-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
válasz Sirandrish #7913 üzenetére
hova menti a gamme?
rákeresek
gege
betomoritettem az egesz save mappat aprofilom alol.
mar ujrakezdtem szal nehany az elso palyak közül kesobbi datumozasu. Majd kivalogatod neked mi kell.[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
válasz Sirandrish #7225 üzenetére
* "Winter Crash", a holiday version of Multiplayer map "Crash"
A Téli(esített) Crash pálya, a multi map ünnepekre dedikált téli verziója.
* Improvements to the server browser
Javítások a szerverböngészőben
* Fixed some rare bullet accuracy issues for all weapons.
Javítások ritkán eloforduló lövedékpontossági problémákon az összes fegyvernél (LMG-k közül néha tényleg elég ótvar a célzás! kvra nem tudható be a fegyver rántásnak ugy mellétrafál párszor még plusz markolattal is)
* For server admins: fixed user ban list not working correctly on servers. Ban.txt will be created in the main or fs_game directory
Szerver adminisztrátoroknak: javított játékos tiltólista kezelés, amit a szerver pontatlanul kezel(t) Egy un. Ban.txt szövegállományt kreál a progi a főkönyvtárba vagy az fs-game könyvtárba.* In the connect screen, Mods will be identified as"Mod: [mod name]"
A kapcsolat képernyőn a MOD-ok áttekinthetőbben lesznek feltüntetve, azaz : Mod: Mod neve
* Only official IWD files will be read from the main directory. All custom IWD should be placed in a mod directory.
Csak a hivatalos IWD állományokat fogja a progi a főkönyvtárból használni. Mindenféle egyedi, testreszabott mod a mod könyvtárba kerül.
* Fix for reloading several times after connecting to a modded server
Javítás arra a problémára miszerint számtalanszor újratöltődik a (gondolom-) pálya miután egy vmilyen mod-et alkalmazó szerverhez kapcsolódunk.
* Improved mod.ff support to allow adding game types.
Javított mod.ff támogatás annak érdekében, hogy különféle játéktípusokat adhassun hozzá (a mod-ot alkalmazó szerver kínálatához...gondolom)
* Fixed an issue with HTTP redirect downloads.
Javították a HTTP átirányítású letöltések problematikáját.
* "fs_game" will be forced to lower case
fs_game megjelenítést/bevitelt? csak kisbetűvel engedi a progi eztán.gy hirtelen nyersfordításban nem kopipészttel bemásolva vmi fordítóba )
[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
válasz germanh #6894 üzenetére
Én dead silence-szel nyomom mindegyik karakterrel, szal azt annyira nem hallani még ha futásban pucolok sem...
Viszont a claymore-jaimba mar te is soxor belefutottal...es nekem mar ez is mosolyt csal az arcomra
a claymore-nál csak a granyóvető aljasabb, de azt ugy veszem észre kezdi mindenki hanyagolni. A botlóaknát legalább tudni kell sunyi helyre letenni, a granyóvetőt meg csak beküldöd a pálya egyik szegletébe és tuti fekszik vki -
gege71.hu
addikt
válasz Sirandrish #6869 üzenetére
Van az a vmi ngerman nicknevu csavo...az eleg durvan nyomja, h meg pisztollyal is pont fordulasbol elsore fejbelo. Meg 1x 1x elhiszem, h ekkora pro, de mikor egy meccsen 10x megcsinalja ezt...háát...
Tegnap mocsok másnapos voltam mondjuk...az amugy is öreges reflexeim így méginkább ergyák voltak. Azért a claymore-ral sikerült pár aljas frag-et begyujteni
Ja..és 36 multam....Ugye gege71.hu Nehéz kitalálni, h az a születési évet takarja.gege
[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
válasz Sirandrish #5604 üzenetére
Jaja. Elvinni az ellenfélét és oda vinni ahol a te csapatodé van. Akkor kap pontot a csapat ha az ellopott zászlót akkor viszed a saját zászlóhoz mikor az ott is van. Ha épp az is bugázás alatt van addig nem tudod érvényesíteni a pontot. Ilyenkor lehet sunnyogni és várni, h a csapattársak visszaszerezzék a saját zászlót, hogy bevihesd az ellenfélét.
-
gege71.hu
addikt
válasz szabozeee #5596 üzenetére
A domination messze nem ugyanaz mint a CTF (Capture the flag). CTF cod4ben nincs. Tehát jó kis zászlólopás kimaradt a cod4ből.
Headquarters-hez még kiegészítésképp:
A pálya változó pontjain jeleníti meg a szerver a birtokolandó harcálláspontot. Ezt a két ellenfél csapat egyike elfoglalja. Ezután a másik csapatnak ki kell iktatnia a pontot (F-et kell nyomni mikor ott vagy).
Miután egy csapat sikeresen veszi birtokba a harcallaspontot ezután védi ezt a helyet. Ez alatt az idő alatt míg eme csapat védővé vált a tagok ahogy megpurcannak a védők közül addig nem élednek újra míg a harcálláspontot nem semlegesíti az ellentétes csapat. Miután semlegessé válik a pont akkor ujraéled a csapat addig elhulott része. Ekkor Új ponton jelöl ki harcálláspontot a szerver.[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
válasz szabozeee #5592 üzenetére
Free for all - ez a tulajdonképpeni DEATHMATCH. Mindenki mindenki ellen...Sima hentelés.
Team Deathmatch - 2 csapat egymást henteli, Halál után ujraéledés.
Domination - Van 3 strategiai pont elhelyezve a pályán. Ezek alaphelyzetben semlegesek. Zaszlo jelzi oket, meg egy kis betujelzés (A,B,C) mozgás közben attol függően, h melyik iranyban van. A térkép zölddel jelzi ha a te csapatod birtokolja a pontot, pirossal, ha az ellenfél. A pontokat pár másodperc ott tartózkodással váltod át a saját csapat fennhatósága alá. Minél többen vagytok a zászló mellett annál gyorsabban váltja át. Minél több stratégiai pontot birtokol a csapat, minél hosszabb ideig, annál több pontot számol hozzátok az idő előrehaladtával. Halál esetén re-spawnolsz (ujraéledsz).
Search and Destroy - Cod2ben ez volt a kedvencem.
2 csapat van, egy támadó és egy védő. A támadó csapat viszi a bombát )szerverfüggő, hogy mindenkinél van e bomba avagy csak egyetlen egy darab van) A támadó csapat le kell tegye a bombát a jelölt célpontok egyikére (2 ilyen pont van). A védőcsapatnak ezt kell megakadályoznia. Amennyiben a támadók mégis elhelyezik a bombát a védők deaktiválhatják még azt, megakadályozva a robbanást. Itt nincs újraéledés, tehát ha kipurcansz csak a következő körben éledsz újra. Ha csak 1 bomba van akkor az a csavar a dologban, hogy ha kinyirják a bombavivő társad és mondjuk már csak te vagy életben a csapatból, neked kell megkeresni az elhullott társ mellől a bombát és befejezni a küldetést. ha megpatkol a bombavivő akkor jelzi az irányt ahol össze kell szedned a bombát. Hardcore módban nem jelzi. Ott térkép sincs.Sabotage. Hasonló mint a S&D csak annyi van, h kb aPálya közepén van egyetlen bomba. Azt kell a csapatodnak megszerezni és azt köverően egy kijelölt ponton lerakni. Amikor az ellenfél egyik tagjánál van a bomba, akkor kis piros ikon jelzi KILL felirattal a csávót akitől vissza kell szerezni a bombát. Ugyanígy jelez téged is az ikon ha nálad van. Ha csapattagnál van, saját társnál akkor kis zöld ikon mutatja a tagot DEFEND felirattal. Azaz védeni kell a fickót, h a kijelölt helyen lerakhassa a bombát. Sabotage-ban van ujraéledés.
Röviden ennyi. Nem tom kihagytam e még vmit.
szerk:
Headquarters kimaradt, de latom mar Beírták[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
válasz Sirandrish #5576 üzenetére
jaja itt forumoznak ahelyett, h játszanának. Bár én már a 2. üveg rozémat iszom..kezdett értelmetlen lenni, ugy belassultam
-
-
gege71.hu
addikt
válasz Sirandrish #5474 üzenetére
Dehogy vagy láma..neked ez jön be..én nem bánom Bár vannak pillanatok mikor kicsit idegesítő, hogy ájj bassszus már megint...
Van aki anno cod2-ben a sotisokat lámázta...az is csak egy fegyver aztán kész. A claymore is az...már már művészetté alakítottam úgy elhelyezni, hogy a lehető legváratlanabb helyen ficcenjen
-
gege71.hu
addikt
válasz Sirandrish #5412 üzenetére
JAja!
klassz volt!
Csak az a sok lámer gránátvetős ne lenne
Bar jokat mulattam az aljas claymore-jaim miatt.
Tan az egyik legviccesebb SD-ben az volt miutan letettem a bombát, hogy kinyirásom után - utsó voltam a csapatban talpon- vki (talán CSZ?) megindult deaktiválni a bombát és ...klikkk...BUMMMM.....a claymore-ba belefutott Kész..mindenki hulla...bomba éles maradt )Ma is felnézek a szerverre
gege -
gege71.hu
addikt
válasz hector faub #4993 üzenetére
Ja hát akkor nincs is probléma
Ha majd összeszedted a gondolataid esetleg egy pontos kérdésfeltevésnek is nekifuthatnál. No offense. -
gege71.hu
addikt
válasz hector faub #4979 üzenetére
Egy kissé árnyalhatnád a konkrét problémádat.
Pl milyen konfigon van a probléma. Milyen hardverelemek vannak a gépedben? Milyen driverek vannak feltelepítve, milyen operációs rendszeren?
Az, hogy elment a kép/hang, konkrétan/önmagában nem sok fogódzót ad még esetleg segíteni szándékozó fórumtársainknak.
CSak tippelni tudnánk, de konkrétumok ezn tippek szórása elég széles lehet és valószínűleg nem talál.Hang eltúnésre hangcucc driverek próbálgatását javaslom. PL ha ac97es alaplapi fostaliga realtek van a gépeden, annak számos meghajtóváltozata közül valamelyik segíthet. Egy sima audigy kártya viszont tuti megoldja a hangproblémát szemben a szerencsétlenkedésbe fulladó realterk szenvedéssel. Sok gépet összeraktam már életemben de az alaplapi ac97 realtek hangban mindig is gond volt. Egy kalap szar..azért
Videodriver fagyás stb problémára mivel még a kártya típusa sem ismert nálad és az adataidnál sincs erről semmi konkrétum csak passzolni tudok.
Mielőtt sarat dobálsz olvasd vissza a kérdéseidet. De rosszul fogalmazott és foghíjas problémaspecifikációval ne várj rögvest csodaválaszokat.
Mert ugyan meg lehet kérdezni pl egy filmről a videotékában, hogy: "MEGVAN AZ A FILM AZZAL A FICKÓVAL AMI A MÚLT ÉVBEN MENT A MOZIKBAN?"
De ilyen alapján nem biztos, hogy rögtön tudni fogja a tékás miről hadoválsz, bár a filmeket biztos jól ismeri -
gege71.hu
addikt
De mér csak multiban csinálja?
Amugy egyes palyakon mindig ugyanott történik ez. Pedig a palyanak vannak hasonlo sötét/félhomályos zugai is de ott nem, hanem csak egy helyen.
. pl az a palya ahol van az a szamgepterem egy csomo tft monitorral. Ezen a palyan van egy kis konyhaszeru helyiseg amin keresztul a hatso udvarra ki lehet menni (3 kocsi is parkol ott, füves, járdás) es ott a forduloban mindig elsotetul, de csak bizonyos szögből, ahogy fordulok változik...De pont elég ahhoz, hogy ne lassam meg ha a konyhasarokban kempel valami noob es hazavág.
tököm se érti...[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
Jahh..már régota meg akartam kéédezni it t topikban. Multiban van olyan szitu belső tereknél ahol sötétwebb helyiségbe jutok, hogy a kép totál elsötétül. olyan mintha ilyen textúrahiba lenne, mert ilyen szürke/fekete foltos a kép.
X1800XT 512MB / dual core / 2x1 gig ram, oktober vegi Catalyst.
Single-ben nem volt ilyen, pedig abban is voltak belső trerek, sőtét átjárók.
Kva idegesítő mikor netes TDM-ben behuzodok egy ilyen lepcsohazba es nem latok semmit, csak azt, h You were Killed BY....
ötlet? -
gege71.hu
addikt
Stopping Power - Nagyobbat sebez a fegyverünk.
ez igaz, de van olyan kifejezés, a kézi lőfegyverek kapcsán, hogy megállító képesség. Az említett perk ezt növeli. Azaz játék közben ez ugy érzékelhető ha mozgás közben (pl futás) ér a lövés, megtorpansz/kibillensz.A golyó másik képessége egyébiránt az un. átütő képesség.
(1) a rakéta szó hülyén néz ki leírva
...hát hülyén néz ki vagy sem a mi nyelvünkben így híjjjják és írják
(2) hogy hívják a fegyver tetején lévő ,,célzót"?
Úgy tudom célzó tüske vagy nézőke
[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
válasz Rolcsi20 #2794 üzenetére
Gondolom azert a multi resze es annak az ujdonsagai (karakterfejlesztes, uj fegyverek miazmas, uj jatekmodok) ami miatt erdemes megvenni es magam is ezt tettem.
Volt "try before buy" by razor verziom is azt kiprobalas utan az eredetit szombaton megvettem a c*raban. A multi resze zsenialis. Cod2vel is mar 1 eve tolom ill miota megjelent. Csakis neten. Annak pl a single reszet vegig se vittem 1x sem. Ennek a cod4nek tenyleg rovid az egyjatekos sztorija. Viszont nagyon el van talalva. Jo a hangulata, vicces a SAS katonak akcentusa, jo az egesz na.
Nekem meger 10 k-t. Ha jobban belegondol az ember ekkora osszegbol lassacskan mar be se lehet rugni rendesen[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
letrehoztal egy profilt vmilyen neven az elejen,
Mondjuk cseze
A progi a fofolderben letrehoz ennek egy mappát ilyen neven
abban vannak a konfigbeallitasok meg a multiplayeres cuccok.
Azt mentsd el vhova
es uj telepitesnel ugyanarra a hhelyre masold ahonnan kimentetted ill ugyanolyan strukturaban
meg fogja talalni a progi.eeevileg -
gege71.hu
addikt
válasz fpeter07 #2778 üzenetére
Akkó nemértem.
Nekem 12/1 Mbites kabeles net. xfire felol csatlakozva jo a multi neten, ha a ajatekbol inditom zommel idotullepes, ha meg vhogy megis bejut akkor meg punkbuster basz ki.
Mig xfire felol belepve nincs ilyen.
A RRossebse érti.
A gamme eredeti...CSéZé
sztem az 512 mega lesz a szuk keresztmetszet. Azert cod2hoz kepest itt mar komolyabb dolgok vannak meg lebutitva is.
Az en konfigomon is vissza kellett vegyek 1-2 aprosagot, hogy ne reccenjen meg neha.
Most 1680x1050, 2x AA, 8x AF, Arnyek stb minden bekapcs, aztan ami meg van az normalon vagy highon, attol fuggoen mennyi a felso ertek amit allitani enged. Telleg van par dolog amibol a normal a max amit valasztani enged. Az mitől van?
Ledujabb Catalyst
2048 ram, dual core, x1800xt 512 megás -
gege71.hu
addikt
Eredeti jatekom van. akérdés multi résszel kapcsolatban:
-Ha megadott ip/port kombinaciot viszek be az XFire-ban es a szerver épp nem telített, gond nélkül belépek és játszom.
-Ha a játékmenün belül hívok le/frissjtek mondjuk S&D-ra szűrt szerverlistát akkor nem tudok csatlakozni a jatekhoz mert időtúllépéssel kivág (awiting challenge ...1...2...3.....10 Connection Timeout, Error..Exit)
A fene essen bele..nem ezé vettem meg! Cd kulcs rendben, legálisan vett cod4...klasssz meg minden...
Ha meg esetleg neha beenged egy ilyen szerverre fel perc mulva olyannal basz ki, h Punkbuster mittomén mi..nincs packet flow.
Pedig fel van téve a a punkbuster, be is van kapcsolva (bár minden MP indulasnal be kell allitsam, hogy Yes, mert köv indulasra megint No-n van..ezt se értem mondjuk mért nem jegyzi meg...minden mas beallitast megtart amugy ezen kivul)
Netkapcsolatom zsír. A legelején beírt modon a sikeres csatlakozasokkor átlag 40es ping (30-50 közt mozog, max 60), Rendesen megy a gamme, semmi gond.Ha mas nem be fogok vinni egy kedvenc szerverlistát az xfire--be, de azért ez elég tré, h magából a játékmenüből ha tudok is naghynéha csatlakozni akkor is kib*sz.
Ja alacsony pinges, packet loss mentes szerverekre probalkoztam. amik mind 25-50 ping köztiek voltak. Többször frissitgettem a listat, nehogy az legyen, h csak veletlenul ideiglenesen alacsony a ping es az idotullepes a rossz kapcsolat miatt lenne.
Minden szart kikapcsoltam ami netre korlatozhat (tuzfal, st..az se segitett...egyebirant a kerio tuzfalban engedelyeztem mint a punkbuster a és b-t mind magát a játékot szabad ki-be kommunikalasra, szal az nem kene problema legyen, de lenyeg, ha ki van a tuzfal kapcsolva akkor se volt jo a jatekmenu felulet felol a belepes...
Ötletek?
thnx
gege -
gege71.hu
addikt
gémkapocsról megrendeltem a gamme. Szerintetek péntek mennyire reális, h valüban itt is lesz a cucc? Mondjuk gyanítom lesz az jövő 7 kedd szerda is mire kézbeveszem a korongot, de ez a játék megérdeemel még pár nap várakozást.
-
gege71.hu
addikt
válasz fpeter07 #1651 üzenetére
Klassz kis "csokor"
Kiegészítésként: Countdown:Nyilt kilővö állások. Óriási látvány és veszélyes manőverek.
Ne vedd okoskodásnak, de annyiban módosítanám/magyarosítanám, hogy: Kültéri (rakéta)indítóállások és hatalmas belátható terek (emiatt) veszélyes manőverezési/mozgási lehetőségek.Katonaként ilyen légvédelmi rakétás majom voltam, a rakétát pedig indítják..nem pedig kilövik
Bocs a fontoskodásért
gege -
gege71.hu
addikt
Ugy latom mindenhol 9900,- HUF a pécés verzió ára.
Csak brahiból bekérdem: esetleg van vhol olcsóbb ? Na nem a wáárez..annál olcsób nincs, hanem normal online ha gyorsanrendeled és hatotakkorócsóbb változat érdekel.
Asszem ebbe beruházok amugy 9900ért is, főleg az online rész miatt!
gege
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest