Új hozzászólás Aktív témák

  • gege71.hu

    addikt

    válasz szabozeee #5592 üzenetére

    Free for all - ez a tulajdonképpeni DEATHMATCH. Mindenki mindenki ellen...Sima hentelés.

    Team Deathmatch - 2 csapat egymást henteli, Halál után ujraéledés.

    Domination - Van 3 strategiai pont elhelyezve a pályán. Ezek alaphelyzetben semlegesek. Zaszlo jelzi oket, meg egy kis betujelzés (A,B,C) mozgás közben attol függően, h melyik iranyban van. A térkép zölddel jelzi ha a te csapatod birtokolja a pontot, pirossal, ha az ellenfél. A pontokat pár másodperc ott tartózkodással váltod át a saját csapat fennhatósága alá. Minél többen vagytok a zászló mellett annál gyorsabban váltja át. Minél több stratégiai pontot birtokol a csapat, minél hosszabb ideig, annál több pontot számol hozzátok az idő előrehaladtával. Halál esetén re-spawnolsz (ujraéledsz).

    Search and Destroy - Cod2ben ez volt a kedvencem.
    2 csapat van, egy támadó és egy védő. A támadó csapat viszi a bombát )szerverfüggő, hogy mindenkinél van e bomba avagy csak egyetlen egy darab van) A támadó csapat le kell tegye a bombát a jelölt célpontok egyikére (2 ilyen pont van). A védőcsapatnak ezt kell megakadályoznia. Amennyiben a támadók mégis elhelyezik a bombát a védők deaktiválhatják még azt, megakadályozva a robbanást. Itt nincs újraéledés, tehát ha kipurcansz csak a következő körben éledsz újra. Ha csak 1 bomba van akkor az a csavar a dologban, hogy ha kinyirják a bombavivő társad és mondjuk már csak te vagy életben a csapatból, neked kell megkeresni az elhullott társ mellől a bombát és befejezni a küldetést. ha megpatkol a bombavivő akkor jelzi az irányt ahol össze kell szedned a bombát. Hardcore módban nem jelzi. Ott térkép sincs.

    Sabotage. Hasonló mint a S&D csak annyi van, h kb aPálya közepén van egyetlen bomba. Azt kell a csapatodnak megszerezni és azt köverően egy kijelölt ponton lerakni. Amikor az ellenfél egyik tagjánál van a bomba, akkor kis piros ikon jelzi KILL felirattal a csávót akitől vissza kell szerezni a bombát. Ugyanígy jelez téged is az ikon ha nálad van. Ha csapattagnál van, saját társnál akkor kis zöld ikon mutatja a tagot DEFEND felirattal. Azaz védeni kell a fickót, h a kijelölt helyen lerakhassa a bombát. Sabotage-ban van ujraéledés.

    Röviden ennyi. Nem tom kihagytam e még vmit. :F

    szerk:
    Headquarters kimaradt, de latom mar Beírták :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák