-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszi!
Valaki tud küldeni egy jó jump modot?? Feltettem egyet de az sehogy se működik, hiába v a mentés.. nem menti el. De lehet valami balfasz voltam. Illetve a rankmodot feltettem és ott azon belül beállítottam a gravity-t 15-re. De a szerveren ugyanúgy alap. Pedig restartoltam a szerót. Valamit rosszul csináltam?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz phanzetomox #24088 üzenetére
Haha. Na nemond.
Hol tudom beállítani, hogy legyen automatikus map továbbítás? És hogy mikor vége van a meccsnek akkor ne keljen várni 25mp-t hanem csak 10-et? És, hogy a tdm-be mikor lelőnek akkor a spawn idő pár mp legyen ne 12 mp. Asszem ennyi csak egyelőre.
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
Haverokkal rendeltünk egy szervert de a beállításoknál kicsit megrekedtem. Akinek lenne egy kis ideje és segítene belőni a szerót az pls vegyen fel xfire-ra.
Xfire: atomhuzat
Köszönöm szépen! -
Atomgeszi
nagyúr
Mikor kiírja a hibát nyomsz a billzeten egy PrtScr/SysRq-t scroll lock mellett van. Kilépsz, bemész a paintba, ctrl + v... mentés másként, alul kiválasztod, hogy fájltípus .png, adsz egy nevet a fájlnak, és elmenti! Aztán felmész a noob.hu-ra feltöltöd a képet, és belinkeled ide. A játék is tud csinálni képet, de nem jut eszembe melyik gombbal.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz SystemRoot #19127 üzenetére
Megtudod adni a Dignitas szerver címét? Sajna nem találom... Meg ha van időd, egy pár értelmesebb szervert is, mert én nem nagyon találok, mindenhol csak a wh/anyázás/csalás megy... Minden kedvét elveszik az embernek.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz TomBoy1986 #12227 üzenetére
Hali!
Tudnál segíteni belőni a hamachit? Haverral szeretnénk jumpolni csak ha felmegyünk egy üres szeróra 2 percen belül jönnek még 5-en! Így így akarnánk megoldani a dolgot! kÖszi! -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Az mitől lehet, haverom állandóan kivágja a pb corrupted/file memoryval, mit lehet ilyenkor tenni?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Haveromnak nem good a cod4. Ma délután nyomtuk nála teljesen jó volt minden. Aztán elmentem haza ő máshova. Majd mikor msot akarjuk tolni, azt mondja, hogy az összes szervernél(ami eddig teljesen jól működött) Azt írja ki, hogy Timed out! Mi lehet a gáz?Illetve, állandóan kidobja a PB corrupted file memory miatt!
Thx! -
Atomgeszi
nagyúr
Vagy jössz ts-re azt szósz.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hát az ultra kemény volt amikor Countdownon sziven lőttem egy lövéssel andrist és tsunamit is! Egy golyó át két emberen.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Na ez király! Játszottam ezen a pályán, és a class nevek elvesztek. Megin írhatom őket át. Miértnem tudnak megcsinálni egy modot, hogy ne vesszenek el a class nevek???
-
Atomgeszi
nagyúr
Áhh gyerekek! Hatalmas volt!
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz kerlac #10260 üzenetére
3 killért kapsz UAVot(megmutatja a térképen hol van az ellenség, kivéve azt, akinek van UAV jammerja), 5 killért kapsz airstrike, egy kiválasztott helyre a térképen, tudsz küldeni légi bombázást, 7 killért kapsz egy helikoptert, ami fent fog körözni a levegőbe, és lövöldözi az ellenséget, majd egy idő elmegy, vagy lelövik. Helikopter lelővésértcsak egyszer kapsz pontot. Akkor jó ha, 50en van a ping +-10.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz vzsolo2225 #10244 üzenetére
Igen elfog. Biztonsági beállítás, ha átírod a jelszót, automatikusan lefkozonak 1re
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem mindent maxra állítva van 15 fps-em
-
Atomgeszi
nagyúr
Vettem másik mikrofont. Most végre jó lesz a TS!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz SzalaiG #10117 üzenetére
Lap legalja. Pedig itt van.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz BandiHUN #10002 üzenetére
Én meg a hülye claymore-aidba Ember látom ott van kettő is, egyik kilógott, mondom kilövöm, kihajolok megnézzem van-e mégegy. Hát bazz nem ott volt mégegy és belelógtam a sugárba. Meg a másik, futok fel a lépcsőn, látom ottvagy, izombó lőlek, te meg csak egy gomb és páff fejes. Na mondom. csiter
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Amúgy meg nem leoltani akartalak, mert nem kaptam passt püben. Ha így jött le akkor sorry. Tudom, emberből vagy, elfeljtetted, elnézted bármi. Felőlem nincs harag. VÉgülis az a lényeg,hogy játszottunk egy jót nem?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Sirandrish #9985 üzenetére
Igen bejutottam. Azért nem tudtam TSelni, mert szar a mikrofonom, meg a progi se akarta
az igazat. Nem engedett fellépni PH TS-re. l...Nézd püdet, már egyszer írtam![ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Jó volt a tali! Főleg az elején, kár, hogy nem kaptam passt mindjárt. De szerencsére sikerült fel mennem téesre és ott megérdeklődtem. Csak most a vége volt kicsi szar. De lesz jövőszombaton is remélem!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Sirandrish #9983 üzenetére
Ámen!
-
Atomgeszi
nagyúr
TS-em se jó hála istennek. Nem lehet hallani ha beszélek. Csak csattog összevissza.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha valaki erre jár, megdobhatna egy szerver passal. Mert nem kaptam meg. Pedig jelentkeztem rá.
-
Atomgeszi
nagyúr
Kár, hogy nem kaptam pass-t a szeróhoz. Mind1
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem meg bedöglött a mikrofonom sztem. Nem mindig lehet hallani, ha beszélek TS-en.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz .:Kristian:. #9931 üzenetére
Amit írt a pb, hogy az a baja, lodscalerigid=2 helyettlegyen 1
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz .:Kristian:. #9926 üzenetére
Írd át a profilodba 1-re, és akkor jó lesz.
-
Atomgeszi
nagyúr
Látom tele a szeró..na várok akkor!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Sirandrish #9687 üzenetére
Szintén M4 with silencer! De jó lenne kétféle verzió egyszerre, egy acoggal, meg egy silencer. Na úgy elég ütős lenne!
saint: Thx!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Sirandrish #9498 üzenetére
Ment pü!
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem meg egy ilyen ajándék fülesem van, ilyen nagyon nagy hangleadó része van. De nagyon jó! Igaz, csak stereo, de úgyanúgy hallom a hangokat mint más sztem, és a basszus is nagyon jó. Mikrofonom cska egy álló van.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Miért sz@r a pingem megin? Nem igaz má!
-
Atomgeszi
nagyúr
Srácok! Valaki használ TSO-t? Nem tudom beállítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Futás, futópályák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Battlefield Labs - Közösségi tesztelés előzi meg az új játék érkezését
- TP-LINK routerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest