle16
addikt
Nekem az az effekt tetszik a legjobban, mikor mellettem lő a társam, és jön ki a hő a fegyverből. Nagyon tuti
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
.:Kristian:.
addikt
Sikerült nekem is kipróbálni. nagyon jól van optimalizálva, 1024-be minden közepesre állítva, nagyon jól fut, nem szaggat grafika is nagyon ott van.
-
fpeter07
veterán
Gránátvető soti? ha az ellenfélbe lövöd akkor nem robban.
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #1253 üzenetére
Én már legelőször megtaláltam, kezdésnél.
Az a sotis emberke a végén... tűz piros volt a képernyő
3-szorra csak 1-szer haltam meg közepesen. -
athomi
veterán
válasz laragirl83 #1275 üzenetére
ugyanez van a CoD2-ben is! Ha beírod, hogy "/r_multigpu 1", akkor elég sok FPS-t nyersz.
-
Ragnar_
addikt
Nekem kicsit olyan , mint egy BF2 botokkal , meg scriptekkel. Semmi különös.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
laragirl83
őstag
-
laragirl83
őstag
válasz Boci_83 #1273 üzenetére
5-ös gombot kell megnyomni és akkor M4-nél étvélt gránátvetőre...! Elég hatékony.
Most volt időm végig vinni demót, és hát bejön eléggé!
Nekem mindig is jobban tetszettek a CoD gamek anno, mint MoH széria, és ez, hogy végre modern warfare közegben lehet tunkolni, bejön!
És hát a graj sem utolsó, az engine hihetetlen gyors, kimaxolt beállításokkal is, bár Crysis futna így...gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Boci_83
őstag
válasz Tuco Ramirez #1272 üzenetére
Én semmilyen gránátvetővel nem találkoztam.... legalábbis nem tünt fel, igaz én is csak végigmentem rajta 2 x és kész, na meg megnéztem a kormányt a buszba.
Nekem shotizott az automata....**********
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #1256 üzenetére
Amivel indulsz alap fegyverel, az is egyben soti is. Ha nyomsz egy 5-ös, vagy 6-os gombot már nem emlékszem pontossan már tölti is a fegyvert és shotiként működik tovább...
Ha valami még nem tudná....**********
-
Sirandrish
legenda
jó jó de a VGA-d bitang
Mondjuk nekem mindenből gyengébb van ugyhogy tökmindegy
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
az megeshet...nah majd a teljes gamenel azért ügyelek hogy 30 felett tartsam az fps-t...inkább picit legyen csunyább de folyamatos
-
taxi
aktív tag
Hú most elszúrtam vmit.Drivercsere után vok,és nem tudok felbontást állítani,mert ezt írjairectX encountered an unrecoverable error.Check the readme for possible solutions.-Ott meg nem találom a megoldást.
Hakuna matata
-
taxi
aktív tag
-
athomi
veterán
Én több helyen is találkoztam sotival.
Nekem is nagyjából ennyi azon a nagytéren, bár nekem 25 alá nem esik ott soha. Ez azért van, mert egy picivel kevesebb AA-t és AF-et adtam rá mint te.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
átlagban 50+ fps-en megy neked?
Picit gyengébb gépe van? neked erőműd van
[ Szerkesztve ]
-
taxi
aktív tag
válasz Sirandrish #1261 üzenetére
Mindenkinek.Most próbálgatom a beállításokat,gondoltam hátha másnak segít,akinek picit gyengébb a gépe.
Hakuna matata
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Tuco Ramirez #1258 üzenetére
azért van még akinek lehet adni a szája szélének
Mz/ts250@300: te se találtad meg? azhittem csak én vagyok vakhuszár
[ Szerkesztve ]
-
taxi
aktív tag
Dual video cards:yes (nálam +50fps)
Hakuna matata
-
Tuco Ramirez
őstag
Afene, akkor már nem is lehet használni... A nagypuska levegőbe repítése után már csak a jeladó kirakása van hátra... az erkélyig meg gondolom nem hord el.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Mz/ts250@300
tag
Ezt én is megkeresem
A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.
-
Sirandrish
legenda
válasz Tuco Ramirez #1255 üzenetére
háhá titok
én is ötödszörre találtamAmugy a nagy gépágyu melett van azthiszem balra
de csak csinyján ha közelről nyomatodEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Sirandrish #1253 üzenetére
Találtál shotgunt? Hol, hol...?! Rohanok újra elindítani a demo-t!
-
Sirandrish
legenda
válasz Stalker-2572 #1248 üzenetére
először én is így vélekedtem hogy káosz meg ilyenek de nem...csak figyelmesen kell menni...nem azt mondom hogy nem lehet előrenyomulni mert a társaimat énis otthagyom a pics*ba csak picit figyelni kell...továbbra is azt mondom hogy csak nevét tekintve CoD de maga a game istenkirály lesz
-
Sirandrish
legenda
egyébként már 5ször toltam végig a demo-t...és ennyi idő kelett míg megtaláltam a Shotit...hu miket lehet ezzel irtani közelről..ottvan
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #1249 üzenetére
nah megnéztem..olyan beállitásokkal amiket irtam 20és 50között ugrál...nemértem...tök folyamatos a game..40re legalább számitottam.
Athomi: neked?
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Mz/ts250@300 #1250 üzenetére
Szegény emberke Egész évben ott fog kísérteni
-
Mz/ts250@300
tag
Mikor esik le?
Majd talán a c.o.d 5-benA világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.
-
Sirandrish
legenda
nem irta ki...de nemtudom..olyan 40-60ra saccolom max...
de tudod mit? elviszem odáig megint és megnézemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Stalker-2572
veterán
Most próbáltam a demot. Vegyes benyomást tett.
Grafika: nextgen feeling, jól kinéző effektek, füst, stb viszont homályos textúrák
Hatalmas káosz az egész, csomószor random módon halok meg, nincs semmi jele, hogy eltalátak-e vagy sem. MOHA irányítása mérföldekkel jobb Szerintem még egy jó alapos tesztelés ráfért volna a játékra...All Black...
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #1246 üzenetére
Amúgy a megfigyeléseid szerint mennyi volt kb. az FPS mikor a nagy harcmezőre kiértél (ahol van a tank is)?
-
Sirandrish
legenda
nah megskubiztam énis
Ahlon64 3500+
X1950GT (512)
2*1Gb Southland 400Mhzfelbontás:1024*768
AA= 4x
AF= a csuszka 3/4edéigMinden maxon (már amennyire lehet)
Frames: 15825
Time: 56317
min: 11
Max: 524
avg: 28100a framesbe meg avg-be elég nagy az eltérés
az mit takar pontosan?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
f11...és nem f12vel kell leállitani?
Jah és köszi az infot
-
STC Speed
őstag
válasz Mz/ts250@300 #1243 üzenetére
Mégjobban fogja
-
Mz/ts250@300
tag
Én is kiprobáltam ,és szerintem is jó lett a játék ,a grafika is elég szép .
A megtekert gto-m is elég jól birta a strapát ,nem gondoltam volna hogy ilyen jól elfut rajt,remélem majd a teljes játéknál hozza ezt a szintett.A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #1223 üzenetére
Elindítod a FRAPS nevű programot és nyomsz egy F11-et a pálya elején. Mikor végigvitted leállítod. Ezután a FRAPS könyvtárában lesz egy excel fájl. Megnyitod és meglesed. Minimum FPS-el ne nagyon foglalkozz, mert elég egy pillanatnyi töltés és máris olyan eredményt kapsz rá mint én. Természetesen nekem sem volt 11Fps-em sehol.
-
-
WonderCSabo
félisten
kipróbáltam a demót, fergeteges. A grafikája még az én gépemen is gyönyörű és jól fut! Messze még a megjelenés!
-
Spirit
őstag
Na hát köszönöm mindenkinek a segítséget, tegnap délelőtt óta szenvedek az alacsony fps számmal.Most jöttem rá: A játékban a Sounds-nál van egy EQ filter menüpont, azt kikapcsoltam. max grafikán eddig volt 15 fps-em, most lett 40. (a kis gépemen).
-
Atomgeszi
nagyúr
Heló! Gecc nagyon jó lett a demo, csak nagyon rövid. Ahhoz képest hogy féltem hogy modern, kellemes meglepetés, és nagyon szépen fut a gépemen ez meg a másik. Egyszerse akadt meg...jajj de örülök most! Am. remélem lesz mégegy multiplayer demo arra nagyon kiváncsi vok!!! Nah mek,mégeccer kiakasztom a demot
-
Pubszon
veterán
Majd a teljes game-t kell végig vinni veteránon, meghalás nélkül.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #1232 üzenetére
Másodszorra 6-szor haltam meg
-
STC Speed
őstag
válasz Sirandrish #1232 üzenetére
Lál
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #1230 üzenetére
más csak szenved...te 2szer meghalsz...aki kinek szarabb?
-
fpeter07
veterán
Mit szenvedtek, én elsőre megcsináltam, asszem 2-szer haltam meg.
-
szatocs
őstag
-
beteg
őstag
veteránon is kira! na már csak 600x kell végig tolni és itt is lesz a teljes game!
amúgy nálam is simán leesik néha 50 alá az fps. lolMber_19953
-
STC Speed
őstag
válasz Sirandrish #1225 üzenetére
Veteranon toltam 2x végig azért elég ütős mintha élőbe nyomnád.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz STC Speed #1224 üzenetére
én még csak 2szer..majd még egyszer nekiesek legnehezebben aztán meglátjuk
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
válasz Sirandrish #1223 üzenetére
Gec 7x toltam végig eddig,nah én se vok függő....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
hát pont azért montam...nagyon rövidre sikeredett ez a demo
-
beteg
őstag
válasz Sirandrish #1218 üzenetére
már mindjárt vége lett
de majd mindjárt megnézem a hardban
Mber_19953
-
dikmen
tag
Hi!
Nagyon állat lett ez a játék!
Itt aztán kell használni az agyat!(nekem)
-
athomi
veterán
4200+ X2 2200Mhz
7900Gs 550/1580Mhz
2x1Gb GeiL 800Mhz1024x768, 2xAA
Texture: trinelar
Anisotropik a csúszka feléig
Textúrák: High
Minden más amit fel lehet venni maxon fel vanFrames 50401
Time (ms) 65406
Min 11
Max 514
Avg 52,207megj.: nyilván az az 514Fps akkor sikeredett, mikor felnézetem az égre.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nincs mit
És gratula hogy végigtoltad a Demot..gondolom onnan már zökkenőmentesen ment minden
-
beteg
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz Tuco Ramirez #1209 üzenetére
de nemis halnék meg tőle
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #1213 üzenetére
Igazán nincs mit
Kár hogy ott már lassan vége is a Demonak
-
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #1203 üzenetére
igen,köszi Sir,azt nem vettem észre.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Muréna
őstag
válasz Tuco Ramirez #1210 üzenetére
DDDDD
Mellesleg igen odabaszós a rendszernek a demó
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
beteg
őstag
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Sirandrish #1205 üzenetére
Azért szerintem élőben nem örülnél neki...
-
Foxmulder89
senior tag
Én is kiprószáltam eme remek folytatást, egész jókis játék csak jöjjön ki végre a full, kíváncsi leszek a multira. Amúgy a többiekhez hasonlóan nekem is remekül megy, 1024 full kivéve a szűrők = 50-200 fps
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Sirandrish
legenda
Te fiju a bombát rárakja a gépágyura..menj odébb és ugy robbantsd fel
ami akezedben van az a "távirányitó" amit ha megnyomsz robban
Azért halsz meg mert a detonáció közvetlen közelébe maradsz[ Szerkesztve ]
-
beteg
őstag
válasz Sirandrish #1198 üzenetére
most komolyan! mi kell itt csinálni?? ha nyomok egy F et, felvesz valami bombát. azt nem tudom letenni, meg semmi, csak magamat felrobbantani!? vagy itt van vége a demónak??
Mber_19953
-
Sirandrish
legenda
amugy ugyveszem észre hogy a "halálos lábujjlövés" még most is jelen van a gameban
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Pubszon #1164 üzenetére
"Nem látszik mert nincs a képben"
Lefelé néztem és akkor sem látom nyomát. Talán lehet, hogy felfelé esik?"nem hallani mert a lábára esik."
Huh...én hiába néztem lefele nem láttam a lábamat sem.Persze marhára nem ezen az apróságon fog múlni a sikeressége.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #1202 üzenetére
van egy faszi aki egy gépágyun ül...pont a második képen amit linkeltem látszik..nah azt lelövöd aztán robbantol egyet a gépágyun és kész...legalábbis szerintem ez hiányzik neked,
Egyébként van a kép alján egy kis kör ami jelzi merre hány métert kell menned....ennél egyszerübben nem is jelölhetné..amíg azt követed nem lehet gond
-
Balinov
titán
gyerekek,megcsüngtem a tank megvédős résznél.van valami speckó tipp,hogy a francba toljam le? 2-3 percen kerwsztül irtok mindenkit,aztán vagy én döglök meg,vagy a védett ojjektumtank nem birja..
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
viszont a tüz és környéke elég szép
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Óra topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest